Lycka eller vad?

Hej!

Min syster ringde precis och frågade om jag skulle vara hemma hos dem mellan 8.30 och 09.00 imorgon för vi ska åka hem, det ska bli riktigt skönt ska se till att få mycket gjort av mitt pluggande något som jag inte har varit så bra på dom senaste dagarna.

På lördag ska vi nog bada tunna då min bror sa att han skulle försöka få igång den till den här helgen. Jag måste se till att börja packa innan jag går och lägger mej eftersom jag måste gå upp så pass mycket tidigare än vad jag är van vid. Tex idag vakanade jag klockan 10.30 och dom andra dagarna har väl varit ungefär liknande, fast måste verkligen få skylla det på att jag sover jättedåligt när jag är sjuk. Jag ska verkligen se till att den här helgen blir riktigt bra och att jag får umgås med min familj så mycket som möjligt, även om jag måste plugga så ska det fixa sej. Ska se till att skämma bort mej med att äta riktigt gott och att äta lite godis i helgen eftersom jag knappt har kunnat  äta på hela veckan.

/ Kram Bea

Klagande

Hej!

Nu kanske jag inte alls får åka hem ringde precis hem till min syster för att höra när vi skulle åka imorgon och hon sa att hon inte visste om vi ska åka för hon mådde dåligt. Och alltså jag vet att många kanske inte skulle vilja åka hem till sin familj så ofta som jag gör men efter allt som har hänt så vill jag hem. Har sett fram emot det här i över en vecka nu och är grymt besviken, kan ju inte köpa några tågbiljetter heller eftersom det är ovisst om vi ska åka eller inte.

Torsdag

Hej!

Det har faktiskt inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, förutom att jag och min syster och barnen skulle ta tåget hem till mamma idag och sen åka tillbaka på Söndag men då är alla tåg på Söndag fulla så vi åker imorgon istället och tar bilen då. Från början skulle vi ha tagit bilen men kom fram till att det var bättre att åka tåg eftersom det är långt och köra och jag inte har något körkort och kan inte byta av min syster.

Dom här sista nätterna och dagarnahar varit enormt jobiga eftersom jag egentligen kan ligga ner då allt slem klumpar sej och det blir svårt att andas så får gå och flera gånger och dricka för att skölja. Nej ska ta och försöka leta reda på lite som jag ska skriva om i min uppgift.

/Bea

Tisdag

Hej!

Idag skulle jag iväg och träna med min syster på eftermiddagen och hon skulle höra av sej, men när klockan var efter åtta ringde hon och frågade om vi skulle träna på morgonen ist. Så jag klädde på mej och packade ryggsäcken och gick till bussen men orkade inte träna alls idag eftersom jag tror att jag har haft feber inatt. Sen skulle vi gå på stan och luncha men eftersom klockan inte var elva än så skulle vi gå och kolla på klänning som min syster kan ha på sej när hon ska gifta sej. Var in på Sisters och hittade en jättefin lila klänning så hon köpte den.

Måste berätta en annan sak när vi var på gymmet idag så vägde jag mej och hade gått ner 3kg sen sist vi var där och dåhar jag inte tränat något alls eftersom jag har varit sjuk i typ två veckor. Jag trodde att när jag ställde mej på vågen att jag skulle ha gått upp eftersom jag inte har gjort något, så blev enormt chockad. Men sen gick vi iaf iväg och skulle äta lunch slutade med en smörgås var men kunde inte äta mådde så himla illa så har smörgåsen med mej hem så ska lägga in den i kylskåpet.

/Bea


Dagen

Hej!

Kom nyss hem från min syster åkte dit efter tolv då jag skulle vara barnvakt runt två då syrran skulle och klippa sej. Efter att hon skulle kommit hem så skulle en kompis till dem och hennes dotter komma men de kom innan Tessa kom hem men det gick bra eftersom de har träffat mej flera gånger förut. Mariasom den andra mamman heter berättade att hennes dotter Wilma hade frågat efter mej varje gång de nämnde Ida och Max eftersom vi fikade tillsammans i skogen för några veckor sedan. Så när Wilma såg att jag var där så blev hon så glad att hon ropade på Bea hela tiden och gick och typ flörtade med mej, hon är så himla söt.

Idag så höll dom på och busade hela eftermiddagen från början var det bara Ida och Wilma eftersom Max låg och sov som han hade gjort ända sedan 12 till 15.30 vilket inte alls är likt honom men när han väl kom upp så busade han som bara den. Syrran kom hem igen halv fyra och då passade vi på och åt lite mellan mål, sedan var det tanken att jag skulle åka hem men fick stanna kvar och äta middag med dem. Så det har inte blivit något gjort på inlämningsuppgiften men är ju ledig imorgon så får ta och skriva lite då.

När jag gick hem från bussen nu ikväll så ringde jag mamma eftersom jag tycker att det är otäckt att gå själv från bussen när det är så mörkt som det är nu, så hon ringde upp mej ist då blev det ju gratis:P


God natt


God morgon

Hej!

Vaknade några gånger under natten inte alls roligt, klarade verkligen inte av att gå upp kl 08 som jag skulle ha gjort så somnade om och gick upp vid 9.30 ist. Om några timmar ska jag hem till syrran och vara barnvakt åt barnen medan hon är till frisören och klipper sig. Tror att jag ska ta med min nya kamera då och ta lite bilder på barnen har inte så många bra, skulle vilja göra typ som ett collage med antingen bara barnen eller hela familjen. Det skulle bli en väldigt fin present till dom ska gifta sig i slutet av November, tror att dom skulle bli ganska glada också eller så skulle jag kunna dra ut korten och sätta dem i en ram med en massa små ramar i så gjorde vi till mormor i present förra året.

 När jag kommer hem ska jag försöka ta mej samman och börja med resten av uppgiften som jag har kvar, när man ser på det så är det väldigt mycket som är kvar att göra, men jag ska verkligen fixa det här tänker inte hoppa av ska fixa alla tre åren och bli en väldigt bra sjuksköterska kan jag lova.

Vi hörs Kram


Lista



HEJ!

Sätt ett kryss vid alla saker du gjort, eller ta bort krysset vid något du Inte gjort, det är roligt att läsa!  
  

(x) Rökt en cigarett, 
(/) Druckit så mycket att du spytt!!
( )Krockat någons bil
( ) Stulit en bil  
(x) Varit kär
(x) Blivit dumpad
( ) Fått sparken           
( ) Sagt upp dig
( ) Varit I handgemäng
( ) Smugit ut ur dina föräldrars hem
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE  
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat
(x) Sett någon dö
( ) Varit i Kanada
( ) Varit i Mexiko
(x) Flugit flygplan
(x) Gått vilse 
(x) Rest runt I Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat I havet
( ) Känt som du skulle dö 
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
( ) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
( ) Betalat för maten med enbart mynt.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
( ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
( )Dansat I regn
(x) Skrivit till Jultomten:
( ) Blivit kysst under en mistel
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om (hoppas att det kommer :)
(x) Blåst såpbubblor
( ) Grillat på en strand
( ) Gått på en fest du inte var bjuden till
(x) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor  

   
Något smeknamn? Bea, Bi, Bettan


Tatuering?Ne men vill ha

Piercing?  Nej

 öronen?  Ja

Hur mycket gillar du ditt arbete? Jobbar inte pluggar men det är helt okej, jobbet jag hade innan sög verkligen


Födelseplats?  BB i Falun


Favorit semesterort? Isla Margarita Venezuela och Alanya Turkiet

Någonsin varit till Afrika?  Nepp

Någonsin stulit en trafikskylt?  Nä

Salladsdressing? Rhode island


Favoritpaj? Ost och skink paj, Taco paj


Favoritnummer? 9

Favoritfilm? Rally brudar


Favorit bok? Stolthet och fördomar

Favorithelg? Julen såklart!


Favoritmat? Nudlar och Wok

Favoritdag? Lördag eller kanske Söndag då är det ju ensam mamma söker:)

Favoritmärke på kroppstvål? familyfresh

TV program? Bonde söker fru, ensam mamma söker mfl.

Tandkräm? Colgate

Vad gör du för att koppla av? Tar ett bad, lägger mej i soffan med täcket och kudden å myser

Meddelande till dina vänner som läser detta: :)!


Hur ser du dig själv om tio år? Som mamma, sjuksköterska och iaf sambo

Vad gör du när du är uttråkad? Ser på tv

Vad tycker du om att få? Kramar, pussar och samtal och sms från alla jag tycker om


Gossip Girl och Ensam mamma söker

Hej!

Fy fan vad jag är förbannad efter att ha sett på Gossip Girl den där Georgina vilken liten bitch hon är, alltså visst de är tv men hon har inga hä,mningar alls utan gör vad somhelst för att få som hon vill. Men jag hoppas att någon får Dan på andra tankar och att han inser vem hon egentligen är.

Till ensam mamma söker då tycker att Anette ska välja Rickard visst dom andra verkar också bra men tycker att hon passar bäst ihop med honom och han är ju jättebra med barnen. Nina vet jag inte vem jag tycker att hon ska välja trodde verkligen på Staffan men eftersom han åkte ut förra gången så är de svårt att säga. Och Johanna ska jag inte säga eftersom jag redan vet vem hon är tillsammans med och måste säga att hon valde helt rätt, fast de andra var också jättebra. Tycker att Nicklas verkar väldigt bra, säger inte det bara för att jag också är från Dalarna, synd bara att han är för gammal;)

Söndag

Hej!

Har faktiskt inte gjort så jättemycket hittils förutom att skicka sms till dem som jag vill ska ha mitt nya nummer, men självklart så klantade jag mej och glömde att skriva vem det var som hade bytt nummer så fick skicka ett nytt sms till alla. Vilken soppa det kan bli ibland va?
 
Men jag har iaf varit duktig och börjat fixa lite med inlämningsuppgiften som jag har kvar. Jag hoppas att kunna fp en del gjort idag, fast då gäller det att jag stänger av tvn och sedan inte tänker på något annat än bara skolarbete det kan bli ganska knepigt eftersom jag är expert på att hitta på andra saker. Ska iaf se på Ensam mamma söker ikväll ska bli kul och se när de ska hem till killarna och hälsa på, det enda som är synd är att Johanna inte har valt ut en kille än utan att hon är efter.

/Bea

God morgon

Hej!

Såg på stjärnor på is igår men somnade innan det var slut men vet iaf att det var Marie som åkte ut vilket var  väldigt dåligt. Blev väckt av att min syster ringde och ville prata eftersom hon stod och väntade på bussen hem från jobbet. Sedan skulle jag egentligen gå och lägga mej men fastande på femman där det var en rätt bra film, men fick se att den inte slutade fören två timmar senare så la mej ist.

När jag vaknade imorse så tyckte jag att det var alldeles för mörkt för att klockan skulle vara halv tio så gick upp och kollade på tvn och då hade vi ju ställt tillbaka klockan inatt så den var ju bara halv nio. Men hamnade i soffan och sov lite till sen gick jag och gjorde iordning smörgås och en stor kopp juice. Ska väl ta och försöka plugga lite idag är ju inlämning av uppgiften nästa måndag så jag har väl egentligen Panik nu. Eller borde ha det iallafall.

/Bea

Uppdatering

Hej!

Nu har jag tvättat färdigt eller så var torktumlaren klar för längesedan men satt och kollade på tv så kunde inte gå för det var en väldigt bra film. Jag tycker att jag är duktig när jag vet exakt när tvätten ska vara klar för det är faktiskt ungefär sammma tid varje gång jag tvättar.

Jessica ska ju komma ner och hälsa på i början av December och då har vi bestämt att vi ska ut och festa så båda har kollat om vi kunde hitta på några snygga killar att festa med och så idag så var det en kille här ifrån som hade skickat en flört till mej så vi har skrivit lite till varandra nu den senaste timmen. På måndag ska jag till skolan igen men vi har inte så mycket denna vecka, utan jag följer med resten av familjen hem när dom ska åkaupp på torsdag kväll. Ska ärligt talat bli ganska skönt även om jag var hemma nyss och var hemma i en hel vecka då men iaf då har man någon som hjälper till med maten är så tråkigt att äta själv. Pratade med mamma tidigare idag och hon sa att min bror skulle se till att han hade  bad tunnan igång då skulle vara jätteskönt var längesen nu.


Igår var jag duktig och mailade PCcity att pekfunktionen på min mobil har slutat fungera så jag hoppas att få svar på måndag elle någon gång nästa vecka. Har även fått mitt nya mobil nummer men kan inte byta fören pengarna är slut på det andra.

Så Jessica är du nöjd med min uppdateringar?

/Bea


Lördag

Hej!

Nu var det ett tag sen jag skrev, men det har faktiskt inte hänt så himla mycket var på stan och fikade med min syster, Ida och Max i Onsdags men orkade absolut ingenting så fick gå och lägga mej när jag kom hem sen. På kvällen såg jag på bonde söker fru önskar att dom kunde visa det varje kväll ist för bara en gång.

Kollade mitt konto igår och hade fått en massa pengar från CSN så passade på att köpa hem lite extra mat så gjorde en smörgås tårta men glömde tomaterna som skulle vara till garnering. Såg på Idol igår och måste säga att jag tycker att det var rätt att Loulou åkte ut men tycker ändå att Johan och Lars måste åka ut snart.

Idag ska jag vara duktig och tvätta har tid i fem timmar men det brukar oftast vara klart efter tre timmar. Har egentligen inte så mycket tvätt men det är skönt när man väl är klar.

/Bea

Hemma och Internet

Hej!

Nu är jag hemma igen har egentlige skola men mår inte så himla bra att jag orkar gå dit, när jag kom till stationen så fick jag se att en klasskompis som jag hatar hade åkt med samma tåg och hon såg mig hur lyckat är det? Jag tog iaf bussen hem och kollade igenom posten och hade fått två paket som väntade på mig så var ner till affären för en liten stund sedan så nu har jag fått mitt internet sen var det mitt nya löshår som hade kommit, brunt den här gången eftersom det andra inte fick så fin färg.

Ska laga lite mat om några timmar tycker att det är alldeles för tidigt att fixa med det nu. Köttbullar och makaroner tror jag det får bli idag eller kanske tacos det är ju faktiskt riktigt gott har handlat hem till det också.

/Bea

Fredag

God Morgon!

Jag vet att det inte är morgon men blev väckte av min mamma ringde för en timme sen och skulle höra hur det var med mig, nyvaken som jag var klagade jag på att hon hade väckt mig och då sa hon att klockan var 12,30. Oops liksom har aldrig sovit så länge men det är inte konstigt heller med tanke på hur hemsk natten har varit, vart vaken typ halva natten och fått lov å dricka hela tiden. Har nog haft feber också ska snart gå och kolla det sen måste jag äta också.

Måste börja plugga idag något som jag skulle ha gjort hela veckan men det inte blivit något av när jag har mått som jag gör, börjar faktiskt få lite små panik har ju en inlämningsuppgift som ska göras klar och lämnas in sedan har vi tenta igen om någon vecka. Denna tenta ska jag se till att göra kan inte låta bli, låter som att jag har struntat i dom andra men det har jag absolut inte gjort har inte kunnat göra dem av vissa anledningar.

Fick en rolig överraskning igår när Jessica skrev att hon skulle komma ner och hälsa på mig i December, ska bli jättekul har inte träffat henne på länge nu.

/Bea

Sjuk och Ensam mamma söker

Hej!

Sitter här hemma hos mamma och är sjuk, trodde att jag skulle kunna sova länge idag eftersom jag knappt orkar något just nu, men det gjorde jag inte utan vaknade efter åtta och var jättehostig. Så jag bestämde mig för att sätta mig vid datorn då jag fick lov å mejla den som hade lagt vinnande bud på min gamla mobil. Så jag hoppas att det är okej att jag skickar den om en vecka eftersom jag inte har alla grejer till den än.

Igår gick jag och mamma upp till min bror och hans sambo för att se på Ensam mamma söker, då ringde min syster och berättade att hon hade sett Johanna på affären med killen hon har valt så jag vet nu;) Tyckte att hon var lite taskig mot han Christer när hon bara kastade ut honom så där hade ju kunnat göra de på lite snyggare sätt iaf. Och sen att han fick ta sig in till stationen själv hur ska han hitta efter bara ngr dagar? Eftersom jag själv bor i Skövde så vet jag hur svårt det var att hitta i början innan man hade lärt känna igen ställen.

/Bea


Tåg, Tenta och sjuk

Jaha då sitter jag här på tågstationen och väntar på mitt tåg hem till Dalarna, skulle skriva tenta idag och när jag kom till biblioteket där jag skulle skriva ut min anmälan så hade dom stängt och inte öppnade fören 10 fanns ingen annan stans där jag kunde skriva ut heller så då bestämde jag mig för att ta ett tidigare tåg och sedan skriva tentan en annan gång.

I torsdags var jag iaf till gymmet eftersom jag hade tid med en instruktör, gick och hoppades på att jag skulle få en tjej då killarna som jobbar där är rätt snygga så jag visste att jag skulle göra bort mig på ett eller annat sätt om jag fick en kille. Men inte hade jag sådan tur heller utan jag fick den snyggaste killen och jag gjorde jättebra ifrån mig=D Så nu är jag grymt glad att jag är singel för då behöver jag inte känna mig dum och jag råkar flörta lite;)

Jag har dessutom gått och blivit sjuk:( har både ont i halsen och har ögon inflammation. Det är sjukt jobbigt att inte kunna äta för det gör jätteont då. Men ska berätta en annan sak som är jättebra, i Onsdags så kastade jag min godis påse och min påse med ostbågar trots att det var mkt kvar, men hade bestämt mig för att jag inte ska äta det längre. Visst borde egentligen sluta med läsk också men kan inte ta mina tabletter med något annat då dom smakar jätte äckligt. Och nu har jag inte alls samma sug efter godis och läsk som jag hade förut, det hjälper faktiskt om man bestämmer sig att man SKA sluta det gör det för mig iaf.

/ Bea

VAB, shopping och Pankaka

Hej!

Idag skulle jag har varit hemma på VAB för min systerson e lite dålig men när jag kom upp var min syster hemma då hon fick lov att åka hem från jobbet för han hon skulle gå intro hos blev sjuk så de fick lov att åka in på sjukhuset. Men jag var hemma idag iaf mådde inte heller så jättebra:( Tog bussen ner till stan för att köpa en sport bh som jag ska ha när jag ska träna, blev ingen träning idag men ska kolla vilken tid dom öppnar imorn kanske blir å träna på morgonen isf.

Igår vad jag med på en auktion på en ny mobil och jag vann så får den om någon dag då personen som hade den nu skulle skicka den redan idag:P Som ni kanske förstår så är jag inte hemma när jag skriver eftersom mitt internet inte kommer förens nästa vecka nån gång. Är ledig hela denna vecka så ska plugga som bara den nu, sen på lördag har vi tenta och efter den tar jag tåget hem till mamma eftersom jag ska ut med lite annat folk helgen efter=)

Ikväll ska jag laga mat pannkaka med bär i och sen antingen socker eller grädde till det. Mums rikigt gott är det. Sen ska jag ta mig ett bad och skämma bort mig med lite ansiktsmask och en hårmask. Sedan tar jag och lägger mig framför tv:n ett tag innan jag lägger mig, pluggandet får vänta tills imorn.

/Bea


Flytt

Hej!

Idag skulle vi ju flytta in mina grejer i lägenheten, det gick riktigt fort var väl klara och hade fått in allt på kanske 1½ timme hade mycket grejer kan jag lova. Men det blev jättebra till sist iaf, men sitter fortfarande kvar hemma hos min syster då resten av familjen är här då är det ju inte så roligt att åka ifrån dem. Ikväll har vi hunnit att vara tillbaka till min lägenhet då barnen fick bada dom var helt tokiga och var inte stilla i badet en enda gång. Sedan åkte vi hem och fixade med maten och nu sitter vi här och ser på stjärnor på is, vissa är ju faktiskt riktigt duktiga medan andra är mindre bra. Sedan har vi fått något att dricka av min systers sambo också;)

Vet inte vad jag ska skriva om mer ikväll får fundera på till nästa gång. Men nu kan det ta ett tag innan jag kan skriva igen för har inget internet hemma och ingen i huset har trådlöst som jag kan komma in på heller. Men får ta med mig datorn när jag kommer till min syster nästa gång eller får passa på i skolan.

God natt/ Bea

Vilse

Hej!

Idag hade vi tenta och skulle börja kl 8.30 men jag hade inte hunnit plugga så mycket att jag kände att det var någon idé att göra den, så får göra den på omtenta tillfället ist. Sen mådde jag inte så himla bra heller har inte gjort det sen igår har jätteont i magen och huvudet. Så åkte till min lägenhet och satt mej där för att plugga till nästa tenta som vi har om en vecka. Den ska jag fixa galant tycker jag för fattar allt som står och sedan har jag varit med på alla föreläsningar förutom en i den kursen, den var innan jag hade hunnit börja här.

Så när jag skulle åka hem skulle jag först till sjukhuset där min systers sambo jobbar och hämta hennes väska i bilen, är inte så långt från min lägenhet men så klart lyckades jag gå fel så när jag kom in till centrum hade jag gått 5 km i en cirkel, visst är jag smart? Men nu sitter jag här hemma och ska ta mej något att äta strax är jättehungrig. Ikväll kommer mamma och de andra ner med mitt flyttlass, ringde henne förut och beställde lite grejer som hon skulle handla åt mej när dom ändå skulle gå på Rättviks marknad.

/Bea

Plugg och Tv

Hej!

Ikväll har jag hjälpt syrran att rensa lite bär så vi kan göra lingon dricka och sylt, sedan har jag försökt att plugga det har gått så där, men ska ta och plugga lite sen när jag går och lägger mig ist för att läsa en bok. Just nu sitter jag och min systers sambo och tittar på någon film på 5:an, är själva då syrran började jobba 21.00. Är det någon som kan ge mig något råd  hur jag ska göra för att inte skjuta på att plugga? Gör det hela tiden när jag vet att jag har tid på mig, har en uppgift som ska vara klar i November visst har jag gjort en del men har väldigt mkt kvar. Och sen har vi en ny tenta nästa vecka i ett annat ämne, men vi är lediga hela veckan förutom måndag så ska plugga som en galning då kan jag lova.

Filmen som jag såg på var i själva verket en serie som heter Fringe, den började idag och är 22 avsnitt såg den inte från början men verkade väldigt bra, men lite overkligt när man fick se vad som skulle hända nästa vecka. Då något rör sig i en tjejs mage och hon e hysterisk och skriver sen e hon på akuten å de frågar vilken månad hon e gravid i. Tydligen så kommer de ur något hemskt när de snittar för sköterskan skriker jättemycket.

2 Oktober

Hej!

Idag blev jag väckt 07.05 av min syster som kom in och frågade om jag ville ha gröt till frukost, blev chockad när jag såg hur lite klockan var då jag hade ställt alarmet på 07.50. Gick iaf upp och åt frukost med den andra så åkte vi och lämnade barnen på dagis och åkte sen raka vägen till gymmet för att träna, började med att gå 20 min på rullbandet och sedan så cycklade vi ett tag för att sedan gå och köra lite styrka. När vi var klara så gick vi och åt lunch, för att sedan springa in på Telia och fixa hemtelefon och bredband åt mig, vart rätt så nöjd då jag får en bärbar telefon och en digital kamera på köpet.

Sedan åkte vi och handlade en massa mat till mej som jag skulle stoppa in i både kylen och frysen. Efter att vi var klara på affären så åkte vi hem för att en kompis till min syster skulle komma och hämta lite kläder och pengarna som blev över då min syster handlade åt henne. Och efteråt så åkte vi till lägenheten och stoppade in allt, testade även att ringa med hemtelefonen också, det gick alldeles utmärkt. Men min syster åkte innan mig och hon kom på att min telefon som jag fått låna av dem var på ljudlös, så jag testade att slå på ljudet men det funkade iaf inte kan ju iaf ringa. Alla får väl skicka ett sms innan att de ska ringa för annars kommer jag aldrig veta eller höra när det ringer. Men detta gäller bara tills den nya telefonen kommer och han på Telia sa att det kunde ta cirka 10 dagar.

Imorn är det dags för tenta och jag satt mej och hård pluggade direkt när jag kom hem från lägenheten, känner mej riktigt på vissa delar av skelettet medan andra är knepigare. Och musklerna dom har jag inte lärt mig för de är så himla komplicerade=(  Fast jag måste tacka Mattias som går i min klass för att han har lagt ut bilder på våran hemsida så att vi kan lära oss alla ord. Ska äta strax så får sätta mej och plugga ikväll också.

/ Bea

Fixat och trixat

Hej!

Nu har vi varit till min lägenhet och städat lite grann, vi åt även mellanmål där också ungarna var helt vilda och kunde inte vara lugna en enda sekund. Var till Plantagen sen och köpte en massa blommor, ska åka tillbaka till lägenheten när ungarna har somnat. För då kan vi fixa till ifred, ska ta med oss lite gardinstänger och sedan gardiner också kanske tar med lite grejer som vi lägger i frysen då min syster och hennes sambos frys är sönder så de kan inte använda den.

Nu är jag äntligen fri=D vi har pratat lite om hur vi ska göra och jag vill verkligen inte mer så nu är det slut. Har ju varit tillsammans i 5 månader nu och jag käner inte längre att jag är KÄR längre då är det ingen idé att forsätta.

Imorgon ska jag och min syster gå och träna efter att vi har lämnat barnen på dagis så det ska bli jätteskönt, sen är det så himla kul att ha någon att träna med så man har någon som sporrar en att man SKA iväg och träna. Så kan man inte komma med en massa dåliga ursäkter.

/Bea

Allt

Hej!

Om typ en timme ska jag ta bussen till fastighetsförmedlingen och hämta min nyckel till lägenheten. Ringde dit och de hade egentligen inte öppet när jag hade tänkt komma, men hon bokade in en tid klockan två alltså vilka dumma tider att bata ha öppet mellan 9 och 12. Vissa jobbar ju och andra har ju skola som man måste sköta, visst jag kanske inte alltid gör det helt exemplariskt men jag kan inte vara borta hela tiden. Så min syster ska komma lite senare och hjälpa till att städa lite grann, ska komma ihåg att fråga om det är okej att tapetsera om för det var en gammal tant som bodde där tidigare.

Mitt problem som jag har haft och fortfarande har ang den här killen ska jag försöka ta itu med idag eller imorgon, för man kan faktiskt inte säga att vi är tillsammans längre för vi ses knappt och för den delen så hörs vi nått heller. När jag var hem så ville han att vi skulle träffas men jag sa nej ville vara med alla andra ist.

/Bea

RSS 2.0