Fredag....

Hej!

Igår var jag och min syster på bio trots att jag mådde dåligt hela dagen vi gick och hämtade ut biljetterna först sen gick vi till Rådhus cafét och fikade, sen skulle vi gå tillbaka till bion och då kände jag att jag mådde illa så det hände en liten olycka. Min syster stod bara och kollade på och skrattade åt mej det var inte alls roligt men vi gick iaf på bion och allt gick bra när jag kom hem sen så la jag mej i ett bad och sedan simnade jag vid tolv, ett rekord för mej som brukar vara vaken till 3.

Idag så vaknade jag vid 11 och sedan dess har jag inte gjort något speciellt utan bara suttit och kollat på tv och chattat med lite folk på msn. Ska väl inte göra så mycket under resten av dagen heller, mamma kommer ner idag men hon ska bo hemma hos min syster så hon inte ska bli smittad ifall jag har magsjuka.

Ska försöka ta det lugnt den här helgen, eller alla helger här nere är ju lugna för min del eftersom jag inte har någon att gå ut med eller hitta på något med för den delen heller. Det fanns en person ett tag men han har inte hört att sej på bra länge så det är kört.


Kvällen den 28 januari 2009

Hej!

Det får bli ett kvälls inlägg från mej eftersom jag ändå inte kan sova än på ett tag nu när jag har sånt trevligt sällskap på msn=) Idag har jag iaf tillbringat dagen hemma hos min syster och ätit med dem är fortfarande kvar här då jag ska sova här inatt, hatar att gå själv när det är mörkt ute så då ville jag inte behöva gå från bussen och hem ikväll.

Var in på en tjejs blogg nyss och hon hade kollat färdigt på Americas next topmodel säsong 11 så fick lov att gå in på Youtube och kolla på avsnittet men kan säga att jag blev ganska besviken när jag fick se vilka två det stog emellan, för jag gillade inte någon av dem så speciellt mycket. Men lovar att inte säga något utan ni får kolla själva eller vänta tills det kommer på tv.

Imorn ska jag iaf ta bussen ner på stan ska in på Gina och kolla efter en klänning åt Jessica och testa den om dom har den annars åker jag till Elins esplanad och kollar på Gina där också, ska även passa på att kolla på en klänning som jag själv vill ha också. Sen ska jag passa på att äta lunch på stan när jag ändå är där tror jag iaf är ett tag sen jag åt ute nu har ju inte råd med det egentligen sen har jag ju en del mat kvar hemma så kanske äter lunch hemma ist och kanske beställer mat när mamma är här i helgen ist.

Nu har jag sökt en hel del vikariat till sommaren så jag hoppas på att få något av dem iaf, har sökt inom kommunen i Tibro och sedan har jag sökt två semester vikariat på sjukhuset i Falun, men ska även söka här på sjukhuset också skulle vara skönt om jag kunde få vara någon annanstans än i Falu kommun detta året har varit där i 2 år nu och är rätt trött på det. Visst ska jag väl inte klaga heller tjänar ju sjukt bra på det jobbet och det är ju inte säkert att jag får lika bra betalt på något av dom andra jobben men det är personalen på det jobbet i falun jag är trött på och även de boende, men tröttnar redan efter några veckor där och jag har varit där 2år!


Imorn kväll ska jag och min syster gå på bio det verkar som att vi kommer att se Mammut, jag hade gärna sett Benjamin Button men min syster ser hellre Mammut nu så jag gav mej får se den andra filmen senare ist, vi fick ju en varsin bio check från Falu kommun i julklapp som tack för vårat arbete som Ledsagare och kontakt person:P

Nu har jag verkligen inget mer att skriva om men hör av mej så fort jag har det;)

/Ciao


28 Januari

God morgon!

Idag vaknade jag tidigt eller ja i alla fall för att vara för mej så var det tidigt, tänkte somna om men då fick jag se att jag hade fått ett sms så kollade vem det var ifrån och de var från min syster. Ska hem till dem på middag ikväll eftersom hennes man ska på middag med några jobbar kompisar, men han tror att det är för att dom har bokslut men dom har planerat att ha en försenad svensexa för honom. Men jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra under resten av dagen innan jag ska dit, borde egentligen städa men det orkar jag inte iaf inte just nu.

Igår var jag ju duktig och lagade middag så det blev pasta och köttfärsås så gjorde iordning så det blev över till lunch till idag och sen blev det så pass mycket över att jag frös in kanske två portioner. Jag är inte alls lika trött nu som jag brukar vara så det hade ju passat bra om jag hade något att göra ist för att sitt här hemma och inte göra något.

Förresten så kanske jag kan passa på att kolla på resa till i sommar det ser ut som att det kanske blir två resor för mej denna sommar också. Nej nu ska jag sluta och skriva och kolla runt efter resor ist.

27 Januari 2009

God morgon!

Det är verkligen att svårt att komma på något bra att skriva när det inte händer så himla mycket, men ska ta bussen ner på stan om en stund och äta lite sen ska jag gå och handla till mej själv och även till min syster hon kan inte åka eftersom äldsta barnet har fått magsjuka. Så jag tänkte vara snäll och handla åt dem också sen ska jag komma ihåg att köpa ett stort brunt kuvert till boken som jag sålde till en kille från Falköping skulle ha skickat den redan igår men blev aldrig av så gör det idag iaf.

Tror jag ska vara duktig och laga lite mat idag, det står mellan pannkaka och köttfärsås och makaroner båda är ju jättegoda så jag har svårt att bestämma mej, men vad det än blir så ska jag laga till så att jag har till matdosa också är helt perfekt när man är ensam och inte alltid har lust att laga mat.

Nej nu ska jag ta och göra mej iordning och gå till bussen.

/Bea


Vad är kärlek?

Hej!

Just nu känns det här med kärlek så himla hopplöst som att det kommer dröja länge innan jag träffar någon som jag kan känna att jag verkligen vågar visa att jag tycker om. Nyss fanns det en hel bunt killar som ville träffa mej men sen har dom försvunnit en efter en och jag har inte hört något. Visst jag var på dejt i Onsdags och det gick jättebra kändes det som iaf men har inte hört något från honom sen natten till Torsdagen så det känns alltså helt hopplöst. Vad tror dom att jag är egentligen? Tycker inte att det är så konstigt att jag har dåligt självförtroende när det gäller killar när sånt här händer hela tiden. Vad gör jag för fel?:S

Det jag skulle önska mej nu är att ha mina vänner att prata med men det är svårt när alla bor så långt bort, vill liksom inte direkt prata med min syster om det heller då sitter jag hellre här och skriver om det. Nej nästa gång jag ska på dejt med en kille så ska jag visa att jag är intresserad men absolut inte för mycket.

Förresten vad är kärlek?

Fredag..

Hej!

Har inte gjort så himla mycket idag har bara varit med mamma på jobbet sen på hem vägen så köpte vi en pizza för att det skulle gå fort för sedan fick jag lov till idrotts hallen och sitta i kassan på innebandyn men det kom inte så mycket folk så dom fick inte in så mycket där iaf. Men mamma var med hela tiden så vi satt och pratade och kollade på matchen, sen innan dom skulle börja spela så kom min gamla bästa kompis dit med sin syster dom skulle sitta i sekritariatet. Sen kom hon tillbaka till mej och gav mej en kram för hon såg inte att det var jag utan hon reagerade först efter att hon sett mamma. Kan ju tillägga att vi har varit vänner ända sen jag föddes eftersom våra syskon redan var bästa kompisar också, men nu har vi inte träffats sen hon tog studenten -07. Så vi passade på att prata lite iaf om vad vi gör och hur vi mådde och så.

Har även kollt på let´s dance ikväll men såg inte utröstningen men såg att Bella åkte ut det tycker jag var synd Kitty hade väl kunnat åkt ut ist hon var ju inte ens så himla bra idag. Men nu sitter jag iaf här och skriver sedan sitter jag och chattar med en kill kompis också så vi pratar lite om varför killar och tjejer är som dom är när det gäller förhållanden och sånt. Och tycker synd om honom för han har blivit så illa behandlad förut så han tror att han måste bete sej lite som ett svin för att ett förhållande ska kunna funka från och med nu, men jag gör mitt bästa för att han ska inse att det inte alls behövs.

Jag då skulle vara glad om jag kunde träffa en kille som inte beter sej som ett svin och inte är rädd att visa sina känslor när andra är med, för det kunde absolut inte mitt ex göra.

Skriver kanske på Söndag är kvar här till måndag morgon.

Godnatt/ Bea

Dejt?

Hej!

Okej jag kanske ljög lite imorse när jag skrev att jag skulle träffa en kompis så var det ju inte alls, utan jag var på en dejt men ville inte skriva något fören efter att vi hade träffats för tidigare när jag har skrivit om det så har det inte blivit av. Men nu träffades vi och han var hur underbar som heslt, men tyvärr så var jag nervös så jag babblade hela tiden, visst det är bättre att jag pratar än att jag inte allas gör det. Men han blev och tro att jag inte alls var intresserad av honom men som tur var så fick jag förklara allt för honom och då blev allt bra=)

Men som sagt dagen har varit hur bra som helst förutom att jag är sjuk då men annars är det bra. Så nu känner jag mej så här enormt löjlig eftersom jag inte kan sluta le och det känns bara helt konstigt. Och nu vet jag inte vad jag ska skriva längre men att jag skriver absolut något under helgen eller ialla fall efter helgen när jag kommer hem igen.

Ciao

Onsdag...

God morgon!

Idag är det lite bättre med mej men är inte helt bra så därför är jag inte i skolan idag och det blir inget för mej imorn heller så därför åker jag hem till Dalarna redan imorgon efter lunch. Just nu sitter jag iaf och kollar på tv, ska gå ner till affären lite senare och hämta ut mitt paket som har kommit från Bokus fast det är inget roligt bara en massa kurslitteratur.

Jag har verkligen fått problem med mitt hår tappar så himla mycket hår hela tiden så det är helt sjukt, alltså visst det är normalt att tappa hår men det här är på tok för mycket att det ska vara normalt. Så nu ska jag försöka hitta något bra schampoo och balsam som fungerar bra på mitt hår, sen ska jag försöka att inte färga håret så ofta som jag kanske har gjort på den senaste tiden. Alltså det är ju inte så att jag har färgat håret hela tiden men kanske oftare än vad det har behövts, så ska försöka att inte färga det på kanske några månader till och börja med.

Nu ska jag iaf göra mej klar och ta bussen ner till stan och eventuellt träffa en kompis och fika lite.

Måndag..

Hej!

Vaknade för en liten stund sen av att telefonen ringde, då kanske ni tror att jag har sovit bra inatt för att jag har sovit länge, men det har jag inte alls vaknade två gånger så har inte alls sovit så himla bra. Det var iaf mamma som ringde hon skulle bara höra hur det var med mej så jag sa sanningen att det inte var så bra och det är det inte heller.

Just nu sitter jag och kollar på tv men ska gå in och duscha om en stund och sedan försöka ta mej ner till affären så att jag kan handla lite mat, så jag inte ska svälta ihjäl. Tror faktiskt att det har snöat inatt för det är en hel del snö på grann huset.

Söndag kväll...

God kväll!

Sitter här och kollar på tv som vanligt, men just nu känns det som att jag mår lite bättre men kommer antagligen bli lika inatt som natten till idag var, alltså helt outhärdlig så att jag lika gärna hade kunnat varit vaken. Det är inget på tvn ikväll som är speciellt bra så sitter och bläddrar lite för att se om jag kan hitta något intressant att se på.

Pratade med mamma imorse om hur många värktabletter jag kan ta av sorten jag har hemma, eftersom jag inte har någon ask ringde jag henne och chansade på att hon skulle ha en. Och det hade hon men hon sa att jag kunde kolla på FASS så jag gjorde det och det konstiga är att där och på tablett asken så står det olika ordinationer, väldigt stor skillnad är det också. För enligt FASS kunde man ta ca 6 tabletter, men på asken står det max 3per dygn.

Imorgon ska jag försöka ta mej till affären om jag orkar alltså, skulle verkligen behöva handla lite både mat och även lite godis skulle vara väldigt gott. Min syster var väldigt snäll idag och frågade om jag behövde ha hem något men sa att det inte behövdes, hon ligger ju också hemma och är sjuk fast hon inte har feber längre. Har suttit och läst lite andra bloggar ikväll så nu ska jag nog kolla efter lite kläder på nätet och se vad man kanske ska beställa till sommaren, eftersom jag antagligen kommer behöva nya sommarkläder eftersom jag knappt kunde använda dem när jag och mamma var på Gran Canaria eftersom dom var så himla mycket för stora.

Ciao


Söndag morgon

God morgon!

Jag har verkligen inte sovit skönt inatt kan jag säga hade jag gjort det skulle jag inte vara vaken nu utan kanske om två timmar eller något sådant. Är fortfarande sjuk och tror att det bara blir värre och värre, febern börjar lugna ner sig men nu har jag väldigt ont i halsen sen är jag väldigt tät i näsan. Smsade med min syster igår och något som inte chockade mej var att hon också hade feber, hon som har varit hemma med två sjuka barn i över en vecka.

Veckan som kommer blir väl egentligen ganska lugn visst jag ska till skolan ons,tors och fre men det är inte så mycket som vi ska göra, men vi får väl se hur jag mår när dom dagarna kommer för är jag sämre eller mår lika som jag gör nu kommer jag verkligen inte orka gå till skolan orkade knappt gå till tvättstugan utan att jag blev helt utpumpad igår. Men på fredag efter skolan ska jag åka hem till Dalarna iaf för igår ringde min bror och undrade om jag hade planerat när jag skulle komma hem nästa gång, för dom skulle boka biljetter till Björbo revyn så bestämde att vi ska gå på lördagen på kvällen och på dan följer jag med mamma och hennes kompis Inger på stan.

Men igår iaf så satt jag här hemma helt ensam och kollade på tv och försökte få i mig lite mat men det gick inte så speciellt bra, jag vet att man måste äta men ibland kan jag bara inte. Satt och chattade med lite folk på msn också spec en kille härifrån Skövde, han satt hemma hos sig med sina kompisar och spelade tv spel med erbjöd att han kunde göra mej sällskap istället, men vi konstaterade att hans kompisar skulle sakna honom om han försvann.

Får skriva senare ikväll annars skriver jag imorn.


Uppdatering...

Hej!

Kom hem från min syster för lite mer än en timme sedan, kom iaf dit vid tolv och det var helt tyst i huset och såg ingen så gick in till sovrummet och kollade och där låg min syster och barnen och sov. Och dom sov ända till efter 15 och Ida mådde inte alls bra utan hade ont i magen och hade feber inte ville hon äta något heller, vi andra åt iaf sen spelade vi lite Uno innan jag åkte hem igen. Jag kan ärligt säga att jag inte mår så mycket bättre än henne heller, har både huvudvärk, feber och ont i magen och det är inte alls trevligt för när jag har feber så fryser jag ena stunden och nästa stund så svettas jag.

Just nu sitter jag och kollar på tv och chattar med lite folk på msn, men det är inget bra på tvn så jag sitter bara och slö tittar. 

Nej nu orkar jag inte skriva mer skulle helst vilja lägga mej och sova, men då kommer jag inte kunna sova inatt.

Natt..

Godkväll!

Jag är fortfarande vaken och är inte speciellt trött så jag sitter och kollar på tv, fast kollar inte på något speciellt eftersom det är reklam hela tiden på alla kanaler så kollar lite på Förhäxad och även på Numbers. När klockan var efter 00 så kände jag hur det kurrade i min mage så jag gick in i köket och gjorde iordning två smårgåsar och ett glas vatten.

Imorgon måste jag hem till min syster igen och vara barnvakt åt Ida(4år) en liten stund medan min syster och minstingen Max(1,5år) sover en stund eftersom min syster jobbar vaken natt inatt och behöver få sova en liten stund på dagen iaf. Jag menar har ändå inget bättre för mej så det blir alldeles utmärkt, vi kan sitta och spela Uno eller kanske kolla på en film under tiden, dessutom är det en bra avlednings manöver för min del att jag inte ska gå på stan för om jag gör det igen så kommer jag bara shoppa ännu mer och det har inte jag råd med. Just nu börjar Ally McBeal på 4:an så ska kolla klart på det om jag orkar vara uppe så länge annars går jag och lägger mej men tror inte att jag kommer kunna somna än på ett tag.

Jag läste en tjej som heter Lindas blogg idag (http://lindaslya.blogg.se/) och där hade hon länkat till en sida som säljer kläder på nätet(http://www.tretton.se/gallery.asp?galleryid=5) som hade mycket snygga kläder så när jag har tränat lite till och sett att jag har gått ner lite mer i vikt så ska jag nog beställa kläder där ifrån tyckte att dom hade en del snyggt, iaf en massa jeans och det gillar jag verkligen.


Jag var ju ner på stan igår och köpte kurs litteratur men idag fick jag se att jag redan hade boken sedan innan så jag har lagt ut den på Tradera och hoppas att få bra betalt för den, det var inte den billigaste boken jag har köpt kan jag säga, fast inte den dyraste heller.

Hinner nog inte blogga något imorgon bitti fast det gör inte så mycket har ju skrivit det mesta redan nu. Förresten så funderar jag på att åka till Göteborg någon dag innan mitt busskort går ut och passa på att gå in på Zara och Mango och kolla om dom har några snygga kläder, vi handlade där när vi var på Gran Canaria eftersom det är Spanska märken och där nere hade dom iaf en massa snyggt jag köpte en fin blus och min syster fick en lika dan av mamma i födelsedags present. Imorn kväll ska nog jag och min syster passa på att åka och träna efter att hennes man har kommit hem, så vi får hoppas på att han inte kommer allt försent, fast jag kanske ska föreslå att vi ska simma ist för att gymma dessutom så får vi göra det gratis=)

/God natt


Sårad..

Varför blir jag alltid sårad? Alla killar som jag träffar lyckas alltid såra mej på ett eller annat sätt, så jag vet inte vad jag ska göra längre:S Vad är det som är så roligt med att såra en annan människa, vissa har jag varit dum och få göra det flera gånger eftersom jag har trott att dom har ändrat sej men inte alls, utan dom gör det igen och värre andra gången.


Uppdatering..

Hej!

Just nu sitter jag och kollar på Las Vegas höll nyss på och plockade ihop all tvätt så jag kan tvätta på Lördag, det är inte klokt hur mycket man kan samla på sig under en vecka, två hela Ikea påsar fulla med tvätt. Jag känner mig extremt rastlös och vill göra något men det är sent och åka och träna nu och det är inte roligt och träna själv heller, hade det varit ljust ute så hade jag kunnat tagit en promenad och gått min gamla runda som jag gick när jag skulle gå till sjukhuset men gick helt fel så gick runt i skogen jättelänge innan jag kom ut till vägen igen och bestämde mig för att ta bussen dit istället.

Dessutom blir jag väldigt stressad över att inte få ett svar från en person, måste ju få veta hur det blir med middagen på Lördag för om han inte kan så kan jag hitta på något annat och fixa något enkelt som jag kan äta själv.

Nu kommer jag verkligen inte på något mer att skriva utan ska försöka hitta på något annat att göra.

Torsdag

Hej!

Har varit uppe ett tag nu ska ta och äta lite frukost och sedan göra mej iordning och åka till Maxi och handla lite frukt och mat, sedan ska jag kolla efter något till middagen som jag ska fixa på lördag har redan kyckling och potatis men behöver lite grönsaker och även något som jag kan göra sås av.

Igår när jag var på stan så var jag in på bokhandeln och köpte några böcker som jag behövde sedan passade jag på att gå in på Dinsko och kolla om jag kunde få tag på några snygga stövlar och det fick jag=) Förra gången jag testade dem så fick jag inte upp dem helt över benen men det fick jag nu och dom var jättesnygga. Var även in på Lager house och köpte ett duschdraperi eftersom jag inte har något sen köpte jag även ett album där jag ska sätta in lite bilder sedan, hittade några bilder från när jag var liten när jag kom hem och dom ska jag sätta in för jag var riktigt söt där med min kompis när vi låg och solade.

Igår så satt jag och läste någon tidning som jag köpt när jag åkt tåg så kom jag in på ett artikel om hur några tjejer hade testat olika sätt att gå ner i vikt på så jag gjorde testet som var med och ska försöka prova på det ena sättet. Det går ialla fall ut på att man äter en massa frukt och grönsaker, frukten kommer det väl att gå bra med men kanske inte med grönsakerna eftersom jag inte äter så mycket grönsaker. Men ska ta och kolla när jag är på affären om dom har någon god färdig sallad som jag kan köpa, för då kan jag verkligen äta grönsaker. 

Nu har jag varit och handlat så det blir två olika marinader som ska vara till kyckligen den ena blir med mango chutney med annanas och den andra blir med teriyakisås så jag tror att det kommer bli riktigt gott, hoppas på det iaf. Köpte även en del grönsaker och massa frukt så nu kan jag äta hur mycket frukt jag vill utan att behöva tänka på att jag måste gå till affären. Har även varit duktig idag och lagt in mitt schema i min almanacka så jag slipper ha koll på både den och ett schema så nu har vi en massa att göra i skolan, vissa dagar börjar vi till och med så tidigt som 08.15 det är väldigt tidigt om man jämför andra dagar då vi börjar 10.15 jag menar börjar vi efter 8 måste jag gå upp typ 06 för att hinna äta frukost och göra mej iordning. Nu ska vi börja med en massa nya ämen så det ska bli lite intressant, jag beställde lite nya böcker igår och kan säga att det blev dyrt nästan 3000:-.

Onsdag

Hej!

Vaknade för en liten stund sen men har ändå hunnit med lite saker, har hunnit duscha, pratat med mamma och kollat mina bankkonton. Och nu sitter jag som vanligt och kollar på tv men ska ta mej lite frukost strax och sedan göra mej klar för att ta bussen ner på stan, ska gå in på bokhandeln och kolla efter lite böcker som jag behöver till skolan. Men som vanligt så ska jag också kolla på lite kläder också men ska försöka att inte köpa något, men det kan bli riktigt svårt om jag hittar något som jag verkligen vill ha.

När jag kommer hem igen så ska jag ta och gå in i tvättstugan och kolla om det finns någon tid så att jag kan tvätta i veckan, det skulle verkligen behövas även om jag tvättade förra veckan men ibland så använder jag mer kläder och då är det dom som jag använder oftast, visst har jag en del andra kläder också men känner bara inte för att använda dem.

Nu när jag har tänkt efter om den där killen som jag träffade från Göteborg så har jag insett att jag vill inte alls ha en sån kille, ska berätta lite om hur han såg ut och hur han var. I alla fall så var han en sån kille som var så himla utseende fixerad när det gäller honom själv så han använde brun utan sol flera gånger om dagen, menar hur många vanliga killar gör det? Sedan så hade han i massor av gelé i håret och drog det åt sidan så det såg hemskt ut och vissa dagar hade han back slick. Hans beteende var verkligen dåligt han var sur och grinig hela tiden när jag var där och allt gick ut över mej, sen när jag sa att jag inte ville ha något förhållande med honom än iaf så blev han förbannad och kallade mej för palyer och att jag var precis som alla andra tjejer.

Utan jag vill ha en kille som kan vara charmig men på rätt sätt alltså, sen ska han  kunna låta mej träffa både hans kompisar och familj, inte alls som mitt ex var för jag fick aldrig träffa hans vänner eller familj och så skyllde han på att han var lite speciell så därför fick jag aldrig träffa dem. Men otroligt nog så berättade han för sin familj om mej tillslut eller ja inte riktigt eftersom han sa att vi var bara vänner, vilken fegis alltså.

Ska göra mej klar nu, men kanske tar och skriver lite senare när jag har kommit hem eller ikväll.

/Bea

Onsdag

Hej!

Idag var det första dagen i skolan av denna termin började 09.15 och vi höll på till 12 så efter det gick jag ner på stan och kollade om jag kunde hitta ngn ny täckjacka vill ha en lite längre och den ska vara röd. Men hittade ingen så klart eller hittade en inne på Intersport men den var lila och vill ha en som passar till mina kläder och sen finns det ju massor som e röda och lite längre men dom kostar ju så himla mkt hittade en jättesnygg den kostade 6200Kr. Gick även in på bokhandeln en sväng för att kolla om jag fick tag på någon almanacka och lyckades få tag på en perfekt.

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem har bara lagat mat och kollat på tv och suttit på msn och chattat med lite folk, kan vara vaken hur länge jag vill inatt  eftersom vi är lediga imorn:P.


Får ta och skriva mer imorn.


/Bea


Lite om resan

Hej!

Nu var det väldigt längesedan jag bloggade, men har inte varit in något sen jag åkte hem till Dalarna innan vi skulle åka till Gran Canaria men nu ska jag börja skriva igen.

Som sagt den 17 December åkte jag och min mamma till Gran Canaria och då flög vi från Romme och det var jättesmidigt och skönt också, slippa all stress och sånt som blir när man åker från Arlanda. Vi kom fram cirka 21 och fick våra väskor relativt snabbt, sen gick vi ut och tog reda på vilket hotell vi skulle bo på och sedan tog det ungefär 1 timme dit med bussen. Hamnade på ett jättefint hotell och fick en stor lägenhet, men jag orkar inte berätta allt från resan men skriver om lite grann så får dom som vill fråga ist.

Måndagen 22 December tog vi bussen till ett stort köpcentrum som hette Atlantico och vi gick där i ungefär en halv dag, några av affärerna som fanns där var: Zara, Mango och sedan hade dom en Zara kids affär med jättefina barnkläder så sjävklart köpte vi lite julklappar åt barnen där. Vi passade även på att äta på en Mexikansk restaurang också medan vi var där, maten var jättegod skulle kunna ha ätit hur mycket som helst.

Dagen efter Tisdag åkte vi på en ötur som var något som jag skulle rekomendera till alla som ska åka till Gran Canaria med ving, den hette den okända öturen och då åkte man till ställen dit inga turister åker annars utan det är bara befolkningen som åker dit och det var helt otroligt.

Nu orkar jag inte skriva mer just nu har blivit jätteförkyld och det rinner från näsan hela tiden, jättejobbigt.

/Bea

RSS 2.0