Natt

Hej!

Egentligen borde jag ligga och sova just nu eftersom jag ska gå upp 5.50 så jag hinner med mitt tåg som går 07.47 måste ut med soporna och så innan jag går till bussen dessutom så har jag en tung resväska att släpa på så hoppas att jag hinner med allt imorn bitti, eller förresten det är ju idag. Skulle ha följt med min syster till dagis och kollat på barnen när dom har lucia firande 07 imorn men kom på att vad jag jag göra ensam hemma hela helgen när jag kan åka redan nu? Så allt är packat och klart, eller allt förutom datorn och plattången men dem packar jag ner imorn.

Kommer få lov att sitta och åka tåg i över fem timmar eftersom jag ska byta tåg i både Stockholm och i Gävle men det är X2000 på båda sträckorna så hoppas att jag får det bekvämt också och sen att det inte blir några förseningar eller så. Fast ag har absolut ingen aning om hur jag ska orka ta mig från stationen i Falun och in till mammas jobb som ligger mitt i stan. Med tanke på att jag inte kommer sova så mycket i natt så ska jag försöka sova lite på tågen imorn och ställa alarmet på mobilen på 10 min innan vi ska vara framme för då är jag säker på att jag kommer av på rätt ställe, skulle inte vara kul om jag skulle sova över och hamna uppe i Sundsvall och sen försöka ta mig ner igen. Förresten den stan förknippar jag med bara dåliga saker har aldrig varit där, men mitt ex var född där och har bott där ett tag när han var liten och sen den här killen som jag skulle träffa som aldrig hörde av sig om tid och så var också därifrån.

Jag hoppas på att den här helgen blir bra, men tror att den kommer bli det först så får jag se på Idol imorn kväll med någon även om det är mamma så är det bättre än att vara ensam. Sedan på Lördag så ska vi hem till min bror och baka matbröd, sen ska vi även göra egna pizzor dom blir väldigt goda kan jag säga någon som vill smaka?

Nu ska jag försöka sova igen/ Bea


Torsdag 11December

God morgon!

Igår kväll tog jag bussen strax efter 18 för jag och syrran skulle åka och träna, skulle ha åkt tidigare men hennes sambo skulle iväg och klippa sig så vi fick vänta ett tag. Men när jag kom dit så var han hemma igen så det var bara för syrran och packa, men medan jag väntade på henne så umgicks jag med barnen eller rättare sagt satt med Ida medan hon såg på Bollibompa och Max han gick runt och ropade Bea, Bea! hela tiden som vanligt när jag är där. Men sen åkte vi iallafall och tränade och det gick riktigt bra, sen efter en timme var vi på väg hem igen, men passade på att åka in och handla sen tog jag bussen hem. Såg på tv hela kvällen, sedan kollade jag på gamla avnitt av Laguna Beach och somnade inte fören närmare 02.30.

Vaknade ganska sent idag eftersom jag inte ska till skolan fören i eftermiddag,sen skulle jag ha träffat den här killen men han har inte hört av sig så man kan väl säga att jag känner mig väldigt dum just nu så tänker absolut inte bestämma något med han mer när han håller på så här.

Vet inte hur jag ska göra om jag ska åka hem imorn eller på Måndag som jag har biljetter till, skulle vara skönt och komma hem och titta på Idol tillsammans med någon annan det är verkligen tråkigt att kolla på det ensam och det är väldigt tråkigt att sitta ensam nu när det är final också.

Packa, Städa och julstök

Hej!

Har precis bestämt att strunta i att tvätta här hemma, utan jag gör det när jag kommer hem till mamma ist eller vi får se, har iaf börjat packa och kan säga att de är ganska mycket men vet inte vad jag ska ha med mig så därför blir det samma sak varje gång. Har bara två par shorts med mej och ingen kjol bara klänningar för alla mina sommar kläder har blivit alldeles för stora sen jag började träna, visst klänningarna är också ganska stora men det är dom som sitter bäst just nu. Så man kan väl säga att jag har börjat städa, med tanke på att det var mina kläder som låg och skräpade i hela lägenheten efter helgens alla klädbyten.

Så nu antar jag att det enda som behövs göras är att fixa lite till och sedan ta fram dammsugaren och sedan torka golvet, så att det ser fint ut när jag kommer hem efter jul sen. Kanske även ska försöka få upp mina julgardiner men tror att det kommer bli ganska svårt, men jag ska se till att få upp dem i sov rummet iaf. Har inte fått den där julstämmingen än som så många pratar om, men hoppas på att få känna den så fort som jag börjar julstöka och få upp lite jul saker. Det skulle ju verkligen inte skada om vi hade fått lite snö här nere då skulle man absolut känna av den här underbara stämmingen som kommer när det närmar sig jul och det är massa snö.

Är det någon annan som känner samma sak, att det är svårt att känna julstämmning utan någon snö? För mig så är snön en del av julen och hoppas verkligen att vi får en vit jul hemma hos mamma, visst jag får även en grön jul men det gör absolut ingenting för det är varmt på Gran Canaria iaf.

Onsdag

God morgon

Idag ska jag iväg till skolan på en föreläsning sen när den är slut så ska jag hem och städa ihop lite grann och även gå ner till tvättstugan och boka en tvättid så jag får tvätta innan jag åker upp till mamma igen skulle vara bra att ha allt rent och klart. Vet at jag har sagt att jag ska göra det i flera dagar nu men den här gången ska jag verkligen göra det, för tänkte kolla om jag kan åka hem redan på fredag så jag kan vara med dom andra och baka, skulle vara väldigt gott och göra egen pizza igen som vi alltid gör i bakugnen hos min bror när vi bakar.

Annars idag så ska jag åka hem till min syster någon gång runt 17 ikväll för vi tänkte passa på att åka och träna, var ju ett tag sen jag tränade sist men det har inte gjort något för kilona har rasat iaf och jag har bara ätit som vanligt, eller kanske lite onyttigare nu när Jessica var här. Hoppas även få svar en den här killen idag som jag råkade skicka några sura sms till igår innan jag fick veta att han hade glömt sin mobil på jobbet men han lovade att han skulle strunta i vad som stog i dem eftersom han vet att jag inte menar det nu.


Kommer nog en uppdatering lite senare ikväll säkert efter att vi har varit och tränat kan lova att om en spec kille är där så blir det absolut en uppdatering annars bara kanske.


Kvällen

Hej!

Jag blev som sagt väldigt besviken när min dejt aldrig hörde av sej så Jessica fick adda han på msn, bara för att vi skulle kolla om han hade blockat mej och då sa han att han hade glömt mobilen på jobbet och orkade inte gå tillbaka. När jag väl pratade med han på msn så var han väl lite sur på mej först för att jag hade bett min kompis att skälla ut honom vilket jag aldrig bett henne om och hon aldrig gjorde, så liksom vad var problemet? Men vi började prata väldigt mycket och kom fram till att vi ska försöka ses på Torsdag och se hur det funkar förresten så bad han om ursäkt också så jag hoppas att det ska gå bra.

Alltså jag var enormt nervös hela dagen över att jag skulle träffa honom och bytte toppar och tröjor typ tusen ggr för att det skulle se bra ut, vill ju inte ha allt för urringat på första dejten han kan ju få fel uppfattning då om ni förstår? Men jag vill ju inte ha heltäckande heller så tyckte att jag kompromissade väldigt bra idag då jag satte ett linne under min djupt urringade blus från H&M och till det mina nya jeans från Cubus. Ska nog ha det på Torsdag också om jag inte hittar något annat i garderoben att ha på mej, skulle ju vara skönt med klänning men vet inte vilken jag skulle sätta på mej då.


Jag menar har inte varit på dejt så många gånger så vad kan man ha på sig utan att skicka fel signaler?


/ Bea


Uppdatering

Nu ska vi få höra vad som hände på min "dejt" abslout ingenting eftersom han aldrig hörde av sig så jag blev jättebesviken och så klart arg så jag tog bussen hem och bestämde mej för att inte vara så medgörlig om han hör av sej. Han sa igår kväll att han skulle höra av sej under dagen idag när han visste vilken tid han slutade men han hörde som sagt aldrig av sig, alltså visst kvällen är inte slut än men jag tänker inte åka tillbaka till stan nu för att träffa han. Och om han föreslår en annan dag så tänker jag säga att jag måste fundera på saken och återkomma senare för det tycker jag inte är mer än rätt.

Iaf så tog jag bussen hem till min syster efter att jag kommit hem från skolan och gjort mej iordning för kvällen så umgicks med min syster och hennes barn några timmar, vi hann göra lite julgodis och sen badade dom små vilddjuren och sedan när de kommit upp från badet så passade vi på att fika.

Tisdag 9 December

Hej!

Kom hem från skolan för en liten stund sedan och nu sitter jag och kollar på tv, förresten så sitter jag och väntar på ett sms från en viss person som jag skulle träffa idag efter att den har slutat jobba men det kommer aldrig något så jag har nog slutat hoppas tror jag iaf :( Jag menar hur länge ska jag sitta och vänta på att få höra något ska det vara på det viset så kan jag inte bestämma något annat.

När det jag ser på är slut aå ska jag ta och plocka ihop mina grejer som jag har på golvet, eller rättare sagt är det väl tvätt som ska plockas ihop så ska se till att få det gjort sen ska jag ta en dusch och vänta på att få höra något om hur det blir ikväll. Kan berätta senare ikväll hur det blev om det blev något eller om jag blev hemma ensam hela kvällen.

Måndag

Hej!

Vi gick upp runt 11 idag för att Jessica skulle hinna med sitt tåg så vi åt frukost och gjorde oss klara och gick sedan ner till bussen. Väl framme på stationen så var det en timme kvar till tåget skulle komma så jag passade på att hämta ut min biljett som jag beställde igår, så jag åker upp till Dalarna nästa måndag. Ska försöka ta mej ner till tvättstugan lite senare och försöka boka en tid innan jag ska åka, ska även ta och plocka ihop mina grejer och städa lite grann också fast som sagt som vi får se hur mycket jag hinner med.

När jag vaknade imorse så hade jag fått ett sms av en viss kille och jag och Jessica sa det redan igår kväll att jag nog skulle få det, blev väldigt glad när jag såg det :)

/Bea

Söndag

Hej!


Gårdagen var verkligen lyckad vi åkte först ner på stan, där vi gick och shoppade lite grann sedan åkte vi vidare till Elins esplanad eller Maxi då det är lättare att säga och gick där och kikade en stund sedan gick vi in på Maxi och handlade lite mat som vi skulle äta senare på kvällen. Såg på stjärnor på is under kvällen också tydligen så var det Markus som vann men hade tyckt att Jesper också var en värdig vinnare eftersom han har utvecklats så himla mycket. Vi började göra oss i ordning runt 21 och sedan gick vi till bussen runt 22 så vi inte skulle behöva stressa lika mkt som på fredagen och nu hann vi verkligen med var till och med där en bra stund tidigare så fick stå och frysa. När vi hade gått på bussen så såg vi några killar som vi hade sett på Vatra kvällen före och hoppades på att dom skulle någon annanstans, men icke sa nicke. När vi väl kom in så gick vi på toa direkt och när vi senare på kvällen dansade kom en av killarna från bussen och började dansa med oss och sedan kollade han på oss hela kvällen, han kom även tillbaka lite senare och tyckte att vi skulle dansa ännu mer än vad vi redan gjorde medan han själv såg ut som rena katastrofen på dansgolvet.
 

Och förresten så har jag börjat sms:a och chattat med en ny kille som bor här i Skövde, men jag tänker inte säga något om vem han är fören jag har träffat honom och sett hur det kan gå. Så vi ska kanske träffas någon dag i veckan och fika så det ska verkligen bli spännande för han verkar jättetrevlig och ser väldigt bra ut också, alltså jag är inte utseende fixerad men det gör ju inget om han ser bra ut. Och det bästa som är att han har sagt sådana saker som ingen annan har sagt förut så det är väl det som gör det lite mer spännande att träffa honom och se om han är likadan i verkligheten. Hoppas att vi hinner ses innan jag åker hem till Dalarna den 15:e eftersom jag och mamma åker till Gran Canaria, men det ska vi nog fixa får se till att hitta en tid efter jobb och skola som passar för oss båda, har redan bestämt vart vi ska ses iaf. Han hade velat ses idag men eftersom Jessica är kvar tills imorn så gick det inte så bra men skulle aldrig låta henne sitta ensam i lägenheten heller.

Imorn ska jag lämna av Jessica på stationen och sedan åka hem och plocka ihop lite och sedan se över vad jag ska ha med mej när vi åker nästa vecka, måste även hinna tvätta denna vecka så jag har absolut ingen aning om hur tiden ska räcka till någon som har något förslag? Ska nog se till att tvätta allt jag ska ha med mig här hemma och sedan om jag har något hos mamma som jag ska ha med mej så får jag tvätta det där. Fast tror inte att jag behöver ha med mej allt för mkt kläder och dessutom ska vi nog dela resväska och sedan ta en liten som vi har alla skor och necessär och handdukarna i.


/Bea

Fredag

Hej!

Nu kommer lite om vad som hände igår, vi gick upp och gjorde oss klara och åt frukost sen skyndade vi oss till bussen och tog den ner på stan gick runt där och handlade lite en stund för att sedan åka hem igen. Som sagt så klockan 14.30 så skulle jag skriva tenta så börja plugga lite mer när vi kom hem sedan runt 12.40 så tog jag bussen till skolan och är inte helt säker på hur det gick men hoppas att det gick bra iaf. Efter att jag var klar med tentan så gick jag ner till stan för att gå in på affären och handla lite till kvällen, pratade med Jessica i tele om vad jag skulle handla så visste jag att de skulle gå en buss om 10 min men trodde aldrig att jag skulle hinna med den men gjorde det:P

Lite senare på kvällen gjorde vi oss iordning för att åka till Elins esplanad och gå där en stund innan vi gick till pizzerian, köpte några trosor och två leggings/strumpbyxor. När vi väl kom in på Alpina(pizzerian) så kändes det som att vi var tillbaka i Turkiet igen för dom som jobbade där stog och glodde på oss och en till och med försökte flörta med oss men han var gammal och inte ens snygg. Klara där så gick vi till bussen och åkte hem och kollade på Idol och hade trevligt, sedan tog vi bussen in till stan och gick på Vatra tänker inte säga mer än att vi hade väldigt kul. Det som händer på Vatra stannar på Vatra;)

/Bea

Torsdag

Hej!

Idag gick vi upp runt 05, sen packade vi ihop det sista och åt frukost och gjorde oss iordning och när Jessicas mamma kommit upp och var klar så åkte vi till stationen. Väl på tåget så satt vi oss på platserna där Jessica hade sin och väntade och hoppades på att ingen skulle komma och ha platsen som jag satt på, men i Borlänge kom det på en kvinna men hon var snäll och tog och satte sig på min plats ist. När vi kom till Stockholm så skulle vi ta oss till nästa tåg men det var väldigt svårt eftersom vi fick bära Jessicas enorma resväska uppför trappen tillsammans. Sen kunde vi ta hissen ner till tåget sen och de var enorm tur hade verkligen inte orkat bära den igen.

Hade tur även på detta tåg att det inte kom någon som skulle sitta på platsen som jag satt på, när vi kom fram till Skövde så låste vi in väskorna och gick och handlade lite grejer till min styster och sen tog vi bussen hem till mig och lämnade väskorna där sen tog vi den tillbaka till min syster och lämnade grejerna som vi hade handlat hade lyckats köpa crep papper ist för silkes papper men min syster sa att dom fick försöka göra det bästa av det dom hade. Vi fick även lite fika av dem också de hade bakat lusse längder, Ida var verkligen inte sig själv idag då hon knappt sa något när Jessica var med hemma hos dem och Max han var helt tokig gick och ropade efter mig och även när han låg på skötbordet och låg i sängen så ropade han Bea, Bea! Det är verkligen roligt att höra honom göra så för ibland så duger moster till och med mer än mamma.

Har även vart till Elins esplanad och shoppat lite men det blev bara ett par stövletter för dom hade inte något av de jag ville ha inne på Gina Tricot, sen gick vi in på Maxi och tog bussen hem sen har vi suttit och kollat på tv. Jag har även pluggat en del men ska läsa lite till ikväll innan jag somnar och ska läsa imorn innan tentan också.
/Bea

Onsdag

Hej!

Igår somnade vi aldrig utan vi gick och la oss runt tolv men somnade inte fören 04 i morse så var ganska trött på morgonen när vi vaknade, gick upp och åt frukost och sedan fixade vi iordning oss och gick upp till bussen. Väl på stan så gick vi in på Gina Tricot och gick runt där ett bra tag, köpte en klänning men hittade några andra som jag ska kolla på imorn när vi kommer hem till Skövde för dragkedjan på den ena klänningen var jättetrög så ville inte köpa den då.

Sen gick vi vidare och gick upp på Åhléns och fikade, sedan gick vi till tågstationen och hämtade ut mina tågbiljetter sedan gick vi och blev hämtade av Jessicas mamma och när vi kom hem så åt vi mat och åkte till ÖB sen och köpte lite grejer sen efter att ha varit hemma ett tag igen så åkte vi upp till Maxi och köpte lite matsäck som vi ska ha och äta på tåget imorgon. Nu sitter jag iaf och kollar på Bonde söker fru, medan Jessica håller på att packar sen när det är slut så är det dags för Greys anatomy och sedan ska vi fortsätta på Björn Gustafssons film har hunnit se lite grann.

/Bea

Tisdag

Hej!

Idag så har det inte hänt så mycket förutom att min bror ringde och sa grattis på namnsdagen, jag hade verkligen glömt det sen ringde Jessica också och frågade om jag ville komma till henne idag ist för imorgon så åkte efter att jag hade packat ihop mina grejer och ätit. När vi var på vägen strax utanför Amsberg så hade det en bilolycka så polisen var där och dirigerade trafiken.

Nu sitter jag iaf här hemma hos Jessica och vi sitter vid varsin dator och har tvn på fast jag kollar lite då och då när jag inte kollar på kläder som jag ska kolla efter imorgon, har inte gjort så mycket kollade på lite av mina bilder från sommaren och sen har vi suttit och chattat med en kille som är rätt snygg.

/Bea

Uppdatering

Hej!

Har varit med om världens sjukaste sak ikväll, började chatta med en kille på msn som bodde i Karlstad men var från Borlänge från början och sen när jag berättade att jag också var från Dalarna så kom vi fram till att vi var släkt så hans mamma var kusin med min pappa men hans mamma är adopterad och han också. Men det är ändå knäppt när jag hittar på en kille som ser bra ut och är väldigt trevlig så ska han vara släkt med mig när ska all min otur ta slut? Jag har aldrig hört talas om honom ens utan folk har bara pratat om hans storebror, men han är jättetrevlig iaf och vi har fortsatt att prata med varann sa till och med att jag tyckte att han såg bra ut.

Nej måste väl gå och försöka sova snart
Kram Bea

Måndag

Hej!

Idag har det inte hänt så himla mycket vi har bara varit hemma då mamma fick magsjuka igår när vi åkte hem, så typ enda höjdpunkten var väl när vi åkte till affären och handlade eftersom hon kände sig lite bättre så hon kunde köra. För annars så skulle vi inte ha fått hem något till frukost eller mat då Mattias och Christin också ligger hemma och har magsjuka och jag inte har något körkört och det är alldeles för kallt ute för att jag ska gå dit också förresten skulle jag inte ha orkat gå hem med all mat och dricka.

Nu sitter jag här framför datorn medan mamma ligger nere i soffan och kollar på tv, tyckte inte att de var något bra annars skulle jag nog också suttit där men ska nog gå ner igen snart och ta en kopp te och krypa ner under täcket. Får se om vi ska åka till Kupolen en sväng imorn beror på hur mamma mår, det var hon som ville dit för hon hade sett ett par skor på Euro sko som hon ville ha. Men imorn ska jag iaf packa lite grejer då jag ska åka hem till Jessica och sova hos henne natten mellan Ons-Tors eftersom vårat tåg ner till Skövde går 6,17 från Falun.

Förresten berättade ju förut att jag hade börjat prata med en kille från Skövde på msn, men har inte vågat ge han nån bild på mej fören nu, men han tyckte att jag såg bra ut :). Tycker att det är så himla tråkigt med alla människor som dömer efter utseendet, visst jag kollar också på hur folk ser ut men tycker att alla är värda en chans iaf. Så därför chansade jag den här gången och det gick bra, förra gången gick de dåligt den killen sa rätt ut att han tyckte att jag var ful hur kul är det att höra? Nej tack alla människor som inte bara dömer efter utseendet alla är värda samma chans även om man inte ser ut som en foto modell.

/ Bea


RSS 2.0