Måndag 29 Juni

Hej!

Passar på att skriva ett kort inlägg nu innan jag ska skynda mej till bussen, är faktiskt redan hemma även om jag skulle sluta 15 idag, men dom kom och sa att vi som gick på timmar själva fick bestämma om vi ville vara kvar eller åka hem och sola och bada, så det gjorde jag så slutade 11.30.

Nej nu måste jag skynda mej för annars hinner jag inte med bussen och vill inte missa den.

090628

Hej!

Eftersom solen skiner och det är hur varmt somhelst tänkte jag igår att jag skulle ställa alarmet på mobilen så att det skulle ringa vid 09 , men sen struntade jag i det eftersom det kan vara skönt att få sova ut nu när jag är ledig för börjar ju jobba 07 imorn och då måste jag gå upp vid 05.30 då sover jag hellre ut på helgen. Men vaknade iaf vid 09.20 idag så gick ut på balkongen och satte mej och solade, men just nu sitter jag i dörröpppningen så att jag kan skriva ett ilägg för var sjukt svårt att göra det ute på balkongen igår.

Lite senare idag när solen har försvunnit från balkongen tänkte jag gå till Karstorp och lägga mej där och sola, för var inte alls roligt igår när det var strålande sol ute och jag inte kubde gå ut för att jag hade fått sjukt ont i huvudet eftersom jag hade druckit alldeles för lite, men nu har jag en vatten flaska med mej där ute. Vet fortfarande inte vart min solkräm är så hoppas verkligen att det går bra iaf, men ska iaf inte sola baksidan eller skulle ju kunna lägga något över tatueringen isf.

Aja vi får se hur jag gör men det kommer inte komma något mer inlägg idag iaf och tror inte att jag hinner med något imorn heller för ska hem och städa imorn när jag har slutat jobba.

Underbart väder

Hej!

Idag är det Lördag och jag är ledig :P Det känns såå himla bra att kunna vara hemma och inte tänka på att man ska iväg och jobba eller att man måste göra andra saker. Just nu sitter jag ute på balkongen och solar, ska bara sola framsidan idag eftersom jag inte hittade på min solkräm. Har suttit här ute i snart 1 timme och det är riktigt skönt men kan tyvärr inte sitta här hela dagen eftersom solen försvinner från balkongen någon gång mellan 13-14 och efter det hade jag tänkt att jag skulle gå ut på en promenad och få lite mer färg.

Shit det är sjukt svårt att skriva inlägg nu eftersom jag knappt ser någonting på datorn då solen är så pass dum, är svårt att hitta vilken ställning som är bäst så man kan se något.

Ska nog gå in och göra iordning frukost om en liten stund, tror att det blir rostade smörgåsar och smoothie till det, mums riktigt gott är det. Måste även komma ihåg att dricka massor idag för annars får jag ont i huvudet igen och det vill jag verkligen inte ha, det är inte alls roligt för jag får ont i huvudet i princip jämt när vi åker på semester bara för att jag dricker så himla dåligt.


Lite klagan

Hej!

Alltså jag medger att jag är medlem på 2 dejting sidor och har ju som alla andra några "krav" och sånt och idag fick jag se att en kille hade lagt till mej som favorit så skrev och frågade hur han kunde ha mej som favorit när han inte har haft kontakt med mej, så fick svaret att han tyckte att jag verkade trevlig och var söt och att han själv tyckte att han  passade in i det som jag letade efter. Men vadå det är väl bara jag som vet vad jag är intresserad av för killar, eller har jag uppfattat det fel?

Menar har som ett krav tillexempel att jag inte är intresserad av någon som är över 26 år och det är för att jag känner att jag inte har så mycket gemensamt med någon som är äldre och sen är mina syskon i den åldern så skulle bara kännas konstigt. Men det finns vissa personer som bara inte kan förstå att man inte är intresserad och det är verkligen jobbigt.

Jaja nu har jag fått klaga lite

Uppdatering

Åh det kommer bli en kanon helg med helt underbart väder, men hur mår jag? Helt kasst kan jag säga för min huvudvärk håller i sej och det hjälper inte med värktabletter heller =/ vill bli frisk så att jag kan njuta av sommaren fullt ut. Men jag ska njuta av solen den här helgen iaf får se hur jag mår imorgon för antingen går jag till Karstorp och lägger mej och solar där eller så sitter jag på min balkong så länge det går, isf går jag upp rätt tidigt så att jag får sitta i solen så länge som möjligt så kanske är uppe redan vid 09 imorn, då får jag iaf 4-5 timmar ute i solen om jag stannar hemma.

Var ju på promenad med T och M tidigare så vi gck till dagis och lämnade lite papper och så hämtade vi barnens grejer eftersom dom har fått sommarlov nu, sen gick vi till Coop eftersom dom skulle handla och så gick vi hem och då åkte T till jobbet och jag tog bussen hem och M var hemma med pappa eftersom han var ledig. Så kom hem för en liten stund sedan eftersom jag passade på att gå in på affären här nere och handla lite mat och saft, för kan inte ta mina nya tabletter med bara vatten för när jag känner smaken så kommer dom upp igen och det är inte roligt.

Ska nog ta och laga lite lunch, ja det blir sen lunch idag för eftersom jag vaknade så pass sent hann jag bara få i mej en liten youghurt till frukost och det klarar jag mej ju inte länge på. Köpte hem marmelad så nu kan jag äta rostade smörgåsar med marmelad och ost på till frukost och sen tänkte jag att jag ska göra smoothie till det.




090626

Hej!

Sitter uppkrupen i soffan och kollar på tv som jag vanligtvis gör när jag är hemma och är ledig, hade egentligen tänkt att jag skulle gått Karstorp och solat men istället vaknade jag vid 11 och då hade jag inte mycket till val eftersom jag ska träffa T och träna. Men så ringde hon alldeles nyss och frågade om vi kunde gå ut och gå istället för att Ida hade åkt med sin kompis Ebba och badat och då är det onödigt att Max ska behöva gå på dagis, så förhoppningsvis somnar han under promenaden.

Har så himla ont i huvudet tror att det kan vara bihåleinflammation och sen har jag även lyckats dra på mej ögoninflammation och det känns inte alls roligt, med tanke på att jag inte var sjuk för så längesen heller.

Har inte orkat skriva något nu när jag har jobbat för har varit jättetrött när jag har kommit hem så har lagt mej på soffan direkt och vissa dagar har jag sovit här i några timmar innan jag vaknar och kollar på tv en stund för att sedan gå och lägga mej i sängen igen. För när jag jobbar dag så är det 07-15 och då går min buss här ifrån vid 06 och då måste jag gå upp senast 05.30 och det är om jag inte äter någon frukost, men annars blir det ju ännu tidigare och då är det ju inte alls konstigt att man blir trött.

Men igår när jag kom hem från jobbet satt jag och gjorde en rolig sak, men vill inte tala om vad det är än, inte förens det är mer aktuellt och om det verkligen blir så kommer det bli väldigt roligt här hemma i höst.

Men som sagt ska snart klä på mej och gå ner till "centrum" och ta bussen hem till Therese så att vi kan gå på våran promenad, ska bli riktigt skönt att komma ut och få njuta av den friska luften.

090624

Hej!

Började jobba vid 07 idag så tog bussen som gick här hemifrån vid 06.02 det var väldigt skönt att slippa vara i Tibro före 06.30, för det är inte alls roligt att behöva sitta där och vänta när jag kan åka så jag är framme 10-15 min innan jag  börjar. Det har varit en väldigt seg dag med tanke på att vi bara har 4 boende inne på min avdelning nu när det går magsjuka på den andra avdelningen, för på våran sida har alla blivit friska nu. Slutade redan vid 14.30 och normalt slutar jag vid 15 så det var väldigt skönt för vara hemma runt 15.30 så det var otroligt skönt, men har inte gjort något speciellt utan la mej på soffan med datorn och somnade och har sovit tills för en liten stund sedan. Hoppas verkligen att jag kan somna inatt men tror inte att det ska bli några problem för är fortfarande trött.

Har varit underbart väder här idag men verkar som att det har varit lika fint i hela Sverige och det verkar som att det ska fortsätta vara lika fint resten av veckan så ska verkligen njuta av vädret i helgen så funderar på att kanske gå till Karstorp och lägga mej där och sola, om nu inte jag hittar på något med Therese och dom.

090623

Hej!

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Hem till gården och äter lunch och ska väl snart göra mej iordning eftersom jag ska vara hemma hos Tessa runt 14 eftersom vi båda ska åka till Tibro och jobba nu ikväll, ska bli skönt att slippa åka buss faktiskt även om det kan vara skönt ibland.

Måndag 22:a Juni

Hej!

Nu är jag hemma i Skövde igen, kom väl hem vid 19.55 men var inte här hemma fören 20.30 eftersom jag fick vänta på bussen en liten stund, tänkte faktiskt gå in och duscha nu eftersom det inte är något speciellt på tvn nu när City Akuten är slut. Och efter det ska jag gå och lägga mej eftersom jag ska iväg och jobba imorn även om jag inte börjar fören 15 men behöver verkligen sova är rätt trött med tanke på att vi knappt sov något efter festen som vi gick hem ifrån 04 igår morse.

Blandat

Hej!

Jag har verkligen varit jättetrött idag för somnade ett tag efter att J hade åkt till jobbet sen vaknade jag av att hennes pappa frågade om jag ville följa med dem och hämta bilen hos Micke och Camilla där vi var på fest igår, så det gjorde jag och sen när vi kom hem gick jag in i rummet igen och somnade om och vaknade lagomt tills maten var klar. Efter det visade E mej hur man spelar Sims eftersom jag aldrig har spelat det förut så nu har han gjort en egen familj till mej som jag får spela med när jag kommer nästa gång. Fram tills för en liten stund sedan har vi suttit och kollat på film, tittade på Vi hade iaf tur med vädret. Och nu om en liten stund är det dags för någon att åka till Ystad och hämta Jessica som slutar jobba snart.

Imorgon bitti kommer jag inte hinna skriva något inlägg för vi tar nog bussen så att vi är i Malmö till 10 och då ska jag och Jessica gå på stan där och även äta för att sen gå tillbaka till stationen då mitt tåg går hem 15.37.

Förresten igår när vi var på festen så spelade vi brännboll och jag kände inte av något i benen eller så utan kände att det gjorde jätteont i revbenen på höger sida, men nu på eftermiddagen har det gått ut i hela kroppen så är glad att jag kan gå för det gör enormt ont att flytta benen när jag har suttit ner.

Blandat

Hej!

En del killar är verkligen idioter alltså var ju på fest igår och hade det jättetrevligt och sen var ju inte natten så illa den heller, hade ju trevligt sällskap. Men nu när jag sittet på msn så skriver en kille som jag började chatta med för någon vecka sen och vill att jag ska sätta på min cam men sa att jag inte ville det eftersom jag knappt har sovit inatt eller ja nu på morgonen, så ville han att jag skulle beskriva vad jag hade på mej så sa att jag verkligen inte orkade. Då sa han att jag var så jävla ego och att han kände igen min typ av person, alltså om jag får säga det själv så är jag inte ett dugg ego men om man nu är ego för att man inte orkar göra en sak så får jag väl vara ego då.

Just nu sitter jag här i Jessicas säng uppkrupen med en kudde i knät men funderar på att gå in och duscha snart för hann inte göra det innan jag och J gick till affären innan hon åkte till jobbet. Måste duscha för känner mej så himla ofräsch sen kanske jag kommer att må mycket bättre efter det också förhoppningsvis.

Vi kom inte hem fören runt 10 idag var meningen att vi skulle ha åkt med dom andra hem men då stannade vi kvar ett tag och så skulle vi ta en taxi lite senare, men då hade dom stäng och vi blev kopplade till Ystad och dom ville ha nästan 400:- för att köra oss hem. Så då blev vi erbjudna att vi kunde få sova över hos en av dom på festen så jag, J och en till följde med hem och kom dit runt 04 och satt och pratade lite och sen skulle vi sova men var vakna ett bra tag till. Så vet inte riktigt vad klockan var när vi somnade tillslut men kanske runt 05-06 och sen vaknade jag och J vid 09 och ringde och bokade en taxi för dom andra som lovat att skjutsa oss var inte kör dugliga, haha kanske senare idag för den ena och den andra lär nog inte kunna köra fören imorn någon gång.

På tåget

Hej!

Nu är vi i Lund så då är jag snart framme i Malmö som är min slutstation med det här tåget, men sen ska jag ju åka vidare till Skurup där Jessicas pappa kommer och hämtar mej och sen åker vi till Ystad och hämtar Jessica som jobbar, sen är det i princip bara att åka hem och byta om för vi ska på fest ikväll.

Tåg resan har ju faktiskt gått relativt fort och den har varit väldigt smidig nästan skönare att åka över Nässjö än att åka över Göteborg, får ta och kolla nästa gång jag åker om det går att åka den här vägen då också för isf väljer jag hellre den. När jag bokade mina tågbiljetter så var det ju billigare att ta 1:a klass så därför sitter jag här nu och det är väldigt skönt kan jag säga stortbenutrymme, inga jobbiga ungar som springer runt och väsnas och det bästa av allt är att både kaffe och te ingår och så får man även frukt, så tog en tekopp men det var inte alls gott för det var Earl Grey te och det gillar inte jag.

Nu måste jag stänga av datorn och packa ner den för när jag kommer till Malmö måste jag leta reda på närmaste biljett automat och köpa biljetten till Skurup.

På tåget

Hej!

Trodde inte att jag skulle orka skriva något inlägg idag med tanke på att det blev så sent igår eller rättare sagt inatt, men nu sitter jag här på tåget till Nässjö och är relativt pigg så tänkte passa på att skriva ett kort inlägg. Igår var jag ju hemma hos min syster och firade midsommar med dom och deras vänner och vi skulle bli runt 20 personer men det slutade med att vi bara var 9 stycken. För det ena paret som skulle vara med hade fått åka in till BB på natten och så hade dom fått en liten son vid 01.30 på natten till Fredag och då kände deras vänner att dom inte ville komma eftersom dom inte kände oss andra så bra. Sen var det ett 3e par som inte heller kom för att dom kände att dom inte kände så många som skulle vara med så då åkte dom med hennes bror och firade. Så tillslut var det bara: Therese, Christian, Ida, Max, jag, Malin, Thomas, Tilde, Vanna och Wilson( kanske ska tillägga att det är deras hund.)

Men vi få som var där hade iaf väldigt trevligt och åt och drack gott, min syster gick in i köket och gjorde Mojito åt oss vuxna och det var väldigt gott, sen gjorde hon en god grogg på bacardi razz, 7up, lime och sen hade hon även i hallon som hon hade mosat med stavmixern. Den var otroligt god så det kan jag verkligen rekommendera andra att prova att göra, tycker ni om hallon kommer ni verkligen inte bli missnöjda.

Men som sagt det blev rätt så sent inatt för när Thomas och Malin skulle ha en taxi hem fick dom vänta i 50-55 min men när det hade gått så ringde T upp igen och fick svar när det hade gått 1,5 timme och frågade var taxin var för dom hade små barn som dom skulle få lov att väcka.

Nej ska nog stänga av datorn om en liten stund för det finns inga eluttag på det här tåget och sen är det inte så mycket batteri kvar helller, min dator är extrem på att dra batteri känns som att den inte gör annat än att dra enormt mycket batteri.

Midsommar

Hej!

Tänkte passa på att blogga lite innan jag försvinner in i packningen och städningens värld, för har lite kvar att göra och måste sätta igång med det snart för lovade syster att jag skulle vara hemma hos dem till efter lunch för då ska jag och Ida bege oss ut och plocka lite blommor till kvällen. För ska fira midsommar hemma hos dom ikväll tillsammans med några av deras vänner så vi hoppas på att det blir fint väder ikväll så att vi kan sitta ute på altanen som planerat. Annars har vi ju en bra reserv med att sitta inne i vardags rummet, för där får alla 20 plats som tur är för det rummet är nog på 30-40 kvm om jag inte missminner mej.

Ska även sova över hos dem inatt för när jag kollade busslistan fick jag se att det inte går några bussar efter klockan 23.17 inatt och det är lite väl tidigt att åka hem då, tycker att det är helt sjukt att det går nattrafik i hela Västra Götaland förutom i Skaraborg inatt, tror dom inte att det finns folk som vill åka buss inatt också? För imorgon bitti åker jag ner till Jessica och stannar där nere tills på Måndag så kommer hem sent på Måndag kväll och blir nog inget inlägg under den här helgen. Eventuellt kan det komma ett kort inlägg ikväll men kan inte lova något.

Ha en super bra midsommar!

Kram kram

Torsdag

Hej!

Idag har det faktiskt varit en rätt lugn dag även om vi har hunnit med en hel dal under dagen, för vid 10.30 var vi på BVC där Max fick sin sista spruta nästa kommer inte fören han fyller 5år. Sen åkte vi ner på stan och fikade, gick på systemet och handlade dricka och sen gick jag ut på torget och köpte jordgubbar trots att det spö regnade ute och det har det gjort hela dagen i princip eller runt 14- 15 slutade det regna. När jag kom hem lämnade jag bara alla grejer och bytte om för att sedan ta bussen till Maxi för att handla grejerna som jag ska ha med mej imorgon kväll.

Just nu ligger jag och funderar på hur jag ska göra imorgo kväll för ska ju hem till Therese och dom och tänkte att jag skulle ta bussen hem på natten men fick se att det inte går någon buss imorn natt och då går sista bussen 23.17, så därför funderar jag på att sova kvar hos dem men vet inte hur jag känner inför det för isf måste jag sitta på stationen i nästan 1 timme på Lördag morgon.

Nu ska jag gå in i köket och diska sen ska jag ta och plocka ihop här i lägenheten lite grann så det är roligare att komma hem på Måndag kväll, sen kanske jag måste ta och börja packa också för annars kommer jag vara super stressad imorgon och på Lördag morgon.

Måndag och Tisdag

Hej!

Igår hade jag ju turen att jag inte skulle iväg och jobba med tanke på att jag var sjuk och samtidigt passade jag på att vara barnvakt åt Ida i princip hela dagen då hon var hemma från dagis eftersom hon också var sjuk. Och orkade knappt göra någonting medans hon var här så jag låg på soffan och vilade medan hon fick leka doktor och undersökte mej, sen lekte hon även tatuerare och tatuerade mej på låtsas och sen fick jag även göra det på henne men på henne använde vi faktiskt tuggummi tatueringar och sen var hon nöjd. Höll på att somna flera gånger under dagen men då kom Ida och sa åt mj att jag inte fick sova.

Ungefär vid 14.45 gick vi ut till lekplatsen och stannade där i cirka 30 min innan vi fick lov att gå till affären och handla innan vi skulle ta bussen hem till dem för att T och M skulle komma hem sen och jag lovade att jag och Ida skulle vara hemma när dom kom hem. När vi kom hem till dom så tänkte jag att Ida kanske ville leka ute en stund så satte mej på trappen till garaget och då säger I : Betris jag orkar inte göra nånting kan vi gå in? så då passade vi på att gå in och så satte vi oss i soffan och läste bok istället. Efter att dom andra hade kommit hem passade jag på att ta bussen hem igen och passade även på att gå in på affären och handla till middag innan jag gick hem så det fick bli tacos eftersom jag var helt slut.

Förresten när jag tog tempen i Söndags låg den på 37,9 och normalt ligger den under 36 grader och glömde att ta den igår men när jag tog den imorse så låg den nere på 35,3 grader så är ju helt konstigt att den går ner så himla snabbt. Men har varit hemma idag ändå för har ju fortfarande ont i halsen, huvudet och sen rinner näsan emellanåt och då är det inte roligt att åka på utbildning och speciellt inte när det är på ett äldreboende för vill ju inte smitta någon.

Så idag gick jag upp strax efter 10 och la mej i soffan och kollade på tv, efter att första serien var slut gick jag ner till tvättstugan för att se om det fanns någon tvättid och det gjorde det så bokade in mej så jag skulle tvätta mellan 12 och 17 idag:P Och allt gick otroligt snabbt med tvätten så var klar redan 15.30 idag och så fort brukar det inte gå och då hann jag tvätta 4 stora maskiner, plus att allt hann torka i antingen tumlaren eller torkrummet. Har inte haft tid att värma på någon lunch än så antar att det får bli en tidig middag ikväll istället.

Sjuk

Hej!

Det blir bara ett kort inlägg idag eftersom jag snart ska sova, som rubriken lyder så är jag sjuk vaknade igår morse och hade jätteont i halsen och har knappt kunnat varken äta eller dricka under hela helgen. Vi var iväg hela familjen en sväng idag och när jag kom hem tog jag tempen och då låg den på nästan 2 grader över min normala temperatur. Så har bara legat och vilat sen vi kom hem och samma sak gäller imorn förutom att jag ska passa Ida medans Therese och Christian är på jobbet, för hon är inte heller helt frisk, ligger och hostar så himla mycket på nätterna så att hon inte orkar hålla sej vaken hela dagarna.  Men C skulle komma hit med henne efter att dom har lämnat Max på dagis, så tänkte att vi kanske skulle gå till affären och köpa glass och bara mysa framför tv under förmiddagen för antar att vi inte kommer orka så mycket annat. Ska egentligen på introduktions dag på Tisdag men som jag känner mej just nu så kommer jag inte åka dit, för då ska vi vara på ett äldreboende och vill ju inte smitta ner gamlingarna.

Tessa frågade vad jag skulle göra på midsommarafton och sa att jag bara skulle ligga hemma i soffan och kolla på tv, men då tyckte hon att jag kunde komma och fira midsommar med dom och deras kompisar ist. Så får väl se hur jag mår då men antar att jag kommer känna mej mycket bättre än vad jag är nu. Det finns ett problem när jag är sjuk och det är att jag blir att frysa så därför brukar jag ligga i badet flera gånger om dagen när jag är sjuk för det är i princip det enda som hjälper mot det, men för att värmen ska hjälpa så måste jag ha väldigt varmt och då kan jag ligga i badet i max ngr minuter per gång. Så kan ju verkligen vara glad att jag bor i lägenhet så att det finns varmt vatten hela tiden, för när jag bodde hemma hos mamma så blev vattnet kallt efter att man hade badat några gånger.

Nu ska jag försöka sova så att jag iaf får sova några timmar innan Ida kommer imorgon bitti

Sova?

Jag funderar faktiskt ärligt på att eventuellt gå och lägga mej redan nu är så himla trött och jag känner hur ögonlocken åker ihop emellan åt, men ska nog vara uppe en liten stund till och plocka ihop lite så att jag inte har allt för mycket att göra imorgon innan M och C kommer dom skulle väl åka mellan 8 och 9. Så har ju lite tid på mej att städa imorn också men tänkte faktiskt att jag skulle åka hem till Therese och dom när jag har vaknat för mamma är där och ska vara barnvakt åt barnen medan dom andra ska åka iväg och äta middag eller sen lunch, vet inte vad det skulle vara. Ska bara ta och lägga in papperen i skåpen och sen ska det även dammsugas och tror att jag tar och gör det nu ist för att göra det tidigt imorgon eller tidigt och tidigt runt 9- 10.

Nej jag somnar ärligt talat snart här i soffan snart så lär väl masa mej upp och börja för om jag somnar nu kommer jag antagligen att sova ända tills imorgon och då kommer jag vara super stressad över att det inte kommer bli klart. Det är väl inte konstigt att jag är så himla trött idag med tanke på att jag gick upp 05.13 och åkte med bussen ner på stan 05.38 och sen tog bussen till Tibro för att jobba. Somnade ju inte fören kanske 00.30 igår och kom ju inte hem så himla tidigt heller eftersom jag jobbade till 22 och sen tog det lite tid innan jag kom hem med bussarna.

Jobb

Hej!

Tänkte att jag skulle passa på att skriva ett inlägg innan jag tar bussen ner på stan för att sedan åka till Tibro och gå min första introduktion på Korttiden, det ska bli väldigt spännande att se hur dom jobbar med tanke på att jag aldrig har jobbat med gamla förut. Har bara jobbat med funktionshindrade och under praktiken har jag varit med barn. Så idag går jag intro mellan 15-22 och imorn 7-15 det känns rätt jobbigt att jag knappt kommer få sova någonting mellan och kommer vara enormt trött imorgon på dagen. Även om det antagligen kommer bli en rätt "jobbig" sommar med tanke på att jag jobbar kväll och sen dag väldigt mycket och inte får sova mycket där emellan kommer vara trött väldigt mycket. Alltså visst vet jag att det är väldigt mycket människor som jobbar på det här sättet men det blir inte på samma sätt för nån som mej som inte är van vid det. Men jag kommer väl lära mej det hoppas jag verkligen.

Nej nu måste jag ta och göra iordning något som jag kan ha med mej och äta ikväll eller så passar jag på att gå in på affären nere på stan och köper något istället.

Skattepengar

Hej!

Mamma ringde för en stund sedan och frågade om jag hade fått mina skattepengar idag men sa att jag inte ha kunnat kolla det eftersom jag inte hittade på min bank dosa, så gick in i sovrummet och letade lite till och hittade den i en av lådorna i sängbordet. Så har precis varit ut och kollat mitt konto och då hade pengarna kommit:P men dom kommer försvinna lika snabbt eftersom jag ska betala resten av resan till Turkiet sen och om jag inte minns fel blir det något på 4000:-.



Måndag 8 Juni

Hej hej!

Sitter på tåget i Borlänge nu och väntar på att tåget ska åka om en liten stund, gick upp redan vid 06 nu imorse och är ovanligt pigg fast jag gick och la mej rätt sent igår. Är hemma i Skövde vid 12.30 tror jag att det är så det är ju skönt att inte komma hem allt för sent med tanke på att jag ska upp och till skolan imorgon bitti.

Den här helgen har faktiskt varit riktigt bra kom ju upp hit på Fredag morgon pch då gick jag till frisör salongen och klippte mej sen åkte jag till mamma och var med henne på jobbet tills hon slutade vid 15. Sen på Lördagen var vi på 50års kalas hos mammas kompis Inger och när vi kom hem där ifrån åkte vi till Falun och gick på stan ett tag och passade på att äta och fika. Sedan vid 19 drog ju Rix fm festival igång med alla sina artister och det var väldigt bra så det är väldigt svårt att säga vem som var bäst. Men innan det när vi gick runt på stan så stod dom där från Tele 2 och frågade vad man hade för operatör så bytte tillbaka till Tele 2 från Glocalnet som jag bara har haft i någon månad. Men kommer ringa och smsa mycket billigare än vad jag gör nu, för på Tele 2 ringer och smsar jag för 0,19 öre medan med glocalnet kostade det 0,69 öre fick jag höra.

Skickade iväg ett sms till min syster alldeles nyss och frågade hur hon jobbar i veckan och om vi ska träna någon dag, men får väl se hur det blir med den saken. Fast tror att jag ska åka och träna även om inte hon vill följa med för behöver verkligen träna igen det var ett bra tag sen sist nu.

Lite blandat

Hej hej!

Sitter här på mammas kontor just nu men ska gå ner på stan om en liten stund och gå och köpa hårfärg för jag ska färga håret ikväll som jag har skrivit tidigare, jag passar på att gå lite tidigare med tanke på att mamma ändå ska sluta 15 idag så tänkte gå ner någon gång runt 14.30 vilket är snart. Var ju in och klippte mej i Borlänge och blev väldigt nöjd med klippningen och det känns skönt att ha fått klippa av det där "långa" håret i nacken. Har ju inte bestämmt mej än för vilken färg jag ska ha men blir någon "varm" färg funderar på något åt det rödbruna hållet kanske det får bli men får se vad som finns på affären.

Just det vi var ner på Kings arms tidigare och åt lunch och det var så himla gott jag åt bakpotatis med skagenröra medan mamma åt lax, potatis och kall romsås, med oss på lunchen hade vi A och S och dom åt också laxen.

Nästan framme

Hej!

Nu är jag nästan framme i Borlänge är i Ludvika förtillfället och har lite mindre än 30 minuter kvar tills jag är framme och då ska jag gå och klippa mej och sen ta bussen till Falun för att gå till mamma, annars skulle jag ju ha åkt hem men kollade busstider och då skulle det inte gå någon buss fören 13 och vill inte sitta i Borlänge så länge. Så mamma och jag ska gå ut och äta lunch efter att jag har kommit till henne och så ska vi även gå och kolla om vi kan hitta på någon fin färg som vi ska köpa och ha i mitt hår ikväll eller någon gång under helgen iaf. Har som sagt inte bestämmt mej för vad det blir men ska verkligen INTE bli blond igen, det förstör bara mitt hår och sen känner jag mej inte riktigt bekväm i det längre fast jag är naturligt blond. Så blir troligtvis någon brun färg men inte för mörk utan något ljusare med lite inslag av rött kan jag tänka mej att det blir.

Uppdatering

Hej!

Mamma hade ringt för ett tag sen och sen hade hon även smsat om att jag skulle ringa henne så fort som möjligt, så ringde upp henne och då frågade hon om jag ville komma hem i helgen, då skrattade jag lite så frågade hon om jag redan var på väg hem så sa att jag var det och berättade att jag redan var i Örebro. Så hon frågade mej när jag skulle vara framme och hur jag skulle göra sen om jag skulle åka hem eller komma till henne så sa att om jag skulle hem så fick jag lov att ringa min bror eftersom jag glömde nyckeln hemma i Skövde. Så imorn kväll åker vi två till Falun för att gå på Falu kalaset, för hon hade fått reda på att hennes kompis kalas var kl 11 imorn så då hinner vi ju åka till Falun på kvällen.

Förresten igår chattade jag med David på msn och då berättade han att han skulle på en kompis student idag och det är en gammal kompis till mej och det som gör mej lite sur är att när vi slutade 9:an sa hon att vi kompisar säkert inte skulle kunna hålla kontakten. Och visst hon hade så himla rätt i det men det är väl inte konstigt med tanke på att hon i princip bara umgicks med sin pojkvän, hans famlij och hans kompisar. Men sen började hon på IV med våra andra tjejkompisar och då fick dom ju kontakt igen så hon har kontakt med alla våra gamla kompisar förutom med mej. Först tänkte jag vara snäll och be David gratta henne från mej när han träffade henne idag men sen ångrade jag mej för kom på hur hon betedde sej sista gången vi träffades och det är ingen person som jag vill försöka vara vän med igen. Menar hur kul är det att när man träffar sin kompis igen efter några månader och så blir man behandlad som luft? Den här tjejen hade jag varit kompis med sen vi gick i 5an , då mina gamla vänner gick till varandra och påstod att jag hade snackat skit om den ena och den andra.

Kan ju poängtera det att om jag någonsin snackar skit om en annan person så har den gjort något fel mot mej annars skulle jag aldrig säga något riktigt elakt.

På tåget till Borlänge

Hej!

Idag var jag verkligen uppe tidigt gick upp redan vid 04.30 imorse eftersom jag skulle ta bussen in till stan 05.38 för att sedan ta tåget till borlänge 06.22 och jag har inte sovit mycket inatt så får väl se om jag kan hålla mej vaken nu på tåget. Det skulle ju inte vara någon fara om jag somnade för när jag öppnade dataväskan fick jag se att låset låg där i så det är ju bara att låsa väskan och lägga nyckeln i fickan, för sen är ju själva datorn låst också. Så är framme i Borlänge 09.51 och då tänkte jag passa på att gå in och klippa mej när jag ändå är där det är mycket billigare än om jag skulle klippa mej hemma i Skövde. Sen får vi se vad jag bestämmer mej för att göra för antingen tar jag bussen till Falun och går upp till mamma eller så åker jag hem till Mockfjärd och går hem till min bror och lånar en nyckel så jag kommer in hos mamma.

I helgen har jag inte planerat vad jag ska göra men tänkte åka på falu kalaset imorn och kolla på Rix fm festival på kvällen men det beror helt på om det är någon annan som ska dit. Jag vet att mamma ska på kalas imorn i värsta fall får jag säkert följa med dit eller så stannar jag rent av hemma och bara tar det lugnt. Förresten så är det ingen i familjen som vet att jag kommer upp idag så det blir en liten överraskning så vi får väl se hur dom reagerar på det.

Nu är jag så himla hungrig och min mage bara kurrar men har bara en 500 lapp löst och det brukar inte vara så populärt när man kommer med såna när man inte handlar för över 100:- och ibland säger dom att dom inte kan ta kort så får helt enkelt klara mej tills jag kommer fram.

Fjärde Juni

Hej!

Kom hem från affären för en liten stund sedan där jag var och hämtade ut mitt paket från Comhem och nu efter en stund har jag lyckats kopplat in det och det fungerar riktigt bra. Och nu fungerar telefonen som den ska också för igår när jag tog telefonen så gick det varken ringa från den eller ringa hem till mej så skulle ha ringt till Comhem idag men som tur hann jag inte göra det för nu är ju allt som det ska.

Igår när jag var hos Therese fick jag mitt schema för sommaren och det ser riktigt bra ut måste jag säga för kommer få jobba väldigt mycket den här sommaren och det är ju riktigt bra för jag behöver ju pengarna.

Har inte så mycket att skriva om idag tänkte ta och sätta på en film och göra lite gurk och morotstavar och äta medan jag tittar på filmen.

Onsdag

Hej!

Vaknade för en liten stund sen och nu sitter jag i soffan och väntar på att Våra bästa år ska börja och när det är slut ska jag gå hem till Therese och umgås lite med henne. Vi skulle egentligen åka och träna men sen smsade hon att hon inte kunde nu på förmiddagen så därför ska vi göra det ikväll istället.



Tisdag 2 Juni 2009

Hej!

Hade ställt klockan på 10 men vaknade flera gånnger innan det men lyckades somna om varje gång och nu när jag väl är uppe så såg jag att det är sol ute men långt ifrån lika fint som det var igår. Så nu sitter jag uppkrupen i soffan och tittar på Smallville för tillfäller men ska strax ändra och kolla på Våra bästa år.

Så idag ska jag väl ta och plocka ihop här inne och eventuellt kolla om det finns en tvättid någon dag i veckan, ska nog även passa på att plantera mina blommor som står på balkongen, för när mamma planterade fanns det för lite jord men nu har jag mer.

Och om  jag hinner ska jag gå hem till Therese och Christian och hämta hem min cykel som har stått i deras garage sen mamma tog ner den. För skulle köpa ett lås först och det har jag gjort nu ett riktigt bra kombinations lås som ska användas ska även använda det som redan sitter på cykeln också.


Uppdatering

Hej!

Ska gå och lägga mej alldeles strax men är inte alls trött eller lite kanske men tänkte att jag skulle lägga mej när och kolla på film i datorn, fick se på Smhis hemsida att det inte skulle bli fint väder imorn så har ingen aning om vad jag ska göra då. Aja får väl se vad det är för väder när jag vaknar för om det är fint så går jag till Karstorp imorn igen.

Väldigt god glass



Måste tipsa om den här jättegoda glassen

Häagen-Dazs icecream Smoothie, den  är så himla god
men tyvärr är den rätt dyr men väldigt god.

Underbar dag

Hej!

Skrev ju tidigare idag att jag skulle åka till Skultorp och lägga mej vid sjön där och sola och bada men tog bussen in till stan först för att gå in och handla lite till lunch och så men när jag kom ut från affären bestämde jag mej för att åka till Karstorp ist. För dom som inte vet var det ligger så ligger det ungefär 10 minuters gångväg hemifrån mej så därför tänkte jag att jag skulle gå dit imorn igen fick lov att gå hem idag eftersom jag fick huvudvärk och inte kunde vara kvar.

Måndag

Hej!

Eftersom jag är ledig från skolan idag så hade jag tänkt vara hemma och plocka ihop och se om det fanns någon tvättid ledig under dagen. Men med tanke på att det är så himla fint väder idag så har jag kollat upp vart man kan bada här i Skövde så därför tänkte jag åka iväg lite senare och göra det, för solen försvinner ju från min balkong vid 13 och vill ju ha mer sol än så. Och som det ser ut för tillfället åker jag nog till Skultorp och lägger mej vid sjön där för det är enklast för mej att ta mej dit, för upp till Billingehus går det inga bussar och har ingen lust att gå uppför berget. Till simsjön är det också en bit och dit går det inte heller några bussar och vill inte sätta mej på cykeln och åka så långt det första jag göra på ett bra tag för då kommer jag ha ont. Så därför är det enklaste valet att jag sätter mej på bussen och tar den till skultorp och lägger mej där.

Men nu ska jag gå ut på balkongen och äta upp min frukost om inte fåglarna har gjort det kanske inte var ett så himla smart  val att låta den vara kvar där ute.

Men vi hörs säkert senare ikväll då kommer en kortare uppdatering kan jag lova.

RSS 2.0