Ny blogg

Just det jag kom precis på att jag kanske skulle ta och berätta att jag ska göra uppehåll med den här bloggen ett tag och så ska jag blogga på bubbleroom istället och se hur det funkar, så min nya adress blir: http://sskstudent.bubbleroom.se/

hoppas på att det ska bli bra och om inte så kommer jag tillbaka hit för bloggen ska finnas kvar men kommer inte blogga här på ett tag eller kanske aldrig mer får helt enkelt se.

Är arg eller kanske besviken

Hej!

Jag borde egentligen inte blogga nu men gör det iaf, för min bror och hans sambo åkte till Tysklad idag och så ska dom åka hem imorn och då tänkte jag att jag kunde ta tåget till Jönköping imorn för att sedan åka med dem hem till Dalarna.  För våran syster frågade igår om dom skulle handla så att det var fullt i bilen, men det sa dom att dom inte alls skulle göra, så därför såg jag det som en alldeles utmärkt idé att kunna åka med dem upp när jag ändå ville åka dit. Men fick tilll svar iaf att dom hade ingen plats i bilen och om jag inte skulle jobba hela helgen, men sa igår kväll att jag var ledig och bara hade sagt till våran syster att jag skulle jobba för att slippa bli tillfrågad om jag kan vara barnvakt. Så mamma fick mej att kolla på biljett priser upp och sedan hem men dom var rätt dyra och då erbjöd hon att hon kunde betala dem, men då skulle jag prata med Mattias och höra om jag kunde sova hos dem. Men vill inte prata med honom så därför smsade jag men har inte fått något svar så allt skiter sej och jag får sitta hemma den här helgen och ha "jättekul".

Nej ska ta och leta fram någon film som jag kan kolla på eller se om det är något bra på tv att kolla på.

Fredag 10 Juli

Hej!

Nu var det ett tag sen jag skrev något här men har faktiskt inte hunnit med det eller orkat, då jag har jobbat hela veckan mellan 08.45- 15.15 och sen när jag kommer hem är jag så himla trött att jag bara lägger mej på soffan och faktiskt somnar där några timmar ibland. Men den här jobbveckan har faktiskt varit otroligt skön för det är mycket skönare att börja senare som jag har gjort nu än att börja 07 som jag gör när jag jobbar på korttiden. Men idag var faktiskt min sista dag för den här veckan och sen ska jag inte vara där igen fören vecka 30, men ringde och sjukanmälde mej idag då jag vaknade inatt och hade feber, så ska ta och ringa och boka en tid på vårdcentralen så vi får kolla upp vad som är fel. Eftersom jag aldrig blir riktigt frisk utan att så fort det ena går över så kommer det något nytt som ska förstöra allting igen.

Igår kväll så kom min bror och hans sambo hit då dom skulle sova här inatt för att åka till Helsingborg nu på morgonen och sedan fortsätta till Tyskland för att handla lite grann, men när vi kollade vädret igår konstaterade vi att dom hade valt helt fel helg att åka iväg på. Men iaf dom kom runt 19 igår kväll och då kom dom upp med sin väska med grejer i och sen åkte vi iväg till Prima och åt mat, så himla gott det var jag åt en kebab tallrik medans dom andra tog en tropicana, Nr vi hade ätit klart åkte vi hem till våran syster och stannade där och fikade lite, eller ja drack kaffe och te. Barnen blev helt tokiga när dom såg vilka som kom och hälsade på, eller för att vara ärlig så var det Max som var värst för han sprang runt i hela huset som en galning. Sen var vi väl hemma hos mej igen vid 21.30 någon gång och det tog inte allt för lång tid innan vi gick och la oss, eller jo kanske 30 minuter eller till och med mer.

Jaha vad ska man hitta på att göra den här helgen då? Har ju liksom sagt till familjen att jag ska jobba så kan ju inte åka iväg någonstans, hade ju gärna åkt hem till Dalarna och hälsat på, för det är ju parken imorgon kväll som dom andra skulle iväg på och jag är sjukt sugen att också åka iväg på det. Men men får väl vara hemma och ha tråkigt som vanligt då, det är ju inte så roligt att göra något ute när det är så här dåligt väder heller.

Så där nu har jag fixat en viktig tid så ska iväg Mån 27 Juli klockan 16 så ska åka dit direkt efter jobbet så hoppas verkligen att allt ska gå bra och att jag inte blir allt för nervös, för blev det nu när jag ringde och fixade tiden visste inte riktigt vad jag skulle säga. Men men det fixar sej måste bara se till att komma ihåg att jag har den där tiden också, men har iaf lagt in det i mobilen så det ska nog gå bra tror jag.

Jaha och vad ska jag hitta på nu då? hade ju tänkt att jag skulle ha gått och lagt mej diretk efter att jag hade ringt till jobbet, men det kan jag inte göra nu för är inte ett dugg trött så får väl ta och kolla om det är något på tv som man kan kolla på.

Fredag 090703

Hej!

Vaknade redan vid 08 av att alarmet ringde eftersom jag fick lov att ringa till chefen och säga att jag inte kunde jobba iaf idag och imorgon eftersom jag har varit uppe hela natten och haft migrän och varit dålig. Men igår kom Jessica hit eller jag åkte till Gbg för att möta upp henne och sen tog vi tåget hem tillsammans. När vi kom hem och hade öppnat dörren så låg det ett brev från Skövdebostäder där det stog att vi var erbjudna en lägenhet mer inne i stan, så Jessica ringde upp tjejen så på Lördag ska vi på lägenhetsvisning! =)

På kvällen tog vi bussen till Elins esplanad och gick där och kikade lite grann sen gick vi till Prima och åt pizza, så himla gott men tyvärr blev jag mätt efter en bit men lyckades trycka i mej lite till iaf. Efter vi va klara där gick vi till Maxi och handlade lite och så tog vi bussen hem igen.

Efter 22 tog vi bussen in till stan för att gå på Vatra men tyvärr var det ganska dött där inne så visste inte vad vi skulle göra så bestämde oss för att åka hem igen istället, så ska gå ut imorgon kväll iaf och eventuellt ikväll också.

För tillfället är J inne och duschar men så fort hon är klart ska jag gå in så vi får ta bussen ner på stan någon gång och gå runt där lite innan det blir alldeles för kokhett.

Sista inlägget för dagen

Hej!

Tänkte passa på att skriva ett kort inlägg innan jag lägger mej och sover för kommer inte hinna skriva något imorn, för ska upp relativt tidigt och städa sen ska jag åka till Göteborg för att möta upp en viss person och sen ska vi ta tåget hem till Skövde igen. Det här bestämdes idag, men ska blir kul att den här personen kommer upp igen även om det inte var så längesen vi träffades men det är alltid lika roligt. Men jag ska ju så klart jobba hela helgen men det fixar vi på något sätt, eller ja får väl se hur det blir med den saken för magen är bättre nu men det är ögoninflammationen som inte alls är bra, imorse var ögonen helt ihopklibbade så har fått badda dem flera gånger under dagen. Om jag hinner så tänkte jag gå in på apoteken på Centralen och höra om dom har något mot ögoninflammation och sen kanske dom kommer med något tips om hur jag bör göra med jobbet.

Känner att jag inte har ätit tillräckligt med mat idag för just nu kurrar min mage som bara den och det är rätt förståeligt för har bara ätit smörgås till frukost och sen en kopp minestronesoppa till middag, inte alls bra och då är det inte konstigt att jag är hungrig.

Nej ska väl ta och lägga mej och sova nu så att jag slipper känna hur himla hungrig jag är.

God natt

Uppdatering

Det finns några positiva saker med att jag har blivit sjuk nu faktiskt, det har helt plötsligt blivit dåligt väder och det regnar och åskar ute så kanske inte skulle sitta med datorn men ska stänga av när jag har skrivit klart. Sen har jag hunnit med att diska allt som låg i diskhon men har lite grann kvar, och sen hinner jag med att städa nu för det vill man ju inte gärna göra när det är fint ute. Så det finns väl alltid positiva saker även när man är sjuk och sen får jag ju verkligen sova ut när jag e sjuk och det är verkligen skönt för det behövs verkligen med tanke på att jag vaknar på nätterna och är vaken i kanske 1 timme eller något sånt.

Så ska snart gå in i sovrummet och börja vika ihop tvätten som fortfarande inte har kommit in i garderoben sen jag tvättade sist, kanske ska passa på att städa ur lite ur garderoberna och byrån också så att man får in mer kläder där, för just nu ligger det massa "skräp" från när jag flyttade in förra året. Det behövs egentligen städas i hela lägenheten men tar och börjar inne i sovrummet och städar mej vidare sen när jag verkligen är klar, för har en vana att sluta städa fast jag inte är helt färdig. Men ska sätta i en bra skiva i cdspelaren och inte tänka på något annat än att jag ska städa, för med bra musik  kan jag städa mycket bättre.

090701

Hej!

Det är min första lediga dag den här veckan och jag mår inte alls bra, vaknade vid 00 inatt och hade jätteont i magen och nu verkar det som att jag har åkt på den där magsjukan som har gått på jobbet, inte alls roligt när man är ledig =( Dessutom ska jag jobba i helgen så hoppas på att det är över tills dess även om det inte är så lockandeatt jobba på helgen så tjänar jag ju extra pengar på att jobba helg så det är ju en positiv sak. Sen kommer mamma ner över helgen och vill ju kunna få träffa henne också medans hon är här, det går ju inte om jag är sjuk. Så hade larmet på 08 imorse så jag fick ringa Therese och säga att jag inte kunde passa Max medan dom andra åkte och plockade jordgubbar. Och det räcker inte med att jag har magsjuka utan min ögoninlammation har blivit ännu värre nu så ögonen är helt igen klibbade när jag vaknar och sen är jag jätte torr under ögonen. Så fick ringa mamma och fråga om tips så kokade upp vatten och har baddat ögonen en stund nu, men nu är vattnet så klart kallt igen så ska passa på att värma nytt vatten.

Så ska försöka gå in i köket och göra iordning frukost och sen lägga mej här i soffan igen, kommer antagligen somna och sova några timmar för är så himla trött.

RSS 2.0