Söndag och resten av helgen

Hej!

Nu ska jag berätta vad som har hänt i helgen i Fredags gifte ju min syster och hennes sambo sig i tingsrätten hemma i Skövde, det var bara närmaste familjen som var med och ingen annan visste om att dom skulle gifta sig så folk blev nog rätt chockade när dom fick se det i tidningen på Lördags morgon. Iaf så skulle jag ta hand om Max under cermonin men han var inte nöjd och stack iväg och grinade så man hörde inte ett smack av det andra men dom var jättefina och tog en hel del kort på dem som jag ska fixa med senare innan jul eller efter. Efter att det var klart så åkte vi hem och åt mat, det blev planka och riktigt gott var det också till efterätt fick vi tårta så klart, en hallon mousse tårta tydligen hade folk som sett den på Maxi sagt att dom kunde ta den med sig hem ist. Sen umgicks vi allihop och såg på Idol, det var ju inte bröllop på det sättet som om dom skulle ha gift sig i kyrkan, sen sent på kvällen åkte jag, Mattias( min bror) och Christin(hans sambo) hem till mig för att sova. På Lördagen så tog vi sovmorgon och åkte sedan in till stan för att möta upp dom andra så vi gick där ett tag och sedan gick vi in på Rådhus Cafét och fikade var väldigt mycket folkt, men hade tur som fick två bord direkt när vi kom. På kvällen skjutsade vi brudparet till ett hotell inne i stan där de skulle bo över natten, sen åkte vi andra vidare till Media Markt som nyligen öppnat och det var väldigt billigt köpte en ny plattång för 99kr och ett foto album som brudparet ska få med bilder på dem och även barnen. Vi bestämde oss för att alla skulle sova i huset ist för att vi skulle ha åkt hem till oss på kvällen och lagt oss ett plus var att de andra kunde få dricka lite också, sagt och gjort sov hela natten på en madrass på golvet inne med mamma.
När jag vaknade så låg Max och ropade: Bea, Bea, så det var bara att gå och hämta honom som var alldels dyngsur av allt kiss som hade kommit inatt. Idag skulle mamma och dom andra åka hem men skjutsade hem mig först, men så klart slutade det med att jag följde med hem också så ska åka hem på Torsdag tillsammans med Jessica som ska komma ner och hälsa på över helgen.

Nu sitter jag här framför datorn fast har gjort det hela kvällen förutom den stunden som jag kollade på Andra Avenyn är inte kul här för mamma har legat och sovit nästan hela tiden sen vi kom hem, misstänker att hon kan ha fått magsjuka hoppas bara att inte jag får det för skulle verkligen inte klara av det. Men ska väl snart gå här ifrån kanske ska ta mig ett välförtjänt bad med skum och sen tända några ljus skulle verkligen vara mysigt, ska försöka hjälpa till att fixa till lite julstämning när jag ändå är hemma.

God natt /Bea

Fredag

Hej!

Vaknade för en liten stund sen och sen skyndade jag mig och samlade ihop all min tvätt och skyndade mig ner till tvättstugan, eftersom jag bokade en tvätttid till 7 idag då jag skulle ha tvättat flera gånger förr förra helgen men bokade om tiderna hela tiden för att jag hade annat att göra så skulle jag ha tvättat i Lördags men då kom jag inte hem pågrund av dessa dumma tåg. Nu sitter jag ialla fall i soffan och tittar på tv, eller rättare sagt zappar lite finns inget bra att kolla på så försöker se om det finns något hela tiden. Ska ta mig lite frukost alldeles strax blir nog fil och te idag eftersom juicen tog slut igår.

Min mamma, bror och hans sambo Christin kommer ner idag eftersom min syster ska gifta sig i eftermiddag, fast det blir inget stort bröllop bara närmaste familjen och dessutom ska de göra det i tingsrätten, min syster berättade för oss redan när vi var upp när våran pappa dog, men hennes sambo(Christian)s familj fick inte veta något förren förra veckan. Skulle ha varit in till stan också men kanske hinner det efteråt för var in på Åhlens tidigare i veckan och handlade julklappar men hade glömt mitt Åhlens kort hemma så om jag kommer in före Lördag så får jag dubbla poäng och det skulle ju vara alldeles perfekt för brukar alltid glömma kortet hemma när jag handlar där. Har tvätttid ända till 12 idag så ska se till att utnyttja tiden där här gången för brukar aldrig göra det annars, sk även städa idag då min lägenhet ser ut som ett bombnedslag av alla mina sommarkläder och all reklam som har kommit.

Försöker skriva mer senare annars försöker jag hinna imorgon men om jag inte gör det så kommer det en stor uppdatering om hela helgen på Söndag när alla har åkt hem.

/Bea

Dagen

Hej!

Tog bussen som gick runt 10.31 idag för att jag skulle in till stan och kolla på julklappar åt min systers barn och hittade jättebra klappar, hittade även en till min mamma också men jag tänker inte säga vad det är för något eftersom man aldrig vet vem som läser bloggen och kanske skvallrar. Ialla fall har jag inte gjort så mycket sen jag kom hem förutom att ta fram alla mina sommarkläder och kollat igenom dem vad jag ska ha med mig när vi åker till Spanien, har även letat efter mitt pass också försökte ringa mamma men fick inget svar men till slut svarade hon och hon skulle leta efter passet och när hon ringde tillbaka hade hon hittat det var alldeles rädd för att ha tappat bort det.

Imorgon ska jag och min syster och barnen åka till Tibro till deras farmors jobb och köpa änglar som pensionärena där gör, min syster har såna från förra året och dom är jättefina men tar slut fort så det gäller att vara ute i god tid så därför ska vi vara där till 9 när dom öppnar. Men vi måste gå in i omgångar för Max får inte följa med in eftersom han har vattkoppor och om han då träffar gamla människor så kan han smitta dem och då kan de få bältros och det är verkligen inte bra.

Igår när jag precis hade gått ut genom porten och gått några steg ute så halkade jag framåt och tog emot mej med händerna, men efter det så hade jag jätteont i nacken och i axeln hela dagen men som tur var så gick det över fam mot kvällen men ska iaf se till att stretcha som jag blev tipsad om så att inget fastnade på fel ställe när jag gjorde mej illa.

Nej ska lägga ihop lite kläder nu och sen ska jag gå och lägga mej eftersom jag ska upp tidigt imorn.

Godnatt / Bea

Onsdag

Hej!

Vaknade av att min hemtelefon ringde men orkade inte gå och svara och när jag kollar på klockan så är den bara 08, hemskt så kunde jag inte somna om så började att ringa till mamma men fick inget svar skulle höra om det var hon som hade ringt sedan ringde jag till min syster och det var hon som hade ringt. Skulle bara fråga när jag slutar skolan idag för hon ska till vårdcentralen med Max idag och hon vet inte om hon kan lämna han på dagis sen så ska dit idag igen, men precis som igår ska jag gå en sväng på stan först ska gå in på JC har inte vart där på hur länge somhelst. Tänkte kolla om dom har något fint som jag antingen kan ha på mig på Fredag eller när jag och mamma åker till Spanien, förresten provade jag mina sommarkläder igår och alla kjolar och shorts var för stora visst det är väl bra men vad ska jag ha på mej då?

Just nu sitter jag och kollar på tv och plattar håret, det ser hemskt ut om jag inte gör något åt det nu när jag har klippt mej ska strax ta mej lite frukost ska även försöka hinna med 09.50 bussen men annars får jag ta den senare skulle väl kunna åka senare iaf med tanke på hur trött jag är eftersom jag inte somnade fören 00.45 i natt. Kanske blir en uppdatering senare idag eller ikväll men annars så får jag skriva imorn.

Bea

Hjälp någon?

Är det någon som vet hur man ska göra för att hitta en person om man bara har namn och födelse år? Alltså det är så här att jag har två morbröder som jag aldrig har träffat, dessutom har vi aldrig vetat något namn på dem heller men när vi rensade ut massa gamla papper så hittade jag dödsbo uppdelningen efter min morfar och då stod namnet på den ena av den och vilket år han var född. Det skulle vara kul att veta var man har resten av släkten kan ju faktiskt vara så att man skulle kunna råka börja dejta en kusin, alltså vet man inte om att man är det så är drt väl okej men jag har börjat tänka mej för att inte dejta killar från ett visst ställe.

Uppdatering

Hej!

Nu har jag bokat resa, men det hotellet som vi hade kollat på var fullbokat så tog en ospecificerad resa ist har gjort de så många ggr förut och alltid hamnat på bra hotell. Så vi åker den 17/12 och kommer hem på julafton har även kollat på tågbiljetter och det är ganska billigt nu iaf om man jämför med vad jag har betalat förut, så ska se till att boka dem så fort som möjligt.

Kom hem från min syster för ett tag sen var ju där och var barnvakt en stund, fick äta mat med dem också sedan tog jag bussen hem och gick in och handlade, passade på att köpa julkort och när jag stod och bestämde mej för vilka jag skulle ha så kom det 2 gubbar som skulle gå till den andra kön och den 1:a sa: Gå till den andra kassan istället och då sa den 2:a De är lättare sagt än gjort. Han menade att jag stod i vägen men stog faktiskt i kön och han kunde faktiskt gå runt så långt är det inte, hatar när folk ska klaga på en när dom själva är så lata och inte kan gå några steg extra. Har bara suttit och kollat på tv sedan ringde det på dörren och jag blir alltid lika rädd, vågar aldrig öppna dörren när det ringer på dörren eller jo bara när jag vet vem det är där utanför. Så jag gjorde samma sak som jag alltid brukar göra när det ringer på ddörren och jag inte vet vem det är, slog av ljudet på tvn och höll mej helt stilla.

/Bea

Tisdag

Hej!

Har suttit och kollat på resa från både Sverige och Norge och så skulle jag ringa till mamma och berätta vad jag hade hittat, men hon hann före och hade hittat en riktigt billig resa från Borlänge så jag ska boka när jag kommer hem igen sen. Ska nog åka ner på stan snart och äta sen ska jag gå på H&M och kolla på klänningen som jag vill ha på mej på min systers bröllop. Sen ska jag ta bussen hem till syrran och vara barnvakt åt barnen medan hon och hennes sambo ska till dagis på föräldra möte eller ngt sådant kommer inte riktigt ihåg. Ska strax gå och klä på mej men vet inte vad jag ska ha för ngt skulle vilja ha klänning men det är alldeles för kallt för det. Dessutom har jag inga jeans att sätta på mej, visst fick tillbaka ett par från min syster men är inte helt säker att de passar men får väl testa och se.

Måste även hinna duscha också innan jag ska iväg sedan måste jag leta reda på min internet dosa så jag kan boka resan och sedan betala eftersom det är så kort tid kvar så måste jag betala direkt. Har inte så mycket att berätta än så länge har det inte hänt något speciellt, men kan skriva senare ikväll när jag kommer hem.

Bea

Måndag

Hej!

Idag gick jag upp 5.20 för att vi skulle åka 06 för att mitt tåg hem skulle gå från Borlänge 06.44, men när vi kom ut i bilen så hade klockan blivit 06.13 så fick lite panik då det tar ca 30 min och sedan med all snö och is och sedan all trafik. Kom till stationen 06.42 och då skulle jag hämta ut biljetten och mamma skulle ta väskorna, men som tur var funkade inte biljettautomaten så fick springa men dörrarna stängdes alldeles när jag kom och de skulle till att åka men tåg konduktören såg mej så hon öppnade så mamma kom med väskorna så jag hann med tåget iaf. Var väldigt trött men efter ett tag lyckades jag att somna sov väl i ungefär 1½ timme tills mobilen ringde men det var bara min syster, när jag kom hem så var det kallt och väödigt mycket snö tror det är ungefär 2 decimeter. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem var in till min syster en sväng men sedan har jag bara suttit vid datorn och sedan kollat på tvn.

Förresten så kollade på resa idag igen och det det är väldigt troligt att jag och mamma åker till Spanien den 17e December och kommer hem sent på julafton hon skulle kolla upp det igen när hon kommer hem, men det ser väldigt ljust ut för att det ska bli så. Men om det blir så att vi åker så åker vi från Oslo för det är mycket billigare än att åka från Sverige. Ska bli väldigt skönt att komma till värmen igen för här är det alldeles för kallt just nu, men jag måste leta efter mitt pass först för ve inte riktigt vart jag har det, men är ganska säker på att det ligger kvar i ryggsäcken som jag hade med mej till Turkiet. Men jag ska väl ta mej tid att hitta det har ju faktiskt lite tid på mej iaf.

/Bea


Söndag

Hej!

Nu har jag varit hemma och hälsat på i en vecka, skulle ha åkt hem flera ggr men den ena dagen så var föreläsningen dan efter inställd och flyttad till nästa dag så när jag skulle åka hem nästa dag så var tåget inställt så jag stannade kvar över helgen också skulle ha åkt hem idag men då fanns det inget tåg som de fanns sitt plats på så gick inte att boka utan får åka 06,44 imorgon bitti ist.

Igår var vi först till Leksand och Insjön och gick i lite affärer hem handlade bara strumpor, men det är ju komenserat med att jag shoppade två ggr på H&M i veckan men behövde verkligen nya jeans då alla andra är alldeles för stora. Sedan på kvällen åkte vi hem till min bror och hans sambo och fixade mat efter det hade vi lite glögg provning där vi fick gissa vilken glögg som var i vilket glas var jättesvårt. Sedan hade dom köpt ett nytt spel till sitt Xbox, Lips hette det och det var som Sing star men var svårare låtar men var kul när man kunde duellera och sen att man skulle röra micken på olika sätt. Inte för att skryta men jag vann nästan alla dueller som jar var med i en del ganska överlägset iaf, det var jättekul att höra min bror och hans kompis sjunga eller man kan väl inte säga att det var de dom gjorde lät mer som jättefulla dom mumlade mer än dom sjöng. Nu sitter jag iaf här eftersom mamma inte är hemma utam är påväg hem från Falun där hon och en kompis har varit och stöpt ljus. Senare ikväll ska vi äta hos min bror och sambo sen ska vi se på Ensam mamma söker det är ju sista avsnittet nu.

Måste bara få tillägga att när jag började träna för en månad sen så vägde jag mej och gjorde det igen igår och har gått ner 5kg på 4 veckor min syster kommer inte tro mej när jag säger det, men det är verkligen skönt att se att tränigen har och ger resultat.

/Bea

Måndag

God morgon!

Vaknade för ungefär 30 min sen av att telefonen ringde, men det var bara mamma som undrade om jag skulle komma till henne senare idag. Just det har ju inte berättat att jag följde med mamma hem igår eftersom jag är "ledig" ända till Torsdag eller Fredag så kan vara skönt att få komma upp hit också.

Kan berätta lite om helgen, i Lördags så var vi och badade med min syster och systerdotter som är 3 år det var väldigt skönt men roligt på samma gång för Ida skötte sej jättebra och busade med oss i princip hela tiden men vi vuxna turades om att gå iväg och simma också. Sedan gick jag och mamma på stan för att titta efter något att ha på sig på det stundande bröllopet och hittade en jättefin klänning som jag ska ha om jag inte hittar ngt annat ;). Sedan tog vi bussen hem till syster och tog bilen och åkte och handlade till middagen sen på kvällen såg vi på Stjärnor på is och när de var lång paus bestämde jag och mamma oss för att gå hem kunde inte åka bil då mamma hade druckit ett glas vin och bussen gick bara en gång i timmen och de var varje hel timme.

Igår då hände inte så mycket var bara till att gå upp äta frukost packa och gå och hämta bilen och sedan sätta sej och åka hem till Dalarna. Vi var in på Ikea och fyndade lite hade tänkt äta men det var så himla fullt, så vi åkte på Coop och handlade och åkte sedan raka vägen hem. Sedan strax före 20 så gick vi upp till min bror och hans sambo för att kolla på Ensam mamma söker. Sedan var det å gå hem och sätta sig vid datorn har inte suttit här sedan i Fredags annars sitter jag här varje dag typ.

Ska försöka tjata på mamma om vi kanske skulle kunna åka till Lager 157 någon dag innan jag åker hem, tycker att man gör en del fynd där ibland oftast så brukar jag göra det skulle vilja kolla på ett par nya Jeans nu när i princip alla andra har blivit för stora sen jag började att träna. Är ju inte kul att gå runt i ett par Jeans som är så stora så att jag nästan tappar dem heller och vissa hjälper inte skärpen heller för då är skärpet spänt så mycket det går men dom är ändå för stora i magen.

Nu ska jag springa ner och äta lunch och sen ska jag fixa till håret och allt annat också, har inte bestämt mig om det blir klänning eller Jeans idag, kanske kan lägga in en bild senare så får ni se.

Hade bra /Bea

Fredag

Hej!

Idag så vaknade jag av att mobil alarmen ringde, ja jag hade faktiskt ställt 2 mobiler så att jag inte skulle försova mej och det gjorde jag inte heller, men när jag kom upp och kollade på mobilen så hade jag slagit av båda mobil larmen så det var ju tur att jag inte somnade om. Gick som sagt upp och satte på mej min nya klänning som jag köpte på Gina igår men fick lov att sätta ett linne under för den var lite väl uringad iaf för att ha i skolan. När jag kom till skolan så skulle vi ha föreläsning, stod det på schemat iaf men vi skulle gå igenom vad vi hade kommit fram till i våra små grupper om patient perspektiv å lite sånt. Fick veta att min grupp hade slagit ihop sej med en annan grupp och det gjorde inget alls för dom personerna i den andra gruppen verkade hur snälla och schysta som helst.

Efter att vi hade slutat skulle jag möta syrran och barnen på stan för att ta hand om barnen medan hon och sambon gick och kollade på vigsel ring. Men jag hade lite tid innan jag skulle träffa dem så sprang in på rådhus cafét och tog mej en smörgås med skagen röra och en cola, men det skulle jag inte ha gjort för fick jätteont i magen sedan jag är egentligen allergisk mot räkor så borde inte äta det men kan inte låta bli eftersom det är så gott. Sedan gick jag för att möta dem och jag och ungarna tog bussen hem dom var både högt och lågt hela eftermiddagen så de borde sova väldigt skönt i natt. När jag var påväg hem från bussen så ringde mamma och frågade om hon fick komma och hälsa på i helgen så hon satt sej i bilen direkt när hon kom hem, så hon är alldeles strax här har åkt raka vägen stannade bara och köpte mat som hon tog med sig.

Jag sitter iaf här och kollar på Idol, de har faktiskt varit ganska bra ikväll så det är svårt att säga vem som ska åka ut men jag tycker fortfarande att Anna och Johan ska ut, Anna för att hon verkar inte kunna hantera pressen hon ser ju ut att ska börja grina under varenda utröstning. Johan då gillar inte hans skrikiga röst, men det är jämnt mellan dem om vem som ska åka tycker att alla dom andra förtjänar att vara kvar ngr veckor till men det är Alice och Kevin som ska stå i finalen.

Nu äntligen har jag börjat att gå vidare efter att jag gjorde slut med mitt ex och sanningen är den att jag faktiskt har två killar på gång, den ena bor här i Skövde medan den andra bor i Trollhättan vilket är ca:2 timmar med buss.

/Bea

Torsdag

Hej!

Idag har jag varit i skolam en sväng vi hade föreläsning men föreläsaren babblade så mycket att han inte hann gå igenom allt så han fick hoppa över en hel del. Han är faktiskt ganska virrig men ändå rätt så roligt så det skulle vara roligt att ha mer föreläsningar med han för han startar en massa diskussioner. Sen skulle vi egentligen ha en till föreläsning efter lunch men vi skulle bara disskutera så bestämde mej för att åka hem så att jag ska kunna hinna med allt som ska göras idag. Mellan 18.30 och 19.00 ska jag vara hemma hos min syster och så ska vi åka iväg och träna ikväll igen och hade jag varit kvar i skolan till 17 så hade jag inte hunnit hem och ätit innan jag skulle iväg igen.

När föreläsningen var slut så gick jag ner på stan och skulle gå in på Vero Moda men då hade dom stängt för att de höll på att göra om och de som dom hade i affären där dom tillfälligt var såg inte ut att vara just någonting att ha. Så jag gick och åt innan jag kollade vidare efter kläning, efter lunchen gick jag in på Kappahl men dom hade inget som lockade gick sedan in på Gina Tricot men dom hade inte heller något som jag skulle kunna ha på bröllopet men hittade två linnen och två klänningar iaf och dom passade alldeles utmärkt visserligen fick jag inte se det fören jag kom hem då jag inte prövade dem i affären.

Ska snart ta och skriva lite på mina uppgifter som jag har kvar att göra och sedan ska jag ta och städa lite grann och kan säga att det är välbehövlig, fast det är inte så mycket som ska göras ska bara lägga allt papper i en påse och sedan kläderna i tvättpåsen och sedan lägga in all rentvätt i garderoben.

/Bea

Dagen

Hej!

Idag har jag varit hemma hos min syster och ätit lunch sedan var jag hemma och var barnvakt åt Max som tur var sov han när min syster och Ida åkte men när han väl vaknade så var han jätteledsen och var det nästan hela tiden tills hans pappa kom hem, han vägrade att äta något mellanmål så han var väldigt hungrig när vi åt middag sen. Hade tänkt att jag skulle ha åkt hem direkt när Christian kom hem men så frågade han om jag ville äta med dem så tog bussen hem efter 18 ist. Så nu har jag bara suttit och kollat på tv och har även pratat med mamma på telefonen också hon ringde och klagade att min farmor hade ringt och gnällt.

Nu sitter jag och kollar på Bonde söker fru tycker att det är jättebra sen ska jag kolla på Greys anatomy och sedan ska jag förhoppningsvis kunna gå och lägga mej för imorgon ska jag upp och iväg till skolan, men börjar inte förens 9.15 imorgon dom senaste dagarna har jag börjat 8.15 och för mej är det alldeles för tidigt iaf med tanke på att jag har sovit till runt 10-11 när jag har varit hemma och vart sjuk. Men om jag känner mej själv rätt och det tror jag verkligen att jag gör så tror jag inte att jag kommer kunna somna fören mellan 23 och 24 och då kommer jag vara enormt trött imorgon och vi har bara föreläsningar imorgon och då måste jag vara pigg.
 
Ska gå ner på stan på lunchen imorgon och äta och om jag hinner med så ska jag gå in i några affärer och kolla efter en klänning som jag kan ha på mej på min systers bröllop som dom ska ha 28/11 visst dom ska inte ha det i någon kyrka utan gifter sig borgerligt men det kan faktiskt vara kul att vara fint klädd iaf, kan inte ha min nyinköpta klänning från
Vero Moda eftersom den är lila och min syster som är brud ska ha lila klänning. Annars hade jag ju redan haft en klänning mamma tycker att jag har en klänning som jag kan ha på mej men jag tycker inte om den hade den förra julen och vill ha något nytt nu. Någon som har något tips på var man kan köpa en snygg klännning?

Kram

Godmorgon

Hej!

Vaknade för en liten stund sedan av att alarmet på min mobil ringde så gick upp och la in lite rena kläder i garderoben sedan gick jag och gjorde iordning frukost. Nu sitter jag här och ser på tv medan jag skriver här, just det sitter och pratar med Jessica på msn också. Lite före 13 ska jag ta bussen hem till min syster eftersom jag ska vara barnvakt åt Max men jag har ingen aning om vad vi ska hitta på han kommer bli jätteledsen när mamma ska åka och jobba. Hm vi kanske kan gå ut och ta en lång promenad, men ska se till att klä på honom ordentligt då så han inte ska frysa, vi kan ju inte sitta inne en hel dag eller det beror helt på vädret vill ju inte vara ute om det spö regnar och blåser mkt.

Min syster ringde precis och bad mej handla med mej lite grejer sen sa hon att jag kunde komma tidigare och få äta lunch med dem innan hon skulle åka och jobba och Ida ska till dagis. Visst låter det konstigt att stora syster ska till dagis när lillebror ändå är hemma med barnvakt och är sjuk? men det är ju bättre att hon är på dagis då har hon ju mindre risk att smittas av honom. Shit vad klockan har blivit mycket nu då måste klä på mej och fixa resten och gå ner och handla och sen ta bussen snart, ska iaf komma ihåg att ta med mej mitt blonda löshår till min syster hon ville kanske låna det när hon gifter sej det är inte så mkt men det räcker gott och väl till henne för hon har så tunt hår skulle bara se konstigt ut om hon hade allt i. Själv har jag brunt löshår men har inte användt det än men ska fixa det ngn dag kanske kan blanda de färger som jag har för har ett mörkbrunt med slingor sedan har jag ett som är brunt med lite inslag av lila. Vi får se hur det funkar, men hoppas att det kommer att bli bra.

/Bea

Tisdag

Hej!

Idag försov jag mej så har varit hemma idag istället för att vara i skolan, har tydligen slagit av alarmet istället för att slå på snooze riktigt jobbigt. Hade fått ett sms imorse att jag hade ett paket som väntade på mej på affären så efter lunch gick jag och hämtade det och det var min nya mobil som hade kommit och den funkar alldeles utmärkt inte ett enda problem har jag haft än trots att jag inte har haft en LG mobil förut men den funkar ungefär som min gamla.
Nu sitter jag och kollar på systrar i jeans den är riktigt bra, men när den är slut ska jag nog gå och lägga mej trots att jag inte har någon skola imorn.

Imorn då ska jag hem till min syster och vara barnvakt åt minsta barnet Max han är 1,5 år och är hemma från dagis och är sjuk hans trumhinna hade spruckit och sedan så har han feber också. Ska inte vara där hela dagen bara mellan 13.30 och 17.30 min syster ska iväg och jobba och hennes sambo kan inte sluta tidigare då dom har jättemycket att göra på jobbet.

God natt

Måndag

Hej!

Något försenat men ändå blir det ett inlägg, igår var det första dagen i skolan efter alla dessa veckor som jag har varit sjuk, men det kändes enormt bra och fick träffa mina gruppmedlemmar vi hade faktiskt riktigt kul när vi satt och pratade om bl.a barn som inte lyssnar på sina föräldrar och sedan om katter som antingen är rädda för folk eller är helt galna och river och biter folk hela tiden. När jag hade slutat igår så åkte jag hem till min syster och åt mat med dem, sedan fick jag vara barnvakt åt barnen medan min syster åkte och handlade men det var ganska lugnt Max låg och sov hela tiden.

Senare åkte jag hem och åt sedan åkte jag tillbaka till min syster och så åkte vi och tränade, det gick faktiskt väldigt bra sedan hade jag gått ner ett hekto sen sist vi tränade trodde jag skulle ha gått upp eftersom jag inte har kunnat träna ngt när jag varit sjuk. Blev jätteglad när jag såg att min instruktör var där han e så sjukt snygg men synd var att han hade någon som han gick och hjälpte:( Sedan när vi hade tränat klart så åkte jag och min syster hem och jag fick ta bussen hem ifrån min syster eftersom hon ville se på City Akuten så jag fick gå hem när det var kolsvart och jag hatar det.

Har glömt att tala om att jag har beställt en ny mobil en LG 5MP kamera ska bli jättespännande att få hem den, visst var inte så längesedan jag köpte en ny mobil men den slutade fungera och har inte kunnat lämna in den på lagning än heller och närmaste ställe ligger i Jönköping och jag har inte så lätt att ta mej dit när jag inte har någon bil och inte vet var stället ligger heller så kan bli svårt att ta tåget också, men min bror ska lämna in den ngn gång när dom åker förbi.

/Bea

Helgen

Hej!

I torsdags åkte jag hem och hälsade på familjen uppe i Dalarna, mamma hade ringt min bror och frågat om det var okej att hon lagade mat oh det var det. När min bror och hans sambo kom senare på kvällen för att äta så blev min bror förvånad när det stod fyra tallrikar på bordet så mamma sa att hon hade besök, så min bror trodde att hon hade en karl hemma men han blev jättechockad när jag kom men hans sambo hade misstänkt att det var jag.
På fredagen följde jag med mamma till jobbet och fick jättemycket av min skoluppgift klart så nu är det bara en liten del kvar.

På lördagen så följde vi med Inger en kompis till mamma och hennes barnbarn Natalie hon är 4år till Insjön, handlade lite kläder och lite köks grejer sen åkte vi hem och tände i kakelugnen riktigt skönt då det har varit ganska kallt där uppe mot här nere. Åkte hem efter lunch på Söndagen det var fullproppat på tåget, så det var inte alls kul jag kunde inte sova alls så fick lov å spela spel och läsa tidningar ist.

/Bea

Veckan...


Hej!

Nu har dett gått nästan en vecka sist jag skrev och det har hänt en hel del, förra helgen åkte vi hem till Dalarna och hade det helt underbart skönt. På fredag kväll bjöd mamma hela familjen på middag sen kollade vi på Idol och sen somnade alla förutom jag själv, på lördagen åkte syrran och barnen hem till en kompis och hälsade på sedan när dom kom hem åkte vi till kupolen och gick där en stund. På kvällen var vi hem bjudna till min bror och hans sambo på middag för att sedan bada tunna, det var jätteskönt men hade så himla ont i huvudet så var helt snurrig när vi gick upp sedan. Vi åkte hem någon gång runt ett på Söndag men det var så himla halt på vägen mellan Grangärde och Grängesberg så det tog enormt lång tid.

Har varit hemma i veckan och pluggat och nu har jag faktiskt kunnat göra någonting har kommit en bra bit på vägen, visst uppgiften skulle ha varit inlämad i Måndags men är nog klar nästa mådag ist då jag har varit hemma och haft "magajuka" den här veckan. Har upptäckt något konstigt med mitt ben har haft jäteont i det hela veckan så har fått ta minst två värktabletter om dagen för att det inte ska göra så ont. Men imorgon ska jag åka hem till Dalarna igen ska nog shoppa lite den här gången, mamma var på en underklädes affär i Borlänge idag och de hade 50% rabatt, menar vem tackar nej till ett så bra erbjudande? Förresten kan jag behöva det då jag inte har så många som hör ihop, så ska köpa en massa bara det finns något som passar.

/Bea

RSS 2.0