Ingen träning

Hej igen!

Det blev ingen träning ikväll syrran kom hem och sa att hon och hennes sambo skulle på bio så jag får lov att sitta hemma för att barnen ligger och sover. Men vi var iaf iväg till gymmet och fixade medlemskap:P så nästa Torsdag har båda tid med instruktör.

Skulle ju laga mat idag och det gick jättebra, Max åt med god aptit fast Ida bara petade och lekte med maten så man skulle kunna tro att det var hon som var 1år. Imorgon är det dags för skolan igen men då slutar jag verkligen 12.00 också, ska möta Tessa och fixa lite saker som vi ska ta med till lägenheten sen. Men först ska vi hämta ungarna och fixa fika som vi ska ha med oss. Ska även hämta nycklarna till lägenheten imorn det ska bli jätteroligt att äntligen få något eget, men tror att det kan kännas enormt ensamt iaf efter att ha bott här med två livfulla barn och två andra vuxna.

/ Bea

Diskussion

Nu vill jag ha igång en diskussion här,skriv vad ni anser om abort.

Själv så skulle jag aldrig kunna göra en abort om jag skulle få reda på att jag var gravid, det spelar ingen roll om jag skulle få lov att göra uppehåll i mina studier, jag skulle ta det som det kommer och fortsätta senare. Sitter inte och säger att man inte ska göra abort utan jag tycker att om man tar riskern att bli med barn så ska man kunna ta ansvaret att ta hand om ett barn om man blir gravid.

Själv skulle jag älska att få ett barn, men just nu är det ett problem att jag inte skulle vilja ha barn med min pojkvän, men när jag väl träffar någon som jag skulle vilja ha barn med så skulle jag inte tveka en sekund. Alltså det är ju bra att båda är med på det, men om killen skulle balla ur senare så skulle jag iaf behålla barnet.
 
Vem skulle inte vilja ha en sån här söt krabat?Vem skulle inte vilja ha en sån här söt krabat?

Skola, Träning och mat

Hej!

Idag var det som sagt dags för skolan igen och vi hade föreläsning, men det var inte så jätte givande för mig då jag redan har gjort allt det som vi gick igenom så kunde skriva ut allt innan läraren skrivit på tavlan. Fast en bra sak var att läraren var mycket bättre på att förklara alltihop än vad min Naturkunskaps lärare på gymnasiet var. Sedan var det dags för lunch sprang ner på stan för att köpa träningskläder då jag och syrran ska börja och träna ikväll, men fick inte tag på några men kom hem med trosor och bh:ar ist. Upptäckte när jag skulle prova att den jag hade på mej hade gått sönder bandet hade lossnat=(

Skulle haft en föreläsning efter lunch också men jag orkade inte vara kvar så jag tog bussen hem ist. Ska faktiskt vara så duktig och laga maten ikväll, det blir lax i ugnen med sweet chilisås och cream fraiche och sedan potatis till det, extremt gott kan jag lova.

/ Bea

Måndag 29/9

Hej igen!

Nu har jag kommit hem till Skövde igen, mitt tåg gick redan 08.00 imorse, var jättetrött när klockan ringde 06.20 mamma fick tjata på mej att jag skulle gå upp. Fick sms av Erica nu på kvällen när jag lagade mat och hon och Sofia tycker tydligen att jag inte är speciellt schyst mot dem längre. Men vadå ska jag skit i allt bara för att umgås med dem när dom aldrig hör av sig till mej? Orkar rligt talat inte bry mej längre och tydligen så måste jag gå runt och må piss hela tiden bara för att min pappa dog tidigare i September. Visst det är jobbigt att allt gick så himla fort, men jag måste faktiskt fortsätta att leva mitt liv och inte gå runt och älta hela tiden som vissa andra gör.

Imorn börjar skolan igen, kanske inte är så himla sugen på det men ska verkligen fixa det här nu när jag har börjat.  Önskar bara att någon i klassen kunde vara lite intresserad av att prata med mig allttså visst dom i min studiegrupp gör det men ingen annan. Så jag är ensam har ingen att umgås med, man kan ju tycka att det märks när någon är ensam. Det var en person som pratade  med mej i början men den har slutat att göra de nu, är väl inte så himla intressant eller så kanske den inte behöver ha fler vänner än den redan har.

/ Bea

Pojkväns uppdatering

Hej igen!

Kom på att jag ska uppdatera lite angående mitt förhållande med min så kallade pojkvän. Efter att Jessica har sagt vad hon tycker att jag ska göra och själv har tänkt efter ganska mycket så ska jag nog göra slut med honom. Vet ju inte ens om han är trogen för när jag skulle flytta så sa han att han inte ville ha distans förhållande, men ångrade sig tydligen.

Sen så såg jag han pres på en hemsida där det stod att han sökte en kk och ställde han mot väggen och frågade varför han hade kvar den, hans svar blev så här: Sen jag träffade dig har jag bara vart in och inte gjort något, vad spelar det för roll om jag har den kvar eller tar bort den?. Hur mycket kan man lita på en sådan kille?

Tänker iaf festa som om jag vore singel i helgen för jag känner att om han kan göra vad han vill så kan jag det med, men skulle aldrig ha sex med nån annan kille innan de var slut. Men annat kan man ju göra;)

Ny dag

Hej!

Idag vaknade jag 7,30 av att jag hörde hur det dunkade till i sovrummet, kollade va det var och fick se att jag hade haft ner min mobil bakom sängen och den är jättesvår att flytta så kom på världens bästa idé, gick och hämtade dammsugaren och lyckades suga så att mobilen fastnade och fick upp den. Sedan gick jag upp och tog en dusch och hamnade framför tvn, sedan ringde jag några samtal åt min mamma sen fick jag panik när jag insåg att bussen skulle gå om 10min.

När jag väl satt på bussen så ringde Jessica efter ett tag och berättade att en fjortis som gick i vår klass på gymnasiet hade kommenterat en bild hon lagt in från Turkiet och skrivit idiotiska kommentarer. Det är så himla tråkigt att vissa inte kan skaffa sig ett eget liv utan måste hacka på alla andra ist, men den här tjejer har alltid varit världens bitch och kommer vara de för alltid. Gick på stan med Jessica ett tag, men hittade inget som jag ville ha det är typiskt när man har pengar och behöver något. Sen gick jag och mötte mamma för att vi skulle gå och äta lunch.

God natt/ Bea


Äntligen hemma!

Äntligen hemma!

Nu äntligen har jag kommit hem, åkte "hemifrån" klockan 05,57 imorse och kom inte hem fören efter 20,00 =/ tåget skulle gå direkt hem så jag skulle inte behöva byta, men så klart så blev det något fel på det så de fick sätta in ett annat tåg från Stockholm som vi fick åka med.  Kom till Falun 11,17 gick upp till mamma sen gick vi och åt lunch, sen gick vi och kollade på lampor till min lägenhet har ju inget sådant. Sen så gick jag och mötte Jessica och vi gick på stan en liten stund och sen gick vi och tog bussen hem till henne för att jag skulle slippa sitta på mammas jobb och vänta på henne. Det passade ju helt perfekt då hennes familj också skulle till Borlänge på kvällen på shopping kväll, men jag hittade "bara" en tröja och skulle visa Jessica min nya klänning på Vero Moda men dom hade den inte :D kanske för en gång skull får vara ensam om ett klädesplagg iaf för ett tag.

Imorgon ska jag bara vara hemma och sova, Nejdå skall faktiskt vara duktig och ringa några samtal åt mamma. Nu har jag äntligen tagit mej tid att fylla i en lapp om flyttanmälan, all post kan ju inte komma upp hit och mamma får eftersända den det går verkligen inte.

Ska sova God natt/ Bea

24/9

Hej!

Idag har vi haft två föreläsningar, den första söög verkligen föreläsaren är helt sjukt virruíg och ser ut som världens tönt. När vi var klara med första föreläsningen hade vi lunch som vanligt hade jag "inte" tid att äta något, utan jag passade på att gå på stan och kolla efter något snyggt att ha på mej på lördag när jag och Jessica ska ut. Och jag hittade en skit snygg klänning på Vero Moda som jag köpte, men vet inte vad jag ska ha för skor till. Hmm det är svårt och veta vad som passar bäst, kanske får ta och visa den för Jessica så får hon säga vad hon tycker.

Imorn ska jag åka med tåget 06.23 raka vägen till Falun, det är X2000 hela vägen men det tar nästan 5 timmar så jag tror de åker över Stockholm. Sen ska jag träffa mamma och luncha med henne och på kvällen ska vi på shopping kväll på Kupolen, träffar förhoppningsvis på Jessica då. Ska se om jag får tag på några snygga stövlar då såg ett par jättesnygga på Eurosko, men vet inte om jag kan ha dem för har problem har så grova vader så kan nästan inte ha några stövlar.

/ Bea

Uppdatering

Det har inte hänt så himla mycket sen sist jag skrev, men vi var och hämtade Max på dagis iaf och den stackaren hade ramlat ute och skapat upp på näsan och i pannan. Så nu ska vi börja kalla honom för våran lilla skrubbpelle för han är konstant blå då han antingen springer in i dörr posten eftersom han inte kollar framåt, utan kollar på allt annat.

Något jag inte har berättat än är att jag har pojkvän, men jag vet inte hur mycket av det han är längre för vi hinner knappt träffa varandra längre då båda pluggar på högskolan. Så jag får ta mej en funderare på hur jag ska göra men ska iaf flörta i helgen när jag ska ut med en kompis. Dessutom har det kännts ganska fel ett bra tag nu eftersom så fort jag ser en kille som ser bra ut så kan jag inte låta bli och jämföra dem och tänka att jag önskar att jag inte hade pojkvän. Någon som har lust att hjälpa mig och säga hur jag ska säga att jag vill göra slut på bästa sätt? Vet att han kommer undra varför jag vill göra det så de kommer vara tusen frågor och jag vill inte svara på det.

Dagen

Hej!

Kom nyss hem från Vårdcentralen vi var dit med Ida och de misstänker att hon har urinvägsinfektion så hon fick penicillin, men hon kunde själv inte förstå varför hon skulle ha det när hon var frisk idag. Det är inte alltid så lätt att förklara när hon inte riktigt förstår.

Nu sitter jag och letar efter lite grejer till skolan som jag ska skriva om tills på Torsdag. Direkt efter skolan så ska min seminarie grupp träffas och ge varandra det vi har skrivit om så vi är förberedda tills Provet som kommer om några veckor. Sedan har jag massa annat som jag också måste göra känner lite panik, har prov i Anatomi nästa vecka och har inte läst på något än och ska kunna hela skelettet och en massa muskler plus att vi ska kunna det på Latin.

Hörs ikväll/ Bea

Första inlägget

Hej!

Först lite om mej själv då. Är en 19årig tjej som bor i egen lägenhet i Skövde och pluggar till sjuksköterska. Tog studenten från Barn och Omvårdnadsprogrammet i Juni och sedan dess har jag hunnit göra en hel del saker.

I slutet på Juni,början av Juli var jag med föräldrarna till Kreta, det var helt underbart men inte lika skönt att komma hem då jag började att jobba direkt. Sen jobbade jag fram till den 8e Augusti på ett gruppboende där jag också fick förlängt till ett vikariat. Och i mitten på Augusti åkte jag och min kompis J till turkiet och hade det helt underbart :) träffade massa snygga killar så blir nog kanske en resa till nästa år. Sen när jag kom hem var det dags att börja jobba, men då hade jag kommit in på Sjuksköterske programmet. Och nu till sist sitter jag här med en massa skolarbete långt hemifrån.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0