Kvällen

Hej!

Min syster ringde strax före 18.30 och frågade om vi skulle åka till Coop och titta på utemöbler till min balkong, detta skulle vara min födelsedags present från henne, Christian, Mattias och Christin och vi hittade ett litet fint bord med klapp stolar, där stolarna var riktigt sköna. Sen så skulle hon även handla så jag passade också på att göra det så handlade till kvällens middag och det blev bakpotatis med skagen röra även om jag är allergisk mot skagen röra, men ibland går det bra. Så nu sitter jag här och håller på och äter min andra bakpotatis samtidigt som jag kollar på Den rätte för Rosing, killarna sover över hos Linda nu och hon sa att hon skulle välja den hon sov med. Och jag tror att det var klart för längesen att hon kommer välja Hugo men visst kan hon överraska och välja Eggil, det är konstigt med hans namn för i nästan varje avsnitt så har det stått olika.

Men tycker att Eggils föräldrar var mycket trevligare mot Linda är var Hugos var för Hugos mamma verkade inte alls gilla att det var så stor åldersskillnad.

Uppdatering

Hej!

Har egentligen inte så mycket att skriva om idag men tog iaf bussen ner till stan tidigare idag men hamnade inte på stan för kom på att det var bättre att gå in på Elins esplanad eftersom vissa av affärerna är större där och sen är dom som jobbar i en del av dem mycket trevligare än dom som  jobbar på stan. För när jag går in på Gina tricot inne på stan som är en rätt så liten affär så kollar personalen på en på ett konstigt sätt så därför gillar jag inte att gå in där och inne på Gina på Elins esplanad är personalen hur trevlig som helst. Som sagt så gick jag in på Elins esplanad och mitt första stopp var Din sko där jag hade sett en jättefin tygsko, men tyvärr så fanns den inte i min storlek, sen gick jag in på Gina och testade lite kläder men hittade inget speciellt som tilltalade mej.

Gick sen in på Cubus och hittade en jättefin lite längre jeans kjol som jag bestämde mej för att prova så tog en 38 och en 40 och började med 40 men den var alldeles för stor så trodde att 38 skulle vara helt perfekt men den var också förstor. Så gick till ställningen där dom satt och hämtade en 36a och testade den men den var också lite förstor i midjan och hade säkert kunnat haft en 34a i midjan men då hade den varit så himla tajt över låren att jag inte hade kunnat göra någonting.

Skriver senare under kvällen om jag har något intressant att skriva om

Skulle egentligen ha varit och tränat med min syster nu ikväll så smsade henne tidigare och undrade när vi skulle ses på gymmet, men då hade hon så himla ont i magen att hon inte ville träna idag. Men så frågade hon om jag ville att vi skulle åka och kolla på ute möbler som jag skulle få i födelsedags present, men sa att det inte var bråttom med det och att hon skulle vila istället.

För ett tag sen kom posten så gick och hämta den och det var deklarationen som hade kommit och blev väldigt chockad över hur mycket pengar som jag skulle få tillbaka på den. Så nu har jag pengar så att jag kan betala resan som jag och Jessica åker på i Augusti, så himla skönt att få veta att jag får pengar tillbaka och att jag inte ska betala tillbaka. Men det har jag aldrig behövt göra och hoppas på att jag behöver göra det i framtiden heller.


090331

Hej!

Hade ställt klockan på 10.20 men vaknade först vid 08 men som tur var lyckades jag somna om och vaknade vid 10.20 igen av att alarmet på mobilen ringde, så gick upp direkt och gick in och duschade. Det var riktigt skönt kan jag säga och välbehövligt, så fick tvätta ur lite färg ur håret, men för ovanlighetens skull var det inte så mycket som släppte, det gör det  vanliga fall för mej.

Just nu sitter jag och tittar på Våra bästa år som brukade gå vid 12.50- 13.40 förut men nu har dom bytt tid och det hade jag glömt igår när jag skulle titta på det, men som tur var så kom jag ihåg det idag så hade ställt klockan efter det. Jag vet att det finns många som tycker att serien är dålig och så men jag är helt fast i den nu för jag vill se vad som händer med karakäterna nu när det är spännande. Fick ju lite förhandsi nformation av en tjej när jag och Jessica var på förfest i December och jag vill verkligen se det, för det lät som att det kommer riktigt drama då, men det lät som att det låg lite längre fram i tiden.

Senare idag hade jag tänkt att ta bussen ner till stan och kolla runt lite grann även om jag inte ska shoppa något så kan det vara roligt att gå och kolla lite grann. Men innan jag ska åka nånstans så måste jag göra iordning något att äta till frukost och sen lär jag fixa iordning håret och sen behöver jag smörja in ansiktet och ha på mascara.

Blandat

Hej!

Det blev pommesfrites och korv till middag det är ju lika bra att njuta av det goda nu medan jag kan göra det, för sen när jag har börjat med en diet så ska jag göra allt för att se till att jag håller den, även om det kan vara svårt att göra det när jag är hemma hos någon annan och äter men få göra undantag då men det är ju inte så ofta som det sker. Och nu hoppas jag verkligen att någon av dom här 3 dieterna som jag har fått tag på verkligen funkar, för jag behöver gå ner dom här sista kilona nu och om jag inte klarar av att fixa det till mitten av Maj så hoppas jag på att jag får bort dem till sommaren. Det är bara så himla sjukt att det finns så många olika dieter och det är svårt att få tag på nån som passar just mej, men tror att dom här 3 skulle passa helt perfekt för mej och sen måste jag ju se till att bestämma mej för att prova 1 av dem.

Just det måste gå in på Tradera och kolla hur det går med mina auktioner som jag la upp förra veckan, vet att en av dem har fått ett bud som kan vara vinnande men hoppas på att budet går upp ännu mer. Och sen har jag en annan auktion på en klänning där budet ligger under reservations priset och det verkar inte som att någon vill lägga ett högre bud heller, det är synd för jag kan inte ha den längre eftersom den är för stor och sen vill jag inte bara kasta bort den heller. Men jag ar många fler auktioner som ligger där och hoppas på att någon lägger bud på dem snart för kläderna är verkligen fina och det är inget skräp som jag har där.

Mat?

Har suttit och kollat på That 70´s show på 4an och funderar på att gå in och göra iordning något att äta, det enda problemet är att jag har ingen aning om vad jag ska göra för något men får kolla i frysen vad jag har hemma och göra mitt bästa av det som finns.

Just det igår när jag satt och kollade på tv så gick tv dosan sönder, för den är så gammal att det ska sitta ett stort batteri i den och till batteriet så sitter det kablar, en röd och en svart och igår så lossnade iaf den svarta så nu har jag ingen tv dosa utan får gå fram till tvn och byta kanal.

Måste ta och kolla om det är något bra på tv ikväll annars vet jag inte vad jag ska hitta på att göra ikväll, skulle ju kunna ta och städa ikväll men har ingen lust att göra det på kvällen och sen låter min dammsugare så himla mycket.

Beroende

Tidigare så har jag kännt ett beroende till godis och chips men nu har jag hittat två nya saker som jag är beroende av det ena är syltrutorna som jag bakade hos min syster förra veckan, och det andra är Chai latte kan inte vänta tills jag får köpa det när jag kommer till Göteborg på Torsdag. Tror att jag ska ta och köpa en direkt när jag kommer dit och dricka den medan jag går till Mango där jag ska lämna tillbaka lite saker, sen ska jag köpa 1 eller 2 att ta med mej på tåget, för det är så himla gott. Angående syltrutorna så skulle jag kunna äta hur många som helst utav dem men det skulle inte vara bra för då kommer jag bara få ont i magen och må illa.


090330

Hej!

Var ner till tvättstugan vid 11.30 och skulle boka tvättid till på Onsdag och konstigt nog så hade jag kunnat fått en tvättid redan idag vid 12, men kände inte för att tvätta idag hade ju förresten inte letat fram all tvätt och det skulle ta lite tid så bokade in tvätt på Onsdag vid 12 istället. Skulle ha gått till affären och postat mammas Ica kort efter att jag hade varit i tvättstugan men igår sa hon att det inte var bråttom så därför bestämde jag mej för att jag skulle lägga det på posten imorn istället, måste ju ha något att göra då också.

Har absolut ingen aning om vad jag ska hitta på att göra nu men kanske skulle ta och passa på att plocka ihop lite här hemma och kanske ta och dammsuga för det kan verkligen behövas. Alltså det är helt sjukt vad mycket "skit" det kan komma in på bara några dagar, dammsög i Torsdags eller om det till och med var i Fredags och nu vill man inte gå på golvet för det känns som att det är en massa grus som ligger där.

Sen ska jag nog gå ut till förrådet och ta in en av mina resväskor som jag ska ha med mej när jag åker ner till Jessica på Torsdag, förhoppningsvis kommer inte väskan vara lika tung den här gången som den var sist jag åkte ner. Då var det ju knappt att jag orkade lyfta den själv men det var ingen som var snäll och kunde hjälpa till heller utan fick försöka klara mej själv och efter en massa slit fick jag upp väskan på tåget. Men en resväska med bara kläder borde ju inte kunna bli så tung, förra gången så hade jag ju med mej lite grejer som var Jessicas och sen hade jag med mej hennes presenter. Kanske ska ta och försöka leta reda på något mindre att lägga ner sminket i för min näcessär är ju faktiskt rätt stor så den tar ju rätt mycket plats.

Nu kom posten och det lät som att det kom in ett paket genom brevinkastet så förhoppningsvis är det mitt mobila bredband som har kommit, för smsade dom som hade hittat det och han skrev att dom hade skickat det i Fredags.

Strålande sol

Vaknade för en liten stund sedan och jag tycker att det är så himla skönt att vakna av att det är ljust inne i hela lägenheten för då vet man att det är fint väder ute. Men just nu sitter jag och tittar på Angel på 6an men kanske ska ta och gå ut en stund lite senare så jag hinner få en tvättid den här veckan innan jag åker till Jessica på Torsdag.

Igår kväll så satt jag och läste om några dieter och hittade 3 stycken som jag tror att jag kan lyckas med men har inte bestämt mej än för vilken jag ska prova ska läsa lite mer om dem först. Fast ska inte börja med någon diet fören jag kommer hem igen, är ju svårt att hålla något när man är hos någon annan. Är det någon annan som har provat på någon diet som verkligen har funkat? för jag vill verkligen och måste bli av med dom här sista kilona nu och helst ska dom vara borta innan vi åker till Korfu i mitten på Maj, så behöver något extremt om man säger så.

Igår när jag satt och kollade på filmen på 4an så hade jag tänt ljusen som jag har på en liten bricka, men det rann så mycket stearin att det rann ner på bordet och gjorde stora högar med stearin. Så tillslut så släckte jag det största ljuset iaf och lät det mindra brinna, men det var inte så lyckat för jag somnade på soffan och vaknade igen vid 02. Men som tur var så hade ljuset bara brunnit normalt och det hade inte hänt något.

Nu snart börjar Xena här på 6an och då ska jag ta och titta på det och efter att det är slut så går jag ner till tvättstugan och bokar en tvättid till den här veckan, Onsdag skulle passa bäst. Senare idag måste jag gå till affären också och posta ett brev till mamma eftersom hon glömde sitt Íca kort här.

Blandat

Hej!

Min syster gick nyss här ifrån hon var här en stund och fikade, och nu sitter jag och tittar på One tree hill som jag nyss kom på att det var. Har egentligen inget intressant att skriva om idag men ska ta och kolla på Gossip Girl som börjar snart och sen vet jag inte vad jag ska göra efter det får se vad jag hittar på.

29 Mars

Idag är ingen vanlig dag för idag är det Beas födelsedag Hurra hurra hurra! Så är det för idag fyller jag 20 år och ska snart åka till Maxi och handla lite till tårtan som vi ska ha idag.

Min syster jobbar ju nu på dagen så då ska hennes man och Ida och Max komma hit och fika nu på dagen och sen kanske dom kommer hit ikväll också får se hur det blir. Men i Fredags när mamma kom så fick jag 2 presenter av henne men ingen av dem var min riktiga present för den kunde hon inte hitta men får den när jag kommer upp nästa gång. Och i dom paketen som jag fick då var det en tavla med en bild som vi hade tagit när vi var på Isla Margarita och i det andra paketet så stog det 2 jättefina Orkidéer så hoppas på att jag kan hålla dem vid liv nu.

Hemma från Göteborg

Hej!

Skulle ju åka till Göteborg idag vid 7.32 och vi skulle ju ha med oss Ida och Max, så vi skulle vara hemma hos dem strax före 7 idag men blev lite försenade då det hade kommit en massa snö i natt och sen hade det varit varmt så det hade ju töat. Så kom hem till dem vid 7 och då var dom inte ens klara Ida hade inga kläder på sej och sen skulle dom borsta tändernamen allt gick bra och vi kom fram till stationen i lagom tid iaf. Och väl på tåget så ville barnen inte sitta stilla så dom sprang mellan mej och mamma hela tiden, kom fram till göteborg strax före 9 men allt var stängt och skulle inte öppna fören 10 så vi bestämde oss för att gå till Universeum. Tog små gator och hittade ett jättemysigt café på en liten gata, Änglar hette det och tjejen som jobbade där var jättetrevlig, eftersom Max sprang bakom disken och jag sa att han skulle komma fram men hon sa att det var okej.

När vi hade fikat klart så gick vi vidare för att ta oss fram till Universeum och när vi nästan var framme så fick jag se hur mamma ramlar med barnvagnen så hon och Ida slår sej och Max åker ur vagnen och skrapar kinden. Detta berodde på att Ida stog på ståbrädan och den har krånglat förut när man varit ute och gått, och idag var som sagt inget undantag utan den släppte från vagnen.

Sen gick vi vidare in på Universeum och det var jättemycket folk där, men vi tog med oss vagnen in men det hade inte behövts för Max gick i princip hela tiden. Barnen tyckte ju att det var jättekul att kolla på alla djuren och Max tyckte att det var spännande att kolla på Ormarna, och jag och mamma tyckte också att det var roligt att gå där också. När vi kom in regnskogen så hade dom små apor där och dom var jättesöta, och fick många bra kort på dem.
När vi hade gått klart inne på Universeum så bestämde vi oss för att vi skulle ta och gå och äta så vi gick till restaurangen där och Ida och Max fick potatis och köttbullar och det märktes att Max var hugrig för han tog en stor potatis och en köttbulle i varsin hand och började äta av dem. Jag och mamma åt Kycklingspett med teriaki sås och till det så var det hel bulgur men tyckte inte att den var god så därför åt jag bara kycklingen.

När vi hade ätit klart så var klockan inte ens 12 så då gick vi in mot stan igen och gick in på Zara och Mango och jag såg en jättesnygg klänning inne på Mango som jag skulle velat ha köpt. Sen när vi hade kollat klart där så gick vi till Nordstan och gick där och kollade lite också och Ida köpte lördgasgodis åt henne och Max. Sen orkade ingen av oss gå där längre så vi tänkte gå tillbaka till Centralen men då ville mamma gå in på en väskaffär och kolla på en handväska och hon hittade en som hon köpte. Och sen gick vi till centralen och hittade på en bänk där vi satte oss och vilade, sen gíck jag och köpte något att dricka åt oss allihop. Sen fick jag se ett Café alldeles bakom där vi satt så sa till mamma att där kanske jag kunde få en Chai latte, för ville prova en sån eftersom så många skriver om att dom dricker det. Så gick och köpte en som jag och mamma skulle dela på men hade kunnat druckit upp hela själv för den var hur god som helst kan jag säga, så tror att jag kommer dricka det hädanefter när vi ska ut och fika.

Nu ska jag stänga av och kolla på Robinson som börjar nu.

/ Bea

Fredag 090327

Hej!

Skulle ju och klippa mej idag så hade ställt klockan på 6.45 så gick upp då och gjorde mej iordning sen gick jag ner till "centrum" och skulle vänta på bussen men då hade jag turen att den ena bussen som skulle gått tidigare kom samtidigt som mej så tog den ner på stan men det tog så lång tid att jag trodde att jag inte skulle hinna. Väl på salongen så fick jag höra att min frisör var hemma med sjukt barn och undrade om det var okej att hon klippte mej istället och det sa jag att det var. Och hon såg att jag hade bilder med mej så visade henne dem och vi bestämde oss för hur vi skulle klippa det, men först började hon att tvätta håret och sen började hon klippa det. Och kan säga att det var mycket som klipptes av och nu ser man ingen missfärgning överhuvudtaget.

Åkte hem och packade alla träningskläder och sen tog jag bussen till gymmet och åkte och tränade, och nu är jag hemma igen men ska snart åka till stationen och ta tåget till Örebro och möta mamma.

Kollar på tv och annat

Hej!

Har suttit och kollat på tv sen jag kom hem från gymmet så har tittat på 2 avsnitt av Vänner och efter det tittade jag på Gary unmarried och eftersom det inte var så långt så kollade jag på Sveriges värsta bilförare tills klockan var 21. Och nu sitter jag och tittar på Criminal minds på 5an och efter det vet jag inte vad jag ska göra, men skulle ju vara bra om jag kunde somna relativt tidigt idag eftersom jag ska upp tidigt imorn då jag har tid hos frisören 08 imorn.

Har suttit och tagitut bilderna som jag ska ta med mej till frisören imorn och då hittade jag en till bild som jag tyckte var snygg så då har jag 4 bilder med jättesnygga frisyrer som jag ska ta med mej och visa Gabriella imorn och höra vilken hon tror passar bäst.

Har suttit och kollat lite på nätet efter bantningsmetoder, med olika mat tips om vad man ska äta under dom olika metoderna och det är sjukt hur många metoder det finns. Men det är ju jättesvårt att brstämma sej för vilken av den man ska prova på, för jag vill verkligen testa nån och se om det fungerar, menar har ju alla förutsättningar för att kunna testa olika metoder. Men jag kan faktiskt inte förstå hur jag skulle kunna klara av att ta bort ris,pasta och potatis helt tycker att det är svårt att hitta något annat som passar till maten annars. Vet att man kan byta ut riset mot bulgur och jag tycker att det är jättegott, men svårt att byta ut det andra, visst man kan ta och äta massa grönsaker men jag gör ju inte det. Äter ju bara tomat och gurka och ibland blir det sallad också men det är i nödfall för tycker inte att den är god när den är alldeles hård som den kan vara ibland.

Hemma igen

Hej!

Nu är jag hemma igen eller var faktiskt hem lite tidigare men var bara in och hämtade mina träningskläder då, sen åkte jag till gymmet och körde mitt träningspass och sen skyndade jag mej till bussen så att jag inte skulle behöva köpa en ny biljett för mitt busskort har gått ut. Och hade turen att hinna med bussen så nu sitter jag här i soffan och ska snart ta och plocka ihop och dammsuga här hemma, ska även ta och diska.

Men iaf efter 10 idag så gjorde jag mej klar och hade packat ner bakgrejerna och gick sedan ner till affären för att köpa resten av det som behövdes till bakningen, hade turen där också att precis hinna med bussen som skulle gått alldeles när jag var klar i kassan men som tur var så var den försenad. När jag kom till min syster så satte vi igång och gjorde syltrutor och dom blev jättegoda och efter det så satte jag in muffinsen, men när dom kom ut så var dom rätt hårda. Så vi bestämde oss för att göra en ny smet efter att vi hade ätit lunch och efter att vi hade varit ute och gått runt dammen. Och Max som snart är 2 var jätteduktig och gick nästan hela tiden medan Ida stog på ståbrädan nästan hela tiden, och vi blev chockade när hon sa att vi inte skulle ha ståbrädan med oss till Göteborg på Lördag.

När vi kom hem så sa Ida att hon mådde illa och att det kändes som att hon skulle spy, men det gick bra och det kom inget som tur var. Men min syster trodde att det till stor del var att Ida inte vill gå på dagis imorn och hon vet att om hon är sjuk så får hon vara hemma. Så efter att vi hade ätit mellanmål så gjorde jag iordninig en ny muffinsmet och den här gången så blev det lyckat.

Tog bussen hem vid 16.52 och var hemma några minuter efter det och då var jag bara hem och packade i träningskläderna och skyndade mej ner till "centrum" igen för att ta bussen till Nautilus och jag hann med den som tur var.


Ska ta och ringa mamma nu och höra när hon ska åka imorn ifall jag ska ta tåget till Örebro eller nått sånt och möta henne, om inte biljetten är alldeles för dyr.

Vilken underbar morgon

Det kanske låter överdrivet men vaknade alldeles nyss och när jag tittar ut så strålar solen där ute och det är ju hur skönt som helst så jag känner att jag vill komma ut så fort som möjligt. Så därför ska jag skynda mej att packa ner allt jag ska ha med mej till min syster och duscha och sen gå ner till affären och handla det sista som behövs till bakningen.

Hörs senare idag då har jag förmodligen något intressant eller roligt att skiva om.

Frisyrer

Ska ju som sagt klippa mej på Fredag och det kommer bli ganska kort, eller ja inte jättekort men mycket kortare än vad jag är van vid iaf. Så köpte ju en tidning på stationen i Örebro med en massa olika frisyrer i och hittade 3 olika som jag kan tänka mej så tänkte ta och lägga upp dem här och kanske få lite råd om vilken som jag kanske ska välja tillslut eller det är ju jag som gör sista valet så men tar gärna emot råd.




Tycker att den här frisyren är snygg men tror att jag vill ha kvar min lugg som den är.




Det blev en dålig bild, men den här frisyren är också snygg och här kan jag tänka
mej att klippa luggen, så att den är lite längre och inte kort som vissa vill ha den.



Och den här är också jättesnygg, är nog något som den här jag kan tänka mej,
men alla är lika snygga så jag har beslutsångest. Ska visa frisören allihop
och höra med henne vilken hon tror blir bäst


Så vilken tycker ni är snyggast?


Sista inlägget

Hej!

Har legat och kollat på en film eftersom jag har så himla tråkigt ikväll och är jätterastlös och filmen tog slut alldeles nyss så tittar jag på NCIS istället. Skulle ju egentligen lägga mej tidigt ikväll men det blir nog inte så eftersom jag inte är ett dugg trött.

Fick sms av min syster som undrade om vi skulle äta våfflor till lunch imorn när jag ändå ska hem till dem och baka imorn. Tänkte passa på att åka och träna när vi är klara med bakningen om inte min syster vill åka och träna senare på kvällen när hennes man har kommit hem. Ska även komma ihåg att ta fram min tidning som jag köpte i Örebro och visa några frisyrer för min frisör och höra om det är någon av dem som jag passar i.

Blev ingen pizza

Skulle ju ha gjort en pizza idag men det var krångligt att få upp burken för fick lov att använda mej av burköppnaren som jag inte kan använda men det gick att använda den till slut iaf så fick upp burken. Och det blev inte en stor pizza utan istället då blev det 4stycken små pizzor med ost, skinka, annanas och curry och dom blev jättegoda.

Nu sitter jag i soffan och kollar på Greys anatomy och när det är slut ska jag nog ta och leta fram en bra film att titta på innan tv kvällen börjar, hade tänkt att gå och lägga mej rätt tidigt idag.

Har inget speciellt att skriva om idag så därför blir det nog ingen mer uppdatering idag, utan skriver imorn istället.

/Bea

Lite blandat

Har varit ner till tvättstugan nu och hämtat den sista tvätten men allt var inte torrt och jag har ingen lust att springa fram och tillbaka till tvättstugan hela dagen, finns annat som jag hellre gör. Måste bland annat vika ihop all tvätt och sedan lägga in den i garderoben och hänga upp det som ska hänga, ska även hänga upp det som inte hann torka,

Sen ska jag gå in i köket och diska det sista som står i diskhon och sen ska jag ta och torka av diskbänken så att jag kan göra iordning pizzan som jag ska äta till middag. Ska även ställa in resten av smoothien i kylskåpet så att jag kan ta den nästa gång jag vill ha lite gott i mej, det är ju helt perfekt att ta det istället för att äta godis. Men jag har inget godis hemma så det är ju ett stort plus det för då kan jag ju inte stoppa i mej en massa onyttigheter för vill inte gå upp allt som jag redan har gått ner.

Just nu sitter jag och pratar med mamma i telefonen för att jag skulle säga till henne att hon skulle kolla efter lite vårskor hemma åt mej och ta med dem när hon kommer. Sen började vi att prata om vad vi ska göra när vi åker till Göteborg på Lördag, först ska vi ju på Universeum och sen får vi ju se vad vi hinner med efter det.

Uppdatering

Sitter i soffan och har nyss sett klar på Våra bästa år, gick ju ner till tvättstugan vid 12 och la in dem första tvätten i maskinerna och när jag var klar där gick jag vidare till affären för att handla. Hade varit duktig och gjort upp en lista på allt som jag skulle handla, det var både till bak, mat och smoothies men kände att jag aldrig skulle orka bära med mej allt hem så tog bara en del och trodde att jag inte hade fått med mej mer än hälften, men när jag kom hem så bockade jag av allt på listan och hade faktiskt fått med mej allt förutom 5 saker så det var ju jättebra.

Sen gjorde jag iordning en smoothie på blåbär och 2 apelsin klyftor och gud vad gott det var så det ska jag fortsätta göra, satte mej sen och kollade på Våra bästa år, när det var paus så gick jag ner till tvättstugan igen och la in en maskin tvätt i tumlaren och resten hängde jag inne i tork rummet. Sen stoppade jag in en ny maskin med kläder den här gångenm fast den blev bara fylld till hälften, men ska gå ner dit om en liten stund igen och hoppas på att det i tumlaren är torrt så att jag kan ta med det upp.

Det blir ingen riktig lunch för mej idag utan ska dricka smoothien jag gjort iordning och sen till middag ska jag göra pizza, för hemma gjord pizza är nog det godaste som man kan äta, fast helst ska den vara gjord i bakugn.

Onsdag

Hej!

Vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag och tittar på Ugly Betty och sen ska jag göra  iordning någon smoothie att ha till frukosten och sen plocka ihop lite tvätt så att jag vet vad jag ska tvätta idag.

Sen funderar jag på att gå ner till affären och kolla om det finns "pizza kit" för jag blev sugen på pizza idag och har igen lust att köpa det idag och dessutom tycker jag att det är mycket godare när man gör den själv. Funderar bara på vad jag ska ha på, men tror att det blir det gamla vanliga, ost, skinka, annanas och curry men det gör ju inget för det är riktigt gott.

Men vid 12 ska jag ju tvätta men vet bara inte hur mycket tvätt jag ska tvätta det beror på hur varmt jag tvättar allt på och hur lång tid det tar att få det torrt. Vill ju få det mesta av min tvätt klar idag men det blir säkert inte så med tanke på hur lång tid det tog att torka förra gången så blir det nog inte så.


Kort uppdatering

Hej!

Sitter och tittar på tv just nu eller har väl gjort det hela kvällen egentligen men nu kollar jag på Den rätte för Rosing och hoppas verkligen att Linda får reda på allt som Johan har gjort under den här tiden och att han får en riktig utskällning. Jag menar han köpte champange åt henne och sa att den var från honom fast han sa åt dem i baren att sätta upp den på hennes rum. Sen tycker jag verkligen bra om både Eijjan och Hugo men tycker att Hugo är för ung för henne och att han borde ta en tjej som är något mer i hans ålder. Så därför tycker jag att Eijjan ska vinna tävlingen men på löpsedlarna så kan man läsa att hon redan hade en kille under det att dom spelade in serien, och killen inte fick komma på hennes 35års kalas för att det inte skulle förstöra något.

Sen ska jag ju så klart kolla på Desperate Housewifes och efter det så vet jag inte vad jag ska göra men ska titta om det är något bra på tv men annars om det inte är det så ska jag nog gå och lägga mej.

Hemma igen

Hej!

Gick ner till affären lite efter 11.30 och var in och hämtade ut mitt paket sen tog jag bussen hem till min syster så jag vad där lite före 12, fick lunch där också det blev spagetti och köttfärsås det var riktigt gott. Lite före 13 så gjorde vi ordning oss för att åka och lämna barnen på dagis, jag lämnade Ida och min syster skulle lämna Max, allt gick bra när jag skulle lämna Ida tills jag skulle gå därifrån och hon skulle följa med sin fröken in till dom andra barnen. Då blev hon jätteledsen och ropade på mamma och hennes fröken försökte locka henne med att dom skulle gå in, men som tur var kom min syster dit och tog henne och sa att vi fick lov att åka annars skulle hon komma försent till jobbet.

Sen åkte vi iaf till Nautilus för att träna och när vi skulle parkera så var det fullt så fick ställa oss lite närmare och fick betala istället för på den andra parkeringen var det gratis, och när vi är på väg in kommer min syster på att hon hade glömt handduken men sa att hon kunde låna min så kunde jag duscha hemma. När vi kom in iaf så fick jag se att det var en manlig instruktör där som jag inte sett förut och han var också jättesöt. Vi bestämde oss för att köra lite kondition idag istället för att hålla på med maskinerna så gick på löpbandet i 30min och hade på ett fatburner program och kan säga att det var riktigt jobbigt men det var verkligen värt det.

När vi var klara så gick vi iaf in och duschade min syster som skulle till jobbet skyndade sej iväg och jag tog lite längre tid på mej och testade mitt nya shampoo och balsam och det känns som att det funkar bra för håret var mycket lättare att borsta.

090324

God morgon!

Vaknade vid 08 och kunde inte somna om hur mycket jag än försökte så låg vaken i säkert 20 minuter och tillslut kunde jag somna om och det kändes jätteskönt, så vaknade vid 9.45 av att alarmet på mobilen ringde men tryckte på snooze 2 gånger innan jag "gick upp" Så nu sitter jag här och kollar på tv, för tillfället tittar jag på Tyra Banks show, det är lite om vad dom som har varit med i Top model gör nu förtiden.

Ska snart gå och ta mej något att äta till frukost och sen klä på mej och fixa till mej, sen lär jag packa ner alla träningskläder eftersom jag tänkte åka till min syster strax efter 11 eller kanske närmare 12, men iaf innan 13 för då skulle hon lämna barnen på dagis.

När jag kommer hem igen så ska gå in på affären och handla lite grejer som behövs och sen ska jag gå in till tvättstugan och kolla om jag kan få en tvättid under den här veckan, innan helgen  måste jag tvätta iaf, för hade tänkt att jag skulle tvätta sängkläderna.


Tv och gymmet

Har suttit och kollat på både City akuten och Spårlöst och nu tittar jag på nån film som dom visar på 9an men Eddie Murphy, vet att jag har sett den förut eftersom jag känner igen den men kommer inte på vad den heter.

Tog mej ju lite glass tidigare och visst det är riktigt gott med vanilj glass men hade turen att hitta choklad kulor som jag hade i och åt med till glassen, men nu ska jag gå in och borsta tänderna så det bara att gå och lägga sej när jag inte orkar vara uppe längre.

Skrev ju tidigare en lista på vad jag skulle göra imorn och på den hade jag skrivit att jag skulle träna mellan 8 och 9 imorn men det blir inte så för min syster ringde och vi ska åka och träna vid 13 ist för sen ska hon iväg till jobbet och jobba kväll. Tänkte att jag skulle åka dit efter 11 så jag får gå in på affären först, sen måste jag komma ihåg min tidning och även lappen som jag skrev upp vilka sidor jag hittat snygga frisyrer på, tänkte höra med henne vilken hon tycker är snyggast tror att jag har 3 alternativ men kanske kan välja bort någon med lite hjälp eller kanske hitta nån annan.

Jag hoppas på att någon av dom söta instruktörerna jobbar imorn, egentligen så skulle jag ha bokat en ny tid med instruktör för några gånger sen, men det låter säkert konstigt men vill inte göra bort mej det skulle vara hemskt. Fast egentligen skulle det väl vara bra och boka en ny tid så att jag får höra så att jag gör övningarna rätt, men på vissa maskiner har jag fått sänka vikten, vilket jag ser som dåligt. Men en god nyhet istället är att på dom flesta maskinerna så har jag fått höja vikten och klarar väldigt många "lyft" om man säger det så.

Som uppvärming så brukar jag variera mej antingen så går jag på löpbandet i 5-10 minuter eller så går jag på trappmaskinen och på den bränner man mycket mer kalorier än vad man gör på löpbandet. När jag tränade i Falun när jag gick på gymnasiet så värmde jag upp på en crosstrainer men nu får jag bara träningsvärk direkt så den går jag inte upp på för tillfället iaf, kanske senare när jag har tränat upp mina benmuskler mer.


Ingen viol glass

När jag skulle ta fram min viol glass ur frysen så fick jag se att det hade blivit ett misstag och jag hade köpt vanlig vanilj glass ist för att köpa viol glassen som jag hade tänkt köpa. Har även hunnit med att diska allt som stog i diskhon och har plockat in en del av grejerna redan.

Sitter och kollar på Chuck på 6an det är något som jag alltid tittar på varje måndag och tycker att det är så himla bra.




Blandat

Hej!

Har suttit och kollat på en massa program på tv och har inte tagit mej ner till affären idag men ska göra det imorn iaf, just nu tittar jag på Vänner på 5an och när det blir paus så ska jag gå in i köket och sätta igång med disken och göra iordning en milkshake den här gången faktiskt, kan vara gott med lite ändring från smoothie hela tiden.

Ska även ta fram en skål och ha upp lite av glassen som jag köpte förra veckan, det är viol smak på den så har stora förhoppningar på att den ska smaka gott.

Morgon dagens uppgifter

Tänkte skriva upp vad jag ska hinna med under morgon dagen så har jag det här ifall att jag skulle glömma bort det.

08-09 Träna på gymmet
09.30-09.45 Åka med bussen hem
09.45-10 In på affären och handla och hämta ut paket
10-10.10 Boka en tvättid till Ons eller Tors

Senare under dagen så ska jag ta och prata med min syster och höra med henne om jag och mamma kanske ska ta med oss både Ida och Max till Göteborg på Lördag.

Fick reda på nu hur min syster jobbar under dagen imorn så ska nog ta och åka hem till dem och prata lite med henne och höra om dom har haft det bra under helgen och sen höra med henne om vi kan ta barnen med oss på Lördag.

Lite olika

Sitter och kollar på Våra Bästa år just nu och har precis satt in maten i micron och ska snart gå och hämta den, har ställt disken i hett vatten så att all saft från bären kan släppa för just nu sitter det som tusan och är jättesvårt att få av. Ska gå ner till affären bara det är slut på tvn och efter att jag har ätit min lunch och hämta mitt paketm ska även handla lite grann också måste ha bröd och lite annat.

Har även smsat dem som hade hittat mitt mobila bredband och frågat om dom har skickat det än, men dom hade inte haft tillgång till bil än men dom skulle ta och skicka det imorn så det blir ju bra.

Tåg biljetter

Nu har jag bokat tågbiljetter åt mej och mamma till Göteborg på Lördag då vi hade tänkt att gå där på dagen eftersom vi ändå inte har något annat för oss då. När jag hade betalt biljetterna så kom jag på att vi skulle kunna fråga om Ida vill följa med oss, då kan vi ju passa på att gå på Universeum också, jag tycker att det är roligt att kolla på alla djuren.

Biljetterna var faktiskt förvånandsvärt billiga och jag trodde att dom skulle vara mycket dyrare men det var ju tur att dom inte var det, dessutom så får jag ju pengar av mamma för hennes biljett och om jag har tur kanske jag får för min biljett också. Men en sak kan jag ju vara säker på är att mamma kommer betala lunchen på Lördag iaf för det gör hon alltid när vi är ute och åker.

Just det har även betalat några räkningar nu och har även lagt in en massa räkningar och det var en hel del pengar kan jag säga, så nu får jag leva väldigt sparsamt dom närmaste veckorna. Och sen ska jag se till att hitta ett jobb snart så att jag får in lite pengar.

090323

God morgon..

Vaknade alldeles nyss och nu ligger jag på madrassaen som mamma brukar sova på när hon är här och tittar på tv, men det är inte något speciellt som är bra så här på morgonen. Men lite senare idag så ska jag gå ner till affären och hämta ut ett paket som hade kommit förra veckan, fick se att det var schampoot och balsamet som jag beställde tidigare. Ni kanske funderar på varför man beställer hem det och inte köper det i affären eller så men det är så att just dom här är till för kemiskt skadat hår och det är ju exakt vad mitt hår är.

Måste även komma ihåg att betala en räkning och även lägga in lite andra räkningar som inte ska betalas än men måste lägga in dem nu för att jag ska komma ihåg det. Sen ska jag ta och se över min ekonomi lite grann skulle ju vara bra att veta hur mycket jag har att röra mej på under månaden som kommer. Har även bestämt mej för att på börja en shopping fri månad igen och det SKA jag klara den här gången, för har verkligen inte råd att shoppa så måste se till att fixa det.

Tradera och tv

Hej!

Har suttit på Tradera och lagt in en massa bilder och uppgifter på kläder som jag ska sälja så hoppas på att få det sålt nu för skulle vara skönt och få in lite extra pengar, men ska faktiskt leta fram ännu mer kläder i veckan som jag kan lägga in. Ska nog även lägga in min gamla kamera också även om jag kanske inte får så mycket pengar för den så får jag ju lite grann iaf.

Nu när jag är klar inne på Tradera på CSI New York på 5an och tänkte passa på att gå in och göra mej klar för sängen så det bara är att gå och lägga sej när jag inte orkar vara vaken längre. Måste även komma ihåg att ställa in resten av smoothien i kylen så den kan drickas upp i morgon bitti ist.

Tv...

Har suttit och kollat på tv sen jag kom hem som jag skrev tidigare, har kollat på One tree Hill, Gossip Girl och Wipe Out och nu ska jag ta och kolla på Beck på 4an, ska ta och titta om det är något som jag inte sett förut eller om det är något jag inte kommer ihåg. Tycker inte att det är nå roligt när dom visar repriserna så tätt att man nyss har sett dem, för jag tröttnar på det iaf även om jag tycker att Beck är väldigt bra. Kan säga det samma om Wallander som dom tydligen visar på tv4+ på Lördagar tycker att Wallander också är jättebra men blir tjatigt när dom visar repriser hela tiden. Sedan tycker jag faktiskt att Wallander var mycket bättre när Rolf Lassgård spelade honom, alltså Christer Henriksson är ju inte dålig men Lassgård passade bättre som Wallander.


Något som jag inte kan få nog av att kolla på repriser av är Medium och Numbers som dom visar på nätterna på tv4 tycker att dom serierna är väldigt och kan aldrig få nog av dem. Skulle kunna titta på dem hur mycket som helst även om det inte är långt emellan jag sett avsnittet tidigare men det är såna serier som jag inte alltid kommer ihåg hur dom slutar.

5 Dagar kvar

Min syster hade bokat en klipptid åt mej på Tingeling här i Skövde hos frisören som hon brukar klippa sej, det är som sagt deras försenade julklapp åt mej. Och har fått frågan av både syster och mamma om jag har bestämt mej för hur jag vill klippa mej och har inte gjort det, har sagt att hon nog får ta så mycket som behövs och att jag vill ha en snygg frisyr.

Så idag när jag kom till Örebro och gick in på pressbyrån på stationen där och skulle köpa någon tidning så att jag hade något att läsa på tåget så hittade jag en tidning med massa olika frisyrer så hittade massa olika som jag kan tänka mej ha. Så ska visa min syster och be om hennes smakråd men sen tänker jag ta den med och visa Gabriella dom olika alternativen och höra vad hon säger om någon skulle passa.

Kommer nog behöva få klippa av en hel del av mitt hår nu på Fredag men det har jag inget emot, bara det inte blir jättekort eller helt konstigt så tror jag att jag blir nöjd iaf.


7 Dagar kvar

Idag är det ju som sagt 7 dagar kvar tills jag fyller 20 år och det ska bli så himla skönt, tänk bara att få gå på systemet själv och sen kunna komma in på fler krogar än vad man kommer in på nu. Det var egentligen tänkt att min mamma, bror och hans sambo skulle komma ner över helgen men när mamma hämtade mej på stationen i Torsdags så sa hon att min brors innebandy lag skulle ha avslutnings fest den helgen och om det var nån som inte kunde vara med så ställde dom in festen, eftersom vissa i laget tydligen inte fyllt 18 eller om det handlar om nån som inte fyllt 20 jag vet inte. Och min brors sambo skulle jobba den helgen men ingen av dem sa till mej att dom inte kunde komma så sa till mamma att jag var besviken på dem att dom inte kunde säga det till mej när jag träffade dem.

Men mamma kommer på Fredag iaf och vi funderad på ett tag om vi skulle ha åkt till Stockholm och gått på earth hour som Rix fm har på Skansen på Lördagen, men det skulle bli rätt så dyrt med tågbiljetter och sen med hotell. Så jag kollade upp vad det skulle kosta att åka tåg till Göteborg över dagen istället så vi funderar på att göra det, för vi behöver inte vara hemma då min syster ändå jobbar på dagen i helgen. Kanske kan vi fixa någon god middag på kvällen ist med syster och hennes familj sen måste vi ju ha tårta också, det är ju ett måste.

Söndag

Hej!

Gick upp vid 8.30 i morse och vi skulle åka till Borlänge vid 9.20 men vi blev lite sena eftersom jag sprang runt i hela huset som en galning och letade efter min mobil men den låg i min handväska hela tiden. Men hann med tåget iaf och var där lite innan tåget skulle gå men tåget var lite försenat från Borlänge och var i Örebro strax efter tolv, så fick sitta på stationen där i över 1 timme. På nästa tåg så var det rätt så mycket folk och det kom på en rätt söt kille som skulle sitta bredvid mej och riktigt trevlig var han också.

När jag kom hem till Skövde så tog jag bussen hem till min syster för att öppna torktumlaren och diskmaskinen och plockade ur båda två och ställde in grejerna från diskmaskinen och vek ihop tvätten som hade varit i tumlaren. Sen tog jag bussen hem och var bara upp och packade ner mina träningskläder och bytte byxor och gick sedan ner till busshållsplatsen och tog bussen till Nautilus, idag var det en riktigt söt kille som jobbade där men i princip alla killar som jobbar där är söta. Gjorde iaf mitt tränings pass och gick lite på löpbandet efteråt och gick in och duschade. Efter att jag var klar där så gick jag till stan och gick in på Konsum och handlade hem lite grejer, bla: youghurt så att jag kan göra smoothies. Och nu sitter jag och kollar på One tree Hill och ska titta på Gossip Girl sen, men där emellan så ska jag gå in i köket och göra iorning smoohie.

/Bea

Lördag

Hej!

Idag vaknade jag av att det luktade konstigt i huset men det var bara mamma som hade tänt inne i kakelugnen så det hade kommit in lite rök. Hjälpte till och plocka in lite grejer i skåpen i köket medan hon slipade på väggarna, strax efter 12 gjorde vi iordning oss för att åka till Borlänge och kolla på lite artister som hade varit med i melodifestivalen som var där. Det var isf Molly Sandén, Sarah Dawn Finer, Måns Zelmerlöw och Carolin af Ugglas men vi hann inte se Molly som var först så åkte vi hem innan Carolin af Ugglas skulle uppträda så vi såg Måns och Sarah.

Åkte hem sen iaf och gick in och handlade lite till middagen ikväll och ringde till min bror och hans sambo när vi nästan var hemma och frågade om dom ville komma och äta med oss, så vid 18,30 så satt vi och åt en jättegod middag som bestod av panerad fisk som mamma hade gjort och sedan potatis mos med något grönt i af. Och till detta så hade vi en typ av tomat pesto, men tyvärr så kunde jag inte äta så mycket eftersom jag har haft ont i magen hela dagen och hade det lite igår också så mamma tror att jag håller på att få magkatarr och det är tydligen inte bra för att det kan gå över och bli magsår.

Till middagen iaf så hade vi tagit fram två olika viner men jag besämde vilken flaska vi skulle ta ocg jag har ju inte druckit så mycket vin, men det här vinet var faktiskt väldigt gott så det kan jag tänka mej att dricka igen. Efter att vi hade ätit klart så förflyttade vi oss iaf till soffan och kollade på slutet av postkodmiljonären och det var en kvinna som var med som var hur härlig som helst men tyvärr åkte hon ur. När det var slut så började ju Robinson och gud vilka förhållanden dom lever under nu i början, men vad folk klagar visst det kanske är lätt att störa sej på när man sitter i soffan men dom lär ju veta vad dom ger sej in på när dom har sökt. Det var ju även öråd idag och det var Michel som åkte ut och det tyckte jag var synd för han hade nog kunnat klarat sej ett bra tag där, tror nog att dom vill se om Mika kommer bli knäckt nu som dom tror att hon kommer bli, eftersom en del menar på att dom hade en romans och var kära i varandra.

Nu ska jag iaf gå ner och kolla om det är något bra på tv, kan ju inte kolla på 4an iaf där det är Star wars för det är verkligen inget som jag tittar på annars sätter jag nog i en film eller så går jag i badet och går och lägger mej eftersom mitt tåg går 10 imorn, men är inte hemma i Skövde fören 14,30 och då ska jag åka in hos min syster och fixa lite grejer där. Då jag egentligen skulle vara "husvakt" under helgen när dom är på kryssning till Helsingfors, men dom har ingen aning om att jag inte är hemma så måste komma ihåg att åka in där.

/Bea


Fredag kväll

Hej igen!

Skrev ju förut att jag inte skulle blogga igen fören på Söndag kväll när jag hade kommit hem igen, men passar på nu när jag ändå fick lov att sätta mej vid datorn och föra över lite pengar. Åkte ju som sagt upp hit till Dalarna igår och åkte över Katrineholm och Sala och usch vad kallt det var när jag kom till Sala stog och frös jättemycket men som tur var så behövde jag inte vänta så länge på nästa tåg. Fick vänta på stationen i Borlänge en liten stund innan mamma kom och när jag gick ut och ställde mej fick jag se en rolig sak, våran gamla bil kom så mamma såg det sen så hon frågade om hon skulle fråga kille om den gick bra, men sa att hon inte fick göra det. Sen åkte vi till Kupolen iaf för att jag skulle gå in på Vero moda och kolla efter ett par jeans leggings åt Jessicas kompis Emma och hade turen att det fanns ett par kvar så köpte dem.

Idag skulle jag åka till mamma men skulle ha åkt vid 13 så att jag skulle vara framme vid 14, men fick för mej att jag skulle ta bussen tidigare eller det var ett tåg som gick då. Så gick upp och gjorde iordning mej och gick sedan över till andra sidan för att ta tåget, men passade på att gå in på kyrkogården för att titta på pappas gravsten, har inte sett den förut. Men nu var det så mycket snö så jag kunde inte se den och ville inte sätta mej och börja gräva heller. Var framme i Falun strax efter 12 och iväg till Café vi 3 och köpte en taco tallrik att ta med mej. Sen gick jag och mötte mamma och när vi skulle gå in så möter vi mitt ex som kom ut från biblioteket, han hejade när han såg mej men jag sa knappt hej, tänker inte vara trevlig när han behandlade mej som han gjorde.

Nu ikväll har vi iaf tittat på Lets Dance och tycker att det är Laila och Magnus som ska stå i finalen nästa vecka och apropå det så ska jag gå ner och kolla på det nu. Har även varit upp till min bror och hans sambo en sväng också.

/Bea

Torsdag 090319

God morgon..

Hade ställt alarmet på mobilen så att det skulle ringa vid 09.30 så att det bara var att gå upp och fixa klart och sen ta bussen ner till stationen, men jag vaknade 06.46 och kunde inte somna om så bestämde mej för att jag skulle ta bussen till gymmet och åka och träna och sen åka hem igen. Så nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli lite mer så att jag kan gå ner till busshållsplatsen, vill ju inte stå där för länge är lite kyligt ute just nu.

Hinner antagligen inte blogga mer innan jag ska åka med tåget idag så blir nog inget mer inlägg fören på Söndag då mitt mobilabreband inte har kommit och sen har mammas dator precis kommit hem från virus rensning så vill inte sätta mej där heller inte allt för gärna iaf.

/Bea

Tv och annat

Sitter och tittar på Greys anatomy och det är verkligen ett känslomässigt avsnitt ikväll, men just nu tittar jag på Lie to me på 4an eftersom det är reklam på 5an. Ska ta och smsa min syster om 30 min och höra med henne om dom ville ha dvd skivor för bränning har ingen aning om vad dom ska ha dom till men fick frågan idag om jag hade såna, isf ska jag åka in hos dom innan jag åker till tåget imorn. Ska även ta med mej Max halsband som han hade på sej när dom kom idag. han hade gjort det själv hemma eller ja med lite hjälp av min syster.

Efter att Greys är slut så ska jag ta och diska och sen torka av bordstabletterna så att det ser någorlunda bra ut när jag kommer hem, ska även börja att packa ner det jag ska ha med mej imorn tänkte försöka få ner allt i min handväska. Och då ska jag få plats med både datorn, laddaren, mobiladdaren, 2 tshirt, byxor och smink, hoppas verkligen att jag får ner allt för har verkligen ingen lust att släpa runt på en stor bag, med inte så mycket grejer.

Kallt

Kom nyss ur duschen och sitter nu och kollar på resten av Oceans thirteen, många tjejer som bloggar som är frisörer skriver att man ska skölja ur balsamet med kallt vatten för att håret ska "stänga sej" så jag följde det rådet men usch vad kallt det blev så sköljde med varmt mellan men avslutade med kallt vatten och sen kramade jag ur håret ordentligt innan jag gick ur.

Funderar på vad jag ska äta till middag idag och tror att jag bara ska göra varma mackor, det skulle verkligen vara gott och sedan var det ett tag sen nu. Eller ja så himla längesen var det ju inte men har inte ätit det på några dagar nu så tycker att det skulle vara riktigt gott, sen tror jag att jag ska ta och göra en ny smoothie men vet inte riktigt vad jag ska ha i den här gången eller om jag ska göra en lika dan som igår, den var ju som sagt väldigt god.

Hoppas på att mitt hår ska hinna torka innan jag ska gå och lägga mej för om det fortfarande är blött så ser det hemskt ut imorn och då vill jag inte gå ut fast måste ju gå ut för att hinna med tåget. Mitt hår tar jättelång tid på sej att torka och sen vill jag inte behöva använda hårtorken nu heller för bå blir det bara helt förstört så därför försöker jag undvika att använda den så blir det mycket bättre.


Film och annat

Sitter och kollar på Oceans Thirteen just nu och dricker min hallon och blåbärs smoothie och funderar på hur jag ska göra imorn och när jag ska gå upp imorn. Antigen så går jag upp tidigt och åker och tränar eller så går jag upp lite senare ochtar något att äta till frukost och sen tar bussen till stationen så att jag är där en liten stund innan mitt tåg går.

Ska åka över Katrineholm och Sala imorn och har bara bokat biljett upp till Borlänge men hade planerat att jag ska ta bussen till Falun sen så att jag ska åka med mamma och Annelie hem, orkar inte sitta i Borlänge och vänta på dem i över en timme innan jag kan få åka hem.

Just det har ju bytt från tele2 till Glocalnet nu och har ett nytt nummer om man vill nå mej för tillfället då jag ska flytta över mitt gamla nummer till Glocalnet, bytte eftersom nu betalar jag 99kr/mån och inget för att ringa och inte heller för att smsa. När jag hade tele2 så hade jag bara kontantkort men ringer och smsar för runt 200kr/mån just nu så det blir ju mycket billigare nu när jag byter.

Fick en avi från posten i Måndags att jag hade ett paket att hämta ut men trodde att det var mitt mobila bredband som hade hunnit komma, men idag när jag kom dit och hämtade paketet så var det alldeles för stort för att vara det. Så öppnade och fick se att det var en tiger från Världs natur fonden, där jag har gått med och är tiger fadder, så när jag var hem till min syster så lämnade jag den där och skrev att jag ville att Max skulle ta hand om den.

Blandat

Hej!

Kom hem för en liten stund sedan följde med min syster och barnen hem och t lunch tillsammans med dem och sen kte jag ner på stan för att gå in på Vero moda och kolla efter ett par jeansleggings åt Jessicas kompis med det fanns inga alls i den färgen, dom jag ville ha fanns inte heller. Det är så himla typiskt att när man vill ha något s finns det inte, gick även in på stationen och kollade tågbiljetter och fick tag på en imorn vid 11.47 som bara gick 197 kronor.

Sen åkte jag hem för att hämta min andra nyckelknippa eftersom jag skulle handla lite åt min syster och jag hade inte deras nyckel på den knippan som jag hade med mej. Bytte även om när jag var hem så idag har två "typer" av mej varit ute idag, det låter konstigt men så är det, först var det den lite rockiga tjejen och sen den mer avslappnade och "söta" tjejen.

Nu ska jag ta och dricka min smoothie som jag aldrig han dricka imorse sen ska jag nog även leta fram något gott att äta, men vet bara inte vad det skulle vara. Ska nog även sätta på en film också får se vilken det blir har några få att välja på men alla är väldigt bra så det blir svårt att välja.

090318

God morgon!

Just nu sitter jag och kollar på Knigth rider på 6an, har precis dammsugit och plockat ihop kan inte göra något nu då jag precis har målat naglarna men alldeles strax ska jag ta och plocka ihop ännu mera. Ska även klä på mej och sen gå ut med vinter skorna i förrådet nu när jag tror att dom inte behövs längre.

Det är strålande sol här idag så ska se till att ta vara på den så mycket som jag kan så därför tänkte jag åka ner på stan sen och gå där en stund skulle vara så himla skönt att gå ut en stund idag när det är så här fint väder. Frågan är bara vilken tid dom andra kommer idag hoppas att dom kommer nu före lunch men ska inte hoppas på för mycket, skulle inte förvåna mej om dom kommer i eftermiddag så att jag får sitta hemma och bara vänta på att dom ska komma.

Ska ta mej ett glas av min goda smoothie som jag gjorde iordning igår morse det blev ju en hel tillbringare och den blev så himla god.

Smoothie: Lite hallon, Blåbär, vanilj youghurt och lite råsocker( för att få den lite sötare)

Man kan ju ha i mycket annat också men den här var verkligen god så ska göra den flera gånger, tror inte att jag har druckit en godare smoothie faktiskt.

Hörs senare idag

Lite blandat

Hej!

För tillfället sitter jag och kollar på Lost medan det är reklam på 5an där jag kollar på Brothers & Sisters.  När det är slut så ska jag gå in i köket och diska klart så att det är fint när min syster och barnen kommer imorn, måste även gömma undan lite saker runt om i lägenheten som inte bör vara framme när barnen är här.

Funderar på att ta bussen ner på stan imorn när dom andra har åkt hem, ska nog även ta och gå in på stationen och kolla om jag kan få tag på en tågbiljett hem till Dalarna, för tänkte åka hem på Torsdag och om jag köper biljett i automaten kan jag få en sistaminuten biljett. Tågbiljetterna är ju så himla dyra nu när man ska köpa en så här nära in på egentligen är det billigast och bäst om man kan boka biljett långt i förväg då är det ju billigare.

Tv

Just nu sitter jag och kollar på NCIS på 3an medan det är reklam på 5an där jag tittar på Den rätte för Rosing så klart, tycker att det är sjukt bra och sen var det kul nu när det kom in två nya killar man såg direkt på dom andra att dom blev sura över att det kom in nya.

Har inte så mycket mer att skriva idag förutom att jag har beställt hem shampoo och balsam från ett företag, det ska vara bra för kemiskt skadat hår och det är mitt hår verkligen.

Fixar maten

Har blivit klar med disken och det såg ut att vara så himla mycket men det gick faktiskt otroligt fort så nu håller jag på och fixar iordning maten för kvällen och idag blir det skink schnitzel och pommesfrites till det. Sen håller jag även på och gör en sås gjord på turkisk youghurt så det ska bli riktigt gott.

Nej nu lär jag gå och kolla hur det går med pommesfriten och så måste jag sätta igång att steka schnitzeln.


Inget att göra

Hej!

Just nu sitter jag och kollar på en repris av Greys anatomy och har varit duktig att plocka fram kläder som min syster kan låta och har även dammsugit ute i hallen och fått bort allt grus, har även hunnit dammsuga en del av köket också.

Alltså det är så himla tråkigt att inte ha något att göra så funderar på att sätta i en film när Greys är slut och det blir antagligen Oceans thirteen, har blivit helt såld på dom filmerna så därför köpte jag dom två sista när jag var på Willys häromdagen.

Har även tagit fram lite kläder åt mej själv också som jag ska ha med mej när jag åker till Dalarna på Torsdag men det blir inte så mycket som jag ska ha med mej då jag att bara ha med mej min handväska när jag åker upp eftersom jag har en massa kläder hemma hos mamma.

Kort uppdatering

Kom precis in från förrådet där jag har varit och letat fram en massa klänningar och kjolar som min syster ska få kolla på imorn och bestämma om det är något hon vill åka när dom åker i helgen. Och nu ska jag ta och äta lite grann och kolla på Smallville, tror att det är ett avsnitt som jag inte har sett förut eller så är det så längesen att jag inte kommer ihåg det, men sen ska jag iaf ta och börja att städa det är egentligen mest att plocka ihop och sen måste jag även dammsuga då det kommer med en massa stenar och grus in.

Hemma från gymmet

Hej!

Kom hem från gymmet för en liten stund sedan och nu sitter jag och dricker upp det sista av min smoothie eller iaf av det jag hade i glaset från början, fick ju lov att ställa in det i kylen när jag fick lov att skynda mej till bussen.

Det var hur drygt somhelst att träna idag eftersom jag fortfarande hade träningsvärk från det att jag var och tränade igår och nu ska jag inte träna något mer på gymmet den här veckan, men nästa vecka så ska jag försöka att se till att komma iväg varannan dag. Sen måste jag se till och baka nästa vecka eftersom jag fyller år nästa söndag 29/3 och familjen kommer ner över helgen och firar mej, hade planerat att jag skulle baka lite kakor och lite andra saker.

Ska ta och börja städa lite grann om en liten stund då min syster och barnen kommer hit imorn eftersom min syster ska kolla om jag har några klänningar som hon kan låna av mej när dom ska åka på kryssning til Helsingfors över helgen.

Föressten så strålar solen ute och det är så himla varmt och skönt så jag tror att jag ska ta och börja att använda mina vårjackor nu och det ska bli så himla skönt att slippa täckjackan, men lär tyvärr få lov att ha den på mej när jag ska åka hem till Dalarna.

Morgon 090317

Hej!

Sitter just nu och äter frukost som består av skink smörgåsar och en smoothie som jag har gjort på hallon och blåbär och den blev jättegod trots att jag inte hade allt hemma som ska vara i mina smoothiesar. Kollar för tillfället på efter tio på 4an, men ska alldeles strax gå och klä på mej då jag ska gå ner till busshållsplatsen om en stund eftersom jag ska och träna med min syster idag.

När jag kommer hem så ska jag ta och gå till tvättstugan och kolla om jag kan få någon tvättid nästa vecka istället då jag hade tänkt att eventuellt åka hem till Dalarna över helgen så mamma ska få klippa mej mitt hår är ju som sagt hur risigt som helst och tycker inte att det är så kul att komma till frisören då och kanske får lov att klippa bort en hel del, vill ju ha lite hår kvar också.

Nu ska jag gå och klä på mej, förresten så strålar solen här idag så hoppas på att det är skönt väder ute så kanske man slipper använda täckjackan så länge till.

/ Bea

Uppdatering

Hej!

Har ju som ni märker inte blivit så bra med uppdateringar idag, men det beror ju på att det inte har hänt så mycket idag som är värt att berätta om. Kan iaf berätta att jag har suttit och kollat på tv och har även letat efter hotell på Arlanda eller runt Arlanda som vi kan bo på när vi ska åka till Korfu. Och jag hittade ett hotell och pratade med både mamma och bror men min bror och hans samnbo hade hittat ett hotell som lät mycket bättre och som även var mycket billigare.

Har även pratat med min syster eftersom hon undrade om jag ville följa med och träna imorn efter att hon hade varit hos tandläkaren så därför ska vi träffas vid Nautilus 12.30 imorn.

Har suttit och kollat på lite repriser av både Ugly Betty och såg även lite av Gossip Girl också, fram till för en liten stund sedan så har jag kollat på Chuck på 6an och det är något som jag verkligen ska se till att följa nu varje måndag. Och nu tittar jag på Spårlöst som började på 4an för en liten stund sedan, tycker att det är så himla känslosamt att se folk förenas med släktingar som man aldrig har träffat eller kanske har träffat för längesedan men som man inte kommer ihåg.

/Bea

090316

Hej!

Hann inte skriva nått inlägg tidigare då jag fick bråttom att packa ner alla träningskläder då jag skulle ta bussen till gymmet strax efter 11. Så skyndade mej att packa och gick ner till busshållsplatsen och väntade på bussen, kom fram dit strax före 11.30 och började och träna direkt och var klar vid strax före 12.30 men nu har jag sån enorm träningsvärk så det är inte sant.

Passade på att gå in på affären när jag kom hem och handlade lite till lunch, kände inte för att gå på stan och äta lunch idag. Så nu sitter jag här och kollar på våra bästa år på 3:an och ska börja med maten så fort som det är slut, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra med idag har ju inga planer eller så. Kanske ska ta och kolla om det har kommit in några nya jobb på Ams och offentliga jobb som jag kan söka, dom flesta som kommer in har krav på att man ska ha körkort så det blir ju svårt för mej och söka dem när jag inte har det.

Ska nog även gå ner till tvättstugan och kolla om jag kan boka in en ny tvättid imorn så har jag fått undan all tvätt och då ser det mycket bättre ut här i lägenheten. Det skulle vara helt perfekt om det fanns en tid imorn då jag hade tänkt att jag skulle träna på Onsdag igen och skulle vara skönt om träningskläderna var rena tills dess.

Förresten så idag när jag var på gymmet så såg jag en kille som jag brukar chatta med och tror att han såg mej också men sa ingenting, hade ändå bara blivit pinsamt så.

Beck

Sitter och kollar på Beck just nu och har även kollat när gymmet öppnar imorn men ska absolut inte åka dit tills när dom öppnar för det gör dom vid 07, men hade tänkt att ta bussen så att jag är där strax före 11.30. Hade tänkt att vara duktig och träna iaf 2 dagar den här veckan det skulle verkligen vara skönt att kunna göra det eftersom jag inte "kunde" träna idag.

Har inte så mycket att skriva om idag eftersom det inte har hänt något speciellt idag men imorn ska jag uppdatera lite mer och skriva bättre och det borde jag kunna göra eftersom jag ska och träna imorn, sen kanske jag tar och går ner på stan och går in på Rådhus cafét och äter lunch. Om jag gör det så vet jag exakt vad jag vill ha, ska ha en crock monsiuer, det är en gratinerad smörgås med ost och skinka och lite annat gott, vet bara inte vad jag ska ha och dricka till men kanske ska vara duktig och ta vatten till det.

Nu är det ju nyheterna på 4an så därför ändrade jag till 6an där det är Knightrider just nu så ska kolla på det tills nyheterna är slut. Brukar alltid byta kanal när det är nyheter eller reklam för jag tycker att det är så himla tråkigt, men ibland när det är reklam på den ena kanalen så är det reklam på dom andra kanalerna också.

Daim glass, Gossip Girl och Hotell

Hej!

Sitter och kollar på Gossip Girl just nu och äter daim glass så himla gott faktiskt och det känns så himla skönt för på något konstigt sätt så lindrar det smärtan i magen. Innan Gossip Girl började så satt jag och kollade på One Three Hill men tyckte att dagens avsnitt var lite konstigt med tanke på att Lucas drömde att dom befann sej på tidigt 1900- tal.

Har även suttit och kollat lite på hotell på Arlanda när vi ska åka i Maj men hittade inte på rätt hotell som vi letade efter för vi vet att det ska finnas något hotell där parkeringen ingår i priset, för dom andra funderar på att åka bil dit för när vi kommer hem skulle vi få vänta i 5-6 timmar tills tåget ska gå hem tror jag att det var. Så dom tyckte att det var bättre att ta bilen istället så kan vi åka hem direkt när vi har landat och hämtat våra väskor.

Sen ska jag ta och gå in på Sjs hemsida och kolla priser på tågbiljetter hem åt mej i Maj när vi kommer hem om jag inte följer med dom andra hem till Dalarna.

Blir så trött

Alltså jag och min syster har aldrig kommit riktigt överens och kan tänka mej att det är för att båda är lika envisa och båda kan blir jäkligt tjuriga. Och jag vet att hon har familj och jobb men jag blir så himla trött på att det alltid är jag som ska rätta mej efter henne när vi ska och träna, idag kunde hon ju inte ens vänta 1 timme på att jag blev klar med tvätten.

Så nu ska jag åka och träna själv så får hon ringa om hon vill träna tillsammans för om jag ska vänta på att allt ska passa in för henne hela tiden så kommer jag aldrig komma iväg och träna och då kommer jag inte komma iform till sommaren, för det vill jag verkligen.

Ingen träning

Jaha fick ett sms av min syster där hon frågade om vi skulle träna ikväll så jag ringde upp och sa att jag kunde vara där om en timme men hon kunde inte vänta utan hon skulle träna nu, blev så himla besviken och arg. Hon kan liksom inte vänta 1 timme på mej men jag måste rätta mej efter henne varenda gång vi ska träna så får åka och träna själv nån dag igen då.

Nej ska gå ner till tvättstugan igen och hämta upp tvätten har ju inget annat att göra så vad spelar det för roll om jag sitter i tvättstugan och väntar på att den ska bli klar eller om jag sitter i lägenheten.

Tvättning

Hej!

Sitter och kollar på tv och har precis ätit frukost och ska snart gå ner till tvättstugan igen, men innan det så måste jag plocka ihop lite tvätt som ska få följa med ner till tvättstugan. Första tvättmaskinerna blev fulla av underkläder och handdukar så den hä gången blir det en massa toppar och jeans och andra kläder.

Var till affären när jag hade lagt in tvätten och handlade lite köpte bland annat mjölk och choco pops, det är så himla gott och dessutom tycker jag att det känns så skönt att få känna sej som ett barn ibland och det gör jag när jag äter dem och det var längesen nu. Kommer ihåg första gången jag åt dem och det var när jag var med pappa och min bror när dom jobbade i Stockholm så var vi in till chefen och hans fru innan vi skulle åka hem och då bjöd frun mej på Choco pops och mjölk och tyckte att det var så himla gott.

Har så himla ont i magen och det får jag alltid när jag får mens så får äta alvedon i princip hela tiden för att det inte ska göra så himla ont. Och kan säga att det inte är någon liten smärta utan den är outhärdlig och ibland kan jag inte ens sova eller göra någonting när det blir så

Nej nu kallar tvättstugan på mej så får ta och gå ner och slänga in tvätten i tumlaren.

090315

God morgon!

Hade egentligen ställt klockan på 11 så att jag inte skulle försova mej med tanke på att jag ska tvätta vid 12, men vaknade av att det var så ljust så kollade på mobilen och klockan var bara 10 och kunde inte somna om så satte mej med datorn och spelade lite spel och nu kollar jag på tv det är Gilmore Girls på 5an.

Ska strax ta och sortera upp tvätten så jag vet vad jag ska ta med mej ner till tvättstugan, ska även gå till affären när jag har fått in tvätten måste dit och handla lite grejer.

Ha en bra dag så hörs vi säkert senare

Nattinlägg

Har legat och kollat på nån film som gick på 4an med Ben Affleck och Gwyneth Paltrow riktigt bra faktiskt men nu är den slut och av en slump så kom jag in på 2an och just nu tittar jag på Veronica Mars, men ska gå och lägga mej om en liten stund.

Har inte så mycket mer att skriva så hörs imorn.

Skandal

Det här är ju skandal hur täker svenska folket när dom röstar? Måns som var jättebra fick ju inte alls många poäng av folket och det tycker jag är helt fel. Sen kan man ju bara kolla på dom två första låtarna Melna Ernman och
Carolin af Ugglas som inte alls hade bra låtar fick högst poäng. Nej det är skandal blir att man bara vill sluta att kolla på melodifestivalen men det är ju så svårt eftersom det kommer så bra låtar varje år.


Skulle lagt in de här tidigare men råkade stänga ner allt så kommer nu ist.

Uppdatering Melodifestivalen

Sitter ju som jag skrev tidigare och kollar på melodifestivalen och tycker som sagt att det är jättesvårt att säga vem jag tycker ska vinna men har några favoriter kan ju ta och skriva dem: Måns, EMD, Molly Sandén, Alcaxar, Agnes och Heat tycker att alla dom låtarna är väldigt bra så därför kan jag inte säga EN som ska vinna. Men en sak kan jag säga att jag tycker att Carolin af Ugglas och Malena Ernman ska komma bland dom sista för tycker inte alls Malenas låt är bra och Carolin kan jag inte titta på utan måste blunda för att det ska låta något så där bra.

Tycker att Petra Mede har varit så himla rolig i melodifestivalen och det var ju helt klockrent när hon satt sej bredvid Fredrik Kempe och pratade om att alla hans 3 bidrag i finalen låter i princip helt lika och sen att hon satt tills hon fick en puss av honom. Så jag tycker att dom kan ha kvar henne nästa år också, men om det inte blir så tycker jag att dom absolut inte ska ta in Kristian Luuk igen för han var ju inte alls bra.


Nej vad tycker ni passar opera in i Melodifestivalen? Det tycker inte jag iaf men jag ska ju inte bestämma vad ni ska tycka.

Kan skriva upp sex olika listor på hur jag tycker att det ska gå ikväll.

1. Måns
2. EMD
3. Molly Sandén
4. Alcazar
5. Agnes
6. Heat
7. Sofia
8. Sarah Dawn Finer
9. Emilia
10. Carolin af Ugglas
11. Malena Ernman


1. EMD
2. Molly Sandén
3. Alcazar
4. Måns
5. Heat
6. Agnes
7. Sofia
8. Sarah Dawn Finer
9. Emilia
10. Carolin af Ugglas
11. Malena Ernman


1. Molly Sandén
2. Heat
3. Agnes
4. Alcazar
5. Måns
6. EMD
7.Sofia
8. Sarah Dawn Finer
9. Emilia
10. Carolin af Ugglas
11. Malena Ernam


1. Heat
2. Måns
3. EMD
4. Alcazar
5. Agnes
6. Molly Sandén
7. Sofia
8. Sarah Dawn Finer
9. Emilia
10. Carolin af Ugglas
11. Malena Ernman


1. Agnes
2. Alcazar
3. Heat
4. Måns
5. EMD
6. Molly Sandén
7. Sofia
8. Sarah Dawn Finer
9. Emilia
10. Carolin af Ugglas
11. Malena Ernman

1. Alcazar
2. Molly Sandén
3. Måns
4. Måns
5. EMD
6. Heat
7. Sofia
8. Sarah Dawn Finer
9. Emilia
10. Carolin af Ugglas
11. Malena Ernman


Som jag skrev tidigare i inlägget har jag ju mina 6 favoriter som ni ser och sedan tycker jag att det är svårt med resten av låtarna också men har ju dom låtarna som jag tycker ska komma sist.

Melodifestivalen

Sitter och kollar på tv och har precis ätit kycling tacos och nu börjar finalen av Melodifestivalen så ska ta och bära in disken och ställa den i köket och sedan hämta chipsen så jag har något gott att äta under tiden, hade svårt att bestämma mej för smak så det blev sour cream and pepper dom är riktigt goda faktiskt.

Nej nu kan jag inte sitta och blogga längre vill ju se på det här, har inte bestämt mej för vem jag vill ska vinna än för det finns alldeles för många som är så himla bra för att jag ska kunna bestämma mej för nån vinnare.

Stan

Jag hade turen att hinna med bussen det trodde jag faktiskt inte att jag skulle göra, gav faktiskt upp ett tag men skyndade mej och hade turen att komma till busshållsplatsen alldeles innan bussen kom. Men tog iaf bussen ner till stan och passade på att gå in på Vero moda och kollade om dom nya jeans leggingesen fanns och det gjorde dom men dom fanns inte i storlek där. Sen gick jag in på Din sko och kollade på skor till våren och hittade ett par ballerina som var jättesöta men orkade inte prova så gick vidare till Gina tricot för att byta min klänning som jag köpte förra veckan eftersom dragkedjan hade gått sönder och det var inga problem med att få byta. Så gick vidare till Willys när jag var klar där och handlade lite sen gick jag för att ta bussen hem och hann precis med den.

Nu sitter jag iaf i soffan och kollar på Oceans twele och dricker bubbelvatten för att vara duktig och inte dricka en massa läsk som jag skulle kunna göra. Var in i tvättstugan på vägen hem och kollade om det fanns någon tvättid ledig imorn men tänkte först att jag inte hade tid att tvätta imorn men kom på att jag kunde dela upp det så jag tar hälften imorn och resten nästa vecka så tar det ju inte lika lång tid.

Hinner jag?

Jag kom precis ut ur duschen och undrar om jag hinner med bussen som går 12.39 eller inte, har ju inte hunnit fixat iordning mej än eller klätt på mej än. Men nu ska jag ta och göra det och sedan skynda mej till bussen, just det måste fylla på mobilen så jag kan ringa mamma och fråga henne om en grej också.


Lite blandat

Hej igen!

Har fortfarande inte tagit mej in till köket och hämtat någon frukost än, ligger och kollar på Skidor på 2:an just nu tycker faktiskt att det är roligt att kolla på sen håller jag på och kollar efter ny bikini och har hittat 2 jättefina bikini bh:ar på Stadium men tvekar fortfarande på om jag ska köpa dem eller inte ska ta och kolla på lite andra sidor också och jämföra och se hur jag ska göra. Har inte betämt mej än om jag vill ha en hel bikini eller om jag bara ska nöja mej med att köpa en bh då jag har en massa enfärgade trosor som jag kan ha till, sen borde jag kanske se över dem också och kolla så att dom inte är slitna så att dom har blivit genomskinliga för det skulle inte vara kul. Det hände faktiskt min syster en gång men som tur fick hon se det när vi var hos våran bror och badade tunna, så frågade hon varför ingen hade sagt något.

Låg och kollade på lite kläder på Onlys hemsida tidigare men tyckte inte att det fanns något som var speciellt snyggt så blev ingen beställning som tur var, men så har det faktiskt varit för min del nu senaste tiden kan finnas en massa snyggt på nätet men känner bara inte att det är något som tilltalar mej och då är jag duktig och låter bli att beställa något. Sen om jag hittar nått som ser någorlunda bra ut så är det så himla dyrt istället att jag börjar räkna pengarna och är duktig och låter bli.

Ändrade precis kanal och fick se att det var repris på Andra avenyn men naturligtvis så kom jag in på slutet så det var slut nu, så får väl helt enkelt kolla om jag kan hitta något annat att se på. Och nu kollar jag på 5:an och hade turen att det var Gilmore girls så ska ta och kolla på det tills det är slut och sen ska jag äta frukost och sedan klä på mej och gå ner till tvättstugan och boka en tid för tvättning antingen imorn eller senare i veckan. Och sedan ska jag nog ta bussen ner på stan för att kolla om jag kan få tag på lite grejer och sedan vill jag ha något gott att äta på ikväll under finalen av melodifestivalen.

090314

God morgon!

Vaknada vid 09 men var så himla trött att jag inte orkade gå upp och som tur var kunde jag somna om jag vakande för en liten stund sedan. Och nu sitter jag så klart i soffan och kollar på tv som vanligt, just nu kollar jag på LA ink men ska gå och ta mej lite frukost snart och sedan kolla hur bussarna går idag för jag funderar på att åka ner på stan en liten stund och kanske gå in på skoaffärerna och kolla på "vår och sommar skor".

Förresten så såg jag på vädret tidigare och det gjorde mej mer nyfiken på hur vädret dom närmaste dagarna så gick up på SMHI´s hemsida och det ser riktigt lovande ut eftersom temperaturen kommer ligga på mellan 5 och 8 grader enda tills på Ons vad jag vet kunde inte se längre än så.

Nej nu måste jag ta och kolla på tågiljetter ner till Jessica hade totalt glömt att boka biljetterna men ska kolla priser och tider, sen måste jag höra med Jessica vilken tid som passade bäst att jag kommer.

Hörs senare ikväll/ Bea

Middag hos syster..

Hej igen!

När klockan var runt 16 ikväll så ringde min syster och undrade om jag ville komma på middag hemma hos dem ikväll och tackade ju så klart ja inte alltid man får komma på middag till någon annan heller. Så när klockan var före 17 så gjorde jag iordning mej och gick ner till affären för att handla broccoli till middagen eftersom Max älskar det, sen tog jag ju så klart bussen hem till dem. Väl där så fick jag vara hemma och passa maten som stod på spisen medan dom åkte och hämtade Tony som är Christians bror och sedan skulle min syster springa in på affären och handla också, när alla hade kommit hem så satt vi oss och åt. Fick frågan av min syster om jag ville ha vin eller mjölk som barnen så tackade ja till att dricka vin men det var verkligen inte gott men drack det iaf, sen när vi ätit klart så satt vi oss i soffan och spelade Uno. Sen frågade Christian om det var någon som ville ha rom och cola så sa att jag ville ha en svag men självklart blev den stark så fick dricka lite och sen ha i mer cola och då blev den hur bra som helst.

Och nu sitter jag och kollar på Samantha på 4:an och kommer antagligen vara vaken ett tag till eftersom jag inte är ett dugg trött.

Ringde till mamma innan jag skulle gå till bussen för att be henne att ringa mej när jag skulle gå från bussen hem till lägenheten och trodde verkligen att hon skulle vara vaken och se på Lets Dance men hon hade redan gått och lagt sej men ringde upp mej iaf, fast jag sa att hon inte behövde göra det och så pratade hon med mej hela tiden tills att jag kom in i lägenheten.

/ Bea

Lite blandat...

Hej!

Åkte ju till gymmet vid tio i två och kom dit strax efter två, kom hem för en liten stund sedan hann faktiskt gå igenom hela mitt träningspass och även ett halft till också. Visst är jag lite slut i armarna och benen efter det men det var helt klart värt det och ska bli skönt att få åka och träna på Söndag igen men då med min syster.

Nu ska jag ta mej något att äta och kanske göra en smoothie det skulle verkligen vara gott, ska nog även ta och äta upp mina varma mackor som jag gjorde iordning innan jag åkte, men hann inte äta upp dem så får göra det nu ist.
Just nu kollar jag på Smallville men det är ju precis som imorse att det är repris så får väl ta och kolla om det finns något annat bra att kolla på istället.

Föresten så tänkte jag tipsa om Chiquita just fruit in a bottle, smoothie från Chiquita så klart, har smakat den med smak av Ananas och Banan och tycker att den är väldigt god så tycker att ni borde prova den.

Har även pratat med mamma lite idag och hon skulle höra med min bror och hans sambo om vi skulle ta tåget till och från Arlanda när vi ska åka till Korfu i Maj, för det skulle bara kosta något på mellan 200-300kr/ tr och kan ju vara skönt att slippa sitta och köra på natten.

Sen var det ju de att våran syster och dom också skulle åka utomlands då och även dom skulle åka från Arlanda 15/5 men vi har inte berättat att vi ska åka än men måste ta och göra det sen för är egentligen meningen att jag ska passa deras hus medan dom är borta.

Nu ska jag ta och kolla om jag kan få tag på nån snygg bikini någonstans som jag kan beställa så att den kommer innan vi ska åka.

Hemma från affären

Hej!

Kom hem från affären för en liten stund sedan men är bara hemma en snabbis för att äta lunch, för sedan ska jag ta bussen igen och då ska jag åka till Nautilus och träna hade jag tänkt. Brukar aldrig träna själv utan gör det alltid med min syster men nu är hon ledig och har barnen hemma så då får jag träna själv istället men det ska väl gå bra. Sen när jag kommer hem igen så ska jag sätta igång med maten till middagen.

Ingen bra rubrik...

Nu ska jag ta och klä på mej och sedan gå ner till busshållplatsen och ta bussen till stan för att gå in på Willys och handla, är ju billigast att handla där så därför åker jag dit ist för att åka till Maxi som jag burkar, sen har dom väldigt fina och fräscha grönsaker där det har dom iaf på Willys i Borlänge.

Fast kanske borde kolla när bussen går också och sen måste jag sminka mej lite.,

Ciao

Mat lista..

Dagens handlings lista

• Mjuka taco skal

Taco sås          

Gurka, tomat

Gräddfil

Riven ost

Kyckling

Potatis

                 •Skink scnhnitzel

              •Creätam fraiche
                   •Naturell youghurt
     
     •Blåbär/ hallon

 •Paprika


 De här är vad jag hade tänkt att handla på affären idag till middagen ikväll och även till middagenb imorn kväll kan ju vara gott att kunna "festa" till det ibland också. Ska även ta och kolla om jag kan hitta på något gott att som jag kan ha och äta till frukost, kanske köper bröd som jag kan ha och göra varma mackor av så har jag något att ha till kvälls "mat" ikväll om jag blir hungrig sen.

090313...

God morgon!

Hade egentligen ställt klockan på 10 men vaknade av att jag drömde att nån frågade vad klockan var och sa att den var 18 så blev lite "rädd" där men kollade på mobilen och då var den bara 9.40, har inte gjort så mycket sen dess sitter bara och kollar på Smallville på 6:an men det är bara en massa repriser så kanske borde kolla om det är något annat bra på tv. Ska snart ta mej något att äta till frukost och sedan kanske ta bussen ner till stan för att se om jag kan få klippa mej idag är ju som sagt välbehövligt.

Är faktiskt otroligt trött nu så här på morgonen och det var faktiskt konstigt igår när jag skulle lägga mej för när jag låg i soffan höll jag på att somna och väl i sängen låg jag vaken i kanske 10 minuter innan jag kunde somna.

Nu hittade jag faktiskt något bättre att kolla på ändrade bara till 5:an och där är det repris av Ugly Betty så kollar hellre på det istället för ett avsnitt av Smallville som jag har sett typ 1000 ggr.

Förresten är det ju Fredan den 13:e idag men jag tror inte ett dugg på att det är en oturs dag, vad säger ni tror ni på att det är en oturs dag? Jag menar  för vi tog ju stuenten förra året och då var det just på Fredan den 13:e så för mej symboliserar den inte alls någon oturs dag.

Lite blandat...

Hallå!

Sitter och kollar på tv som vanligt men vet inte riktigt vad jag ska kolla på utan ska kolla runt lite först och se vad det är på tvn, vet iaf att det är Medium på 4:an och om det inte är något annat bra så blir det väl att jag kollar på det. Okej nu har jag kollat klat behövde bara ändra och se vad det var på 3:an och 5:an och bestämde mej för att se på Criminal minds på 5:an har tittat på det några gånger och tycker att det är riktigt bra.

Funderar på att gå in på en frisörsalong som ligger nere i stan och kolla om jag kan klippa mej imorn för dom har drop in så det är bara att komma in där när man har tid. Skulle verkligen behöva få göra det även om jag ska klippa mej om två veckor så skulle det behövas för mitt hår är väldigt slitet och ser hemskt ut just nu. Och om det blir att jag klipper mej så åker jag hem efter det och äter lunch för att sedan åka till Nautilus och träna, måste ju vara duktig nu när man vet att man ska åka utomlands om två månader;)

Och vet ni vad jag ska gå in på affären och handla hem en massa gott till middag imorn funderar på att antingen göra kyckling tacos eller kanske köpa hem skink schnitzel och steka den och ha klyft potatis till det skulle vara så himla gott, kom på nu hur jag ska göra skriver upp allt och kör det ena imorn och den andra rätten på Lördag kväll, tycker att jag förtjänar det. Äter ju egentligen inte så mycket grönsaker förutom tomat och gurka men funderar på att köpa hem sallad och paprika imorn och göra en riktigt god sallad och ha på olivolja och grekisk örtkrydda då blir det jättegott och då äter till och med jag grönsaker. Det är något som jag tycker att alla borde prova på att göra för är man som mej och inte gärna äter grönsaker eller inte äter så mycket av det så är det här ett bra tips på hur man ska äta det.

Dagar och annat..

Satt och räknade lite och kom på att nu är det bara 17 dagar kvar tills jag fyller 20, sen är det 21dagar kvar till jag åker ner till Jessica i Skåne, lite över 40 dagar tills jag ska tatuera mej och till sist är det 64 dagar kvar tills vi ska åka till Korfu detta är dagar som jag ser fram emot. Och sedan har jag annat att se fram emot också tex resan i sommar men det är så pass långt dit så jag börjar att räkna det lite senare.

Den där hemlisen jag höll på med blev inte så lyckad så får göra om det och ska även ta och gå ut på Sj:s hemsida och kolla på tågbiljetter ner till Jessica och även biljetter om vi ska åka tåg till Arland i Maj när vi åker till Korfu.


Hemma från affären..

Nu är jag hemma från affären igen och håller på att fixa med en hemlig grej och tittar även på tvn medan jag håller på med den, sitter och kollar på Glamor på Tv4 plus. Funderar på att göra iordning något till middag men vet bara inte vad men kanske ska ta fram soppan ur frysen och värma på den, det är mammas goda gulasch soppa som vi gjorde när dom var här förra veckan så kom på att jag kan göra sån och frysa in sen också för den är enkel att göra och sedan är ingredienserna rätt så billiga också så det är ju bara bra.

Kollar faktiskt på unga mödrar på 5:an nu för det på tv4 plus var slut i princip direkt när jag satt mej framför tvn.

Hemma igen..

Nu är jag hemma igen kom ju till Skövde redan vid 12.27 men har varit hos min syster på Idas födelsedags kalas som hon hade med sina vänner idag. Så nu sitter jag uppkrupen i soffan och har gått igenom posten så ska gå ner till affären och hämta ett paket som hade kommit och sedan ska jag även passa på att handla lite. Vi skulle ju ha tränat ikväll men min syster tyckte att vi kunde ta det på Söndag kväll istället men funderar på om jag ska åka dit och träna imorn också så att jag inte är allt för lat.

Nej nu ska jag gå till affären då och sen fixa något att äta till middag men skriver senare ikväll

Nästa Örebro..

Nu är jag snart framme i Örebro så ska börja packa ner mina grejer och skynda mej på toa medan jag ändå är på tåget. Hörs ikväll.

Snö och lite annat...

Usch när jag sitter här  på tåget och kollar ut genom fönstret så ser jag en massa snö flera decimeter faktiskt och det är inte roligt att se när man vill ha vår och sedan vill ha sommar. Fast vad kan man vänta sej när vi inte ens har kommit ut ur Dalarna än och kan tänka mej att det är snö nere i Örebro också fast tror inte att det är någon hemma i Skövde.

Men nu har jag ju sådan tur att jag har en resa att se fram emot så tänkte sätta mej och kolla om det finns någon fin bikini som man kan beställa hem, känns bättre att göra det nu och veta att den kommer innan vi åker än att vänta och sedan hinner den inte komma. För behöver verkligen en ny bikini med tanke på att dom gamla är förstora runt om uppe på bhn och kan ju inte gå runt med en bikini som kanske åker ner. Funderar även på att kolla om jag kan få tag på en fin kjol också för det har jag inte så många, men såg ju en hel del snygga klänningar förut så kanske blir en sådan istället.Får som sagt se hur det blir men hittar jag inte kjol så blir det säkert en klänning istället som ska kolla runt på lite hemsidor och kolla och sedan jämföra lite priser är ju onödigt att beställa det dyraste även om det kanske är det snyggaste, för det kan jag ju göra sen när jag har mer pengar istället.


Nu äntligen har tågkonduktören stängt av toaletten här fram hos oss eftersom det luktade så sjukt illa, men han sa att det var något fel på toaletten så därför luktade det så där konstigt. Så om man ville gå på toa fick man gå längst bak i tåget istället.

090312...

God morgon!

Nu sitter jag på tåget i Borlänge och väntar på att klockan ska bli 08 så att vi ska åka ner mot Örebro där jag ska byta tåg för att sedan åka hem till Skövde. Vaknade vid 06.20 idag av att alarmet på mobilen ringde men hade inte hört att mammas klocka hade ringt, så gick upp iaf och klädde på mej och åt frukost och tittade på nyheterna på 4:an.

Idag har jag iaf på mej: Svart klänning från Ginatricot, Grå kofta från Vero moda, Lila strumpbyxor och svarta spetsstrumpbyxor från Åhlens. Till det så har jag en massa lila pärlarmband och ett silver halsband med hjärtan och lila stenar, detta är från lager 157 och sen ett par ametist örhängen från Grancanaria. Tar en bild lite senare när jag kommit hem så får ni se.

Kan säga att jag hade tur idag då det fanns platser lediga i 1:a klass så sitter där på tåget, dom platserna är mycket skönare än dom andra för sätena är mycket större och sedan är dom lite mjukare också. Men det luktar jätteilla från toaletten så på den här tänker inte jag gå in, får gå längre bort då istället Så jag har suttit och sniffat på min brämhults annanas-mango smoothie och då blir det att likta mycket godare.

Tänkte att jag skulle ta och kolla lite på nätet nu när jag ändå inte har något speciellt att göra när jag ändå sitter här på tåget.

Men gud vissa personer blir man tokig på, sitter en tant och en karl här i samma vagn och dom ville båda ha kaffe men tågkonduktören sa att det inte kommer på någon vagn idag så då tyckte dom att han kunde ringa och fixa så att någon skulle komma på lite senare. Och sedan frågade tanten om det var något längre stopp någonstans och det var det i Örebro så då skulle hon gå iväg och köpa kaffe, alltså gud tänk att vara så beroende av något att man inte kan vara utan det i några timmar, nej jag är glad att jag inte dricker kaffe verkar ju bara göra folk beroende så att dom ska ha det HELA tiden.

Fast iof finns en sak som jag är beroende av och det är Extra delight mint&chocolate som är ett sockerfritt godis som vi fick smaka när vi var på melodifestivalen i Leksand men som jag inte har hittat på sedan dess, men när vi var in på Konsum i Djurås så hittade jag på dem så köpte 2 förpackningar så nu är jag nöjd.

Tar nog och skriver ett inlägg lite senare.

/ Bea

Resa och lite annat...

Hej!

Har ju berättat att jag har suttit och kollat om vi kunde hitta någon resa så att vi kan åka i mitten på Maj och jag hittade ju en massa resor igår men idag sa mamma att jag skulle kolla upp priset till Korfu och sedan ringde hon till min bror och frågade om dom ville följa och efter bara några minuter så ringde dom upp och sa att dom ville det. Så gick in på Apollos hemsida och bokade resan så den 15/5 åker jag, mamma, Mattias och Christin till Korfu från Arlanda och så kommer vi på att min syster och hennes man och barnen också åker från Arlanda då men dom ska åka till USA, så vi kanske träffar på dem där.

Tog ju bussen till Falun idag och eftersom vi var försenade så missade jag den bussen jag skulle ha åkt med från Borlänge men nästa gick ju 10 min senare och när jag kom till Falun så passade jag på att gå på stan eftersom mamma satt i möte till 11. Så gick in på H&M och köpte ett skärp och en nagelsax, sedan skulle jag starta mitt nya kort men det funkade inte så gick upp på banken och fick hjälp av en tant där och tillslut fick jag igång det och gick sedan raka vägen till mamma för att äta lunch. Efter att vi ätit klart så gick vi en runda på stan tillsammans med Johanna och Margaretha och var in på Scorett och hittade en jättesnygg handväska som jag köpte, sen kollade vi även på skor och det fanns en massa fina men jag köpte inga men blev sugen på ett par jättesöta pumps. Var även in på Gina tricot och fick tag på klänningen som jag har kollat efter och på den här så var dragkedjan hel så passade på att köpa den när jag väl hittade en hel.

När vi var tillbaka på kontoret så ringde mammas jobbtelefon och jag svarade eftersom jag såg att det var min syster som ringde och hon undrade när jag skulle komma hem imorn för hon behövde hjälp för Ida ska ha sitt kalas för sina kompisar imorn och min syster hade sagt att hon skulle ta med sej alla barnen hem från dagis. Visst det är inte många barn, 6 stycken men kan bli rätt jobbigt att hålla koll på iaf så ska följa med henne till dagis och sedan hjälpa henne hemma också.

Nu ska jag gå och packa klart och sedan ska jag gå in och sedan borsta tänderna och gå och lägga mej eftersom vi ska gå upp vid 06.20 imorn och sen går mitt tåg 08 från Borlänge.

Natti/ Bea

090311......

God morgon!

Vaknade vid 08 av att alarmet på mobilen ringde men slog på snooze och gick upp 5 eller 10 minuter senare och då gick jag raka vägen in i duschen så jag fick tvätta bort den där salt vatten sprayen som jag lånade av mamma igår när vi skulle åka. Och nu sitter jag och kollar på VIP på 6:an men tittade på nyhetsmorgon på 4:an först men kände mej så himla vuxen då så kände att jag behövde byta kanal. Sitter även och även en tallrik youghurt men orkade inte göra iordning några varma mackor.

Ska ju ta bussen till Falun vid 09.35 och då har jag inget som jag kan lägga datorn i så kommer ingen uppdatering fören sent ikväll, men det kommer en iaf.

xoxo


När kommer våren?

Är det någon som vet när våren kommer? Jag skulle verkligen vilja att den ska komma nu men hoppas på att den kommer till min födelsedag för det gjorde den 2007 då var jag och min syster i Göteborg och där kunde man gå runt i kjol och topp i slutet av Mars och det va väldigt skönt.

Och nu kan jag verkligen säga att jag är riktigt trött på vintern, visst jag är en person som tycker att det är härligt med vintern men nu börjar det bli tjatigt för först snöar det och efter någon dag så smälter den bort och när man tror att det är dags för våren att komma så börjar det snöa och bli kallt igen. Så nu vill jag verkligen ha vår så att man kan ha alla fina tunnare kläder som man har och sedan vill jag kunna börja använda mina skinnjackor som hänger där hemma och bara väntar på att det ska bli varmare. Dessutom ska det bli skönt att kunna använda tunnare skor och en massa söta ballerina tänker jag införskaffa innan våren kommer, måste ju vara förberedd för den kan ju komma närsomhelst.

Jag köpte en massa smycken idag som gick i ljuslila och rosa och tycker att det kan bli riktigt fint att använda när det blir vår, så kan man även ha svarta kläder utan att det ska kännas som att man ska på begravning för så känner jag ibland.


Egentligen gårdagens inlägg...

God kväll..

Har inte haft så mycket att skriva men min mamma kom hem vid 18 och då åkte vi direkt till Sågmyra för att gå på Lager 157 eftersom jag kollade på deras hemsida igår kväll och såg att dom hade grymt snygga jeans men när vi väl kom dit så hade dom inga av dem som vi såg. Dom hade väldigt många jeans på rea och mamma hittade ett jättesnyggt par som kostade 90:- men sån tur hade inte jag men fick tag på ett par Lee jeans som kostade 400:- ist för 900:- så jag blev nöjd iaf. Sedan fortsatte vi där inne och såg en massa snyggt men det enda jag köpte förutom jeansen var ett långt linne som kostade 30:- och sen köpte jag även smycken som blir jättesnygga i vår.

Sedan gick vi in på Scoretts outlet som också ligger där och dom ha de jättesnygga gladiator sandaler och även väldigt många söta ballerina men köpte inga utan vi ska åka dit nästa gång jag kommer hem så ska vi åka så att vi har längre tid på oss att gå där också. För idag kom vi dit runt 19 och dom stänger vid 20 och vill man hitta grejer där så ska man verkligen ha tid på sej eftersom det är så himla stort.

Men på hem vägen så åkte vi in på Konsum så jag fick gå in och köpa rostbröd och skinka så att jag kunde göra vama mackor så det gjorde jag när vi kom hem men dom blev rätt så hårda men åt dem iaf.

Imorn ska jag ta bussen till Falun och gå upp till min mammas jobb men först ska jag passa på att gå på stan en stund eftersom mamma sitter i möte till 11 och jag kommer till falun 10.30 så tänkte gå in på Åhlens, H&M och JC och kolla om jag kan hitta något snyggt att ha till mina nya jeans.

Men när jag vaknar imorn så ska jag ta mej en tallrik med youghurt och sedan kanske även göra en varm macka om jag har tid med det, men tänkte gå upp vid 08 eller 08.30 och sedan går bussen 09.35 så det borde jag ju hinna göra tycket jag.

/Bea

090310...

God morgon...

Vaknade för ett tag sedan och sitter och kollar på Xena på 6:an men ska väl snart gå och ta mej något att äta till frukost och sen sätta igång med att plocka in i skåpen i köket så det är lite mindre stökigt när mamma kommer hem. Sen ska jag väl inte göra så mycket annat idag förutom att ha middagen klar tills mamma kommer hem, det blir fisklåda ikväll visst det låter kanske inte speciellt gott men den är super god. Fick receptet av min mammas foster mamma som hon bodde hos från det att hon var 10 tills hon flyttade hemifrån. Det var hennes morbror och hans fru som hon och hennes helsyskon fick bo hos eftersom föräldrarna skiljdes och inte kunde ta hand om dem då.

Dom två personerna såg jag alltid som min mormor och morfar trots att jag hade träffat min mammas riktiga föräldrar, men min morfar dog när jag var 1 år och mormor har aldrig bettet sej som en mormor.

/bea

Resa...

Har suttit och kollat på resor ett bra tag nu och har hittat en hel del intressanta resor men skulle även kunna tänka mej att åka till London eller Paris men då bara i ett par dagar, men det blir ju så sjukt dyrt eftersom flygskatten är så hög att den kostar mer än själva resan. Så om jag vill göra en sån resa så får jag ta och sitta länge och leta efter ett bra pris på flygresa där skatten inte är så himla dyr, fast sen har vi ju det här med hotell och dom är inte heller dom billigaste tyvärr=(


Klänningar..

Nu har jag suttit och kollat på lite klänningar på nätet och har hittat en massa snygga som jag skulle vilja ha lägger upp lite bilder.


Den här klänningen har jag länge kollat på
den kommer från Stylebystars och kostar 379:-



Denna här klänningen tror jag att det är Blondinbella som har
den är också från Stylebystars och kostar 399:-


Den här är från Gina tricot och heter Nicki finns även i blått
denna kostar299:-


Det här skriver dom som tunika men ser ut att vara lång så att
man kan ha den som klänning, den heter Vie tunic och kostar 299:-
är från Gina Tricot


Den här mesh klänningen från Halens gillar jag också
kostar 179:-


Den här kommer också från Halens och kostar 249:-

Tyckte att alla dom här klänningarna var väldigt fina så blir nog en del shopping innan semestern i Augusti, måste ju ha något snyggt att ha på mej då och något som inte är alldeles för stort.

Nu ska jag gå och fika med alla andra för nu är det eftermiddags fika sedan ska jag sätta mej och kolla på resor.

/ B

Ingen klänning....

Hej!

Det blev ingen klänning för alla klänningarna i rätt storlek så var dragkedjorna sönder på så därför blev det ingen för min del, känns nästan som att jag får ge upp den där klänningen snart. Förresten så var jag in på Vero Moda och hittade mina jeans leggings men i en ännu mörkare färg så tog dem och gick fram till kassan och när jag drog kortet så stod det köp medjes ej en mardröm alltså. Så gick snällt till bankomaten för att ta ut pengar men fick se att det inte fanns så mycket pengar kvar så undvek att gå förbi Vero Moda igen och sen gick jag raka vägen upp till mamma.

Så nu sitter jag här uppe på min mammas jobb och har ingenting att göra men är ju glad att jag har min dator som kan roa mej, tänkte passa på att kolla på lite sommar kläder och sånt och även kolla efter en resa åt mej och mamma någon gång i Maj, skulle ju vara hur skönt som helst ju.

Lunch och dagens outfit..

Hej!

Kom precis tillbaka från ungefär 1 timmes lunch och nu är man mätt och hoppas på att det håller i sig länge, strax efter 11 gick jag iaf iväg till Café vi 3 för att köpa lunch åt mamma och mej bestämde mej för att ta faijitas medans mamma tog en lax paj. Och det tog inte lång tid fören maten var klar och jag var tillbaka på kontoret igen, sedan gick vi som sagt och åt och pratade lite med dom andra. Vi pratade om hur det är att vara rädd i sin egen lägenhet eller sitt hus för att någon ska komma in och det kan jag säga att jag är när jag ska lägga mej och sova inne i sovrummet men inte när jag lägger mej i vardagsrummet på madrassen för då ser jag ju dörren.

Dagens outfit iaf består av:

- Svart linne/ JC
- Svart,blå randig 3/4 topp/ H&M
Blå kofta- Cubus
Grå svarta jeans leggings- Veromoda
Turkosa Hello Kitty strumpor- H&M
Svarta stövletter- Skohuset

Har ingen kamera den här veckan så kan därför inte lägga in någon bild men kan fixa det nästa gång jag har det på mej.

Tänkte gå ner på Gina Tricot nu och kolla om jag kan hitta den där klänningen som jag provade i Skövde och om dom har den så SKA jag köpa den spelar ingen roll om jag har mitt shopping förbud, förresten så är mamma skyldig mej en del pengar så det är lugnt.

/Bea


Tråkigt...

Hej!

Nu blir det många inlägg på raken men jag har så himla tråkigt, förresten så har jag suttit ute på både Ams och Offentliga jobb och kollat om det har kommit ut några nya jobb som jag kan söka, och visst det har kommit ut en hel del men på alla så står det att körkort krävs så då blir det ju svårt att söka. Men jag har iaf varit ut på grann kommunernas hemsidor och kollat om det finns något uppe där och på Tidaholms sida så hade dom så man kunde söka som timvikarie så självklart fyllde jag i alla uppgifet och skickade in detta.

Ska nog gå ner på stan om en stund men ska vänta lite så kan jag gå iväg och köpa våran lunch samtidigt, har inte bestämt vad vi ska ha men ska gå till ett café som lite längre bort och köpa något att äta, kanske fajitas eller en taco tallrik vd tycker ni låter bäst? Själv tycker jag att båda låter lika gott så men låter på mamma som att hon vill köpa mat någon annanstans nu =( detta låter inte alls bra.

På mammas jobb..

Hej!

Nu är vi här på min mammas jobb i Falun och kom hit för en liten stund sedan, mamma parkerar alltid bilen på samma parkering så man få gå en bra bit innan man kommer till hennes jobb och när det inte är snö ute så är det inga problem att gå men nu är det ju snö och även halt så jag hade jättesvårt att gå den biten med mina klackar. Men mamma hade ju också klackar men hon är så himla van att gå i dem så hon travade bara på och blev sur på mej som tog så lång tid på mej.

Hon jobbar iaf som handläggare på Social kontoret i Falu kommun, alltså så ser hon till att personer som tillhör LSS( Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) får antingen: kontaktperson, ledsagning, avlösarservice i hemmet eller kontakt familj. Och det har hon jobbat med sedan September förra året och innan det jobbade hon som administrativ assistent med att hjälpa enhetscheferna med sånt som dom inte hinner med att göra. Men hon har utbildning som enhetschef men vill inte jobba med detta iaf inte i Falu kommun och sen trivs hon med det hon gör.

Kan ju även skriva lite om min egen utbildning, gick Barn och Omvårdnads programmet på Kristine gymnasiet i Falun och tog studenten i Juni -08. Detta är en utbildning som endast finns i Falun men som inte längre finns att söka då årskursen efter oss blev den sista och vi var dom första som läste detta program. Detta är ett specialprogram som Landstinget Dalarna och Kristinegymnasiet startade upp hösten 2005. Eftersom Landstinget Dalarna ansåg att de som läste på omvårdnadsprogrammet läste för lite om barn och de som läste barn och fritid läste för lite om sjukvård. Och då startade man upp Barn och Omvårdnadsprogrammet som var ett special program utifrån deras önskemål. Så jag är alltså både utbildad undersköterska och Barn skötare men har inte arbetat som något av detta.

Har tidigare somrar jobbar som vårdbiträde/ Omsorgs assistent på ett gruppboende i Falu kommun med funktionshindrade och arbetsuppgifterna var att hjälpa dem med allt som dom själva inte kan göra, bland annat:
på klädning, laga mat, duschning och även toa besök. Men man gör ju även mycket annat också, har även jobbat några gånger på en annan gruppbostad där det bodde ungdomar som också hade olika funktionshinder men där var det ju annat som behövdes, det var väldigt viktigt att kunna sätta gränser. Jag har även hjälpt till när det har behövts ledsagare så var med en kille som var lite äldre än mej till Stockholm när han skulle på läger så att jag följde bara med honom dit och åkte hem sen, och sen några dagar senare så åkte jag till Stockholm igen för att hämta honom.

Har precis varit och fikat så därför har jag inte kunnat lagt upp mitt blogg inlägg och ska nog gå ner på stan om en liten stund och sedan ska jag nog gå ner och köpa lunch åt mej och mamma om inte vi ska gå ut och äta.

/Bea

Bilen, tandläkaren och Britney Spears....

God morgon!

Just nu sitter jag i bilen utanför tandläkaren i Djurås och väntar på mamma som är inne på undersökning, hade ingen lust att följa med in och sitta där och glo i väntrummet hellre sitter jag kvar i bilen med min dator. Just det det sista mamma sa innan hon gick var att jag inte kunde lyssna på radion för batteriet i den här bilen e konstigt så har blivit stående här två gånger förut på grund av det, så nu sitter jag och lyssnar på Britney Spears Womanizer på You Tube tycker att den är så himla bra.

Idag när jag kom in i badrummet så stog mamma och tvättade håret så sa hon att om jag ville så kunde jag ju ta hennes busskort och komma senare men sa att jag inte ville det. Hon hade ju kunna sagt något om det igår för hade jag gått och lagt mej så hade jag adrig kunnat somna om utan hade legat vaken istället och då hade det ju ändå inte spelat någon roll. För var helt klar vaken när jag vaknade och inte det minsta trött det är faktiskt konstigt när klockan var 06.30 och med tanke på att jag gick och la mej vid 00 eftersom jag satt och kollade på reprisen på Andra avenyn.

Nu har jag lyssnat klart på Womanizer så därför letade jag fram The rose med Westlife efterom den är så himla fin och sen sjöng vi den varenda år på skolavslutningarna i grundskolan. Tror att jag ska ta och leta upp fler låtar med Westlife sen tycker att dom är jättebra trots att jag vet att det finns många som tycker att man är töntig om man lyssnar på dem, men det bryr jag mej inte om då får jag väl vara en tönt då. Hittade även på deras version av

You raise me up den låten har ju en stor betydelse för mej eftersom vi hade den på min pappas begravning och sedan är den ju jättefin och bra också.

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och passa på och kolla på annat när jag ändå inte har något att göra, men hörs senare idag.

/Ciao


Listor...

  • DU:
    1. Hur lång är du?
    162
    2. Vad vill du bli när du bli stor? Sjuk sköterska
    3. Vad jobbar du med? Söker jobb

    4. Har du långt hår? Nepp
    5. Vilken hårfärg har du? Typ ljusbrunt
    6. Sminkar du dig? Ja nästan varje dag
    7. Har du haft sex senaste månaden? Nej
    8. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Svarta
    9. Har du kysst någon idag? Nej

    FAMILJ:
    1. Bor dina föräldrar ihop?
    Nej för pappa e död
    2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Båda var lika bra på sina sätt..
    3. Hur många syskon har du? 2 st, en bror som är 31 och en syster som är 29

    4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Jag trodde att det var slut

    5. Hur många ställen har du bott på? Mockfjärd och Skövde

    6. Vem i din familj stör du dig mest på? Min storasyster om jag måste välja..
    7. Vilken familjemedlem är snällast? Ida och Max
    8. När hittade du senast på något tillsammans  med ett syskon? Var hemma hos min syster på kalas idag..


    KOMPISAR:
    1. När var du senast med nån kompis?
    Förra veckan när jag var hos Jessica i Skåne
    2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Jessica

    3. Har du kysst nån kompis? Nej
    4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Nej
    5. Vem har du varit kompis med längst? Erica men den jag har bäst kontakt med är Jessica
    6. Vem känner dig bäst? Jessica tror jag..
    7.Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det? Nej tror inte det
    8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Öh nej, förut gjorde jag de med en person i skolan..

    VÅGAR DU:
    1. Skrika åt dina föräldrar?
    Ja
    2. Klä dig annorlunda? Beror på
    3. Vara dig själv? För det mesta..
    4. Visa dig i bikini/badbyxor? Ja

    5. Pierca dig? Vet inte
    6. Ha sex på offentlig plats? Vet inte

    7. Vara omogen? Ja
    8. Äta småkryp? Aldrig

    DIVERSE:
    1. När tuggade du tuggummi senast? Tidigare idag

    2. När var du på semester senast? I December
    3. Vilken färg är det på din tandborste? Vit och blå
    4. Är ditt hår tråkigt? Jaa för det mesta

    5. Vem såg dig naken senast? Usch det vill jag inte säga
    6. Hur ofta duschar du? varje dag tror jag..
    7. När ska du gå och lägga dig Ikväll?
    Snart kanske


    Regler: Det här är svårare än du tror!
    Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
    Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!
    Om personen som taggade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt
    får du inte ge samma svar som han/hon gjort.
    Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!
    Lycka till!
    1. Vad heter du? Beatrice/ Bea
    2. Ett ord på 4 bokstäver? Blöt
    3. Flicknamn? Britta

    4. Pojknamn? Björn
    5. Yrke? Elektriker
    6. Färg? Blå
    7. Klädesplagg? Byxor
    8. Mat? Band spagetti
    9. Sak i badrummet? Badkar

    10. Plats/stad? Borås
    11. Orsak att vara sen? Ehh
    12. Något man skriker? Blä!

    13. Film? Beck
    14. Något man dricker? Baileys
    15. Band? Bon Jovi
    16. Djur? Bläckfisk

    17. Gatunamn? Bonde gatan
    18. Bil? Bentley
    19. Sång? Black velvet

    20. Aktivitet med mer än 1 deltagare? Boxning


Var kommer du ifrån? Är född i Falun men är uppvuxen i litet ställe i västra Dalarna.

Heter? Anna Beatrice Tysk
Hur gammal är du? Just nu 19 men fyller 20 i slutet av Mars

När fyller du år? 29 Mars
Tycker du om någon just nu? Kille? Nej gett upp det för ett tag, men annars familjen och vännerna så klart.

Jag samlar på? Kläder, tidnigs skräp;) tar mej inte till sopstationen utan bil.

Gröna eller röda äpplen? Röda är mumma.

Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ingen men vet att jag alltid kan ringa nån när jag är ledsen.

Vilken tid gick du upp idag? 08.18
Har du sovit i din egna säng inatt? Nej sov på madrassen på golvet.
Har du sovit ensam inatt? Ja eller nej mamma, mattias och christin sov hos mej

Har du strumpor på dig nu? Nej inga strumpor när jag ska sova

Hur svarar du i telefon? Ja det är Beatrice, men på mobilen hej, om jag ser vem det är.

Vad ska du göra ikväll? Sova

Vad ska du göra imorgon? Följa med mamma till jobbet och gå på stan..
Var vill du bo när du blir stor? Här eller i Göteborg. Fast Turkiet skulle inte vara så fel;) 

Vad vill du bli när du blir stor? Sjuksköterska
Är det okej att gråta?  Ja, varför skulle det inte vara det?

När grät du senast? I helgen

Vilken årstid tycker du bäst om? Sommaren

Laddar du ner musik och filmer från internet? Nepp, har allt jag behöver;)

Skulle du göra om du vann en miljon? Resa, shoppa och dela med mej med familjen.

Bär du glasögon eller linser? Ja glasögon men bara ibland

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej
Har du piercing? Nepp.
Öronen? Japp

 



Vad vet du egentligen om din vän?

VAD HETER HON :

Anna Jessica Janbjer Wittgren

VAD HAR HON FÖR FAVORIT FÄRG:
Rosa

VAD HAR HAN FÖR ÖGON FÄRG:
Blå,grå?

KLÄDSTIL:
Olika


HAR HON FÄRGAT HÅRET NÅGON GÅNG:
jaa , många ggr

HAR HON PIERCAT SIG:
Japp

VAD HETER GATAN HON BOR PÅ:
Kommer inte ihåg hon har nyss flyttat

VAD HAR HON FÖR MOBIL:
En Samsung

VAD VILL HON BLI NÄR HON BLIR STOR:
 Jag vet inte,

VAD HAR HAN FÖR FÄRG PÅ SITT RUM:
hm.. hon byter rum rätt ofta. :P

HAR HON NÅGON/NÅGRA SYSTRAR:
Mm 1

VAD ÄR HENNES FAVORIT MAT:
Vet inte


VAD TROR DU HON SKULLE GÖRA OM HON FICK EN MILJON:
Shoppa, åka till Turkiet och flytta?

VAD BRUKAR HAN GÖRA EFTER SKOLAN:
Hon går inte i skolan

VAD BRUKAR HON GÖRA PÅ HELGERNA:
 Olika

VAD HETER HENNES MAMMA & PAPPA:
Anna och Stefan

VAD HAR HON FÖR MUSIK SMAK:
Blandat

HUR BLEV NI VÄNNER:
Genom att vi träffades i skolan

HUR GAMLA VAR NI DÅ:
16?

VAD BRUKAR NI SKICKA SMS OM:
Vad som hänt och sånt


ÄR HON BEROENDE AV NÅGON/NÅGOT:
Sin dator och mobil

VAD KALLAR DU HON:
Jessica


VARFÖR KALLAR DU HENNE DET:
Därför


VAD KALLAR HON DEJ ?
Bea

VARFÖR KALLAR HON DIG DET:
För alla kallar mej för det


IDROTTAR HON:
nej, hon hatar sport!! ;)

VAD HAR NI GEMENSAMT:
båda är lite blyga

HAR HON BDB:
ja


 HÅRFÄRG:
just nu, brunt/röd

NÄR FYLLER HON ÅR:
27 februari

BESKRIV HoN/HaN MED 3 ORD:
rolig, snäll & underbar ;)


VILKET ÅR ÄR HON FÖDD:
1989


Testa det här du också;)


Lite blandat..

Hej!

Sitter och kollar på Beck på 4:an just nu har suttit och kollat på resa ett bra tag medan mamma satt bredvid och var sur för att hon fick vänta på att låna datorn, hennes törs hon inte använda eftersom det har kommit in virus och dom får inte bort det.

Har inte gjort något speciellt sedan vi kom hem förutom att kolla på tv och suttit med datorn samtidigt, har inte så mycket mer att skriva idag.

Men imorn så funderar jag om jag ska följa med mamma när hon ska till jobbet för då kan jag passa på att gå på stan och sen kanske vi kan åka till Insjön och handla när hon har slutat sen. Så ni får en uppdatering någon gång vid 09- 09.30 imorn beroende på när mamma är klar hos tandläkaren, fast skulle ju kunna blogga medan mamma är inne hos tandläkaren.

/ Bea

Framme i Dalarna....

Hallå!

Nu är vi framme hos mamma i Dalarna och sitter och kollar på Amacing race på 6:an tycker att det är väldigt kul att kolla på. Fick skynda mej in när vi hade fått in alltihop eftersom jag var såå himla kissnödig och det blev bara värre och värre när vi åkte i gupp så det var ju inte så kul.

Som sagt var vi ju in på Ikea i Örebro och det enda som jag köpte var klädhängare eftersom jag behöver mer, men fanns inte vita som jag hade sen förut så fick ta dom svarta. Sedan åkte vi vidare och gick in på Bauhaus lite längre bort för att mamma skulle kolla om hon kunde få tag på några lampor till det nya köket och det fick hon. När vi var klara där så åkte vi till Coop och handlade sen åkte vi raka vägen hem, men efter att vi hade svängt i Grängesberg så fick vi en bil framför oss som körde i 50km/h hela tiden där det var 90km/h så det gick ju som sagt vääldigt sakta.

Ska nog ta och kolla om jag kan åka och hälsa på mamma på jobbet för att jag ska gå in på Gina tricot och kolla om jag kan få tag på den där klänningen som jag provade, vill verkligen ha den för den var så grymt snygg sen är det en klänning som man kan ha både till fest och vardag.

Funderar även på att kolla på Ams och Offentliga jobb om det har kommit ut några nya jobb som jag kan söka för behöver verkligen få ett snart.

Förresten så hittade jag en jättebillig resa när jag satt i bilen, det var till Isla Margarita där vi var förra året och nu även 2 veckor för två personer skulle det kosta 15990:- och detta är verkligen billigt eftersom vi betalade cirka 13000:- förra året per person.

/ Bea


I Bilen..

Hej!

Nu sitter vi i bilen på väg upp till Dalarna eller vi har gjort det ett bra tag nu, men stannade för ett tag sen och gick in på ett värdshus i Hova och åt lunch för min del blev det kebab tallrik och det var jättegott och så blev man väldigt mätt.

Innan vi åkte så kom våran syster förbi med mammas kamera och sedan hämtade hon resten av Idas födelsedags presenter, hon blev rätt så besviken när hon förstod att jag skulle följa med hem men sa att jag skulle komma hem på Torsdag igen så då kanske vi kan träna om barnen mår bra. Var även in på affären och hämtade ut mitt paket från en affär i London som jag hittade på Tradera där jag köpte ett par gladiator sandaler men var rädd att dom skulle vara för små så fick pröva dem när jag satt i bilen och dom var helt perfekta och det kändes ju riktigt bra:P

Vi har väl ungefär 50 minuter kvar tills vi är i Örebro och då ska vi gå in på Ikea och gå där en stund och så ska vi även ta en kaffe och te efter maten som vi åt tidigare.

Mitt mobila bredband från Glocalnet fungerar jättebra så det ska jag behålla när dom 3 fria månaderna är slut, känns så sjukt skönt att ha det när man sitter på tåget för då kan man ju sitta på nätet istället för att sitta och ha tråkigt.

Just nu så sitter vi och lyssnar på diggilistan på P3 och nyss spelade dom Måns låt Hope and Glory från melodifestivalen och det är verkligen en låt som jag kommer lyssna mycket på. För tycker att den är så himla bra så tycker att han kan få vinna i år, men finns ju även många andra som är bra också men har alltid gillat Måns.

Nej nu ska jag ta och kolla runt lite på nätet och läsa lite bloggar som jag inte hann med imorse.

Kram Bea

090308..

Hej!

Vaknade riktigt tidigt idag faktiskt redan 08.18 och då gick jag som fick sova på madrassen upp och gjorde dom andra sällskap vid frukost bordet. Så nu är vi allihop klara och ätit färdigt och Mattias och Christin har åkt upp till Billingen på spat för att få massage, detta fick dom i julklapp av våran syster och hennes man. Så jag och mamma sitter här hemma och kollar på nyhetsmorgon Söndag på tv 4.

Ska nog faktiskt följa med dom andra hem till Dalarna idag och har sagt att jag inte börjar fören på Fredag så därför ska jag åka tillbaka hit igen på Torsdag. Ska försöka se om jag kan få gå in på affären här nere först innan vi åker så att jag kan hämta ut mitt paket som kom i Fredags men som jag inte har hunnit hämta ut än.

Får skriva senare ikväll eftersom vi har en lång resa framför oss och nu ska mamma få låna datorn en stund för den andra krånglar lite.

/Bea

090307...

Hej igen!

Middagen blev jättegod åt klyftpotatis och skink schnitzel och till det hade vi sås på cream fraiche och sallad med tomat, gurka och avokado och till det drack vi en varsin cider allihop förutom mamma som drack bubbel vatten från min soda streamer. Så nu sitter vi självklart och kollar på melodifestivalen och hoppas verkligen på att Carolin af Ugglas inte går vidare utan att det blir Star pilots som går vidare tycker att deras låt är jättebra.

Imorn så åker ju dom andra hem igen och även mamma så undra vad jag ska göra då da, kanske ska passa på att gå ner till tvättstugan och boka en tvättid i veckan sen ska jag gå ner till affären och hämta ut mitt paket som hade kommit igår men jag har inte hunnit hämta ut det än.

Sen ska jag ta och åka till gymmet någon dag i veckan och träna även om inte jag får med mej min syster för det är ju roligt att träna när man ser resultat för igår när vi var på middag så vägde jag mej och fick se att jag hade gått ner ännu mer nu så nu har jag gått ner 7.7 kilo sen vi började träna i början av Oktober känns så himla skönt. Men ska självklart så ska jag se till att gå ner ännu mer i vikt ungefär lika mycket till för då är jag nere på min idealvikt och skulle vara skönt att komma ner till den.

Men om jag kommer ner till den vikten så kommer jag inte kunna ha mina sommarkläder för dom kommer ju så klart vara för stora det var dom ju redan i December när jag och mamma var till Gran Canaria men det gör ju inget då kan jag ju sälja eller ge bort dom som ser bra ut och sedan kan jag köpa nya så jag är fin när jag och Jessica ska till Turkiet i Augusti.

Usch nu är Andra chansen klar och Carolin af Ugglas gick vidare till finalen i globen det är också en stor skandal hur röstar svenska folket?

/Bea

Kvällen 090307..

God kväll..

Nu passar jag på att sitta vid datorn medans dom andra håller på och lagar mat, vi har nyss kollat på en film men kommer inte ihåg vad den heter men handlade iaf om en Nanny på upper east side i New york, kommer iaf ihåg att det var Scarlett Johansen som spelade huvudrollen.

Tidigare ikväll efter att vi hade ätit "lunch" så bestämde vi oss för att åka bort till Media markt för mamma ville se på en ny kaffebryggare och jag ville kolla om jag kunde få tag på en blender. Men blev ingen blender och inte heller någon kaffebryggare men mamma köpte en ny dvd åt mej för att hon har min hemma och sen köpte jag en stav mixer och några dvd filmer så kom ut där ifrån med  varor för nästan 500 kr.

Om ett tag är nog maten klar och då ska vi ta och äta så klart och efter det ska vi slå på 1:an och kolla på andra chansen av melodifestivalen. Tycker att det är riktigt svårt att säga vilka som ska gå vidare ikväll eftersom att jag tycker att det är så många bra låtar som tävlar ikväll.

Nu ska jag nog gå och kolla om jag kan hjälpa till med något.

/Bea


Lite om dagen..

Hej!

Nu är vi hemma igen var på Elins Esplanad i ungefär två timmar och mamma shoppade lite och jag köpte nya träningskläder då det är något jag måste ha för annars har jag samma kläder hela tiden men självklart så tvättar jag dem mellan gångerna. Men dom nya kläderna blev iaf jättesnygga ett par svarta piratbyxor och en svart topp med rosa tryck på om under detta en svart sportbh så klart. Var även in på Gina tricot och kollade lite och hittade en snygg klänning som jag provade men fick se att dragkedjan var sänder när jag skulle prova den och det fanns ingen mer heller som tur var för mej annars hade en sån fått följa med mej hem.

Vi sitter nu och väntar på att min bror och hans sambo ska komma så att vi ska äta lunch, sen tänkte vi även höra med dem om dom vill gå på bio ikväll, annars blir nog vi hemma och ser på andra chansen på Melodifestivalen. Mamma och jag har även suttit och kollat på resor och hittade många billiga nu under april och maj så om mamma kan få ledigt från jobbet så kanske vi åker, skulle ju vara så himla skönt.

Nu ska jag gå och kolla till soppan som står på spisen.

Ciao

090307..

Hej!

Jag vaknade faktiskt redan vid 09.30 och har bara duschat sedan dess och snart ska vi gå till bussen för att åka till Elins esplanad och gå där en stund sen funderar jag på om jag ska bjuda mamma på lunch. Sen ska jag ju gå in på Cassels och kolla på den där klänningen som jag såg förra gången vi var där och vill verkligen ha den för den e så sjukt snygg.

Nyss ringde min syster och sa att Max hade blivit dålig igen och att Ida har feber så våran bror och hans sambo får sova här tilllsammans med mej och mamma, så det blir väldigt trångt men det ska väl gå bra jag som är kortast får sova på soffan medan dom andra får sova i sängen och på en madrass.

Får panik på mamma som precis tog sej en tekopp och smörgås och bussen går om sex minuter vi hinner aldrig med den.

En fråga...

Jag undrar om man som barn vill komma på att ens förälder letar efter någon på nätet som man själv gör eller har gjort? Det är exakt vad jag har kommit på att min mamma gör fick se att hon hade lagt ut en presentation på en sida där jag själv är medlem och det kändes inte alls så himla bra, visst jag trodde inte att hon skulle vara ensam resten av livet men trodde att hon skulle vänta längre. Det har inte ens gått 6 månader sedan pappa dog och hon säger ju ingenting till oss utan säger att allt är bra, men jag vet att hon känner sej väldigt ensam nu när ingen bor hemma med henne längre.


Skandal!!

Det är fan skandal hur röstar tittarna när dom låter Elisabeth vara kvar istället för Nicklas?!
Han är ju jättebra på att dansa och jag trodde att det var de det här programmet gick ut på och inte att man knappt kan dansa....

Kvällen..

Hej!

Ida var ju här med oss tidigare ikväll och hjälpte henne när hon skulle bada och hon var riktigt duktig när vi skulle skölja ur både schampoot och balsamet, hon avskyr alltid när man gör det för hon vill inte få i ögonen. Men när alla 3 var färdiga så tog vi på oss våra ytterkläder och gick ner till "centrum" för att ta bussen till Idas farmor och farfar och när vi kom ner till stationen så gick vi hem till dem. Men som sagt Ida var jättetrött och höll på att somna redan hemma hos mej så hon orkade inte gå sa hon men hon gick hela vägen iaf. Vi kom dit innan dom andra så vi fick sitta och vänta en stund sen kom dom med maten och så åt vi allihop men Ida somnade på soffan.  Och lillebror Max som var så dålig igår sprang runt i huset som om han skulle ha fått i sig något som gjorde att han blev speedad. Efter att vi ätit klart så bestämde jag och mamma oss för att vi skulle gå till stationen och ta bussen hem, men då erbjöd min syster att hon kunde skjutsa oss dit så det gjorde hon.

Nu sitter vi här med varsin dator och jag sitter på nätet och kollar lite medan mamma sitter på den andra datorn och spelar spel, hon har blivit helt beroende av ett spel som jag har på min dator som heter mahjong och vill spela det så fort som jag har datorn igång. Tittar även på Let´s Dance och nu är det utröstning och hoppas verkligen på att Elisabeth och Tobias åker ut ikväll för alla andra är så himla bra nu, men visserligen tycker jag att hon bordeha åkt ut tidigare. Under pausen så kollade vi på säsongens Singing Bee och det var faktiskt en hel del som var bra ikväll men killen som vann var ju sjukt bra och dessutom såg han rätt bra ut också.

På tal om Ida så ringde min syster för en liten stund sedan och berättade att Ida hade kräkts och att hon skulle ringa till våran bror och avråda dem från att komma. Men när Mattias ringde hit så hade Tessa inte hunnit få tag på dem men han sa att han skulle ringa till dem och prata med Tessa och mamma sa att om dom ville komma ner så kunde vi tränga ihop oss här hemma hos mej.

Ciao

Lite om dagen...

Hej!

Nu har vi kommit hem igen åkte ju till min syster vid 11 och sen när vi kom dit så tog vi bussen ner till en affär för att mamma skulle kolla på kakel och tapet till sitt kök. Vi var även in på Ljusexperten och kollade på lampor så jag hittade en som jag kan tänka mej att ha i sovrummet och även som jag kan ha i hallen för då köper mamma min spotlight som vi köpte förut. Sen gick vi hem igen och lagade mat och lekte med barnen sen frågade min syster om Ida fick följa med mej och mamma hem till mej och sen åka med oss till farmor och farfar sen, så nu är hon här och har nyss spelat Kitty spelet med mormor.

Jag vet inte riktigt vad vi ska göra nu men blir väl säkert att kolla på tv och spela spel, men alla tre måste hinna och duscha innan vi ska iväg också så det kommer väl bli kaos kan jag tänka mej. Funderar på om jag ska gå in och duscha om en liten stund och sen sätta Ida i duschen efter att jag är klar.

Så blir nog inte att jag skriver något mer idag men får uppdatera imorn istället när jag har tid.

/Bea

090306..

God morgon!

Vaknade för ungefär 30 minuter sedan och nu sitter vi här i soffan och kollar på inomhus friidrotts em på tv 4, ska gå och ta mej något att äta alldeles strax för tror att vi ska åka till min syster och barnen lite senare men även till Elins esplanad.

Senare ikväll så ska vi åka hem till min systers svärföräldrar och äta middag men vi skulle äta pizza så min syster och hennes sambo skulle åka in och hämta pizzan när dom ändå åker förbi där. Och jag vet exakt vad jag vill ha och äta ska ha en pizza med kyckling kebab på den är så himla god att till och med jag äter upp en hel pizza, annars kanske jag bara äter ½ pizza.

Nu ska jag göra iordning pizza och sedan klä på mej för att vi ska nog gå till bussen om en liten stund.

/Bea

090305...

Hej!

Idag väckte mamma mig vid 08.30 så då gick jag upp och gick in och duschade, sen tog jag mej en macka och ett glas juice till frukost. När jag stod i duschen så ringde det och då var det Ida som undrade när vi skulle komma till dem, så när vi var klara så tog vi bussen hem till dem och vi bakade en massa och Ida fick sina födelsedags presenter. Sedan tog jag och mamma bussen ner på stan och gick in på Rådhus cafét och delade en varm smörgås med pesto och salami och när vi var klara där så gick vi till Hem och hobby som är en inrednings butik som har allt inom inredning och tyger som man kan tänka sej. Så jag köpte 3 lila ljus lyktor och 3 genomskinliga som jag ska ha i mitt vardagsrum och matcha med min lila soffa, köpte även röda kökshanddukar som passar till allt i mitt kök eftersom bord och stolar och även tekokaren är antingen svart eller rött. Köpte även lite andra saker också men det var mest små plock men det blev en hel del och detta gick på endast 124 kronor jättebilligt ju. Sen ville jag gå in på Vero moda och kolla om dom hade fått in något snyggt och det hade dom men jag sa att jag inte ska shoppa och det gjorde jag inte heller, var även in på Sisters och MQ och hittade mycket snyggt där också men kom ut därifrån utan en endaste påse har varit jätteduktig nu. Sen gick vi in och handlade lite och gick sedan till bussen och åkte hem.

När vi kom hem så satte jag igång att laga mat så det blev fiskpinnar och potatis och dillsås till middag det var hur gott som helst men vi fick stressa då vi såg att klockan var mycket och vi skulle hem till min syster på Idas 4 års kalas lite senare. Väl där så fikade vi av det vi hade bakat tidigare på dagen och åt även glass tårta, Idas farfar var där och sen kom farmor och hennes man. Fick många frågor hur det går i skolan och jag höll skenet uppe och sa att allt gick bra, vilket det egentligen inte gör men har bestämt mej för att inte säga något än. Fick även höra att det tydligen höra att det var i princip klart att jag skulle få sommarjobb på Rehab i Tibro också och det är på 3 veckor så då har jag 7 veckors jobb i sommar, men den sista veckan så är jag ju inte hemma men det fixar sej säkert på någtot sätt.

Tog bussen hem vid 20.37 och nu sitter vi här i soffan och kollar på tv men ska gå in och duscha alldeles strax för det hinner jag nog inte göra imorn för då ska vi åka till Elins esplanad och gå där ett tag för jag ville in på en affär som heter Cassells där jag har sett en sjukt snygg klänning som jag vill prova och se hur den sitter så kanske jag köper den senare i vår när jag har mer pengar.

/Bea

Tv och annat..

Hej!

Nu sitter jag här hemma i soffan och kollar på tv samtidigt som jag bloggar och mamma som kom tidigare ikväll sitter på golvet och jävlas med min nya golv lampa vi fattar liksom inte hur man ska sätta ihop den.

Ska nog gå och lägga mej om en liten stund då vi ska åka hem till Ida och fira henne imorn.


/ Bea

Hemma igen..

Hej!

Nu är jag hemma igen och åkte hem ifrån strax efter 12 och kom inte hem fören nu för min syster undrade om jag kunde hämta barnen på dagis och sedan ta hand om dem en tag tills deras pappa skulle komma hem. Så åkte ner på stan och bytte ett par regnbyxor som dom köpte förra veckan och sedan in på lagerhouse och köpa fina muffins formar, sen  gick jag in på Willys och handlade lite till Idas födelsedags kalas.

Efter det åkte jag till dagis och hämtade barnen och så tog vi bussen hem och fikade lite och tittade på film, sen fick jag göra iordning middagen åt oss pommesfrites och korv blev det. Fast fick höra på dagis att Max inte hade varit så himla bra under dagen och det fortsatte även när vi kom hem och höll på hela kvällen. Så han har antagligen fått magsjuka igen fast det skulle inte vara konstigt eftersom det går magsjuka bland barnen på hans dagis nu igen.

Så nu ska jag ta och städa och torka golven och även diska, ska åka och möta mamma på stationen sen för att ge min syster två proviva som jag gick in på affären och köpte som hon kan ta hem åt Max.

/Bea

090304 Dag...

Hej hej!

Nu har jag varit vaken i nästan en timme och har hunnit med att göra en hel del, har diskat klart och sedan har jag även plockat upp allt från golven så jag har kunnat dammsuga. Hade egentligen ställt alarmet på 11 men när jag ändå vaknade tidigare och kände mej pigg så tyckte jag att de var lika bra att gå upp då.

Ska åka till min syster strax efter 12 och äta lunch med henne, det blir bara vi två eftersom hon lämnade barnen på dagis redan vid 11. Sen ska jag nog även ta och ringa till mamma och höra hur det går för dem med köket, alltså dom håller på och sätter in nytt kök hemma hos henne och hon skulle ta ledigt idag. Så sent ikväll rättare sagt 22.13 kommer hon med tåget hit till Skövde och då hämtar min syster upp henne och skjutsar henne till mej.

Imorn så fyller ju Ida 4år och då blir det kalas med 4 av hennes "stora" vänner det är alltså dom barnen som är äldre än 3 år, fast jag tror att Max skulle få vara med men det är ju inte konstigt när han är hennes lillebror. Kan även tänka mej att det blir ett kalas på Lördagen för släkten också eftersom det kan vara svårt för många idag.

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sen fortsätta med städningen, ska även gå ut med mina två resväskor till förrådet så det blir lite mer plats här hemma.

Hörs kanske ikväll.

/B


Fortfarande vaken..

Hej!

Tror ni att jag kunde gå och lägga mej efter att Desperate Housewives var slut? Nej det kunde jag naturligtvis inte göra så därför sitter jag fortfarande i soffan och kollar på tv så har sett på både Brothers & Sisters och nu sitter jag och ser på Scrubs men ska nog lägga mej om en stund.

Är det någon som vet var man kan få tag på ett armabnd eller halsband där det står Carpe Diem?, detta är ett motto som betyder väldigt mycket för mej.

Nu ser jag på ett gammalt av NCIS på 3:an och tycker att den serien är väldigt bra så därför tänker jag se till att jag kan se på alla avsnitt som kommer under den här säsongen. Och självklart blev det reklam nu så ska se om det är något annat som jag kan kolla på under tiden. Jag hatar verkligen reklam det är ju det hela tiden känns det som.

God natt

Den rätte för Rosing..

Hello!

Kollade ju på NCIS men dumpade det för den rätte för Rosing istället även om jag inte såg så mycket av avsnittet så kände jag att jag fick en annan bild av Linda, men kan inte förstå hur hon kunde ta med Johan när han låg inne på rummet hela tiden och till och med var ut och festade ensam när han sa att han var sjuk.


Tv och mat...

Hej!

Nu sitter jag och kollar på Navy CIS eller NCIS som det också kallas, jag skyndade mej och gjorde iordning något att äta när Vänner var slut och det blev hamburgare och mos något snabbt och gått alltså. Funderar på att gå och lägga mej redan när Desperate housewifes är slut fast får se hur trött jag är då om jag är pigg så blir jag ju naturligtvis uppe ett tag till, tänkte ju att jag skulle ställa alarmet på mobilen så jag kommer upp lite tidigare imorn.

När det är paus på 3:an så passar jag på att kolla på den rätte för Rosing på 5:an och det verkar ju inte vara klokt vilken normal kille skulle passa ihop med henne? Alltså tror att hon skulle ha en kille som förstår hennes liv om hur hon lever och allt publicitet. Just nu är hon på en dejt med en kille men hon verkar inte tycka så himla bra om honom eller är det någon annan som ser nått annat?

Ciao /Bea

Svårt med rubrik...

Hej!

Just nu ligger jag och kollar på Vänner på 5:an och ska snart gå och ta mej något att äta så jag slipper lägga mer hungrig ikväll. Ska se till att göra det innan 20 för då börjar NCIS igen och det ska jag absolut inte missa och sen vid 21 börjar ju Desperate housewifes igen och det måste jag också kolla på. Jag skulle ju städa idag men det blev inte så mycket gjort har dammsugit i vardagsrummet, hallen och halva sovrummet och ska göra resten imorn och då ska jag ju torka golven också ska nog göra det alldeles innan jag åker hem till min syster för att äta lunch med henne. Just det jag har ju slagit in en av Idas födelsedags presenter idag men lyckades ta för lite papper så fick ta ännu mer papper så fick tejpa en hel del men det blev bra till slut iaf.

Kan säga att det är väldigt svårt att ligga ner i soffan och skriva på datorn blir rätt så trångt, så jag får skriva med bara pekfingrarna och så tar det väldigt lång att skriva.

/Bea

Hemma igen..

Hej!

Har precis kommit hem från gymmet och gud vilka snygga killar som jobbar där det var 3 stycken som jobbade idag och alla 3 var jättesöta. Vårat tränings pass tar cirka 40 minuter och det är helt lagomt, det är faktiskt en av dom där killarna som har lagt upp mitt pass och han heter Victor trodde inte att det var sant när han sa att han skulle ha hand om mej, trodde att jag skulle få en tjej. Men jag hade iaf turen att få honom och det är jag ju väldigt glad över just nu, får liksom mer motivation att träna när man har något att längta efter;)

Så nu ska jag ta mej något att äta och sedan sätta igång med städningen men det ska väl gå bra hoppas jag på iaf, ska ta och sätta på lite bra musik så blir det roligare.


/Bea

090303

Hej!

Satt och skrev ett långt inlägg nyss men så försvann alltihop så orkar inte sätta mej och skriva om allt sen har jag inte tid heller. Förresten så ska jag gå till bussen om en liten stund så jag måste sätta igång att packa ner mina träningskläder.

Hörs senare/Bea

Kvällen 090302...

Hej!

Sitter och kollar på City Akuten just och åt "middag" för en liten stund sedan, maten jag gjorde iordning förut blev inge bra så jag kastade den och gjorde iordning några mackor istället. Visst det är viktigt att äta riktig mat men har ingen lust att ställa mej och laga mat vid klockan 20 på kvällen. Men imorn ska jag iaf se till att hinna äta frukost innan jag åker och tränar så blir väl att jag får ställa alarmet på mobilen igen.

Jaha då var det slut och jag har ingen aning om det är något brapå tvn nu så satt på MTV men där är det repris på Next som dom visdade tidigare idag så jag får väl ändra kanal igen. Men nu så börar projekt runaway på 3an och en helt ny säsong dessutom så blir uppe och kollar på det sen får vi se om jag är uppe längre än så.

Har suttit och läst lite olika bloggar under kvällen och blir sjukt sugen på att köpa nya vår och sommarkläder sedan när mitt shopping förbud är över, men känner faktiskt inte de där shopping suget längre som jag hade förut. För innan om jag gick in i en affär och såg något jag gillade och ville ha så köpte jag det direkt men nu är det inte alls så och det känns väldigt skönt för då vet jag att jag sparar en massa pengar.

Men nu ska jag inte shoppa så mycket sen utan ska spara en massa pengar tills jag verkligen behöver dem och sedan till min och Jessicas resa till Turkiet i Augusti. Men när jag väl ska shoppa något senare så ska jag tänka igenom noga vad jag behöver och mycket på vad som passar ihop med varandra.

/B

Kort uppdatering 090302

Hej!

Just nu sitter jag och kollar på The Hills är faktiskt såna avsnitt som jag inte har sett förut men hoppas att den nya säsongen börjar snart, såg trailern till nya säsongen och det kommer nog bli väldigt många intriger. Pratade precis med min syster också och hon sa att hon inte hade tid att träna idag men vi bestämde att vi ska träna imorn innan hon åker till jobbet istället. Och det blir ju helt perfekt för då hinner jag äta frukost och sen äter jag lunch när jag kommer hem från träningen istället.

Sen MÅSTE jag verkligen sätta igång med städningen imorn och det ska jag verkligen göra för vill inte att det ska vara stökigt när det kommer folk hit och ska sova över. Så  ska hinna med att både träna och städa: dammsuga, torka golven och sen ska jag även damma lite var ett tag sen nu m en vadå jag är inte mer än mänsklig. Och ska ta mej mer tid till att fixa till här hemma när jag ändå är hemma i princip hela tiden.

/Bea

090302 Måndag...

Hej!

Jag gick upp riktigt tidigt idag men hade ställt klockanpå 06 men znoozade ända till 06.20 då jag insåg att bussen skulle gå 18 minuter senare så flög upp ur sängen och slängde på mej kläder. Hann iaf med bussen den kom samtidigt som jag kom ner till busshållsplatsen och det var ju verkligen tur när jag skulle ta barnen till dagis. Kom iaf hem till syster och tog hand om barnen tills vi skulle åka till dagis och vi tog bussen 08.57 och bussen var så klart full så jag och Max fick stå i gången med vagnen medan Ida satt sej längst bak. Det gick iaf väldigt bra att lämnade Max lät ingenting när jag lämnade honom och hon brukar alltid gnälla när han lämnas på dagis.

Hade sedan tänkt att jag skulle ta bussen hem igen och gå till affären men fick se att klockan var så pass lite att dom inte hade öppnat än så jag hoppade av vid min syster och gick in där och somnade på soffan i över 1 timme. Sen åkte jag hem och handlade och skulle hämta ut paketen men hade glömt legget hemma så fick gå hem och hämta det och sedan gå tillbaka för att få ut paketen.

Som sagt hämtade ut 2 paket idag det ena var Idas födelsedags present från min mamma som vi hade beställt hem från stuffis, detta är en massa dockskåpsmöbler då hon även får ett dockskåp. Och vad det var i det andra paketet får ni höra och se vid ett annat tillfälle måste lära mej hur det funkar först.

Just nu sitter jag och kollar på Bachelor Rom och det är bara två tjejer kvar men killen har gjort sitt val och det lilla jag har sett så tycker jag att han gjorde helt fel val. När det här är slut så ska jag passa på att laga lite mat så att jag får något i mej idag, det kan ju alltid vara bra.

/Bea

090301 Dagens sista inlägg...

Hej!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Criminal minds och det har alldeles nyss börjat så har inte kommit igång riktigt, men det brukar vara bra så tror att jag ska sitta uppe en liten stund till iaf för att kolla om det är bra. Passade på att laga lite mat förut men det blev inget speciellt utan bara pasta och tzatsiki men det blev faktiskt riktigt bra, bättre än jag hade kunnat hoppats på men hade varit ännu godare om jag hade stekt bacon till det.

Har suttit och kollat på nätet om jag kan hitta på någon snygg bikini som jag kanske kan ta och köpa sen när dom här 2 månaderna utan shopping har gått. Visst jag bröt det igår när jag shoppade när vi var in till Skurup men kunde ju inte låta bli när det var något jag verkligen ville ha och något som var så pass billigt som det var. Så jag anser att mitt eget löfte fortfarande gäller det handlade trots allt bara om 180kr så det är helt okej tycker jag.

Min syster berättade att hon hade bokat en tid åt mej hos sin frisör så jag ska klippa mej i slutet av Mars, detta är deras försenade julklapp åt mej, men hon hade bokat in en riktigt tidig tid så ska vara där 08 hoppas jag kommer upp i tid den dagen. Men det tror jag att jag kommer att göra och hoppas på att det kommer bli riktigt bra funderar på att säga att hon får helt fria händer, fast det enda hon inte får göra är att klippa mej riktigt kort men kan tänka mej att ha det lite kortare än jag har det nu.

/Bea

Tåg byte och lite annat...

Hej!

Nu är jag framme i Göteborg, eller har varit här en liten stund och hade tur att tåget från Lund kom in på samma perrong som det här tåget som jag sitter på nu som ska ta mig hem till Skövde. Ska bli rätt skönt och komma hem och få sova i sin egen säng, det är ju absolut skönast när man får sova i sin egen säng men har faktiskt sovit riktigt skönt på luftmadrassen hemma hos Jessica.

Så nu har jag exakt en timmes tågresa till framför mej och sen kommer syrran till stationen hemma och hämtar mej så jag slipper ta bussen hem, det skulle inte ha varit roligt med tanke på hur mycket min resväska väger just nu med all cider som ligger i den. Kom knappt upp på tåget nu när jag skulle byta eftersom den var så sjukt tung och kommer få det jobbigt när jag kommer hem och ska försöka bära upp väskan till lägenheten på 3:e våningen tror inte att det kommer gå så himla bra, jaja får väl som sagt se hur det går.

Hade faktiskt tänkt att jag skulle ha sovit ett tag på det förra tåget men var så sjukt mycket folk och sen hade jag ont i ryggen i och med att sätena inte var så sköna och då var det svårt att kunna somna.

Imorn ska jag som sagt upp rätt så tidigt så kommer inte hinna blogga något då eftersom jag ska till syrran och ta hand om Ida och Max och sedan ta med dem till dagis men vi bestämde att vi skulle komma dit lagomt till att dom ska äta mellis. Sen efter det tar jag bussen hem och går in på affären och handlar lite och passar på att hämta ut mitt paket som kom förra Torsdagen men som jag inte hann hämta ut innan jag åkte till Jessica, vilket var jättesynd:(

Men kanske kan fixa en bild senare på vad mitt paket innehöll eller så behåller jag bilderna för mej själv ifall det skulle vara något helt misslyckat;)

I veckan så ska jag städa och detta måste verkligen göras innan Onsdag eftersom mamma kommer ner då men hon kommer inte fören runt 22 så tror att hon får bo hos syrran då för jag kan ju inte hämta henne när jag inte har körkort då är de lättare att dom hämtar henne och hon får bo hos dem under helgen. Sen skulle jag även vilja hinna träna någon dag i veckan men det är väl säkert dömt att misslyckat, för syrran ska väl jobba alla dagar kan jag tänka mej och tycker att det är tråkigt att träna själv.

/Ciao Bellas


Tåg resa igen 090301

Hej hej!

Nu sitter jag på tåget till Göteborg lämnade Lund vid 15.56 och är framme i Göteborg vid 18.33 så har bara 9 minuter på mej att byta till nästa tåget hem till Skövde. Men vet inte om jag hinner med bussen hem sedan men hoppas verkligen på det för nästa buss går inte fören 20.37 sen och jag har verkligen ingen lust att sitta och vänta på stationen i en halv timme på bussen. Fast syrran sa att det bara var att hon kunde komma och hämta mej och det skulle vara riktigt skönt, för min resväska är ju sjukt tung nu när jag har all min cider i den.

Skriver lite senare ikväll när jag kommer hem om helgen eller så skriver jag imorn det beror på hur jag känner mej när jag kommer hem. Imorn måste jag åka till syrran och ta barnen från 07 och sen ta med dem till dagis så att vi ska vara där strax före 09.30. Just nu sitter vi i Halmstad och var lite förtidiga hit så det blev ett längre uppehåll här, men ska strax åka vidare skulle vara skönt om vi kom till Göteborg lite tidigare så jag kan gå in och köpa något att äta.

/ Bea

RSS 2.0