Swebusexpress Skövde- Karlstad

God morgon!

Eller nja den kanske inte är så himla god har varit vaken ända sen 7.20 och nu sitter jag på bussen till Karlstad, men vi har inte ens kommit till Mariestad än så resan kommer ta låång tid inte alls roligt. Ska inte vara framme i Karlstad fören 11.55 och där har jag lite mer än 30 minuters väntetid innan bussen till Falun ska gå, så då tänkte jag försöka hinna köpa något att äta. För är inte framme i Falun fören 16.35 och då ska jag träffa Jessica och sen ska vi gå på bio på kvällen. Det blev lite stressigt nu på morgonen för min syster och barnen skulle skjutsa mej till bussen som skulle gå 9.20, men när klockan var 9.05 hade vi inte kommit iväg, men tillslut var vi på väg och då fick vi 2"stoppklossar" framför oss och båda blev lite stressade och trodde att jag inte skulle hinna med bussen. Men när vi kom till stationen så hade bussen inte ens kommit så det kan man kalla tur :P 

Usch hoppas verkligen inte att det kommer på någon snygg kille på bussen idag eller att det är nån på stationen i Karlstad för ser hemsk ut idag, har duschat och inte plattat håret så det står åt alla håll och sen hade jag lagt ner allt smink i resväskan som låg ute i bilen så har inte sminkat mej heller och det är ingen rolig syn kan jag lova, speciellt inte när jag är så förstörd under ögonen som nu. 



Wow nu är vi i Mariestad helt otroligt eller inte har ju tagit jättelång tid, åker man med bil tar det inte alls så lång tid som det har gjort nu. Men men det är som det är. 

Nej nu ska jag kolla om jag hittar något roligt att göra istället. 

Ciao  


Måndag

Hej!

Håller på och fixar med det sista här hemma nu har snart städat klart så fattas bara att jag ska torka golvet och gå ut med soporna, men tänkte ta en liten paus nu och fortsätta om en stund igen. Hade ställt klockan på 10.30 men som vanligt vaknade jag betydligt tidigare än så, har haft svårt att sova nu medan jag har varit sjuk. Så passade på att fixa lite när jag ändå var vaken sen tog jag bussen till Tibro och lämnade tillbaka nycklarna till jobbet och hämtade mina flip flop som bara MÅSTE med till Turkiet. Så har varit hemma i ungefär en timme och har hunnit med en hel del, men finns fortfarande lite som ska göras och sen ska jag till syster ikväll och ska sova över där så skjutsar hon och barnen mej till bussen imorn bitti.

Funderar på om det är något som jag har glömt att packa ner i resväskan, men det hoppas jag verkligen inte för hur ska det gå då?


Nu fick jag lite extra tid på mej för syster och familjen skulle iväg till sina kompisar vid 16 istället och så skulle dom grilla där, men dom skulle komma förbi och hämta mej sen när dom var klara där så slapp jag ta bussen. Nu är frågan bara vad ska jag äta till middag? Jag som hade räknat med att jag skulle äta hemma hos dem, hm får väl eventuellt gå ner till affären och handla något lite senare, när jag är klar med allt annat.

Söndag 9 Augusti 2009

Hej!

Får bli ett kort inlägg innan jag sätter igång med städningen, som sagt ska städa idag och ska se till att allt blir klart rätt fort så jag hinner få sitta ute i solen en stund innan den försvinner från min balkong. Hm kanske skulle dela upp sysslorna så att jag gör en del nu och resten efter att solen har försvunnit, det var inte någon dum idé så ska jag göra iaf.

Har faktiskt varit vaken ända sen 09 och har hunnit med lite grann har iaf vikt ihop mycket att det jag tvättade igår och ska bara lägga in det i garderoberna, har även suttit och sorterat ur lite grejer ur resväskan och hoppas på att det blir bra som jag har det nu.

Nej städning var det ja!

Kvällen

Hej!

Just nu mår jag mycket bättre än vad jag har gjort tidigare idag, höll faktiskt på att svimma när jag skulle gå upp för trappen med tvätten tidigare idag. Men när jag pratade med mamma förut kom vi på en av anledningarna att jag mådde så illa, för igår gjorde jag en tonfiskröra och det stinker vitlök i hela lägenheten.

Beställde pizza tidigare nu ikväll och såg fram emot att äta på Kebab pizza men när jag kom hem såg jag att jag hade fått fel pizza, men det gjorde inte mej något för pizzan jag fick var också riktigt god, men sparade en lite bit tills imorn.  Men pizza salladen ska jag iaf äta upp ikväll för den var riktigt god och kan inte spara något som är så gott.


Slö

Håller på och tvättar, men det tar ju så sjukt lång tid innan allt blir torrt och ska snart gå ner och starta mina 2 sista maskiner som antagligen blir klara lite innan 16, men då måste det hinna torka sen innan klockan blir 17 också för annars vet jag inte hur jag ska göra, fick ju aldrig någon torkställning när jag fyllde år.

Skulle egentligen ha fortsatt städa medan maskinerna var igång men har inte haft någon ork till att göra det, har varit så himla trött, inte konstigt med tanke på att jag vaknade tidigt och inte kunde somna om.

Nej ska ta och hänga lite grejer som jag tog med mej upp sen ska jag gå ner till tvättstugan igen.

En vecka kvar :D

Hej hej!

Är på jättebra humör idag och solen strålar utanför fönstret, men vad gör jag då? jo är inne och håller på att städa men det går långsamt men är inte konstigt eftersom jag ska ner och tvätta vid 12 så ser det ut som ett bombnedslag för tillfället, men det ska ändras under dagens gång. Har tid att tvätta mellan 12-17 och hoppas på att jag hinner få tvätta allt som ska tvättas så jag kan koncentrera mej på annat dom resterande dagarna som jag är hemma.

Idag kom det en känsla att jag helst hade velat sitta på stan idag och äta nån god lunch tillsammans med någon men det blir svårt eftersom jag inte har några vänner här och min syter jobbar. Så vad gör man istället? Jo är hemma och städar och tvättar och går eventuellt till affären för att handla till en god sallad, blev jättesugen på det igår, det godaste skulle vara att köpa en på pizzerian, hm kanske skulle kolla hur det skulle funka med bussar och så. En ost och skink sallad, eller varför inte en kebab sallad?

Inget Tibro idag

Hej!

Åkte inte till jobbet och lämnade nycklarna idag, känner att jag inte riktigt orkar åka någonstans idag iaf inte någon längre sträcka så tänkte åka dit på Måndag och lämna nycklarna och hämta mina grejer som jag har kvar på jobbet. Så vad har jag gjort hitills idag inte så jättemycket men har faktiskt hunnit med lite grann, för har plockat ihop lite här hemma har försökt ta det lugnt och det har gått riktigt bra hitills.

Just nu ligger jag i soffan och kollar på Våra Bästa år och efter det ska jag plocka lite till innan jag tar bussen ner på stan, för behöver in på apoteket igen och höra om dom har någon salva som jag kan smörja med under och runt ögonen för är jättetorr och vill inte se hemsk ut på semestern. För det gör jag verkligen nu och då överdriver jag inte, det ser liksom ut som att det är svullet under ena ögat och sen är det jättetorrt, så det ser ut som att jag skulle ha påsar under ögonen. Började bli torr under ögonen när jag hade min första ögon inflammation i år, men sen har det bara blivit värre och värre efter varje inflammation.

Uppe med tuppen

God morgon!

Ja visst är jag uppe ovanligt tidigt för att vara jag men hade tänkt att åka till jobbet idag, men när jag väl kom upp kände jag att det inte skulle funka så stannar hemma istället men ska åka dit lite senare och lämna mina nycklar och hämta mina grejer som jag har kvar där. Så vad är det då för fel på mej idag då? Jo febern har gått över men har fortfarande huvudvärk och är helt utpumpad och orkar nästan ingenting.

Så det här är min extra sjuk dag bara så jag får vila upp mej lite extra, även om jag inte ska iväg och jobba dom näst kommande veckorna, men ska ju på semester och då vill jag vara frisk och orka med allt som vi ska göra under dom 2 veckorna som vi är i Turkiet.

Var ju ner på stan igår och handlade lite på apoteket sen gick jag in på Willys och handlade några saker som jag behövde och efter det var jag helt slut och mådde lite illa faktiskt och vill inte gå till jobbet och sen riskera att jag inte orkar med dagen, nej då är det bättre att vara hemma och bli helt frisk.

Har bara varit vaken i 1 timme men har faktiskt hunnit med en hel del trots det, var ner till tvättstugan och bokade tid tills imorn och det tog väl 5 min ist för kanske 2 eftersom jag inte orkar gå så fort nu, kan inte heller. Har även plockat ihop tvätt så det är väl nästan 2 IKEA kassar, men tänkte evenutellt dela upp det och tvätta någon mer dag innan jag åker upp till Dalarna. Det sista jag har gjort är att vika ihop och lägga in en massa kläder i garderoben, så nu ser det lite bättre ut i sovrummet, men är långt ifrån klar med städningen. Normalt är jag en sån person som hatar att städa och hade från början tänkt att bara dra ihop mina saker så det skulle se städat ut när min syster är hit och vattnar blommorna och tar hand om posten, men nu MÅSTE jag städa riktigt för mamma vill låna lägenheten när det är Matfestivalen.

Fortfarande sjuk

Japp det är exakt vad jag är hade feber igår kväll, normalt ligger min temp på 35,6 grader medans den låg på 37,8 grader igår kväll och då hade jag tagit värk tablett så det är inte alls bra. Idag är det väl lite bättre än igår men inte helt bra så ringde jobbet och sa att jag blev hemma idag också. Igår kväll när jag låg i soffan efter att ha ätit middag så blev jag illamående när jag kände lukten av mat, inte alls roligt.

Tänkte försöka ta mej ner på stan lite senare, blev så sjukt sugen på skräp mat och det var ett tag sen nu, men vet inte riktigt vad jag ska ha men vill verkligen ha det. Ska även passa på att gå in på Willys och handla något salt, behöver verkligen det för får inte i mej tillräckligt när jag mår så här.

Sen är det jättefint väder ute så skulle helst av allt vilja sitta ute på balkongen och njuta av det underbara vädret, men orkar inte det när jag är sjuk känner mej yr efter bara nåra minuter i solen :(


Onsdag= Sjuk

Hej!

Är inne på min sista vecka på jobbet för den här sommaren men nu har jag lyckats bli sjuk så fick gå hem igår eftersom jag inte mådde riktigt bra och så är jag hemma idag också för säkerhets skull och kan säga att det känns bra för just nu mår jag inte allt för bra. Men har ju turen att solen är framme och att det är varmt ute när jag väl är hemma så har suttit ute på balkongen en stund men fick lov att gå in igen eftersom jag kände mej lite yr, men ska gå ut om en stund igen.

Jaha vad ska jag hitta på nu när jag är hemma då? Egentligen borde jag väl ta det lugnt eftersom jag inte mår så bra men tänkte om jag skulle ta och packa klart så att jag har nästan allt i resväskan innan den här dagen är slut, sen ska jag försöka städa lite om jag orkar men får som sagt se hur det går.

Idag är det bara 10 dagar kvar tills vi åker till Turkiet och 6 dagar tills jag åker upp till Dalarna, skulle egentligen ha åkt tidigare men var så dum att jag inte bokade tågbiljetter så priset gick upp så nu ska jag åka buss upp istället. Får åka till Karlstad och byta där för att sedan åka upp mot Falun där jag möter upp mamma och åker med henne hem.
Visst det är tråkigt att jag inte kan åka tidigare men får se det positiva i det hela och det är väl att jag har Lör, Sön och Mån på mej att städa och tvätta, för mamma ska eventuellt låna lägenheten sista helgen i Augusti eftersom det är matfestival här i Skövde då.

Tillbaka

Hej!

Nu är jag tillbaka här på blogg.se, det funkade inte så himla bra på bubbleroom så kände att det var lika bra att komma tillbaka hit, men kommer inte blogga så mycket här eftersom jag och Jessica har startat en ny blogg tillsammans där vi ska skriva lite om våran resa till Turkiet. http://crushforalanya.blogg.se. gå in där och läs lite kommer uppdatera under resans gång och har redan börjat skriva lite om våra resor till Alanya dom 2 föregående åren.

Men iaf tillbaka till mej var ju 3 veckor sen jag bloggade här såg jag nyss och har inte gjort så mycket sedan dess har i princip bara jobbat hela tiden, men förra Torsdagen kom mamma ner och sen kom hon och hämtade mej direkt efter jobbet på Fredagen och då åkte vi raka vägen upp till Leksand för att gå på Tomas Ledin som spelade i Gropen. Det var jättebra och vi hade otroligt fint väder nästan hela konserten, men lustigt nog började det regna när han sjöng sommaren är kort. Sen på Lördagen där åkte jag till Borlänge och träffade Jessica på kupolen och gick där en stund sen följde jag med henne hem och tog tåget från Falun på Söndag eftermiddag.


Idag har jag faktiskt inte gjort så himla mycket har bara skrykit kläderna som ska med till Turkiet och sen har jag bokat bussbiljett upp till Falun till nästa Tisdag eftersom det var mycket billigare än tågbiljetterna,visserligen tar det över 6 timmar men känner att det inte spelar någon roll utan har hellre pengar kvar. Har även reserverat pengar på Forex eftersom Lira är sådant som man måste resververa så det finns hemma när man kommer till Forex och ska växla.

En lustig sak är att det visade igår att vi skulle få en fin dag idag så när jag vaknade vid 10 strålade solen så satt på mej bikinin och skulle sätta mej på balkongen eftersom det visade 30 grader men vände direkt det är sjukt kyligt ute  :(. Men jaja antar att det är rätt bra för min del för är ju inte roligt om man jobbar och det är jättefint väder ute.

/ Bea


RSS 2.0