Hatar

Kan säga att jag hatar blogg.se ibland för hade skrivit ett jättelångt inlägg om dagen och så blev jag utloggad och när jag kom in igen så hade inte ens hälften av inlägget blivit sparat.

Lördag

Hej!

Nu har jag krupit ner i soffan efter att mamma och jag har fikat ute på balkongen för första gången sedan jag flyttade in i början av Oktober. Vi åkte ju till Jönköping idag och kan säga att jag kom väldigt billigt undan för det enda jag betalade var en tshirt och min lunch och det gick på 129:- sen var det mamma som handlade men det mesta hon köpte var till mej. Fick med oss en nytt soffbord från Ikeas fyndavdelning riktigt snyggt var det, sen köpte vi 2 mattor och 2 lyktor som ska vara ute på balkongen så det blir lite mysigt där ute. Varr framme i Jönköping vid 10 och åkte hem redan strax efter 13 för att få vara hemma med Therese och dom som kom hem från USA idag.

Fick ett jättefint lila linne av dem som dom hade köpt till mej på resan är hur nöjd somhelst med det och det sitter helt perfekt också. Sen har vi bara ätit middag och bara umgåtts och varit ute och spelat fotboll med Max men han blev bara arg på mej när jag ville vara med och spela så fick många utskällningar av honom.

Ikväll ska vi bara vara hemma och kolla på tv för om ungefär 30 minuter så börjar ju finalen av Robinson och det måste vi verkligen kolla på, hoppas verkligen att Anna vinner och den som absolut inte ska vinna är Elllinor.



Fredag

Hej hej!

Vilket underbart väder vi har haft idag och har fortfarande tydligen så har en stor del av Sverige samma underbara väder idag, men tyvärr har jag inte fått njuta så mycket av det eftersom jag har hållt på och städa nu innan mamma kommer ikväll och jag håller fortfarande på men är snart klar. Men tyvärr så har solen redan försvunnit från min balkong nu så kan inte njuta av den =( visst skulle jag kunna gå ut och sätta mej på en bänk men har så mycket annat och fixa istället.

När mamma har kommit så ska vi ta allt mitt papperskräp och åka iväg med det, är väldigt mycket så ska bli skönt att få iväg det ska även passa på att gå in och hanndla samtidigt då jag knappt har någonting i kylen då jag knappt äter frukost men brukar göra de när mamma är nere så blir nog havregryns gröt varje morgon den här helgen.

Imorn ska vi som sagt åka till Jönköping och shoppa eller jag kommer nog inte köpa något men är roligt att gå i affärer ändå. Sen kommer även Therese, Christian och barnen hem från USA imorn så vi lär säkert åka dit på kvällen och hälsa på dem, får se hur mycket vi hinner med funderade även på att laga middag också blir antingen något Indiskt eller Thiländskt.

Har även varit lite klantig idag fast det är inget ovanligt när det gäller mej, kanske inte alltid skriver om det men brukar göra lite klantiga saker då och då. Som idag skulle jag ta på mej filten medan jag satt i soffan med datorn så ställde den på bordet och lyckades välta ut min vattenflaska som var full med vatten, lyckades faktiskt göra det 2 ggr dessutom. Så fick vatten på datorn och sen rann det ner på golvet och kom på sladdarna så fick skynda mej att torka av dem innan det hände något mer.

Nej nu ska jag ta och sätta igång med städningen igen för annars kommer jag aldrig bli klar.


Uppdatering

Hej!

Nu är jag hemma från skolan igen och äntligen har jag fått helg det känns riktigt bra och imorn kommer ju mamma ner och då kanske vi åker till Jönköpníng på Lördag för att gå in på A6 och shoppa, är det någon som har varit där?

för tillfället kollar jag på Glamour men tänkte gå in och ta fram något som jag kan äta till middag om en liten stund har inte bestämt mej riktigt vad jag ska äta. Det som är enklast och som går fortast att göra är potatis bullar eller pytti panna och tycker om båda två så därför är det svårt för mej att bestämma.





Onsdag

Hej!

Kom hem från skolan alldeles nyss, har varit där sedan 08 imorse och ska dit igen efter lunch så ska bara ta mej något att äta och sen åka igen.

Har inte så mycket att skriva om hittils idag, kanske förutom att mamma kansker kommer ner imorn hade egentligen tänkt att jag skulle åka upp över helgen men hon tyckte att det var bättre att hon kom ner nu när jag har dåligt med pengar. Så vi får väl se vad vi hittar på att göra har inte bestämt någonting än men kanske åker iväg och gör något tänkte höra om vi ska gå ut och äta någon dag skullr vara en omväxling.

Nej nu har jag inte tid att sitta här längre måste göra iordning några smörgåsar då jag inte hann ta fram något till lunchen imorse.

Mår inte bra

Usch!

Mår verkligen inte bra just nu och har inte gjort det på hela dagen sen jag kom hem för är jättetrött och samtidigt så har jag en hemsk huvudvärk så nu har jag sovit mellan 16 nån gång och till för en liten stund sedan och det var skönt att få göra det. Men nu kommer det stora problemet jag är sjukt hungrig och tänkte tidigare att jag skulle laga pasta och köttfäsås men som jag känner mej nu kommer jag inte kunna stå upp och göra det. Så känner att jag inte har någon som helst aning om hur jag ska göra, som nödlösning får jag väl sätta mej på en stol medan jag lagar maten.



Tisdag

Hej!

Sitter i soffan och planerade att jag skulle betala mina räkningar men då funkar inte internetbanken för tillfället så får göra det lite senare, kan säga att det inte var någon rolig syn när jag fick se hur mycket jag hade räkningar för det är nästan 6000kr den här månaden och då fick jag ungefär det i studiebidrag också. Men tänkte höra med mamma om jag kan få låna lite mer pengar av henne så att jag klarar mej över sommaren iaf, för får ju inge mer pengar fören lönen i Juli tror jag att det är och så länge kan jag inte klara mej själv.

Men det finns en postítiv sak i det hela och det är att jag har flyttat telefoni och det fasta bredbandet till Comhem ist för att ha kvar det hos telia, för då blir det minst 125kr i månaden medan räkningarna hos telia låg på 756kr visserligen är telefonin för 4 månader då men blir alldeles för mycket iaf. Och sen ska jag komma ihåg att säga upp ett dumt medlemskap som jag har, men har inte hunnit göra det än för man skulle skicka vykort till dem för att säga upp och det ska ske innan den 20e i månaden. Ska även komma ihåg att säga upp mitt fadderskap som tiger fadder i wwf, för dom drar också 100kr/ mån, det enda jag i princip inte ska säga upp det är medlemskapet jag har på Nautilus.

Sen ska jag skära ner på shoppingen men har faktiskt varit duktig för har inte köpt några kläder på ett bra tag nu och ska inte köpa något nytt fören tidigast i höst när jag har bra med pengar igen, för det enda jag köpte på Korfu var "dricka" och allt som allt handlade jag bara för 400 kr där. Det är sjukt bra att bara göra av med så lite pengar på en veckas semester.



Uppdatering

Hej hej!

Sitter på tåget från Göteborg nu och för tillfället är vi i Herrljunga och jag har bara runt 15 minuter kvar tills jag är hemma i Skövde, kan säga att jag känner mej rätt virrig i huvudet det beror nog på att jag har varit på semester och inte behövt ha koll på några speciella dagar. Men snart är det dags att återvända till verkligheten några dagar innan skolan slutar för sommaren. Hade helst av allt haft semester i flera veckor till och inte behövt gå till skolan fören i höst igen, men sån lyx är det inte här utan får stå ut några dagar och sen är det "sommarlov" men ska ju jobba en stor del av sommaren.

Har kollat upp bussarna hemma också och det går en buss vid 20.00 så tar den hem till min syster och lämnar grejerna där och packar en övernattnings väska för att sedan åka hem till nästa J. Det är alltså inte Jessica för hos henne har jag varit under helgen utan nu finns det en till och ska bli spännande och komma dit och se den otroligt fina lägenheten som ligger mitt inne i stan, kan säga att jag är väldigt avundsjuk men kan tänka mej att hyran är rätt "fin" den också.

Måndag

Hej!

Hade skrivit ett riktigt långt inlägg nyss men då slog blogg.se ifrån och bara pytte lite blev sparat och orkar inte sitta och skriva om allt igen.

Kan iaf skriva att jag tatuerade mej igår och gjorde 2 stycken samtidigt och är super nöjd med båda 2 men mest med den i nacken. Har ju varit nere hos Jessica under helgen och det har varit väldigt bra och sitter på tåget påväg hem till Skövde just nu, men får se när jag kommer hem för vi är försenade 10 min så kommer till Göteborg när mitt tåg ska gå men konduktören skulle hålla koll på tåg tiderna.


Uppdatering

Hej!

Är på riktigt bra humör idag trots att jag är små trött men har sovit riktigt bra inatt iaf och det var väldigt skönt att få sova i min egen säng även om sängen på Korfu var hyfsat skönt jämfört med dom andras men där var det ju så himla varmt att man vissa nätter knappt kunde sova. Är ju påväg ner till Jessica och det ska bli roligt att träffa henne igen för det är över 1 månad sedan nu, dessutom har jag ju en överraskning med mej åt henne som hon ska få. Tänker inte skriva vad det är eftersom jag vet att hon läser min blogg så vill ju inte förstöra överrakningen, men kan iaf skriva att det är något mycket bättre än ett vykort. Ikväll ska vi ju på maskerad och jag har iaf kommit ihåg att ta med mej min maskerad kostym och ska bli intressant att de hur den passar med den lilla solbränna som jag har fått under semestern.

Åkte precis från Varberg och nu är det bara 2 och 5 minuter kvar tills jag är i Malmö och sen ska jag ju byta tåg där och har ungefär 30 minuter på mej så ska gå och köpa biljetten och sen kolla om jag kan hitta på Espressohouse och eventuellt köpa en till Chailatte är så himla beroende av det när jag väl har fått i mej så måste jag ha mer.

Eftersom jag ska tatuera mej imorn kväll och han som ska göra det inte tar kort fick jag lov att ta ut pengar på Centralen i Gbg så nu tror jag att jag har så det räcker och blir över, tror inte att den kommer kosta allt för mycket, sen skulle mamma föra över lite pengar åt mej också.

Lördag

Hej!

Nu var det ju ett bra tag sen jag bloggade sist men har ju som sagt varit på semester och det har varit jätteskönt skulle åka hem efter 11 igår men fick reda på att planet var 2 timmar försenat från Arlanda så vi fick sitta på flygplatsen i över 4 timmar och det var verkligen inte roligt. Och när vi väl var framme på Arlanda så hämtade vi ut resväskorna och mamma skyndade sej iväg till SAS bagageservice och visade upp min resväska som hade spruckit på resan ner och vi fick en ny väska direkt. Sen var det bara för mej att köpa biljett till Stockholm med Arlanda Express och när jag kom till Centralen hade jag 10 minuter på mej tills tåget hem skulle gå. Och då hade jag inte köpt någon biljett eller någonting men skyndade mej köpa biljett och skulle gå till spåret men när jag kom ner så såg det ut att vara fel då det stog subway så gick upp igen och sen visade det sej att jag hade gått rätt iaf.

Kom hem till Skövde strax före 20.30 och då gik jag och tog bussen hem till Therese och Christian eftersom jag skulle hämta lite papper hemma hos dem då dom fortfarande är på semester och inte kommer hem fören på Fredag, passade på att lämna min resväska där då jag insåg att jag aldrig skulle orka bära den uppför trapporna.

Nu då sitter jag på tåget till Göteborg och har precis lämnat stationen i Skövde då jag ska ner till Jessica den här helgen så ska byta i Gbg och sen ner till Malmö och byta där också för att senare åka hem till Jessica. Men nu vet jag faktiskt inte vad jag har stoppat ner i resväskan förutom min maskerad kostym då och det var väl egentligen det viktigaste som skulle med.

Virus

Hej!

Jag som hade haft en sån väldigt bra dag och så får jag virus på mitt msn det första jag får när jag slår på datorn, fick en länk skickad från en tjej men som tur var så blev jag uppmanad av en kompis att jag skulle ladda ner ett antivirus program på viruset på msn, men kunde inte ladda ner det så enda alternativet är att formatera om datorn och jag har massa bilder och annat viktigt på och det skulle försvinna. MEN som tur var kom jag på att jag hade ett usb minne liggande någonstans i lägenheten så letade reda på det och nu har jag fått över allt på det så nu finns det absolut ingenting kvar på min dator. Detta är liksom något som känns otroligt onödigt för insåg att det skulle kosta massa pengar att få det gjort, men mamma kom på den smarta idén att min systers mans bror har haft egen data firma och har jobbat med såna saker så ska höra med honom om han kan hjälpa mej. Och har jag tur och han kan göra det så kanske jag inte behöver betala lika mycket som om jag går till någon annan.

Så har suttit här sen efter 15 och hållt på att försöka få bort det dumma viruset och egentligen skulle jag ha städat för kommer inte hinna med det imorn eftersom min syster kommer och hämtar mej 08.30 imorn och sen kommer jag inte komma hem igen fören den 22a.


Så därför ska jag gå och börja med städningen nu så att jag blir klar med den någon gång för vill inte behöva städa hela kvällen för har en massa andra saker som också behövs göras.

Om jag hinner så skriver jag ett inlägg senare ikväll och isf blir det mitt sista inlägg på mer än 1 vecka och det ska faktiskt bli rätt skönt att inte ha en dator som man behöver vara beroende av.


Inget mer för dagen


Den här dagen har inte alls varit bra så därför kommer det inte komma något mer inlägg än det här idag.

Fortfarande vaken

Ja visst är jag fortfarande vaken och kommer inte kunna somna på ett bra tag så gör det som kanske är sämst när man ska försöka sova, ligger i soffan och kollar på tv för tillfället kollar jag på Förhäxad på 3an, men ska nog ta och gå och lägga mej igen om en stund.

Lite olika..

Hej!

Då var Måndagens schema avklarat och nu är bara 3 dagar kvar tills vi åker upp till Arlanda på Torsdag, men det känns ganska stressigt nu med tanke på att det är så himla mycket som ska göras innan jag kan åka på semester. Så under den stunden som jag har varit hemma idag har jag plockat ihop, diskat och gått ut med soporna.Förresten så har jag även hunnit med att packa klart så det känns väldigt skönt då slipper jag oroa mej för det, det enda som ska packas ner sen är shampoo och sånt och mina shorts som jag glömde packa ner tidigare.

Har även varit till Polisen och hämtat ut mitt pass tidigare idag sen passade jag även på att gå in på Din sko och byta mina tygskor som hade gått sönder i sulan redan efter 1 månad så fick nya skor  för hon såg hur dom hade gått sönder totalt i princip.

Måndag

God morgon..

Precis som varje vardag morgon när jag inte har skola sitter jag och kollar på våra bästa år och när det är slut ska jag gå in och duscha och sen är det bara att ta bussen ner på stan för att gå till Polisen och hämta ut mitt pass.

Igår hade jag ju tvättid och var klar redan vid 15 så då passade jag på att kolla vad jag ska ha med mej för kläder och sen tog jag fram strykjärnet och strykbrädan och strök kläderna så dom inte skulle vara så himla skrynkliga när jag ska ha dem på semestern. Packade även ner alla kläder och när det var klart så var bara halva resväskan full och det kändes väldigt bra men ska även packa ner badkläder, skor och badlakan och sen är jag klar så min resväska kommer nog inte ens väga i närheten av 15 kilo.


Uppdatering

Hej!

Håller ju på och tvättar som jag skrev i ett tidigare inlägg och strax före 13 skulle jag ner och ta ur tvätten ur maskinerna och stoppa in en del tvätt i tumlaren medan resten skulle hängas inne i torkrummet men saken var den att jag inte kom in i torkrummet, så bestämde mej för att jag fick tumla allt istället. Så blev kvar i tvättstugan i ungefär 30 minuter något som annars går på 10-15 minuter, men efter många om och men öppnade dörren till torkrummet sej och jag kunde hänga in dom stora sakerna där. Och som vanligt ställde jag tumlaren på 40 minuter så ska ner dit igen vid 14 och då blir det väl till att lägga in lite som hängt i torkrummet.

Nu medan jag sitter här och bloggar så lyssnar jag på min Mp3 som jag hittade i en resväska för några veckor sen har har inte kunnat ladda den fören idag för hittade inte laddaren förens imorse. Och blev glatt överraskad över all musik som var inlagd på den så just nu lyssnar jag på Erik Segerstedts första skiva är helt förälskad i låtarna dom är ju så himla bra. Ska även passa på att gå igenom alla dom andra låtarna också och kolla om jag ska ta och lägga in nån mer musik, för det får jag lätt plats med för den är på 4GB så får ju plats med en massa musik. Kan även ha filmer i den också om jag skulle vilja men det känns ganska onödigt.


Veckans schema

Måndag:

12-13 åka till polisen och hämta ut passet
13-15 Föreläsning
15-17 Seminarium

Tisdag:

08-11 Föreläsning
12-17 Städning
17-22 Tv kväll/ Träning med syster

Onsdag:
10.30 Lämna barnen på dagis

13-17 Föreläsning och sen plugga i biblioteket


Torsdag:

Ledig dag rensa ur kylen, vattna blommor, kasta sopor

ta bussen och lämna resväskan och sen hämta barnen på dagis

sen hem och laga enkel middag och sen åka till Arlanda vid 17


Fredag:

06.05-10.30 Sitter på planet till Korfu

Resten av veckan är fri från schema och då ska jag bara ta det lugnt och njuta av semestern och önska att jag fick vara kvar i minst 2 veckor.


Söndag morgon..

God morgon..

Vaknade alldeles nyss även om jag inte behöver gå upp fören vid 11.30 det skulle ju ha varit skönt om jag hade kunnat sova tills dess med tanke på att jag inte somnade fören vid 04.30 i natt. Aja men nu är det som det är och jag är iaf vaken så att jag kan gå ner till tvättstugan vid 12 och tvätta det som jag ska ha med mej när vi ska åka på Fredag. Men för att inte ha sovit mer än 6 timmar inatt så kan jag säga att jag är ovanligt pigg trodde att jag skulle vara jättetrött och kunna somna om igen och sova till halv tolv. Men det är väl bra det iaf för då kan jag ju ta och gå igenom tvätten lite senare och kolla vad som ska tvättas och vad som ska tvättas tillsammans, för har bara lite tvättmedel kvar och känner inte för att gå till affären och handla mer så idag sja det snålas.

Så mina planer för dagen är tvättning mellan 12-17 och mellan det och efter ska jag ta och se över vad som ska med och eventuellt börja packa, skulle vara ganska skönt att få det gjort så slipper jag tänka på det i veckan. Måste även komma ihåg att gå i mina sandaler lite också så att jag inte får skavsår direkt när jag börjar använda dem för det skulle ju inte vara kul. Ska även passa på att prova kläderna så jag vet hur dom sitter för från förra sommaren så har jag gått ner runt 8 kilo och då har ju kläderna blivit antingen helt perfekta nu eller så kommer dom vara för stora, vissa kläder gör det ju inget men med andra skulle det säkert se konstigt ut. Fast nu så kanske dom kommer sitta som förra sommaren får väl se hur det går för min magen är rätt svullen nu för en ganska jobbig sak skull men förhoppningsvis så går det över innan vi ska åka till Korfu eller iaf innan vi kommer ner.

Ska nog även ta och skriva ett schema över vad som ska göras nu i veckan innan Torsdagen då vi åker till Arlanda, det är ju så himla många saker som måste göras innan det.

Natt inlägg..

Hej!

Ligger här i sängen och kan inte somna har försökt flera gånger men det går bara inte och nu är ju klockan liksom nästan 04.30 och tycker att det är på tok försent att gå och lägga mej vid den här tiden, alltså det är ju en helt annan sak om man har varit ute och festat eller liknanade men för mej som bara har varit hemma och tagit det lugnt ikväll. Visst jag behöver inte gå upp fören vid 11.30 på förmiddagen eftersom jag ska tvätta vid 12 men då kommer jag säkert vara jättetrött och inte orka göra någonting.

Precis när jag ligger och skriver det här så ser jag hur der börjar bli ljust ute igen lagomt kul för mej som ska försöka sova, sen hör jag även hur fåglarna kvittrar utanför fönstret också och det hjälper ju inte precis.

Är det någon som har nått bra tips om vad man kan hitta på när jag inte kan somna och verkligen borde sova? Man ser ju på många serier från USA och sånt att dom tar sej ett glas varm mjölk när dom inte kan sova, är det någon som vet om det verkligen funkar?

Nej ska väl göra ett till försök och se om jag kan somna den här gången, brukar ju vara 3 gången gillt men den har varit för längesen så är nog närmare 11e gången gillt.

Killar är trött på dem

Nej nu är jag så himla trött på killar eller ja har varit det ett tag så nu ska jag ta en paus från dem, förutom David då som är en väldigt bra vän för att vara kille. Har haft en enorm otur med killar så det är inte klokt men det har jag iaf haft och det passar väl jttebra at jag tar en paus från dem nu när vi åker på semester. Men ska se till att det håller i sej när jag kommer hem också och ska göra allt för att se till att jag inte bryter det.


Dagen..

Hej!

Nu är jag äntligen hemma och det känns riktigt skönt att få krypa ner under filten och vila lite efter hur natten var och sen har jag inte haft nån lugn dag heller. Alldeles före 13 skulle jag ta bussen ner till stan för att möta upp Therese och barnen men när jag kom utanför porten såg jag att klockan var 12.51 och bussen skule gå 52 så bestämde mej för att skynda mej till "centrum" och ta bussen där ifrån och när jag var på väg dit åkte bussen förbi mej. Så trodde att det var kört och att jag skulle missa bussen men för säkerhets skull så små sprang jag och hann precis med bussen, snacka om att ha tur. Så kom ner på stan strax efter 13 och passade på att gå in på Kappahl och sen H&M för att kolla efter det jag skulle ha, men köpte det inte även om det fanns så gick och ställde mej vid busshållsplatsen för att vänta på dom andra. När dom väl kom så gick vi till Rådhus caféet och beställde mat och så gick Therese till optikern och då blev Max jätteledsen och skrek och ville inte sitta stilla, men när maten väl kom så lugnade han ner sej och åt väldigt bra.

När vi hade ätit klart så passade vi även på att fika eftersom Therese inte hade kommit tillbaka än och så sprang barnen runt som galningar och ville inte vara stilla så det blev som en muta och alla var glada och lugna efteråt. T kom iaf medan vi fikade och hon hade köpt en smörgås till sej själv och när vi alla var klara så gick dom före mej till en frisör för att barnen skulle klippas. Det var tänkt att jag skulle komma efter men fick lov att gå in på H&M först och köpa ett paraply eftersom det spö regnade och jackan jag hade på mej inte var vattentät och ville inte bli dyngsur. Men sen gick jag iaf för att leta reda på salongen där dom var och Max var först ut att få klippa sej och han fick sitta i en bil och kolla på film samtidigt, det var så himla gulligt att se honom när han satt där. Frisören använde sej av rakapparat på slutet och M är väldigt kittlig så han drog upp axlarna och skrattade. Sen var det iaf Idas tur att klippa sej och Max ville inte sitta still så därför gick Tessa ut med honom och dom gick till Commerce och vi skulle komma efter när Ida var klar. Och båda barnen blev jättesöta efter att dom hade blivit klippta och jag passade på att kolla vad en klippning för mej skulle kosta och det kostade bara 300 kr så avbokade min tid som jag hade på Tingeling för att klippa mej där barnen klippte sej istället. Men bestämde mej för att jag ska vänta med att klippa mej tills efter att vi har kommit hem igen eftersom solen och saltvattnet sliter på håret.

Efter att vi mött upp T och M så gick vi till bussen och dom åkte hem medan jag gick upp till skolan för att gå på föreläsningen som höll på till 16 så hann inte till polisen och hämta ut mitt pass idag så får göra det på Måndag istället.


Fredag morgon...

Hej!

Vaknade alldeles nyss och har haft en hemsk natt för i princip varje natt har jag en mardröm om att jag vaknar på morgonen och att ytterdörren är öppen och det är någon inne i lägenheten. Blir alltid lika rädd men jag vet att det inte är sant att det kommer hända något sånt men man vet aldrig, men för det mesta så lyckas jag somna på kvällen men så bra gick det inte igår utan kunde verkligen inte somna. Så gick iaf upp och tog mej ett bad så där mitt inatten ett kort men ändå väldigt väl behövligt för i vissa fall blir jag väldigt trött när jag har badat men så blev det ju så klart inte igår så startade datorn igen och spelade lite spel.

Just nu då sitter jag i soffan som vanligt varje dag och kollar på Våra bästa år och ska snart gå in och ta mej något att äta till frukost så det är gjort innan jag ska åka ner på stan och gå till Polisen och hämta ut mitt pass för det hann jag aldrig göra igår. När jag har gjort det så ska jag träffa Therese, Ida och Max på stan för att passa barnen medan Therese ska in till optikern och prova sina nya linser. Och när jag har barnen så ska jag passa på att gå och leta efter en sak som jag behöver köpa.

När vi är klara på stan så ska jag gå till skolan och gå på föreläsning till 4 eller 5 tror jag att det är, och när den är slut så är det bara att åka hem och ta det lugnt och se om det finns någon tvättid i helgen, det skulle vara helt perfekt med tanke på att jag går i skolan ända tills på Onsdag nästa vecka och går sena dagar också. Sen kanske det är dags att se över vad jag ska ha med mej när vi åker med tanke på att det är 1 vecka kvar tills vi åker nu.




Torsdag....

God morgon!

Vaknade för en liten stund sedan och är väldigt trött skulle gärna gå och lägga mej en stund till det hade varit väldigt skönt, men det kan jag ju inte för ska åka hem till Therese och lämna lite grejer och även hämta lite grejer från dem. Efter att jag har varit där ska jag åka hem och lämna grejerna och sen ta bussen ner på stan och gå till polisen och hämta ut mitt pass om jag hinner sen  är det dags att gå till skolan, men idag ska jag inte vara där så länge utan ska bara dit och hämta lite papper.

Just det idag är det ju bara 8 dagar kvar tills vi åker till Korfu och det ska bli så himla skönt att få komma till värmen och komma bort från vissa saker här hemma.

Men vi hörs senare ikväll.

/ Bea

Tips

Hej! 

För 1 timme sedan tog jag bussen ner på stan och gick in på Willys och handlade lite onyttigheter, inte så ovanligt när det gäller mej men köpte även mjölk, hårtbröd och hyvelbar leverpastej också. Köpte chips som jag var sugen på och fick se att Estrella hade kommit med en ny smak Sour cream och dill riktigt goda faktiskt, köpte även glass från Sia dumle glass smakar precis som deras klubbor. 


Tycker att ni ska smaka både chipsen och glassen tycker att båda är väldigt goda.

Tisdag morgon

God morgon..

Sitter i soffan just nu och kollar på Våra bästa år skulle egentligen ha varit till skolan senare idag men det orkar jag inte idag för igår kväll fick jag en hemsk huvudvärk som jag antar var migrän och det hjälpte inte ens med värktabletten som jag tog heller. Så har fortfarande huvudvärk så vet inte vad jag ska göra för att det ska bli bra, kanske borde gå till vårdcentralen och eventuellt få migrän tabletter utskrivna.

Så när jag ändå bara ska vara hemma idag så ska jag bara ta det lugnt och ligga här i soffan och kolla på tv och så klart ska jag ta mej an disken som jag inte orkade göra något med igår. Kanske borde försöka vila lite också skulle vara skönt om jag kunde få sova en stund idag. Och om jag känner mej bättre ikväll så ska nog jag och Therese åka och träna på gymmet ikväll skulle vara skönt nu när det inte är långt kvar tills jag åker.

Nu ska jag ta och gå in och fixa iordning nått att äta till frukost så jag slipper gå runt och vara hungrig.

Blandat

Hej!

Sitter och kollar på Vänner just nu och väntar på att Ugly Betty ska börja och samtidigt håller jag på med maten, det blir pasta och köttfärsås ikväll, längesen jag åt det nu och ska bli riktigt gott. När jag var ner på affären så passade jag på att köpa lite olika soppor så åt minestrone soppa till lunch innan jag tog bussen till skolan.

Hinner inte skriva något mer nu måste gå in och hälla av vattnet från pastan så jag får äta, är vrål hungrig. 

Tisdag 5e Maj

Hej!

Kom precis ur duschen och ska bara klä på mej och sen gå ner till affären och hämta ut mitt paket som hade kommit idag, det är min maskerad kostym som jag ska ha när jag ska ha när jag ska ner till Jessica i slutet på Maj. Trodde aldrig att det skulle gå så fort att få hem den eftersom jag var rädd att jag inte skulle hinna få den innan vi åker den 15e. Sen ska jag bara hem och lämna grejerna och ta min väska och ta bussen ner till skolan för att gå på en föreläsning sen blir det bara att åka hem och äta middag och kolla på Ugly Betty och Desperate Housewives som är på tv ikväll, em bättre kväll kan man inte önska sej. Hade tänkt kolla om jag har någon köttfärs i frysen för isf blir det pasta och köttfärsås till middag så himla enkelt men ändå så gott dessutom var det ett tag sen jag åt det nu.

Oj shit måste verkligen skynda mej nu annars kommer jag försent till skolan sen, hörs senare ikväll.

Ciao


Magsmärta

Det enda jag känner just nu är att jag har sjukt ont i magen och är på riktigt dåligt humör så om någon tjatar på mej ikväll så kommer jag bli riktigt förbannad och blocka den iaf för en liten stund, för orkar inte med någonting just nu så måste fylla på en flaska med varmt vatten snart och eventuellt gå in och ta ett varmt bad och se hur det blir. Brukar få en sån här smärta då och då och det är verkligen inte skönt eller ja vilken smärta är skön att känna? men den här smärtan är värre än något jag känt förut.

BLandat 090504

Hej!

Har precis ätit middag, hade egentligen inte tänkt äta någon idag men kände att jag antagligen skulle bli jättehungrig senare ikväll då, så tog fram potatisbullar och stekte och samtidigt som jag gjorde det så fick jag enormt ont i magen vet inte vad det beror på men det blev inte bättre av att jag åt heller. Så antagligen beror det på andra helt normala saker men det är så jobbigt när jag får så här ont i magen=/ så ska ta en värktablett sen och fylla en flaska med varmt vatten.

Har även hunnit boka tågbiljetterna tills jag ska åka till Jessica och det blev inte så farligt dyrt, biljetten hem var typ 100:- billigare än biljetten ner, skulle även ha bokat tågbiljetten från Arlanda eller Sala också men vet inte riktigt vart jag ska åka ifrån och sen vet jag inte när jag kan räkna med att kunna åka och vara klar på Arlanda. Igår beställde jag ju maskerad dräkt som jag ska ha när jag ska ner till Jessica och var ju lite orolig att jag kanske inte skulle hinna få den innan vi åker till Korfu men fick sms idag om att dom hade skickat den och att den troligtvis finns på posten redan imorn. Och det kändes ju jättebra och hoppas verkligen att den passar nu för annars vet jag inte vad jag ska göra och hur jag ska hinna få tag på en ny dräkt innan vi åker.

Imorn ska jag till skolan igen men börjar precis som idag lite senare så hinner kolla på tv när jag har vaknat sen tänkte jag gå ner till polisen och höra om mitt pass har kommit än.

Just det medan jag var uppe i Dalarna i veckan så hade jag hunnit få mitt schema för sommaren fast det var på det ena stället av 2 som jag ska vara på, dom hade även skickat med anställningsavtal och jag fick högre lön än jag trodde:P för min syster jobbar också i Tibro kommun och hon berättade att dom håller på att spara pengar nu så hon sa att jag antagligen skulle få 102kr/h så hoppades ju inte på något annat men blev glatt överraskad över att jag hade fått 105 kr ist. Alltså visst kan man tycka att 3 kr inte är mycket att bli glad över men det blir jag verkligen för när jag jobbade i Falun så hade jag 109,09 i timmen så är ju mindre än det men förhoppningsvis så kanske jag kan få vara kvar som timvikarie och kanske jobba där nästa sommar och då blir det ju antagligen högre lön. Sen blev jag lite förvirrad för kollade på schemat och sen kollade jag i almanackan i mobilen och såg helt olika veckor så fick ringa mamma och höra men då kom jag på att eftersom jag har en LG mobil så är den gjord i USA och min brors sambo sa att deras veckor ser inte lika ut som våra. Ett exempel är att deras veckor börjar på en Söndag medan våra veckor börjar på en Måndag.

Blandat

Hej!

Sitter på tåget från Örebro och har kollat runt på nätet lite var in på min mejl och kollade och hade fått ett väldigt viktigt mejl som jag skyndade mej att svara på så har i princip bestämt en grej som ska göras när jag är nere hos Jessica i slutet på Maj, vad det är säger jag ingeting om utan ni får se senare. Har även hunnit kolla lite tågtider och priser också så ska ta och boka det när jag kommer hem så att det iaf är klart, så vet jag ju hur mkt pengar jag har kvar till nästa studiebidrag som inte kommer fören i slutet på månaden, men ska se till att bara handla väldigt viktiga saker som tex mat. Fast nu är det ju så att jag inte blir hemma så länge till så har jag tur så klarar jag mej på maten som finns i frysen skulle vara helt perfekt för då behöver jag inte handla någonting. För som sagt åker ju till Korfu om 11 dagar och det är bara 10 dagar tills vi åker till Arlanda och jag har en massa mat i frysen som kan ätas, då sparar jag ju en massa pengar på att inte handla något. Haha snacka om att vara snål ibland men det är ju bara bra det med tanke på hur mkt jag slösar annars. Sen när vi kommer till Korfu så tror jag inte att det kommer gå åt så mycket pengar för min del tror att mamma kommer betala en hel del av maten och nu vet hon ju om att jag inte har det så bra med pengar längre mot vad jag hade förut. Trodde att hon skulle bli arg när hon fick reda på att nästan alla pengarna jag hade fått förut var slut men hon tog det lugnt och förstod mej verkligen för hon vet att det inte är lätt med alla räkningar som tar hela lönen eller studiebidraget som det är för min del.

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar innan jag stänger av datorn, tyvärr måste jag göra det eftersom den ändå dör om en liten stund. Ska komma ihåg att kolla hur bussarna går när jag kommer hem.

Örebro nästa!

Hej!

Nu snart är jag framme i Örebro där jag ska byta till tåget som går hem till Skövde fast får sitta på centralen i 1 timme och vänta på det andra tåget, har blivit så när dom gjort om tågtiderna från Dalarna förut så fick man vänta i kanske 10-20 min det var riktigt skönt nu blir det bara jobbigt.

Nej nu måste jag ta och stänga ner allt och packa ner datorn, men funderar på att eventuellt ta upp den på nästa tåg igen får se hur jag gör, det beror på hur mkt folk det är på tåget.

Kram

090504

God morgon!

Just nu sitter jag på tåget hem till Skövde eller förresten sitter på tåget ner till Örebro just nu och har precis åkt från Borlänge, är väldigt trött men ska försöka hålla mej vaken under den här resan och tänkte gå bak till kiosken sen och köpa något att äta eftersom jag inte har ätit någon frukost än. Visst mamma har skickat med mej tonfiskssalladen som blev kvar från igår men behöver få i mej något mer än det och måste än ha något att dricka också annars kommer jag inte kunna äta.

Är framme i Skövde vid 12.30 och då ska jag åka hem och packa upp mina grejer som jag har med mej och sen få är det bara att ta bussen ner till stan och gå upp till skolan på föreläsning. Börjar alltså sent idag det gör vi vissa gånger men det är inte allt för vanligt tyvärr, var rätt skönt att slippa ta tåget hem igår.

Idag är det ju 11 dagar kvar tills vi åker till Korfu och när vi kommer hem igen så är det bara för mej att ta tåget hem till Skövde och sedan packa upp och packa i en massa igen eftersom jag åker ner till Jessica den helgen vi kommer hem. Så igår satt vi och kollade på maskerad kläder och funderade på vad vi ville ha och jag pendlade mellan grekisk gudinna eller sjuksköterska, visst det låter säkert knäppt men är ju helt perfekt för min del att vara sjuksköterska eftersom jag pluggar till det. Så iaf det blev sjuksköterska så beställde igår och hoppas verkligen att jag får grejerna innan vi åker till Korfu eftersom om jag har fått dem medan vi är borta så kommer jag inte hinna få dem med mej ner till Jessica. För att jag kommer hem till Skövde sent på kvällen och då har inte affären öppet och åker ner till Jessica tidigt på morgonen innan dom hinner att öpnna också. Så kanske ska ta och boka tågbiljetterna tills dess också så att jag vet att jag kommer hem och sen att jag kommer ner till Jessica då.

090503

Hej!

Har inte haft tid att skriva något inlägg tidigare men nu har jag tid så passar på att göra det. I Fredags så åkte jag och mamma upp till stugan och låg där och solade i princip hela dagen det var så himla skönt och sen mellan 16 och 17 åkte vi hem. Och då ringde Mattias och frågade om jag ville följa med dem till kyrkogården så det gjorde jag, vi var dit eftersom pappa skulle ha fyllt år då. Sen när vi kom hem så gick jag in och duschade av mej solkrämen och sen satte jag mej i soffan med datorn medan mamma fixade med middagen, det blev jättegott åt wok. Senare på kvällen skulle vi kolla på film hade tänkt att vi skulle kolla på filmen som jag hade i datorn men kände att det skulle bli lite jobbigt för min egen skull eftersom jag hade sett den 2 ggr på 2 dagar innan så satt i en morden i midsommer istället och samtidigt åt vi av Ben&Jerry glassen som jag köpte sist jag var hemma.

Igår då så åkte vi till Rättvik för att gå på marknad men hittade inget speciellt att köpa men passade på att köpa brändamandlar så det var det enda som jag köpte medan mamma köpte 2 halsband men det gick bara på 30:- så det var inte så farligt. Sen åkte vi hem och packade ner lite grejer i picnic korgen och åkte upp till stugan igen, men det var inte alls lika skönt som det var på Fredagen men låg och solade bra länge iaf och jag somnade till och med när jag solade ryggen så kliade en massa i natt när jag skulle försöka sova. Sen bestämde vi oss för att åka hem och mamma började med maten medan jag duschade och trots mina protester på att jag inte ville ha fisk till middag så blev det så och det blev faktiskt riktigt gott. Vi hade även gjort iordning efterätt och det va Jordgubbs och annanas paj och den blev riktigt god, sen skulle jag vispa ihop vaniljsåsen men då fanns det ingen hemma så fick ta och göra en egen och det gick väldigt bra och enkelt var det också. Medan vi åt efterätten så kollade vi på Robinson och tyckte att det var jättebra att Kristian fick åka hem och även att Ranjit också åkte ut, det var ju ren tur att Ellinor förlorade tävlingen och inte fick rösta i örådet. Efter att det var slut så gick mamma upp och satte sig vid datorn medan jag satt kvar i soffan och kollade på Dream girls som gick på 4an. När det var slut så gick jag och la mej och läste i min bok som är så himla bra, men tyvärr så är den slut nu så vet inte vad jag ska läsa istället.

Idag då vaknade jag efter 09 av att telefonen ringde men hade turen att mamma svarade men passade på att gå upp iaf så gick in och tvättade håret och sen kröp jag upp i soffan och kollade på nyhetsmorgon med mamma. Dom pratade om hur kvinnor blir misshandlade och sedan mördade av sina män eller pojkvänner. Det var bland annat en tjej som hade blivit misshandlad av sin pojkvän som dom pratade om och hon hade lämnat honom och skulle bara åka tillbaka för att hämta sina jobbnycklar och annat och när dom kom in i lägenheten så ströp han henne.

Nej nu har jag andra saker som jag ska göra, men får se när jag skriver nästa gång.


Ciao

RSS 2.0