Dags att sova

Nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mej ska ju upp relativt tidigt imorn, det är faktiskt väldigt tidigt för att vara helg för min del iaf. Måste gå upp runt 7.30 för att hinna med allt som ska göras imorn bitti innan jag tar bussen hem till min syster, ska äta frukost hemma hos dem innan vi sätter oss i bilen vid 09 och åker upp mot Dalarna för att hälsa på familjen. Vilka är vi då som ska åka, som vanligt är det jag, min syster, Ida och Max har blivit så dom senaste gångerna vi har varit upp men nu kan inte Christian( systers man), följa med eftersom dom ska åka på tjänste resa till Rom med jobbet.

Men nu kan jag iaf lägga mej med ett leende på läpparna, låter rätt töntigt men fick höra ett antal saker idag av en speciell person som gjorde mej väldigt glad :D

Nej nu måste jag väl ta och lägga mej fast jag inte är ett dugg trött, hoppas bara att jag kan sova för såg slutet på : Jag vet vad du gjorde förra sommaren 2 som gick på 4an innan och brukar ha svårt att sova efter att ha sett skräckfilmer.

Godnatt/ Bea


Fredag

Hej!

Är ledig från skolan idag och ska passa på att plocka ihop här hemma eftersom jag, syster och barnen åker upp till Dalarna imorn och man vill ju inte komma hem till värsta stökiga lägenheten. Men det ska jag ta tag i om en liten stund, just nu sitter jag och kollar på en av mina favorit serier som jag aldrig missar när jag är hemma och är ledig. Men det är så himla mycket som behövs göras så det är ju tur att dagen är lång.

Som sagt åker vi upp till Dalarna imorgon för att hälsa på familjen men har inte bestämt än när vi ska åka, men tror att vi kommer iväg så att vi är i Örebro lagomt till lunch hoppas jag. För kanske ska passa på att följa med ut imorn kväll, för att eventuellt träffa någon som det var jättelängesen jag träffade och det skulle nog bli rätt kul också. Men vi stannar där uppe tills på Tisdag och har inga speciella planer, så får helt enkelt se vad som händer.


Tips om gratis bio

Hej igen!

Tänkte tipsa om http://www.gratisbio.se som är en väldigt bra sida där man kan samla poäng och växla in dem till present kort, från bla: Nelly H&M, Bik bok, Cubus och JC. Har varit medlem på andra sidor innan, men det här funkar verkligen.

Onsdag 16e September 2009

Hej!

Har varit ledig idag, så vad har jag gjort absolut ingenting faktiskt bhar bara tagit det lungt eller ja det kanske jag inte har gjort hela dagen. För vid 15.15 ringde min syster och undrade om jag kunde möta henne vid dagis strax före 16 så fick skynda mej och byta om men hann iaf inte med den första bussen utan nästa skulle gå 15.38 och då skulle jag ta bussen hem och hämta vagnen och sen gå till dagis. Men var nere i "centrum" 15.28 och då bestämde jag mej för att gå hem till min syster och normalt tar det 20-25 min men det tog 14 minuter för mej idag så var helt slut när jag kom fram till dagis, för på 30 min hade jag gått en vända som normalt tar 50 minuter.

Efter det följde jag med dem hem och stannade en stund innan jag tog bussen hem och hade väldig tur eftersom bussen skulle gå 17.07 och när jag kom ut var den 05 och bussen kom så sprang och chauffören var snäll nog att vänta på mej.

Jaha nu har halva veckan gått och det känns väldigt skönt, just det har faktiskt gjort en annan sak idag också men tänker inte tala om vad det är för vill vara säker på saken innan jag säger något. Men häromdagen sökte jag iaf jobb som personlig assistent som timvikarie då alltså finns ju inga jobb här runt omkring att söka för dom flesta vill att man ska ha körkort så sökte i Göteborg, får se hur det går med dem.

Godnatt

Uppdatering, Idol

Sitter och kollar på Idol 2009 just nu och väntar på att min syster ska komma och prova kläder eftersom hon inte kan ha sina egna längre. Var nyss en kille inne och gjorde audition han var sjukt likt Peter Jihde så dom skojade att dom var syskon, han var sjukt snygg dessutom och självklart gick han vidare. Alltså shit vad mycket folk som har gått vidare från Gävle idag, tycker nog att dom är bäst hitills.

Satt inte kvar i skolan efter att vi hade slutat, kände att jag inte riktgt orkade det för har sjukt ont i halsen och är jättesnorig också så åkte hem och lagade mat, men den var inte den godaste men det gick ner iaf.


Tisdag

God morgon!

Vaknade för ungefär 30 minuter sen och ska snart ta mej min smoothie som jag gjorde iordning igår kväll, det blir alltså min frukost och sen vid 12 blir det lunch eftersom jag ska till skolan sen och vara där 13. Då har vi föreläsning till 15 och sen slutar vi igen, men funderar på att kanske sitta kvar en stund och plugga lite men får se hur det blir med den saken.

Äntligen har jag börjat sova hela nätterna för innan har jag vaknat vid 02 och inte kunnat somna om på kanske 30 min till 1 timme, har inte varit så roligt när man ska upp till skolan dan efter. Men en del nätter kunde jag faktiskt vakna ännu oftare hur konstig det än låter så brukade jag vakna vid 03,05 och tillsist 07.

Söndag = Film dag

Hej!

Idag är det alltså Söndag och nu är helgen slut, snart börjar alltså en ny vecka och jag skulle egentligen ha tvättat mellan 12 och 17 men kände inte för det och förresten så hade jag inte plockat fram tvätten heller. Sitter och kollar på film just nu eller har gjort det ett bra tag för den är över 5 timmar och kanske har sett halva filmen än så länge.

Finns egentligen inte så mycket att skriva om, eller en sak kan jag berätta jag och Jessica har börjat planera nästa års semester och självklart ska vi åka till Turkiet och Alanya igen, fast den här gången ska vi åka 1 månad och det ska bli så skönt om vi kommer iväg. Sen så har jag, mamma och Sonja börjat kolla på om vi ska åka på semester i December och som det ser ut just nu åker vi så att vi kommer hem igen dan föe julafton.

Nej ska fortsätta kolla på filmen nu


Jobbigt

Är fortfarande vaken fast jag ska upp och till skolan om några timmar, men vet inte hur jag ska orka det för insåg precis vad det är för dag. 090910 alltså det är exakt ett år sedan min pappa dog och om jag inte hade kommit på det hade dagen bara gått förbi som vilken dag somhelst. Men nu sitter jag här istället och är jätteledsen, vill att pappa ska leva och finnas här för oss jag behöver honom verkligen. Hoppas verkligen att jag kan hålla humöret uppe när jag kommer hem till syster efter skolan, barnen behöver inte bli påminda tycker dom är för små.

Alltså dom vet att morfar är död och dom var med på begravningen båda 2 och dom pratar om honom jättemycket, men tror att dom skulle bli minst lika ledsna som jag är nu om dom får veta vad det är för dag.

Min pappa dog inte för att han var gammal för det var han verkligen inte, han hade bara hunnit 55 år när han dog, utan han dog eftersom han hade en obotligsjukdom, men ingen av oss trodde att det skulle gå så snabbt som det gjorde, det trodde inte ens läkarna. Han fick diagnosen sommaren 2007 tror jag att det var och lite över ett år senare dog han, livet är inte rättvist. Vet att det kan låta elakt men hade ärligt talat hellre sett att farmor eller mormor hade dött, för vi behöver pappa, vem ska annars göra allt som pappa alltid gjorde?

Första skoldagen

Hej!

Sitter och väntar på att läraren ska komma så att föreläsningen kan börja någon gång, han är snart försenad med 10 minuter men dom sa åt oss att gå in och sätta oss och vänta här inne istället. Det är som sagt första skoldagen för den här terminen och jag är så himla trött men lyckades ta mej ur sängen imorse när klockan ringde.

Oj nu kom han så ska ta fram mitt block och koncentrera mej på föreläsningen.

Uppdatering, Blandat

Hallå!

Sitter på det sista tåget av 3 stycken nu och befinner mej någonstans mellan Hallsberg och Skövde och ska vara framme i Skövde 12.09 och det ska bli väldigt skönt att få komma hem till min egen säng och kunna lägga mej och sova. Men måste komma ihåg att betala alla räkningar, dom skulle egentligen vara betalda igår men eftersom jag inte hade dem med mej till mamma så var det svårt att göra dem, så gör dom direkt när jag kommer hem istället.

Ska bli lite intressant och komma hem och se hur mycket post jag har fått under dom här 3 veckorna som jag inte har varit hemma på, heltsjukt faktiskt har inte varit hemma sen 11:e Augusti så får väl se hur det ser ut där hemma. Men syster skulle ta hand om posten och blommorna så hoppas att dom har klarat sej, för har jag lyckats hålla dom vid liv i snart 1 år så borde hon klara dom i 3 veckor.

Det känns otroligt skönt att komma hem och vara så pass brun som jag faktiskt är för nu kommer ju hösten och i vanliga fall är man blev och ser trött ut, nu är jag brun och glad ;)

Turkiet resan då var otroligt härlig och det var jätteskönt att vara borta i 2 veckor, träffade en massa härliga människor, men visst gjorde man sina misstag då och då men det måste man göra för att man ska kunna lära sej något.

Nej ska ta och packa ner datorn nu eftersom det inte är så lång tid kvar tills vi är framme hemma i Skövde.

See you ;)

Tisdag 1:a September

God morgon!

Har varit vaken ända sen 6.20 eftersom jag skulle hinna med tåget från Borlänge 7.52 och dessutom skulle vi samåka med min brors sambos syster och idag som nästan alla andra dagar var hon sen så trodde inte att jag skulle hinna med tåget, men 7.38 var vi framme i Borlänge och då passade jag på att gå in och köpa frukost.

Var ju ett tag sen jag bloggade här nu men det beror ju på att jag har varit i Turkiet i 2 veckor så kom hem 03 på Söndas morgon och nu sitter jag på tåget på väg hem till Skövde. Ska bli väldigt skönt att få komma hem till min egen säng och kunna få sova ut ordentligt. 

 

RSS 2.0