Ladies Night

Hej!

Nu sitter jag och mamma här hemma och väntar på att klockan ska bli lite mer så att vi kan åka till Leksand på Ladies Night, det ska bli riktigt kul. Sminkade mamma innan och blev jätte nöjd med hur hon blev att se ut, dessutom blev jag rätt nöjd med min egen sminkning också, men är jätte röd om mina kinder det känns som att jag är väldigt förkyld.

Efter att Ladies Night är slut ska jag följa med Jessica hem eftersom vi ska ut på Etage imorn kväll.

Har varit i Falun nästan hela dagen men i morse när jag skulle ta bussen 09.35 så fick jag se bussen åka förbi när jag nästan var framme, det här var 5 min innan bussen skulle gå och blev väldigt arg. För här hemma hos mamma går bussarna inte så ofta som inne i stan, men hade turen att det skulle gå en buss en timme efter, detta är väldigt ovanligt här ute på "landet" som en del skulle säga.

/Bea

091030

Hej, tänkte fördriva tiden lite för sitter och väntar på att jag ska kunna gå upp till busshålls platsen och ta bussen till Falun, där ska jag träffa Jessica så jag får lämna min väska med grejer som jag ska ha imorn kväll när vi ska ut på Etage. Men först ska jag upp till mamma och hämta nyckeln till bilen så jag kan hämta väskan som står där, vid lunch ska vi gå ut och eftersom det inte blev tillräckligt mycket kvar av middagen igår.

Ikväll är det ju Ladies Night i Leksand och det ska bli jättekul, vi var dit förra året också och då var Måns med som gäst artist, men då hade vi så att vi åt middag också inte så gott för det var skaldjurs platå. Men i år hade dom tydligen "riktig mat" men vi tyckte inte att det var värt 795 kr, så då kan vi äta hemma ist. Egentligen skulle mammas jobbar kompis Sonja med oss men hon kan tyvärr inte längre, då hennes barnbarn har vart in på Akademiska i Uppsala och har gjort en stor operation. Sen behöver dom även hjälp med flytt så hon fick lov att dra sig ur. Men nu är frågan hur ska vi bli av med våran 3e biljett?

Ojdå måste skynda mej nu för bussen går om 11 min och jag är inte färdig än!

091028

Har varit en lång dag då jag gick upp strax efter 09 och tog sen bussen till Falun då jag hade tänkt gå upp till mamma och hjälpa henne lite för att sedan följa med henne och hennes jobbarkompisar och äta lunch. Men när jag sitter på bussen så ringer Jessica och undrar om jag vill äta lunch med henne så vi möttes upp vid American takeaway och sen går jag och möter upp mamma för att få pengar så att jag skulle kunna ta bussen hem. Men bestämde att jag skulle stanna kvar så kunde jag hjälpa henne på jobbet lite grann, men innan vi gick tillbaka så var vi in på både H&M och Åhlens och där köpte jag ett par strump byxor som jag ska ha på Fredag när vi ska på Ladies Night.

När mamma hade möte på jobbet så tog jag en massa papper och kuvert som skulle läggas ihop så det bara är att sätta på etiketter sen, så satt i fika rummet och allt var bra tills mammas chef som satt och åt frågade vad jag höll på med för brev, så det inte var någon sekretess eftersom jag inte är anställd i kommunen längre. Blev så himla arg att så fort jag såg att mamma var klar med sitt möte så gick jag direkt till henne och sa att jag förstod varför hon inte gillar sin chef och berättade vad hon hade sagt och alla som hörde det tyckte att hon var helt knäpp.

Efter jobbet åkte vi hem, men först åkte vi in och handlade på affären och så när vi kom hem åt vi pannkakor och så har vi kollat på Bonde söker fru och just nu tittar jag på Oskyldigt dömd. Har även gjort en annan sak men det tänker jag inte berätta om för det är en hemlighet ;)

Långt inlägg

Hej!

Igår hade jag fullt upp hela dagen eftersom Ida och jag tog tåget hem till Skövde eftersom hon skulle hem och så lämnade jag henne på dagis, tog sen bussen hem till syster för att lämna resväskan och hämta lite cider som ska drickas på Lördag. Sen tog jag bussen hem och packade i lite grejer och skyndade sen till bussen igen så att jag inte skulle behöva köpa en ny bussbiljett, kändes rätt onödigt. På stan gick jag till Rådhus cafét och tog en varm smörgås och varm choklad, sen var det dags att gå till stationen och vänta tills tåget skulle komma. Väl på tåget var det väldigt mycket folk så var nästan omöjligt att hitta nån plats, men fick en till slut och det var väldigt skönt att få sätta sig ner. Men när vi nästan var framme i Hallsberg där det var tågbyte så höll jag på och somna och det var inte alls roligt. för det kändes som att allt snurrade. På nästa tåg kunde jag fått sova eftersom det var över 2,5 timmes resa men insåg att jag aldrig skulle kunna somna på kvällen sen.

Idag då så åkte jag med mamma till Falun och var med henne på jobbet ett tag, eftersom jag skulle träffa Jessica utanför polisen 9.45 och sen gick vi på stan en stund innan vi åkte till Borlänge och gick på kupolen ett tag. Sen åkte vi tillbaka till Falun och gick på stan ett tag till och sen kom Linn och mötte oss så gick vi runt ett tag för att sen gå in på systemet och handla lite dricka tills på Lördag, fick till och med en liten present där inne eftersom jag visade legg innan kassörskan bad om det, hade faktiskt sett skylten så var snabb eftersom det alltid är roligt med presenter.

När mamma och jag kom hem från jobbet så började jag fixa maten och det blev stuvade makaroner och korv, riktigt gott var det men inte alls lika gott som när mamma gör iordning makaronerna. Och sen någon gång efter kl 19 har jag suttit hemma hos min bror och kollat på : 2½ män, Ugly Betty, Desperate Housewives, Christine och nu till sist Brothers & Sisters. Ska gå hem så fort det är slut och får väl se om man kan somna eller om jag blir uppe några timmar till.

/Bea

På tåget

God morgon!

Nu sitter jag och Ida på tåget till Örebro och nu känner jag att det kommer bli en lång och jobbig dag, framför allt känner jag att tålamodet redan är väldigt lågt eftersom jag är väldigt trött och Ida har redan börjat gnälla över att hon är hungrig, inte konstigt med tanke på att hon vägrade äta någon middag igår och idag tog hon bara mus bett på smörgåsen. Har försökt förklara att det inte går att köpa mat på tåget än, då dom inte kommer på fören i Kopparberg med vagnen. Dessutom var det krångel med biljetten eftersom vi inte fått något boknings nummer och visade ist upp kvittot men tåg konduktören sa att om vi inte hade boknings nummer var det kört och när jag visade upp ett nummer som vi hade sa hon att det var boknings numret, men det gick ju inte att få ut biljetten med det.

Är inte alls roligt att behöva åka tåg fram och tillbaka idag, men måste ju ner och lämna Ida och sen ska jag hem och hämta lite räkningar, ska även passa på att ta med mej lite cider så jag har tills på Lördag. Är tillbaka i Borlänge igen vid 19.09 ikväll så ska liksom sitta på tåg i cirka 9 timmar idag, inte alls roligt men har iaf turen att det bara är 10 min vänte tid i Hallsberg när jag åker tillbaka ikväll.

/Bea

Skulle publicerats 091024

Hej!

Igår tog jag och Ida bussen till Falun för att fika med mamma på eftermiddagen så gick upp till henne på kontoret när vi kom fram och sen skulle vi gå och fika. Men det glömde mamma av helt så blev ingen fika utan vi åkte upp till Maxi efter jobbet och handlade tills middagen och tills dagens korv tillverkning. Efter Maxi åkte vi till Norslund för att hämta upp Sonja och Lia som skulle följa med oss hem, väl hemma gjorde vi iordning tacos och efter det satte vi på Mamma Mia eftersom barnen ville se den, hann se 30 min innan Idol började. Men vi såg inte och lyssnade inte så mycket på Idol eftersom det blev helt tokigt här med båda barnen som var jättebusiga och kunde inte sitta stilla.

Idag då vaknade jag inte fören 10 och blev väldigt chockad över att barnen inte kommit och väckt mej som dom brukar göra, när dom tycker att man har sovit alldeles för länge. Men gick iaf ner och trodde att dom skulle ha kommit igång med korv tillverkningen men det hade dom inte eftersom mamma upptäckt att det saknades en hel del grejer så hon fick åka till farmor och hämta dem. Vid 13 var vi klara och satte igång med lunchen och efter en stund kom farmor som var bjuden på lunch.

Dagen blev lite stressig eftersom vi skulle vara i Falun på dop tills 16, men vi hann iaf dit och hann till och med in på Åhlens och köpa kort som skulle vara med paketet. Själva dopet tog inte alls lång tid men efteråt fikade vi och kom inte från Falun fören vid 18 tiden och åkte in på Maxi och handlade.

Nu ikväll fick jag en väldigt stor fråga som jag inte har någon aning om hur jag ska svara på den, utan måste verkligen fundera jättemycket på det för det är sjukt svårt.

/Bea

Blandat 091023

Hej!

Nu sitter Ida och kollar på Bolli bompa och har nyss ätit frukost, något som jag själv inte kan göra för måste vara vaken rätt länge innan jag kan äta, för annars mår jag illa.

Idag skulle vi ha åkt till Falun och ätit lunch med mamma, men hon smsade imorse och skrev att det inte gick för hon hade glömt att dom skulle på sopplunch med jobbet. Så nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, för det är ju inte alls roligt att gå ut i det här kalla vädret. Men nu funderar vi på om vi ska åka till Falun iaf och fika med mamma ist, men då måste vi få tag på henne och höra om det går bra först.


Nu är det bestämt och jag och Ida ska ta bussen till Falun lite senare och fika med mamma, det var Ida som pratade med henne och hon la på direkt efter men både jag och mamma ville ju prata med varandra men bestämde iaf att vi tar bussen 12.50 och innan det ska vi hinna äta lunch. Hm måste ta och fundera lite på vad vi ska äta finns inte så mkt som jag kan bjuda den här lilla tjejen på för hon har blivit väldigt kräsen på sista tiden.

Nej nu måste jag ta och plocka ihop här hemma lite grann, för ikväll får vi besök av Sonja och Lia som ska sova över och imorn ska tjejerna leka lite, innan vi ska på Hugos dop.



Bröllop

Idag blev jag och Ida väckta av att någon smsade tidigt och när jag kollade så var det mamma som skrev att jag skulle gå ut på Facebook och kolla. Så när Ida ville upp och titta på Bolli bompa slog jag på datorn och det visade sig att min bror och hans sambo gifte sig i Las Vegas igår. Kan säga att det kom några tårar när jag såg bröllops fotot som dom hade lagt upp, dom var otroligt fina och nu LÄNGTAR jag verkligen tills 21:a November för vi har misstänkt att det blir bröllops fest då.

Men jag kan säga att vi alla blev lite besvikna över att inte få vara med på bröllopet, men vi är så klart jätteglada för deras skull =)

091021

Nu äntligen ska jag gå och lägga mej skulle egentligen ha gjort det för längesedan eftersom jag ska gå upp senast 08 imorn bitti, för ska vara hemma hos syster vid 09 och innan det ska jag hinna fixa lite här hemma för har inte orkat göra något nu ikväll.

Har bara tagit det lugnt och packat lite nu ikväll gjorde till och med en ansikts mask innan men jäklar var det började klia så vågade inte ha den på längre.

Igår fyllde ju min bror år, men det är en stor dag idag också för Christin(min brors sambo) fyller 30 år och vi får inte fira henne fören i November, men då blir det fest :D

Uppdatering 091020

Hej!

Dagen blev inte riktigt som förväntat eftersom jag blev bjuden hem till min syster på lunch och sen började hon baka bröd och steka plättar som jag och Ida ska ha med oss på tåget imorn och efter det hade jag tänkt åka hem men då fick jag lov att stanna kvar med barnen medan hon åkte ner på stan och bytte en tröja. Och när hon kom hem igen bjöd dom mej på middag så stannade ju så klart kvar och åt med dem. Kom hem någon gång efter 19 och sen dess har jag packat och nu tittar jag på Ugly Betty, ska försöka gå och lägga mej efter Brothers & sisters ikväll för måste gå upp vid 08 imorn.


091020

Hej!

Har varit vaken sen 11.30 och skulle ha tagit bussen in till stan för en liten stund sedan för att möta upp min syster, men hon tyckte att det skulle ta alldeles för lång tid innan jag var där så hon fixade det själv ist.

Så vad händer idag då? Ska plocka ihop lite blev inget gjort dom andra dagarna ska även börja packa eftersom vi åker uppåt imorgon och det verkar med all sannolikhet som att Ida ska med för hon har inte haft någon feber nu. Och vad behöver man ha med sej? behöver iaf inte så mkt kläder för har en del kvar hemma hos mamma så blir nått klädesplagg, dator, plattång, smink, det är nog i princip allt som ska med.

Har haft grejer i håret i natt så att det har blivit lockat, men glömde att det blir jätte roligt när jag inte har så långt hår, så själv tycker jag att det ser hemskt ut men då är det väl tur att jag inte ska iväg och göra något speciellt idag.

Får inte glömma att idag är det ingen vanlig dag för idag är det Mattias födelsedag, hurra hurra, hurra!
Det är alltså min storebror som fyller 32 år som för tillfället är i Los Angeles med sin sambo.

091019

Nu är det Måndag och jag är ledig från skolan och skulle egentligen tvätta idag, men får helt enkelt se hur det blir med det för sa till min syster att jag går i skolan till 15, ibland är det skönare å säga att jag i skolan till en viss tid för annars är det en massa som dom behöver hjälp med och ibland blir det alldeles för mycket.

Igår fick jag se att min syster hade skrivit på Facebook att Ida hade 39,5 graders feber och det som var tänkt att hon skulle följa med mej upp till Dalarna men får se hur det blir med den saken. Hoppas bara att hon blir bra snart för vet själv hur jobbigt det är att ha så hög feber och det är riktigt jobbigt.

Som det ser ut just nu får jag åka upp själv och då stannar jag ju kvar hela tiden, men vet inte riktigt hur det ska funka eftersom alla räkningar inte har kommit än, men i värsta fall får jag väl betala en dek i efterhand värre än så är det ju inte.

Känner mej sårad

Sitter här i soffan och har kollat på One tree hill, Gossip girl och nu sist ensam mamma söker, samtidigt är jag inloggad på msn och inser att jag blir bara mer och mer besviken på rätt många personer och känner mej rätt tom just nu vet inte hur jag ska göra.

Är glad att det finns personer som man verkligen kan lita på och som aldrig skulle göra nått för att såra mej och det är dom personerna som jag behöver just nu, men ingen finns till hands för tillfället så får helt enkelt vänta tills jag får tag på nån.

Bla bla

Känns som att jag bara klagar på att det är kallt, men det är ju faktiskt det och idag ska jag bara tillbringa dagen i soffan och ha det skönt för orkar verkligen inte göra så mycket idag, det får jag ta tag i imorn och på tisdag istället har iaf ätit lunch nu så klarar mej ett bra tag. Tänker faktiskt inte ens slå på tvn förens det är dags för One tree hill ikväll och är ju inte så många timmar kvar tills dess men nöjer mej med datorn så länge kan ju kolla på serier.


Läste lite bloggar medan jag åt lunch och dom skriver massa om att det ska ha varit fusk på Blog awards om att Foki vann årets blogg, är inte insatt men som dom flesta skriver så verkar det som att Kenza skulle ha vunnit men att man ändrade till att man inte får vinna flera år i rad.

Söndag

God morgon, eller vad man nu säger när klockan är efter 13? har varit vaken sen 12 orkade verkligen inte gå upp när alarmet ringde vid 11 så slog av det och somnade om igen.

Var ju hemma hos min syster på middag igår och det var jätte gott och enkelt, var en vanlig pasta sallad men sen fick vi själva välja vad vi ville ha i eftersom vissa var vegetarianer. Hade även med mej en flaska vin som jag kanske drack 2 glas av men sen hade jag även cider. Och dom var jag och Max och hämtade på "bolaget" som han sa, var ut i garaget och hämtade dom från mitt flak som står där ute. Efter maten så sjöng vi sing star och det var som vanligt kul och efter ett tag körde vi lag tjejer mot killar och vi vann varenda gång :D Hade Ida med i vårat lag och hon är så duktig fast hon bara är 4 år, hon spöade sin egen pappa och kan refrängen till Jennie let me love you jättebra.

Efter 23 någon gång beställde dom andra taxi hem och jag frågade Tessa om dom hade någon tid tabell, men som vanligt hade dom inte det så fick gå ut på nätet och hade precis missat bussen så fick vänta i 1 timme tills nästa buss skulle gå.

Idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra nått speciellt alls, kanske skulle ta och göra lunch snart, för tillfället sitter jag och lyssnar på Viva la vida med Darin och kan inte sluta lyssna på den när jag väl har börjat, tycker den är så bra.

Äntligen helg!

Det är så himla skönt med helg men har varit vaken sen 10, vilket är rätt ovanligt för mej med tanke på att jag har gått upp 11 den senaste veckan när jag har varit ledig. Har redan hunnit med en del grejer som skulle göras idag, har även skrivit en: ingen reklam tack! lapp och satt upp på dörren, hatar all reklam som kommer spec den som man inte vill ha. Har liksom kanske 4-5 pappers påsar ute i förrådet som vi ska åka iväg med lite senare idag.

Idag består dagen av lite städning, diskning och ikväll ska jag hem till min syster på middag och så ska vi sjunga Sing star, Ida som är bara 4 år är jätteduktig och får väldigt många poäng när hon sjunger. Inte för att skryta men för mej brukar det gå väldigt bra och när vi i familjen sjunger så brukar jag vinna ganska ofta, men min syster och min brors sambo är bra motståndare.

Nu är det bara 4 dagar kvar tills jag och Ida åker upp till Dalarna, ska bli så skönt att bara kunna slappna av och inte behöva tänka på alla måsten och mamma får fixa maten. Sen åker vi ju hem igen nästa Söndag och så ska jag hem och packa klart, sova sen åker jag tillbaka upp på Måndagen.

/ Bea

Vaccinering mot svin influsensan

På Måndag eller Tisdag kan jag gå till vårdcentralen och vaccinera mej mot svin influensan och har inte funderat på det innan om jag ska göra det, men efter att jag fått höra vad man kan få efter att ha tagit den så känner jag att jag inte vet hur jag ska göra. För det finns risk för vissa sjukdomar och kan säga att jag inte vill ha någon av dem, eftersom min pappa hade den ena.

Så min fråga är ska du vaccinera dej mot svin influensan? och vad gör att du har bestämt dej för att göra eller inte göra det?

Fredag 16e Oktober 2009

Då är det Fredag igen och nu börjar ju helgen, idag har jag lite grejer som ska hinnas med, ska tvätta och diska, plocka ihop och skulle behöva hinna ner på systemet och köpa en flaska vin till middagen imorn. Men får helt enkelt ta en sak i taget och har tvättid nu mellan 12 och 17och har rätt mycket tvätt, så ska börja sortera upp det så de blir enkelt att bara slänga in i maskinerna.

Och det kallt som bara den så får helt enkelt dra på mej massor av kläder för att inte frysa, för fryser rätt mycket normalt så det här är bara hemskt. Men får helt enkelt dra på mej kläderna och bara tänka att det bara kommer bli kallare och kallare.

Nej ska plocka ihop all tvätt nu så det bara är att gå ner till tvätt stugan när jag har fått på mej mina kläder.

Natt blogg

Gick och la mej redan vid 23.30 och lyckades somna i princip direkt, men vid 04.30 vaknade jag igen och kunde inte somna om så ligger här i soffan nu och bara bläddrar runt på nätet.

Nej kanske skulle försöka ta mej in till sängen igen och se om man kan somna om för annars kommer jag må hur dåligt som helst senare på dan.

Onsdag

Hej!

Tänkte passa på att skriva lite när det ändå inte är något bra att kolla se på tv, igår var jag hemma och mådde dåligt hela dagen hade hemsk huvudvärk och mådde illa så var skönt att få ta det lugnt och bara ligga och vila.

Idag har jag varit hos min syster och ätit lunch med henne och barnen sen tog jag och barnen bussen till dagis så lämnade dom idag, åkte sen tillbaka till min syster som var hemma och fixade innan hon skulle till KSS och jobba. Sen har det inte hänt så mycket var ner till stationen och hämtade ut min tågbiljett och åkte raka vägen hem sen, då jag glömt att posta ett viktigt brev.

Just det fick även reda på att jag kanske måste åka tillbaka hit till Skövde Söndan efter att jag har åkt upp, för min mamma vill att Ida ska följa med upp och om det blir så måste jag åka ner med henne och sen åka upp igen. Blir väldigt mycket tåg åkande isf men blev lovad att få alla biljetter betalade isf, men får säkert höra imorn när jag ska passa barnen medan min syster är på ultraljud.

/Bea

Tisdag morgon

Idag är jag ledig från skolan så bestämde mej för att sova extra länge så hade ställt alarmet på 11, men blev väckt runt 9 att några började smsa mej och va så trött att jag messade att jag skulle sova mer men att vi fick höras senare. Så har ju inte varit vaken så himla länge och är fortfarande väldigt trött och önskar att jag kunde få sova lite till, men ska ut och gå senare då blir jag förhoppningsvis lite piggare.

Har iaf hunnit med att boka tågbiljetter så åker upp till Dalarna redan nästa Onsdag, och det ska bli så himla skönt att få åka upp igen och träffa mamma och Jessica, kan tyvärr inte träffa min bror och hans sambo eftersom dom åker till USA nästa Måndag.


Babbel

Hej!

Har hunnit med rätt mycket på dom här timmarna som jag har varit vaken, har städat klart och dammsugit och torkat golven i nästan hela lägenheten. Har även hunnit vara ner till affären och handlat lite, och just nu har jag en plåt med muffins i ugnen och hoppas att dom blir bra, för fick se att jag inte hade något bakpulver hemma så testade med hjortron salt ist. Så ska spriga och ta ut dom nu, det är med dumle i, jättegoda brukar dom vara.

När dom är klara så ska jag diska och sen börja med lunchen, blir stuvade mackaroner och korv idag, något jag inte har ätit på jättelänge sist var hemma hos mamma innan jag åkte till Turkiet i Augusti.


Söndag

Hej!

Gick upp redan vid 10 idag och var väldigt trött men det var ett måste för fick ju lov att fortsätta med städningen, vill ju att det ska se bra ut när syster kommer senare, eller ja får se hur det blir med den saken för har inte hört ngt från henne än och har smsat. Men nu ser det iaf hyfsat bra ut så ska nog ta och klä på mej och gå ut med soporna och sen gå till affären för att handla lite.

Den här helgen har varit riktigt tråkig har liksom inte gjort något speciellt, var bara ner på stan och handlade till middagen igår sen har det varit städning för hela slanten så, men nu är det bara 1 helg kvar i tråkighet så det kan jag väl stå ut med. För åker ju upp till Dalarna någon gång näst sista veckan nu i Oktober för ska ju på min kusins sons dop så det ska bli kul och komma hem och helgen efter blir det ju Ladies Night och Etage.


Lördag= Städning och sen då?

God morgon!

Men jag har varit uppe i över 1,5 timme redan och sjukt trött eftersom jag inte somnade fören efter 01, kunde bara inte somna och det var ovanligt lätt att gå upp efter bara 7-8 timmars sömn men nu är jag väldigt trött och vill bara lägga mej och sova. Men det kan jag inte göra för idag står det städning på schemat och är inte alls sugen på det, men måste göra det eftersom min syster kanske kommer hit och kollar på film imorn kväll någon gång.

Så vad händer mer än städning idag då? Vet faktiskt inte kanske ska träffa en person men då måste jag vänta på ett telefonsamtal innan jag vet hur det blir och det kan ta hela dagen, fast är inte allt för optimistisk över att det kommer bli något idag. Och om det inte blir så ska jag försöka ta mej ut på en promenad så man piggnar till, men ska se till att ha mer kläder än igår kväll för då var sjukt kallt ute så det enda som var varmt var mina fötter, tack vare mina skinn skor.

Nej ska väl fortsätta med städningen har ju en hel del kvar som ska göras, hade varit mycket enklare att ha en 1:a men tänk så lite utrymme jag skulle ha då tror inte jag skulle fixa det med tanke på att jag har en stor 2:a i nuläget.

 

/Bea


Fredag kväll

Hej!

Sitter och kollar på Idol just nu men jag vet inte riktigt om jag tycker att temat är så bra hitills, men sen när det blir den långa pausen så ska jag ta och plocka ihop lite och även ta och diska.

Det var lite lustigt idag när jag skulle gå till bussen från min syster och när jag hade fått på mej skorna och skulle sätta på mej jackan så hörde jag folk på trappen och precis då kom min syster och barnen hem så jag stannade kvar och bakade choklad muffins med dem. Dom blev rätt goda så fick några med mej hem, men ska inte äta någon fören jag har fått hem vanilj glass för dom blev lite starka i smaken.

När jag satt på bussen hem ringde jag och pratade med mamma och hon hade haft besök på jobbet av min kusin, hennes pojkvän och deras 2 månader gamla son och dom hade bjudit oss till Hugos dop som skulle vara den 24:e Oktober, så bestämde mej för att kolla hur jag går i skolan veckan efter och om det inte är ngt speciellt åker jag upp redan 23:e.

Som vanligt var jag ute och gick idag innan jag började med middagen och såg jättekonstiga hus så kändes konstigt när jag gick där så skyndade mej vidare för det kändes lite obehagligt.


Fredag 9 Oktober 2009

Hej!

Gick upp vid 10.30 idag och gjorde mej iordning och kollade på tv samtidigt sen gick jag ut i förrådet och hämtade in mina bruna stövlar och sen fick jag bråttom eftersom bussen skulle gå 11.32 och klockan hade redan hunnit bli 11.29 så fick lite panik och trodde att jag inte skulle hinna med bussen. Men hade otrolig tur för när jag kom till busshålls platsen så stod det en gubbe där och då insåg jag att bussen inte hade kommit än så kunde lugnt pusta ut.

Åkte till Elins esplanad för att kolla efter något som jag skulle kunna ha på mej när vi ska på Etage 31:a Oktober och fick tag på en jättesnygg blå klänning inne på Gina tricot, passade även på att köpa ett par tjocka gråa strumpbyxor, väldigt fina var dom iaf. Sen skyndade jag till bussen eftersom jag skulle hem till min syster då hon skulle låna datorn, men när jag kom hem till dem så var det ingen hemma så gick in och väntade och efter en stund kom min syster hem och berättade att dom var bjudna på lunch hos grannarna men att jag gärna fick ta något i frysen att äta. Så är kvar hemma hos min syster och har varit här i 2 timmar nu men det är rätt skönt faktiskt, me ska nog ta bussen hem snart för måste hem och städa för på Söndag kommer nog min syster hem och så ska vi kolla på Män som hatar kvinnor, ingen av oss har sett den än och båda vill göra det så vi kan se flickan som lekte med elden sen.

Imorn då vad händer då? Ja det är ju Lördag och helg men för mej innebär det att jag ska fortsätta med städningen och så ska jag eventuellt göra en till sak, men får se hur det blir med den saken för det måste bestämmas i förväg isf. Måste även komma ihåg att jag ska boka tågbiljetter till Borlänge när jag ska upp till Dalarna, gör jag inte det snart så kommer biljetten blir så sjukt dyr att det inte skulle vara värt att åka upp. Och jag ska upp för kan verkligen inte missa Ladies Night i Leksand och får inte missa Etage heller, för var ett tag sen jag var ut nu och det brukar inte hända så ofta nu för tiden.

/Bea

Skulle publiceras Tors 8 Okt

Hej!

Idag har jag varit i skolan och haft föreläsning och direkt efter den gick jag ner till Willys och handlade lite till min syster eftersom jag var bjuden till dem på middag ikväll. Men när jag gick ner till stan så började det regna, inte så roligt med tanke på att min jacka inte var vatten tät men tog mej till Willys iaf och handlade sen tog jag bussen till syster. När jag kom dit så var Maria, Wilma och Hugo där och fikade så fick smaka på dom nybakade bullarna och dom var otroligt goda, får testa och göra egna någon dag. Senare när C kommit hem så åt vi middag och sen åkte jag och syster till Maxi för att handla lite och sen skjutsade hon hem mej och så bestämde vi att jag skulle komma förbi imorn igen för att hon ska låna dator och internet eftersom deras är sönder.

Har även beställt piercing smycke till naveln och hittade jättesnygga och billiga så fick 2 st till priset vad 1 kostar på andra ställen så tyckte att det var bra =) dessutom är den ena självlysande i mörker så det är ju rätt kul, så får se hur bra den funkar sen. Får ju faktiskt byta smycke imorn men det blir svårt eftersom jag inte har något nytt hemma.

Har suttit och pratat med Jessica i över 1,5 timme nu ikväll och pratade mest om när vi ska på Etage när jag kommer upp sista helgen nu i Oktober är ju Haloween fest då och vi letar kläder som vi kan ha på oss då. Så därför ska jag ta bussen till Elins Esplanad imorn och gå in i lite affärer och kolla vad som finns, för jag behöver ngt blått och Jessica ngt randigt.

God natt/ Bea

Lugn Tisdag

Hej!

Nu var det ett tag sen jag bloggade men har ju inte hänt så mycket så har inte har någon större lust för att blogga, idag är jag ledig från skolan och ska passa på att tvätta nu mellan 12-17 sen får vi se vad jag gör. För det finns en person som ville att vi skulle träffas och fika idag men är inte så säker på att jag vill det längre, för fick höra en sak av en kompis igår och om det är samma person så vet jag inte vad som är sant.

Brukar inte ha så mycket planer i månaderna men har lite framöver nu, någon dag sista veckan i Oktober åker jag upp till Dalarna eftersom vi ska gå på Ladies Night i Leksand 30e och sen 31a är det haloween fest på Etage så då ska jag dit med bl.a Jessica och Linn iaf. Sen åker jag inte hem igen fören på måndagen för kommer absolut inte orka åka hem dagen efter Etage.

Och sen den 5e November kommer Jessica ner igen och stannar till 9e och då funderade vi på om vi skulle åka till Göteborg över dagen under den tiden, sen ska vi ju självklart ut och festa, men det gör vi alltid när Jessica är nere och hälsar på. 21a November ska min brors sambo ha sin 30 års fest i OK stugan där hemma och det blir nog stort med massa folk så det ska bli kul att komma hem då.

Sen håller jag och mamma på att kolla efter resa till någon gång i December, men har ite bestämt vart vi ska åka så kollar på en massa olika alternativ och det ser väldigt lovande ut, är faktiskt rätt billigt med 2 veckor just nu, iaf på den sidan som jag har kollat resorna på.

/ Bea

RSS 2.0