Lördag 090228

God morgon!

Vaknade för en liten stund som och nu ligger vi båda här i våra sängar( jag på luftmadrass) och håller på med våra datorer, tänkte att jag skulle försöka mej på att skriva ett litet kort blogg inlägg. Som sagt igår så var vi till Skurup och hämtade pizza så vi åt det innan Lets Dance började och sen satt vi i soffan och kollade på det, när utröstningen var slut så satt dom på karaoket och så sjöng vi lite grann svårt men sjukt kul är det ju.

Idag är det som sagt Lördag och det kommer en hel del folk hit vid 17 men innan det ska vi hinna in till Skurup igen för att gå på apoteket, var dit igår också och köpte allergitabletter men dom hjälper liksom inte riktigt så därför ska jag köpa ögondroppar nu som jag kan komplettera med. Vill ju inte gå runt och ha alldeles röda ögon bara för att det kliar i dem hela tiden=/ men igår tog jag faktiskt 2 tabletter fast det står att man bara ska ta 1 om dagen. Men det bör inte vara någon fara skulle säkert vara värre om man kanske tog 5 eller kanske närmare 10 om dagen.

Nu ska jag ta och klä på mej Jessica är redan i full gång.

Hade fint/Bea


Framme hos Jessica...

Hej!

Jag kom fram till Lund vid 14 och då mötte Jessica och hennes farmor mej på perrongen och sen gick vi till pakeringen där hennes farfar stog och väntade på oss. Sen begav vi oss mot Malmö för att leta reda på Olde Bones där vi ska tatuera oss senare i vår, men vi trodde att vi aldrig skulle hitta dit och var nära att ge upp men till slut så hittade vi dit iaf och gick in och visade våra bilder på det som vi vill tatuera och sen fick vi veta vilken tid vi hade fått.

Sen åkte vi hem till Jessica men först åkte vi in på Tores allköp så Jessica fick hämta sin nya dator som hade kommit idag, när vi kom hem så fick hon en present av mej i förskott, det var en drink bok och den var nog rätt så uppskattad kan jag tänka mej. Senare kom hennes lillebror och Camilla hem och så åkte vi till Ystad för att handla och kom hem för en liten stund sedan och nu så håller vi på och värmer på maten.

Så vi sitter här vid bardisken och sitter vid varsin data och kollar lite grann, jag sitter på msn och kollar även lite bloggar vet inte vad Jessica gör.

Men som sagt resan ner gick väldigt bra och smidigt iaf blev inga förseningar som tur var.
/ Bea

090226 Uppdatering...

Hej!

Nu sitter jag på det andra tåget och vi har åkt i nästan 50 minuter och är redan nere i Varberg, ja det är ju väldigt långt ner för mej som är uppifrån Dalarna egentligen. Fast jag ska ju så klart ännu längre ner och är riktigt duktig på att fota lite så ni får se hur det ser ut där jag åker, passade på att ta lite kort hemma i Skövde när jag väntade på tåget och sen tog jag förresten inge mer kort fören nu när vi kom till Varberg men det är ju inget speciellt att kolla på så, men lovar om det kommer något riktigt intressant eller kanske rent av snyggt att ta kort på så tar jag fram kameran och fotar en massa;)

Nej nu ska jag kolla vidare på nätet om det kanske har kommit upp några fler jobb på Ams eller Offentliga jobb som jag kan söka. Samtidigt sitter jag och lyssnar på en massa musik på Youtube visst har jag musik på datorn men här är det ju en massa musik som jag inte har. Bland annat på Takida med Handlake village och en massa låtar av Britney Spears, men så klart mest Womanizer:P

Hör av mej senare/ B

Första tåget...

Hej igen!

Nu sitter jag på tåget till Göteborg och har redan kommit så långt som till Alingsås och allt går bra och det är riktigt skönt att få åka X2000 det är ju inte varje dag man får göra det. För alltid när jag åker tåg hem till Dalarna då är det ju för det mesta vanligt Sj tåg fast i vissa fall så kan det vara X200 men detta är väldigt ovanligt, det är så till Örebro. Och sedan från Örebro och till Borlänge eller Falun är det Tågkompaniets tåg och dom är verkligen inte bekväma förutom om man sitter inne i 1:a klass så klart men där är det för det mesta fullt.

Kommer fram till Göteborg runt 11.17 tror jag att det är och får vänta i lite mer än 10 minuter innan tåget ner till Lund går och det är väldigt skönt att inte behöva stressa för det behöver jag verkligen inte göra, har stressat alldeles för mycket tidigare så nej vill inte stressa nu.

Jag skrev förut att jag inte kände av att jag var trött men det har faktiskt börja att komma nu och eftersom jag inte har så lång tid kvar innan jag ska gå av så vill jag ju inte somna nu.


/ Bea


090226

God morgon!

Jag gick faktiskt och la mig strax före 01 inatt men kunde inte somna fören 04 och skulle upp redan vid 07.50, men det gick faktiskt riktigt bra för nu är jag iaf uppe och sitter på stationen och väntar på att tåget ska komma så jag får gå ombord och åka ner mot Jessica.

Så idag består största delen av min dag av att vara ute och åka buss,tåg och bil och resten är jag med Jessica. Men iaf på 40 min så hann jag att klä på mej och fixa håret och även sminka mej, jag hann även med att gå ut med soporna, detta tycker jag var väldigt duktigt av mej som annars kan vara rätt seg.

Skrev ju igår att jag skulle ta en massa kort idag under min resa men jag glömde ju så klart kabeln till kameran som behövs för att lägga in bilderna, men lägger så klart upp dem när jag har kommit hem igen. Sitter ju som sagt p mitt mobila bredband och det funkar hur bra som helst så är väldigt nöjd med att jag sa att jag ville ha ett sånt när han ringde från Glocalnet.

/ Ciao Bellas

Sista inlägget för dagen 090225

God kväll!

Nu har jag suttit och kollat på både Greys Anatomy och Dirty Sexy Money och har även passat på att kolla vilken buss jag ska ta till tåget imorn och fick ställa om alarmet på mobilen till 7.40 ist för 08 eftersom jag ska hinna ut med lite sopor innan jag ska åka. Nu tänkte jag faktiskt gå och diska och sedan ska jag tvätta bort allt smink och gå och lägga mej och försöka sova så jag åtminstonde får sova några timmar innan jag ska upp imorn.

Men bara för att upplysa er så har jag ju datorn och mitt mobila bredbad med mej imorn när jag åker så kommer att blogga lite när jag sitter på tåget, tänkte passa på att ta lite kort så ni får se hur min resa går. Men måste först hitta kabeln till kameran och sedan komma ihåg att lägga ner laddaren till kameran också, vill ju kunna ta lite kort i helgen.

Fast egentligen för att kunna hinna med allt som ska göras imorn så borde jag väl gå upp ännu tidigare men det tänker jag absolut inte göra. Måste även duscha och raka benen och annat viktigt som behövs göras innan jag ska åka så får ta och fundera över om jag ska gå upp ännu tidigare än vad som är planerat eller kanske fixa det redan idag.

Ciao


Uppdatering 090225

Hej!

Jag som skrev ett jättelångt inlägg nyss men jag råkade radera halva och orkar inte skriva om så skriver iaf att jag blev inte hemma och packade och städade som tänkt utan åkte på stan med syster och barnen och kom nyss hem. Hinner inte skriva mer nu eftersom jag måste packa klart och sedan måste jag ta tag i städningen så det ser bra ut när jag kommer hem på Söndag kväll.

Lättroad eller vad?

Hej!

Ibland kan jag faktiskt vara väldigt lättroad och därför har jag suttit inne på 
http://www.wordle.net/create  ocf fått fram mina senaste och mest använda ord här på bloggen, dessutom skrev jag in min bloggadress flera gånger så jag fick orden i olika format och färger och dessutom är det inte exakt samma ord på dom olika som jag fick upp.


Här är den första bilden som ni ser består den av mest mörka färger tsms med vitt.


Medan på den här andra bilden så är det lite olika färger.


Och på den här tredje är det svart bakgrund med blå, grön och röd text.

Alltså ser ni jag fick upp olika ord och olika bilder fast jag skrev in det alldeles efter varandra, visst kan jag vara lättroad när jag tycker sånt här e kul?

Nu ska jag faktiskt gå och sätta mej och kollapå lite tv och sen göra iordning lite mat så jag får något i magen idag, efter det ska jag väl sätta igång att packa.

090225

Privet ,Guten tag, Hola, Jin Dobre, Bon jour, Nihao, Moi, Hello, Hej!

Jag vaknade faktiskt tidigt idag också redan 09.30 var jag vaken men försökte somna om men gick inte eftersom det är så sjukt lyhört i lägenheterna här så hör jag när andra personer går i trapphuset eller i lägenheten bredvid. Så efter att ha legat kvar i sängen en stund bestämde jag mig för att gå upp och lägga mej i ett varmt och skönt bad, sagt som gjort det gjorde jag låg kvar en stund och nu har jag krypit ner i sängen igen, det är så himla skönt. 

Idag mår jag iaf lite bättre än vad jag gjorde igår och tror inte att jag har någon feber idag heller så det är ju skönt, halsen lindrar jag med att äta en massa halstabletter och sen äter jag även strepsil som lindrar halsont så det ser rätt ljust ut inför min resa till Jessica imorn.

Men idag ska jag iaf passa på att packa ner alla mina saker som ska med imorgon när jag åker med tanke på att jag inte kommer hinna packa något imorn, det enda som inte ska packas ner idag är mitt smink och mina ansiktskrämer för dem behövs verkligen idag och imorn. Men det första som åker ner i resväskan är alla Jessicas grejer för dem får jag absolut inte glömma, alltså det är inte så himla mycket som är hennes grejer men dom är ju absolut viktigast. Sen ska jag även se över vilka kläder jag ska ha med mej när jag åker, blir nog alla dom där 3 klänningarna och sen nått par jeans och tröja och toppar sen klarar jag mej hela helgen.

Måste ju även städa idag om jag orkar vill säga men skulle ju vara riktigt bra om det hanns med, eftersom jag får besök nästa vecka då mamma kommer ner igen eftersom Ida fyller år nästa Torsdag, sen kommer ju min bror och hans sambo ner den Fredagen också så vill ju att det ska se någorlunda snyggt ut iaf. Kan faktiskt vara riktigt duktig på att städa när jag verkligen känner för det och andra gånger så orkar jag inte städa utan allt hamnar på olika ställen där jag vet att ingen skulle få för sig att kolla.

Arevoir/ Adios/ Bye/ E,pa Zdravo/ Arrivederci/ Hei Siitten/ Hajd zdravo/

090224

Hello!

Nu sitter jag här i min sjukt sköna säng och inte gör något speciellt chattar bara med lite folk på msn och läser lite bloggar. Idag har jag faktiskt gjort en sak som jag inte tänker berätta vad jag har gjort för då förstörs överraskningen till dem som ska få se det senare.

Men nu är det så att jag har problem med vad jag ska ha på mej när Jessica ska ha sin födelsedagsfest, har några olika alternativ men dom är fina allihopa på sina sätt så de är sjukt svårt att bestämma sej vilken jag ska ta. Blir väl så att jag slänger ner alla alternativen och byter om tusen gånger innan allt folk ska komma, får alltid beslutsångest när jag har olika alternativ som är fina. Så imorn ska jag iaf börja packa eftersom jag åker rätt tidigt på Torsdag eller ja efter 10 men tänkte gå in på pressbyrån och köpa något som jag kan äta till frukost och även kanske något lätt till lunch som en macka eller en sallad.

Pratade precis med mamma i telefonen och har beställt Idas födelsedags present nu, hon får ett "start set" med en massa möbler och sånt till dockhuset som hon ska få i present. Det är så roligt att fråga Ida vad hon vill ha i present för då säger hon: "Jag vill ha ett sånt dockhus som Ebba har" och frågar man vad hon vill ha mer så låter de så här: " Jag vet inte får ta det jag får". Hon är så himla härlig och den tjejen fyller bara 4 år, vad kommer hon säga nästa gång hon fyller år då? Eller kanske vad kommer hon säga att hon vill ha i julklapp.

Fast min present till henne fixade jag redan förra veckan och hon får kläder av mej, var in på H&M och gjorde lite fynd, bland annat en klänning med Hello Kitty på, ett par gråa lite mjukare jeans, leggings  och till sist så hittade jag en huvtröja med dragkedja där det är Hello Kitty på ryggen. Ida kommer antagligen bli jätteglad för hon älskar verkligen Hello Kitty och skulle helst ha det på alla sina kläder.


Jag bestämde ju för ett tag sen att jag inte skulle shoppa något på två månader och det har faktiskt gått alldeles utmärkt hitills för när jag sa det så gällde det kläder och sådant som jag egentligen inte behöver och när det gäller grejer till lägenheten så får jag shoppa. Sen måste jag ju kunna få köpa födelsedagspresenter åt mina nära och kära, men ska se till att kunna hålla det där löftet nu och inte shoppa något även om jag verkligen vill ha det.


För det kan ju vara bra att spara pengar nu när jag inte vet när jag får något jobb och sen är det viktigare att betala alla räkningar än att shoppa, för det kan jag göra vid ett senare tillfälle när jag har en bra inkomst som jag klarar mej på för det gör jag inte nu om jag skulle shoppa också. Det är inte någon som kan tänka sej att sänka lite pengar till mej eller nån som kan tipsa om nått jobb?

/Ciao bella


Kort uppdatering...

Hej!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg skulle ju iväg på möte idag men jag har ju feber och orkar absolut ingenting då, så därför stannade jag hemma istället så jag kan kurera mej så att jag blir frisk tills på Torsdag då tåget ner till Jessica går. Så har inte gjort något alls idag förutom att ligga kvar i sängen och kollat på Andra avenyn men kunde inte kolla klart på det sista avsnittet för det fastnade efter att jag hade kollat på det i 10 minuter. Visst sen fixade jag även iordning mat också blev samma igår eftersom jag inte orkade göra något avancerat när jag är så här.

Tisdag 24 Februari 2009

God morgon!

Tänk att jag har vaknat tidigt i en hel vecka  nu det är helt otroligt med tanke på att jag dom föregående veckorna har vaknat mellan 12 och 13 så detta är ju jättebra, vaknade faktiskt redan 09.45 idag också men valde att ligga kvar och dra mig en liten stund innan jag gick upp.

Jag somnade faktiskt relativt tidigt inatt också med tanke på att vissa dagar har jag varit vaken till mellan 03 och 04. Men igår innan jag somnade så passade jag på att ta tempen eftersom jag kände mej varm och precis som jag trodde så hade jag feber, tog den nu på morgonen igen och den hade gått upp nu. Så ska försöka dricka en massa vatten så jag får ner den vill ju inte ha feber på Torsdag när jag ska åka till Jessica, förresten nu är det ju bara 2 dagar tills jag åker dit och 3 dagar tills hon fyller år.


Iaf innan jag skulle sova igår så passade jag på att läsa lite bloggar och den ena tjejen hade skrivit om fjortis bloggar, alltså såa tjejer som egentligen måste ha föräldrarnas tillstånd att blogga här på blogg.se, eftersom dom är under 15 år. Vissa av dessa tjejer hade iaf lagt ut nakna och lättklädda bilder på sig själva och även håller på och kallar varandra för en massa elaka ord och sen blir vänner och fortsätter göra så mot någon annan. Jag kan hålla med om att detta är helt sjukt att dom får hålla på så, skulle kunna finnas en gräns på vad man får lägga upp för bilder på sina bloggar också. Vissa av tjejern har iaf lyckats få blogga trots att dom inte har förälders godkännande medan andra har det och föräldrarna läser deras bloggar och till och med kommenterar på bloggen, det är ingenting om att det dom håller på med är fel.

Nu kurrar min mage som bara den efter frukost men någon sån har jag ju inte hemma så får leta reda på något annat som jag kan äta istället.


/ Bye

Blandad kompott...

Hej!

Nu sitter jag här i sängen och kollar runt lite på nätet tänkte faktiskt slå av datorn om en liten stund eftersom jag redan känner mej trött och behöver få sova inatt eftersom jag ska städa frysen imorn och sen iväg på en "jobb" grej, vill ju inte se allt för sliten ut när jag kommer dit och ska lämna mina papper till dem som är där. Sen är det ju lite information så jag vill ju orka lyssna på det också, vill ha så mycket information som möjligt nu när jag verkligen behöver ett jobb.

Till middag blev det iaf nått så enkelt som egen hamburgare i pitabröd och tzatsiki till det, det var sjukt gott så är stolt över mej själv som ställde mej och lagade mat idag. Det var ju första gången på jättelänge men jag tycker att det är jättetråkigt att laga mat till mej själv skulle vara annorlunda om man hade någon annan att laga mat till och sen ha någon att äta med också.

Nu har jag inget mer att skriva men jag skriver imorn efter att jag har kommit hem från mötet.

/Ciao

Hemma igen..

Hej!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit borta i över 5 timmar, nu ska ni få höra vad jag har varit ute på;)  Började iaf att ta bussen ner till stan så jag kunde fylla på mitt busskort, sedan skulle jag ta bussen till Maxi men då skulle jag få vänta i 15 min så jag tog en annan buss som jag trodde skulle gå ungefär samma väg som en av dom jag brukar åka med. Men det gjorde den ju inte utan jag hamnade lång bort från Maxi så jag hoppade iaf av bussen och visste på ett ungefär vart jag var, så började att gå och gå och till slut efter att jag hade gått 1kilometer så var jag mitt emot Maxi iaf och var jättearg på mej själv för att jag inte hade lust och sitta på station och vänta på den rätta bussen.

Så gick jag in och handlade lite grejer som jag skulle ha, passade ju även på att köpa hårfärg men eftersom jag inte visste vilken jag skulle ta så köpte jag den färgen jag hade sist och sen en nyans ljusare, vill ju att det ska bli samma färg på hela håret. Så vet faktiskt inte vilken av dem som blir bäst, skulle kunna tänka mej att med den ljusa så kanske det ungefär lika som jag har i utväxten iaf. När jag satt på bussen hem sen iaf så smsade min syster om jag ville träffa dem på stan och fika så gick hem och la in maten i kylen och frysen och kollade när bussen skulle gå sen, men då ringde hon och sa att jag skulle komma hem till dem ist. Så åkte dit iaf så vi fikade lite, blev varmchoklad och smörgås.

Just det jag var in på affären nu när jag gick hem och hämtade ut mitt mobila bredband från Glocalnet och det funkar jättebra den lilla stunden som jag har haft det igång iaf, så ska ta det med mej när jag ska åka till Jessica på Torsdag:P

Nu ska jag laga lite mat har inte bestämt mej än för vad jag ska laga men blir nått gott iaf, köpte hem tsatziki från Maxi så ska nog göra iordning som jag kan ha den till. Älskar verkligen det skulle kunna äta hur mycket som helst.

/ Bea


Jessica....

Nu är det bara 4 dagar kvar tills Jessica fyller 20 år och då ska vi festa, sen är det ju bara 3 dagar till jag åker ner till henne i Skåne det ska bli riktigt kul och komma ner och träffa henne igen var ett tag sen sist nu.

Hennes blogg hittar ni här: http://dontsaythewords.blogg.se


Måndag, början på en kort vecka...

God morgon!

Jag vaknade faktiskt tidigt idag före 10 alltså det är ju tidigt för mej som inte har vaknat fören runt 12-13 vissa dagar förut, men jag tror att de har och göra med att jag gick upp tidigt hela helgen förresten så gjorde jag väl det hela förra veckan. Men fan vad jag blir förbannad på mitt immunförsvar nu för när jag vakande så kännde jag att jag hade jätteont i halsen och det svider som sjutton och kliar gör det med, sen har jag blivit förkyld igen också nyser som bara den hela tiden inte alls kul.

Har faktiskt redan hunnit duscha på den lilla tiden som jag har varit vaken men sen kröp jag ju ner i sängen igen, rätt välbehövligt kan jag säga, var sjukt trött igår när vi åkte hem så satt och halvsov rätt mycket men sen efter Örebro så sov jag och gjorde det iaf en timme. Jag ska gå ner till "centrum" här och ta ut lite pengar så jag kan fylla på mitt busskort sen ska jag gå in och hämta ut mitt mobila bredband som ligger på affären och väntar på mej. Den där utflykten till Maxi som jag hade tänkt att jag skulle göra får nog vänta till imorn kanske, för när jag är så här förkyld som jag är nu då mår jag inte alls speciellt bra och allt tar dubbelt så lång tid än de tar annars.

Ska nog passa på att resan ur frysen medan jag ändå är hemma och inte har något speciellt att göra, för jag har en massa mat och sånt där som egentligen är min systers men fick ta hit dom när deras frys pajade i höstas sen har det inte kommit tillbaka. För nu är frysen full och jag skulle behöva få rensa ur så jag får in det jag ska handla sen, så jag får ner mina matdosor där när jag har lagat mat.

Förresten så är det inte bara förkyldning och halsont som har kommit på en dålig tid utan jag har även f.ått en massa finnar som bara inte vill gå bort, kan tillägga att jag brukar inte ha finnar så himla ofta och det är jag verkligen glad över. För när dom väl kommer så är dom som grannarna hemma i Mockfjärd alltså överallt och jättesvåra att göra något åt.

Hm jag funderar på om jag ska ta och sova en liten stund till jag är faktiskt sjukt trött och skulle verkligen uppskatta om jag kunde somna om igen, fast det kanske är en dum ide. För vad gör jag den dagen jag ska till skolan igen eller ännu troligare ska iväg och jobba, då kan jag ju inte sova hur länge somhelst nej jag ska se till att piggna till så jag kan gå upp om ett tag eller så.

/ Bea

Massa blandade grejer....

Hej!

Jag har inte gjort så himla mycket sen jag kom hem har bara suttit och kollat på tv och suttit vid datorn och läst lite bloggar. Har faktiskt inte haft lust att laga någon mat nu ikväll så är väl lite hungrig men har ju inget hemma så jag får gå till affären imorn. Det blir inte så att jag ska vara barnvakt imorn för Max hade feber nu ikväll också så min syster stannar hemma med honom imorn så jag ska nog ta bussen till Maxi och handla lite. Ska handla en massa mat som jag kan lägga i frysen när jag åker till Jessica, sen ska jag passa på att kolla på hårfärg också,tror inte att dom har den färgen jag vill ha på affären här nere.

Just nu sitter jag och kollar på Bridget Jones på 3:an men det är reklam just nu så jag sitter för tillfället och kollar på Beck på 4:an istället. Vet inte vilken tid jag kommer gå och lägga mej ikväll det får mina kontakter på msn bestämma eller alltså om jag har trevligt sällskap så sitter jag ju så klart uppe om jag inte är trött. Jag hoppas på att mitt jättetrevliga sällskap kommer in snart men jag ska inte hoppas på för mycket, för då blir jag bara besviken om det inte blir så.

Jag känner mej så sjukt rastlös och skulle vilja hittapå något och göra, men vad gör man tjugo i elva på kvällen när man bor i en rätt så lyhörd lägenhet? Smart som jag var så glömde jag mitt busskort hemma hos mamma idag när vi åkte och det kostar inte lite pengar heller, dessutom räcker det bara i en månad, men ska höra om hon kan skicka hit det. Just det måste gå in på affären här nere och hämta ut mitt paket från Glocalnet också, där i ligger mitt mobila bredbad som jag beställde:P så skönt att få det då behöver jag inte krångla med någon dum internet kabel när jag ska sitta vid datorn. Sen blir det helt perfekt att ha när jag är ute och åker tåg också, då kan jag ju sitta på internet och blogga samtidigt om jag har något vettigt att skriva då vill säga.

Nu ska jag fortsätta kolla klart på Bridget Jones och sen får vi väl se vad jag hittar på om jag lägger mej och sover eller hittar på något annat att göra.

/Ciao

Söndag 22 Februari...

Hej!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit hemma hos mamma i en vecka, åkte med min syster och familj hem och tänkt åka in på Ikea och handla men vi struntade i det eftersom Max precis hade somnat när vi kom dit. Så vi åkte vidare och gick in på Mc Donalds i Mariestad och åt istället fast jag vile ha en cheesburgare men min syster beställde en vanlig åt mej och den var inte så himla god, men fick i mig något att äta iaf. När jag kom hem så låg det en hel del post och väntade på mig så det var bland annat att vi har fått högre hyra och även mitt nya bankkort. Jag hade även fått från Västragötalands regionen att dom tackade för min ansökan om tjänsterna på sjukhuset och att dom skulle gå igenom alla ansökningar nu så får vi väl se hur det går för mig.

Tänkte att jag skulle ta och kolla igenom på både arbetsförmedlingen och Offentligajobbs hemsida och kolla om det har kommit upp några fler jobb som jag kan söka, det skulle ju vara väldigt bra, då ökar jag ju iaf mina chanser att få ett jobb.

Imorn ska jag nog hem till syster och ta barnen till dagis eftersom min syster börjar jobba tidigt och hennes man ska ta tåget till Göteborg runt 07.30, men det är inget bestämt än dom skulle höra av sig senare så jag fick höra hur det blir för Max hade feber igår och han hade det idag också.

Dessutom kan jag säga att jag hatar msn just nu för när jag skulle logga in när jag kom hem så fick jag lov att ladda ner den nya versionen för att kunna logga in, men det tar ju så sjukt lång tid att ladda ner det så jag blir galen på det snart. Inte nog med att det tar lång tid det gör ju så att allt annat går mycket långsammare också, ibland känns det som att allt kommer hänga sej och att jag kommer få starta om datorn och sen få göra om allt..

/Bea

Natt inlägg

Hej!

Passar på att skriva ett inlägg medan jag ändå är vaken, sitter inloggad på både msn och tagged.com och får massa meddelanden, för många komplimanger från typ muslimska killar/män där dom skiver att jag har fina ögon och så vidare, men det kan jag själv inte hålla med om . Tycker att mina ögon är så himla vanliga här i Sverige så jag önskar att jag kunde ha bruna ist, tycker att det är så sjukt fint.

Nu är jag iaf ny klippt mamma klippte mej efter 21 och det tog inte lång tid fören hon var klar så sedan la jag mej i badet och efter det gick jag raka vägen upp hit och har suttit här sen dess, har även kollat efter lite fler jobb men det har inte kommit nått nytt än.

Nu orkar jag inte skriva nått mer är sjukt trött så ska gå och lägga mej strax.

/B

Torsdag 19 Februari

Hej Hej!

Idag vaknade jag först vid 08 men tyckte att det var alldeles för tidigt att gå upp då så jag somnade om som tur var, sen vaknade jag igen vid 10 och tänkte att jag skulle gå upp då ist men somnade tydligen om igen för sen vaknade jag när klockan var 12.20 igen. Men den här gången gick jag faktiskt upp och jag har varit väldigt effektiv under den tiden jag har varit vaken, har bland annat ringt till Telia och ändrat telefon och bredbandet så att det står på mamma nu, förut stog det på pappa men det blir ju fel eftersom han inte levar längre. Sen skulle jag ringa till miljonlotteriet och säga upp mammas medlemskap där men fick sitta i telefonkö hur länge som helst så jag tröttnade till slut.

Sen ringde jag till Korttiden där jag ska jobba i sommar och pratade med Lina men då skulle hon kolla upp vilka dagar jag kunde gå intro så skulle hon ringa upp mej. Men när hon väl ringde så berättade hon att dom måste prata med chefen först innan dom tar in någon på introduktion gällande försäkring och sånt så hon skulle ringa mej nästa vecka istället för chefen var ledig nu.

Var ut i förrådet en sväng och kollade på vårat gamla dockskåp som Ida ska få i födelsedags present och mätte alla väggar och så för vi tänkte att vi skulle tapetsera om där inne så det blir riktigt fint. Fick massa överblivna tapetrester av min bror och hans sambo igår så ska vi mäta på dem då och sedan börja göra i ordning där inne.

Nu har jag suttit och kollat efter jobb på både platsbanken på arbetsförmedlingen och även på offentliga jobb, men det jag hittar nu så står det att körkort krävs och jag har ju inget så blir ännu mindre jobb som jag kan söka:( Men jag har iaf skickat in mina uppgifter till arbetsförmedlingen nu så inom 14 dagar så måste jag gå till dem och bli inskriven så det ska jag nog passa på att göra nästa vecka innan jag åker till Jessica.

Ska fixa mat lite senare så den är klar tills mamma kommer hem, det blir fiskpanetter och potatis och till det blir det en underbart god dillsås.

Mamma ska även klippa mej ikväll om hon hinner med det, för det behövs verkligen mitt hår är så himla slitet och jag vill inte komma till frisören sen och måste klippa av jättemycket. Nej då är det bättre att mamma klipper först och att jag sen går till frisören och det ser bättre ut än om jag skulle gått dit först. Mamma är faktiskt duktig på att klippa så därför får hon göra det, ingen utbildning har hon men har klippt oss lite då och då och det har alltid blivit bra, hon brukar även få klippa min morbror när han kommer på besök också. Jag har bestämt mig för att jag inte ska klippa av min lugg utan den ska få växa en bit till så den är lättare och ha och göra med.

/ Bea

Torsdag 19 Februari 2009

Hallå!

Nu har jag inte bloggat på ett tag och Jessica tyckte att jag skulle göra ett inlägg så jag passar väl på och gör det medan jag ändå är vaken. Så jag sitter som sagt här framför datorn men nu är jag ju hemma hos mamma och hälsar på vi åkte ju upp med tåget i Söndags och jag ska vara här ända till Söndagen som kommer.

För er som kommer ihåg så ska jag ju ta ett uppehåll från skolan och börja jobba istället så under dom här två föregående dagarna har jag varit jätteduktig och hunnit söka minst 6 stycken olika jobb, fast då är dom flesta bara som timvikarie men har sökt en tjänst som vikarie på 75% på Neuro på Sjukhuset hemma i Skövde. Nu har jag ju inte råd att vara kräsen med jobb så därför har jag faktiskt sökt både inom äldre vården, LSS och på sjukhus, måste ju få ett jobb så jag kan betala min hyra och mina räkningar som kommer varje månad.

Men bestämde mig tidigt den här månaden att jag inte ska shoppa några kläder på minst två månader och än så länge har det faktiskt gått riktigt bra, har kunnat gå in i en klädaffär utan att vilja shoppa något, det kan jag säga att det är inte ofta det har hänt innan. Jag brukar nästan alltid komma hem med en eller flera påsar när jag kommer hem från stan. Men nu ska jag även försöka undvika stan också så gott det går för om jag inte kommer i närheten av en klädaffär så kan jag ju inte shoppa något.

Det enda undantaget som jag har gjort är när vi var på Ikea igår för då köpte jag lite grejer till lägenheten men det var ju bara sådant som var nödvändigt, för jag behövde verkligen en lampa i hallen man ser ju inget när det är mörkt ute.

Sedan angående jobb så har jag inte bara sökt jobb hemma i Skövde utan jag har även sökt i Hjo, Falköping, Tidaholm och även i Skara. Sen ska jag ju jobba på ett korttids ställe inom äldrevården i Tibro i sommar och har redan fått förfrågan av dem om jag kunde tänka mej att jobba lite innan och det tackar jag ju naturligtvis ja till.

Så nu när jag kanske kommer få det dåligt med pengar ett tag så har jag suttit och skrivit upp vad jag ska äta för mat i 6 veckor framöver tror jag att det var, så det blir ju mycket rester som jag äter dagen efter eller som jag fryser in och tar upp senare.

Jag ska nog ta och gå igenom min garderob när jag kommer hem och se över mina kläder om jag har något som inte är slitet och ser bra ut så ska jag nog lägga upp det på Tradera, ska även se över studie material av det som jag köpte när jag började i Trollhättan. Funderar även på att lägga upp min gamla kamera som jag fick i födelsedags present för något år sedan eftersom jag inte har någon användning av den längre. Har nog en hel del grejer som jag skulle kunna sälja där och så kanske jag kan tjäna in lite pengar på att göra det, skulle ju passa alldeles utmärkt att göra så.

Senare idag så måste jag komma ihåg att ringa till mitt sommarjobb så vi kan bestämma när jag ska gå min introduktion, detta måste göras innan 15.00 eftersom tjejen jag ska prata med slutar då. Sedan ska jag komma ihåg att ringa två samtal åt min mamma också, lär väl göra det fast jag inte alls vill. Och sist men inte minst så ska jag gå ut i förrådet och mäta väggarna i dockskåpet som Ida ska få i födelsedagspresent så vi kan fixa till med tapeter och andra roliga saker.


/Bea

Natt inlägg...

Hej!

Jag skulle egentligen ha somnat redan vid 23 men då var det folk inne som jag bara fick lov att chatta lite med så tänkte stänga ner strax efter 24 när dom hade loggat ut och jag var verkligen trött. Men tror ni att jag stängde av dator då? haha nej nej jag la mej till rätta i sängen och började läsa lite bloggar och sedan gick jag ut på Youtube och kollade på lite olika bloggerskors video uppdate och vissa var riktigt gamla så det var kul att kolla på dem.

Men nu är jag trött så jag ska stänga ner alldeles strax har bara en låt som jag bara måste lyssna på innan jag stänger av, den här låten betyder så himla mycket för mej. Fick frågan av en person en gång om det var den enda låten som jag lyssnade på men så är det inte, men lyssnar på den här låten så mycket för jag har starka minnen till den och ibland vill jag minnas dem. Eftersom jag ändå inte kan somna än och inte kommer att ha tid att blogga något senare idag så kan jag skriva lite om vad som blir dagens outfit.

Ett par tjocka svarta strumpbyxor, svart midjehög kjol från Indiska, Mörkblå/ svart randig topp från H&M och en ljusblå kofta från Cubus. Till det ska jag nog ha mina svarta stövlar och så klart min täckjacka, eftersom det fortfarande är för kallt för att jag ska kunna ha min nya snygga skinnjacka.

Får se om jag kan lägga in en bild senare i helgen eller i början av nästa vecka. Tror inte att jag kommer hinna blogga på Lördag heller kommer säkert vara fullt upptagen under dagen och sen får jag ju besök på kvällen så då vill jag ju inte sitta vid datorn och vara osocial.

Ska ju egentligen och träna med syrran på Söndag men då är det så att hon jobbar dag och slutar inte fören 15 och jag och mamma tänkte att jag ska följa med hem till Dalarna på Söndag och då skulle vårat tåg gå vid 15.30 så det funkar ju inte att träna den dagen. Men på Lördag ska min syster och Ida till simhallen och bada men jag kan inte bada då utan funderade på om jag ska passa på att gå upp och gymma istället skulle varaväldigt skönt att få det gjort.

Nej måste lägga mej nu så jag iaf får sova en liten stund innan jag ska upp igen, men det är sjukt faktiskt för även om jag sitter och gäspar så känner jag mej ganska pigg så känns som att jag lika gärna skulle kunna gå in och duscha och sedan vara uppe resten av tiden, men vet inte vad jag skulle göra så länge. Det är ju inte roligt att sitta vid datorn när man inte har nå folk att prata med.

Nu säger jag God natt för första gången idag...

Lite olika saker...

Hej!

Det blir ingen paus som jag hade tänkt för fick lite bättre nyheter från skolan och om jag tar ett studie uppehåll så finns min plats kvar när jag är redo att komma tillbaka och det låter ju bra. Så jag har mailat till studievägledaren och sagt att jag vill boka en tid med henne och prata om det och sen ska vi se över en egen studie plan åt mej så att jag ska kunna ta mej igenom dom tre åren sen.

Just nu sitter jag och chattar med lite folk på msn fast jag behöver egentligen sova för mitt alarm ringer 07.45 imorn och då måste jag verkligen gå upp och städa, duscha, gå ut med soporna och sedan skynda mej till bussen. För den går 09.32 och sen ska jag ta bussen från stationen 10.20 men där emellan måste jag hinna gå och ladda på mitt busskort så jag kan åka till och från Skara imorn. Ska ju bara dit och möta upp mamma som åker dit med min bror och morbror för att dom ska kolla på en sak, sen ska hon följa med mej hem så ska vi hämta barnen på dagis. Ska även passa på att ge Ida hennes present som jag fick hem igår, det är bara ett nagellack men hon älskar när mormor sätter sig och målar naglarna på henne och även tå naglarna på sommaren. Just det igår fick jag även hem mitt H&M club kort och två värde checkar jag som inte ska shoppa något men kan ju låta mamma kolla om hon ska ha något och kan ju även höra med Tessa om hon ska ha något åt sig eller åt barnen.

Just det imorgon måste jag ju även komma ihåg att ringa till Korttiden i Tibro och prata med Lina så vi får se över när jag kan gå introduktion, sen frågade ju hon också om jag kunde tänka mej att jobba extra redan nu och det sa jag ju självklart ja till, tackar ju ja till allt jag kan få nu väldigt bra med extra pengar:P

Nu ska jag snart vara duktig och stänga av datorn och sova.

Natti

Lycklig men ändå orolig...

Hej!

Idag när jag vaknade och kollade på mobilen så hade det ringt två gånger från samma nummer och det var från ett ställe i Tibro kommun och de hade lämnat meddelande så jag ringde självklart upp dem. Så jag fick prata med en tjej som hette Lina, hon verkade riktigt trevlig och dom undrade om jag ville jobba hos dem i sommar under de första 4 veckorna, så alltså : V.26, 27, 28 och 29. Ska jag jobba hos dem i Tibro, men vi skulle höras mer imorgon så vi fick bestämma när jag ska gå min introduktion. Och det här är jag ju jätteglad över att jag har fått men på samma gång har jag en stor klump i magen som handlar om oro, hade nämligen fått ett mail från nån på skolan så hon ville att jag skulle ringa henne men jag tror att jag vet vad det handlar om, tror ärligt talat att jag inte kommer få gå kvar. Hur ska det gå med allt? med lägenheten, jobbet? Jag har absolut ingen aning och jag är så förtvivla d. Alla i min familj trodde att jag skulle lyckas med det här men nu kommer jag göra dem så himla besvikna och jag vill inte ens tänka på vad pappa skulle ha sagt, han skulle ha varit så besviken. Jag klarar inte av det här längre, vill bara lägga mej och somna om igen och sen vakna så visar det sig att allt bara var en hemsk mardröm, att pappa lever och det går jättebra för mej i skolan.

Så nu funderar jag ärligt på att ta en paus från bloggandet några dagar så jag får fundera på allt hur jag ska klara av det här.

Natten 11 till 12 Februari..

Hej!

Det blir ett natt inlägg från mej inatt igen eftersom jag inte har någon tid som jag måste masa mej upp till imorn, har suttit här och läst en massa bloggar eftersom jag har så sjukt tråkigt är inget roligt inne på msn heller. Nu tänker jag faktiskt vara så dum så jag berättar att jag ska få besök på Lördag och vi kan väl kalla det för en dejt. Så jag vet att det finns en person som iaf har läst min blogg en gång som var intresserad av mej men inte ville det om jag hade någon annan, så om du hade lugnat dej lite och låtit mej komma och fråga dej och inte fråga flera gånger. Så nu kan det vara kört för din del för som sagt på Lördag har jag en dejt och den ska bli bra, visserligen ska vi sitta hemma hos mej och kolla på film men kan nog fixa en middag också. Men jag har ett stort problem mamma kommer ner på Fredag för att hon ska med min bror till Skara och kolla på en sak sen ska hon nog stanna över helgen, men ska höra med syrran om hon kan få sova hos dem. Vill ju inte ställa in det här nu när det äntligen blir av. Jag borde veta bättre än att skriva här att jag ska på en dejt för ni som har läst tidigare så har det ju inte gått så himla bra, men kan bara inte låta bli.

Iaf när jag satt och läste någon blogg så undrade tjejen som skrev bloggen iaf om läsarna tyckte att hon skulle spara ut sin lugg eller om hon skulle klippa den igen och då ställde jag samma fråga till mej själv, eftersom min lugg är i ett sånt där mitt emellan stadie nu och kommer säkert ta tuden år på sig innan den växer ut lite till så jag kan fixa till den bra. Har nog tyvärr ingen bild där jag har lugg som jag kan lägga in annars hade ni ju kunnat fått säga vad ni tycker att jag passar bäst i, men kan lägga upp en bild på hur det ser ut nu så kan ni säga iaf.


Så här ser jag ut nu i håret som ni ser luggen är helt omöjlig i den här längden blir inte ens bra när jag sätter upp den. Får fundera på det till jag ska till frisören, syrran ska boka tid eftersom det är min försenade julklapp från dem. Ingen färgning ska göras på bra länge nu tappar sjukt mycket hår hela tiden, vill bara ha tillbaka mitt långa hår som jag hade när jag var liten. Kan berätta senare vad jag gjorde då, hände ett antal gånger kan jag iaf säga.

Hittade även en sida ikväll: www.wordle.net/create, där man kan skriva in sin blogg adress och sen kommer de ord som man har användt sig mest av här kommer mina:

Haha det ser faktiskt roligt ut så testa detta;)

Nu ska jag försöka se om jag kan sova, om det inte går så ska jag lägga mej i soffan och kolla på tv och somna där istället, har gjort det dom senaste dagarna men nu har jag saknat min säng. Eftersom soffan är så kort så kan jag ju inte sträcka på mej utan får sova ihop krupen nästan som ett foster och sen vaknar jag med en hemsk smärta i nacken, men men får skylla mej själv.

God natt

Skolan och paket..

Hej!

Idag har jag varit i skolan det var första och enda dagen den här veckan och nästa vecka är jag ledig så funderar på att åka upp till Dalarna tidigare än vad det var tänkt från början men får se hur det blir, kan ju alltid komma något som gör att jag måste stanna här till Torsdagen. Vi hade bara en föreläsning idag mellan 10.15-12 så efter det tog jag bussen hem och gick hem och kollade posten och gick sen till affären för att hämta lite paket som hade kommit till mej, så nu är jag klar med presenter åt mamma och sen en hemlig present till någon annan;) 

Orkade inte laga någon mat idag så tog och värmde på resterna från igår fast är lite hungrig nu igen eftersom jag bara har ätit en gång idag inte bra jag vet men det är svårt att äta när man inte är hungrig. Så jag ska nog gå och skära upp lite morotsstavar och äta det är iaf bättre än ingenting.

Lite blandat..

Hej!

Igår skulle jag ju laga lite mat och det var tänkt att jag skulle göra korvstroganoff och ris men det blev inte så utan ställde mej och gjorde pannkaka ist.


Så här blev dom första pannkakorna att se ut, riktigt mumsiga va?


Men sen gick det mycket bättre och dom blev och se mycket godare ut nu..

Och tills sist hamnade hälften av pannkakorna i min mage och resten in i kylen så jag kan äta upp dem innan jag ska iväg och träna ikväll. Stängde av datorn runt 01 igår men jag kunde självklart inte somna då så tog med mej täcket och kudden och gick ut och la mej på soffan och kollade på tv, så somnade väl inte fören 03.30 eller kanske till och med närmare 04.

Så idag när jag vakande så hörde jag att posten var här men jag tänkte att det bara var reklamen som kom och att klockan skulle vara runt 06, men kollade på mobilen och då var den ju nästan 13, men nu är det här sista dagen på ett tag som jag kan sova så här länge så tycker att jag kan unna mej det. Men jag tyckte att det lät konstigt för det lät som att det var så himla mycket post men gick självklart och kollade och då hade jag fått 2 paket:P lägger upp bilder på det jag fick också.


Söt klänning från Anna Sui, tänkte först ha den till mina jeans leggings men den var inte så kort så kan ha den utan.


Linne från Victoria´s Secret riktigt snyggt..

Det var svårt att ta egna bilder på linnet då det är ser så himla skrynkligt ut när man ska försöka ta, men den här bilden är från www.victoriassecret.com.

Nu ska jag ringa min syster och höra om vi skulle iväg och träna ikväll, frågan är bara om hon orkar nu när hon ska jobba exakt hela veckan och även helgen.

Helg problem...

Jaha nu skulle jag och en kompis försöka boka in en helg som vi kan ses och helst inom den närmaste tiden men då är jag uppbokad tre helger i Februari och Mars sen måste vi se till att det passar för oss båda.

19-22 Februari är hemma i Dalarna och hälsar på

26-1 Mars nere i Skåne hos Jessica och firar henne

27-29 Mars Fyller år så blir firad då.

Så den helgen som jag kan närmast är nu till helgen och det skulle väl passa bra då slipper jag tänka på att det är Alla hjärtans dag och slipper bli påmind om att jag är singel.

Nu måste jag fortsätta kolla på Lipstick jungle.

Lite frågor och annat..

Hej!

Var ner och hämtade paketen på affären tidigare men det var inget roligt, inte alls det som jag hade förväntat mej att det skulle vara:( men hoppas på att det andra kommer imorgon eller någon annan dag i veckan vill få mina grejer nu. Har även tvättat klart nu men det tog längre tid än vad jag trodde för när jag skulle gå till affären så gick jag in och kollade till tvätten men det som var klart i tumlaren hade inte blivit torrt så jag fick köra det en gång till i 40 min men det blev ändå inte riktigt torrt. Och inte ungefär hälften av det som hängde i torkrummet hade blivit torrt så det var bara att ta ner det och slänga in det i torktumlaren tillsammans med det andra. Ska strax börja lägga in kläderna i garderoben och sedan hänga in lite kläder i klädkammaren också, sen är det nog dags att fixa mat.

Ska ta och kolla om det är något bra på tv ikväll så jag vet om jag ska kolla på tv eller leta reda på nån film som jag kan kolla på datorn.

Förresten så ska vi ju snart åka hem till Dalarna igen och då ska vi ju på genrepet på Melodifestivalen först på Fredagen men sen på Lördagen ska vi åka upp till Sälen om det inte är för kallt, men vi ska så klart inte upp och åka skidor utan vi ska åka hundspann. Gjorde det när jag var liten och det var en häftig upplevelse och vill gärna göra om den igen men vi ska kolla upp priser på dom olika ställena först och även höra om det finns plats för oss allihop. För om vi ska åka så blir det: jag,mamma,mattias,christin,tessa,christian, ida och max.

En sak som jag stör mej på är att när man som tjej har flera killkompisar så tycker folk att det är konstigt, alltså vad är det för konstigt med de? Kan ta mej själv som exempel har faktiskt lättare att bli vän med killar än med tjejer, killar bryr sej inte alltid om hur man ser ut om man är kompisar. Men många tjejer vill ju ha kompisar som ser bra ut, dom kan ju inte vara vän med nån som inte är populär eller inte är speciellt snygg. Nu säger jag inte att alla är så men i princip alla tjejer som jag har träffat som själva ser bra ut har sällan vänner som inte ser bra ut.

Sen som tjej så tror en del att bara för att man har flera killar runt sej så betyder det att man håller på med dem allihop, visst det finns säkert tjejer som är så Men jag tror att killar är värre när det gäller såna saker. Dessutom blir vi tjejer kallade för hemska ord om man har flera killar som man dejtar samtidigt medan killarna är så himla bra om han har flera tjejer samtidigt. Är det verkligen rättvist att det ska få vara så? Kan säga att det tycker jag iaf att det inte är.

Måndag, tvätt och paket..

Hej!

Jag somnade faktiskt riktigt tidigt inatt för att vara mej alltså somnade redan vid 03 och under de senaste dagarna har jag inte kunnat somna fören 05-05.30 så det går framåt iaf, men natten som kommer är den sista som jag kan vara länge vaken på för sedan ska jag vara i skolan resten av veckan och då är det inte så bra att jag är uppe hela nätterna.

Just nu håller jag iaf på och tvättar har gjort det sen 12 och har snart tvättat klart faktiskt ska bara ner och ta ur tvätten ur maskinerna och in med det i torkrummet eller i torktumlaren och sedan ta upp den torra tvätten. Har ju tvättid ända till 17 men har inget mer att tvätta så blir klar mycket tidigare. Började med att tvätta kläderna så att dom skulle hinna torka och avsutar med underklädrna för det gör inget om dom inte hinner torka har en torkställning åt dom inne i badrummet.

Ska ta mej något att äta sen när jag kommer upp från tvättstugan också blir nog korvstroganoff och ris idag, blir helt perfekt för då har jag ju till lunch imorn också. Sitter bara och väntar på att tvätten ska bli klar och sen att posten ska komma så jag får se om jag har något eller några paket som ligger på affären och väntar på mej, hoppas verkligen på det har väntat sjukt länge eller ja inte så länge faktiskt bara sen förra veckan men det känns länge sen ska det komma snart också.

Igår kväll satt jag och kollade på H&Ms hemsida och hittade lite grejer som jag tänkte att jag skulle beställa som Ida skulle få i födelsedags present men då funkar det ju så klart som det ska utan kunde inte beställa så jag ska kolla lite senare idag ist.

Nu äntligen kom posten och jag har faktiskt 3 paket som väntar på mej så jag får gå till tvättstugan först och sen gå till affären men lägger in bilder på det jag har fått hem senare.

/Bea

Dåligt humör..

Usch det här har faktiskt inte varit en sån bra dag faktiskt jag fattar inte hur man kan ringa någon 8.45 på en söndag jag blev ju fasen väckt av det men svarade aldrig men som påföljd av det så har jag varit sur och grinig hela dagen så har inte alls varit trevligt sällskap till dem som har messat eller skrivit på msn. Så nu vill jag bara sova och att ingen ska ringa tidigt imorn men det lär ju inte hända, det är alltid någon som ringer tidigt och väcker mej, snälla låt mej sova imorn!!

Fast jag behöver vara vaken före tolv imorn för jag har tvättid mellan 12 och 17 men jag har fått en annan tvättstuga än den jag är van vid:( brukar alltid ha turen och få ha den första tvättstugan men nu hade nån annan bokat den så får ta den andra ist, hoppas att tvättmaskinerna är lika iaf. Ska nog se till att gå upp ungefär vid 11 så hinner jag sortera tvätten så det bara är att stoppa in den i maskinen när jag kommer ner. Ska även passa på att dammsuga och torka golvet imorn också och sen ska jag sortera om mina kläder igen ska hänga upp lite mer kläder inne i klädkammaren så har jag bättre koll på vad jag har.

Jag fick reda på en jättebra sak idag:P min syster ringde och berättade att hennes svärmor hade frågat om jag fortfarande var intresserad av att jobba på hennes jobb i sommar, hon jobbar på habiliteringen i Tibro men med gamla då. Och självklart så sa jag att jag var det så chefen skulle ringa mej någon dag och om jag är intresserad så låter det som att jag kommer få det, men det handlar bara om tre veckor men då ska jag kombinera det med jobbet som jag har uppe i Falun. Det blir helt perfekt och så ska jag och mamma kolla om vi kan åka utomlands en vecka innan jag ska börja jobba, isf tänkte vi att vi skulle åka veckan före midsommar.

Är som sagt ledig från skolan imorn och även på Tis men på Ons ska jag till skolan igen, men vi har mest föreläsningar så det är ganska slappt faktiskt är ingen som kollar närvaro fast dom ska göra det men är duktig och går ändå, okej vissa gånger kanske jag inte går men allt finns och ladda hem på hemsidan så missar man en föreläsning så är det ingen fara.

Tror att jag ska försöka somna tidigare idag än vad jag har gjort dom senaste dagarna men det är verkligen svårt när man inte kan sova och sen när man har sånt trevligt sällskap som jag har=)

Nu är det bara 18 dagar kvar tills jag åker ner till Jessica och hälsar på:P Det ska bli riktigt kul. Sen är det ju även 11 dagar kvar tills jag och mamma ska på Melodifestivalen eller förresten får se vem jag får med mej mamma är inte så himla sugen efter gårdagens fiasko som hon kallar det. Men min brors sambo erbjöd att hon kunde följa med ist så jag försökte övertala mamma att vi skulle göra så, men hon sa att vi fick se skulle få med mej någon iaf.

/Bea

Uppdatering och bilder..

Hej!

Var ner till affären och handlade lite efter att jag hade gått upp blev lite godsaker.


Blev potatissallad och skinka till lunch, eller det kanske inte är lunch precis när man äter vid 15.

Köpte det och sen köpte jag ju självklart choklad som jag var sugen på blev mjölkchoklad gillar det bäst, fast det var inte så gottsom jag hade hoppats på så har ätit morot och gurkstavar ist, lite nyttig måste man ju vara efter all färdig mat som jag har ätit de senaste dagarna.

Just det jag skrev att jag skulle lägga in en bild på vad jag hade på mej idag, det var väldigt svårt att få en bra bild när jag hade kläderna på mej men passade på att ta när jag hade bytt om.


Jeans från Cubus och Skjort klänning från H&M, till det hade jag låga svarta stövlar riktigt snyggt på faktiskt.

Just det häromdagen när jag var och hämtade mina paket på affären så hade jag även fått en värmeskyddande spray som jag ska använda när jag plattar och lockar håret.


Denna från Maria Nila köpte jag hos www.lyko.se och får skriva en recension om den senare när jag hunnit använda den några gånger.

Idag skulle jag ju ha min tvkväll men Greek som jag först skulle kolla på visade dom inte ens idag:( men sen kollade jag på One Tree Hill och senare på Gossip Girl. Jättekul att det äntligen är tillbaka, tycker Jenny gjorde rätt som lämnade Elisabeth jag menar hon utnyttjar ju bara henne genom att ta åt sig äran för det som Jenny har gjort. Lite trist bara att Serena och Dan har gjort slut men så är det.

Får se om det kanske blir ett natt inlägg av mig inatt igen vi får väl se om jag har sällskap på msn så blir det nog ett iaf, får lista ut något att skriva till dess. Förresten är det någon som kan tipsa om något ställe på nätet där dom säljer snygga handväskor till rimliga priser?

Söndag morgon..

God morgon!

Vaknade för en liten stund sen fast jag vaknadeäven runt 10 av att det lät ute i hallen men det var bara posten som kom med en massa reklam, måste komma ihåg att sätta upp ingen reklam tack lapp på dörren får ju så sjukt mycket reklam och jag bryr mej inte om att gå igenom den ens. Men iaf när jag vakande då så kollade jag ju så klart på mobilen och fick se att en kompis hade ringt vid 8.44 så trött som  jag var skickade jag ett sms om att inte ringa mej på morgonen då jag blir på dåligt humör då. Sen hade jag även fått ett sms av en annan kompis om att han bad om ursäkt att han inte svarat på mitt sms men att han hade varit ute och festat och satt i en taxi hem vid 05.10, jag blir bara ännu mer sur när jag vet att många vänner är ute och festar medan jag sitter hemma och har tråkigt, jag vill också ut och festa nu blev erbjuden inatt att komma till en kille i Hjo nästa gång och att han skulle betala taxi hem åt mej sen. Alltså det är ju inte så långt emellan men jag skrev att jag inte kunde låta honom betala den men han skrev att han struntade i pengar när det handlade om mej.

Jag kanske ska ta och fixa till mej lite grann och sedan gå ner till affären så jag får det överstökat hoppas att jag får tag på allt jag ska ha för isf blir jag väldigt nöjd. Ska leta reda på lite kläder och sätta på mej bara, lägger en bild senare så ni får se vad det blev.

Lite av varje...

Hej!

Blir ännu ett natt inläg från mej just nu så sitter jag och kollar runt på nätet lite om jag kan få tag på en snygg klänning till ett överkommligt pris som jag ska ha när jag ska festa. Sen sitter jag faktiskt och äter också blev taco paj eftersom jag blev så sjukt hungrig magen bara skrek


Nu måste jag vänta ett tag till fick ställa in den i micron igen för den var inte så varm. Egentligen hade det varit godare med hemma gjord paj men jag är alldeles för lat så här sent. Och förresten har jag inte varit ute och festat så det är inge fyllekäk utan var helt naturligt hungrig bara.  Och nu blev den alldeles för varm istället så får vänta ett tag till, varför kan det aldrig bli helt perfekt för?

Senare idag ska jag gå ner till affären och handla lite bland annat choklad blev så sjukt sugen när Jessica pratade om det tidigare ikväll. Sen ska jag kolla om jag kan få tag på potatis sallad och något gott att ha till skulle vara så himla gott. Sen även köpa gurka så jag kan dippa gruka och morötter imorn kväll medan jag kollar på tv, för imorn ska jag absolut inte missa tvn får bli min tv dag idag har inte kollat så mycket på tv under veckan faktiskt det är ovanligt för att vara mej.

Dagen och lite annat..

Hej!

Jag blev ju som sagt väckt av att min syster ringde imorse strax före elva men jag var så himla trött så jag satte alarmet på 13.30 och sen när det väl ringde så tänkte jag gå upp men somnade tydligen om men som tur var vaknade jag 14.00. Men då fick jag lite panik för skulle träffa syrran vid gymmet 15 och bussen skulle gå 14.39 och jag hade inte packat något över huvudtaget så sprang runt och letadeefter allt men det gick fort sen drog jag på mej kläderna, hann till och med ladda pengar på mobilen det tycker jag var duktigt. Jag trodde på allvar att jag inte skulle hinna med bussen men jag stod vid busshållsplatsen 4 minuter innan bussen skulle gå det kändes bra iaf.

Det gick väldigt bra och träna idag var så duktig så och vi bestämde att vi ska komma iväg och träna två gånger nästa vecka fast min syster jobbar exakt hela veckan helgen också. Men det blir nog att vi ska träna på Tis och på Sön vi ska kolla upp hur dom har öppet först, för isf skulle vi träna på Söndag morgon innan hon ska iväg och jobba. Sen jag kom hem igen har jag inte gjort så himla mycket har bara kollat klar på avsnitten av The City på MTVs hemsida och sen har jag ju så klart kollat på melodifestivalen. Idag påbörjade jag även min flera dagars uppgift med att plocka mina ögonbryn, alltså det är inte för att jag har enormt stora som jag tar flera dagar på mej utan för att jag tycker att det gör så himla ont, men för några veckor sedan var jag på Maxi och köpte en ny pincett och har inte testat den fören nu och den är extremt bra känns nästan ingenting så det är nog över redan imorn.

Har även beställt hem lite smink och sånt från: www.smink.nu, deras grejer var väldigt billiga så jag handlade en del kan jag säga, vill ju ha mycket att välja på när jag ska ut och festa nu har jag typ bara beige och brun ögonskugga och det är väl fint men hur kul är det när man är ut och festar. Nej jag beställde flera olika ögonskuggor i olika färger sen beställde jag lite annat också. Imorn ska jag förstätta med städningen här hemma men nu ska jag bara dammsuga och torka golven så är det i princip klart, ska även diska imorn orkade inte göra det idag hade sjukt ont i mina armar efter träningen idag.

Jag tror att jag ska sluta försöka hitta en kille som jag kan ha ett förhållande med sen utan nu kör jag på krogen och sånt så kan man ju vart det leder kan ju komma något bra ur sånt också. Alltså det är inte så att jag har extremt höga krav på hur en kille ska vara, bara det att han får inte vara en skitstövel som ljuger och är otrogen så är det rätt bra. Fast sen har jag ju dom normala kraven som utseende: Fina ögon(gärna bruna), snygg mage alltså behöver inte vara överdriget tränad men lite gör ju inget, snygg rumpa(svårt och förklara men jag vet när det är rätt) och sist men inte minst ett fint leende han får gärna ha ett som är svårt att säga nej till. Jag hade två såna killar i min klass på högstadiet och så klart hade jag mina små chruser på båda två redan från mellanstadiet, men sen började vi på olika skolor=( men såg en av dem på bussen nästan varje dag :P.

Lite grejer...

God morgon.

Ligger här i sängen och har det skönt och njuter av att inte behöva gå upp än på ett tag om jag inte vill och det vill jag verkligen inte för är så sjukt trött så de är inte sant, fast det är väl inte konstigt med tanke på att jag somnade runt 04.45 inatt. Igår kom min syster och barnen förbi efter att dom hade varit i Tidaholm och så följde jag med dem hem för att äta vi åt pizza från ett nytt ställe den här gången och dom hade sjukt goda pizzor, jag tog en med kycklingkebab, annanas, banan och curry den var extremt god åt upp alltihop vilket är ovanligt för annars blir jag mätt på en fjärdedels pizza. Sen när jag skulle ta bussen hem så hade jag tänkt helt fel på tiden så jag hade missat bussen och orkade inte vänta på nästa så jag tog bussen in till stan ist för att sedan ta en buss där ifrån hem, MEN när vi kommer dit så hade bussen precis gått och nästa skulle inte gå fören 20 så det var länge dit gick in på stationen men där gick brandlarmet, så gick ut igen. Kan säga att det var inte alls roligt att vara på stan en freda kväll när alla runt omkring en var fulla det gjorde bara att jag ville hem ännu mer, är man nykter så ser man folk på ett annat sätt än när man är full för då är man ju en av dom.

Som vanligt blev jag väckt av att telefonen ringde jag får aldrig sova hur länge jag vill utan någon ska alltid ringa och väcka mej, men hoppas på att få sova ut imorn iaf. Det var iaf min syster som ringde så vi bestämde att vi skulle ses vid gymmet 15 idag så vi äntligen kan börja träna igen, Efter att vi är klara där ska jag väl inte göra så himla mycket hem och kolla på tv eller något sånt bara för dom andra ska iväg på middag hos några släktingar ikväll.

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg om att jag kanske skulle få besök igår kväll men det blev inte så för personen som skulle ha kommit är en stor idiot som jag aldrig tänker lita på igen och för den delen så ska jag inte ha något med den och göra mer heller. Det har varit samma sak flera gånger vi har bestämt att vi ska ses men sen hör jag inget och får inget svar när jag skriver och frågar heller, blir bara så himla arg. Så igår skrev jag iaf oh skrev att alla broar med mej var brända för gott för hans del för vadå ska jag bara sitta och vänta tills det passar honom bättre eller? Skulle inte tro det fast det är väl min vanliga tur med killar det här de går aldrig bra för mej, för när jag tror att allt är bra så går det åt skogen och slutar med att jag aldrig mer pratar med killen och ska tillägga att detta har faktiskt hänt flera gånger. Varför kan inte den där underbara killen dyka upp någon gång? Jag är bara så trött på att behöva gå igenom alla idioter först innan jag hittar honom, fast vem vet han dyker väl upp när jag minst anar det kanske i sommar under semestern.

Igår kväll så var det äntligen dags för mej att ha lite tur när det gällde ny vår/höst jacka åt Max jag hade lagt bud på en nästan ny jacka från POP(Polarn och Pyret) på Tradera och jag vann auktionen så äntligen säger jag bara, har lagt bud på flera jackor men det har hela tiden varit någon som har lagt ett bud alldeles innan auktionen stänger så att jag inte har hunnit höja. Men den här jackan är nog den snyggaste som jag har lagt bud påm den är rutig i bruna färger jättesnygg måste jag säga, så nu får vi hålla tummarna att den passar också så att den inte är för liten, men han har en overall där ifrån och den är jättestor på honom och det är samma storlek så det borde bli bra.

Jag tänker ligga kvar här och njuta minst en halvtimme till iaf för bussen går inte fören 14.39 så det är lugnt för min del. Kanske till och med kan somna om ett tag och ställa alarmet på 14, det skulle verkligen vara skönt så jag orkar med att träna, aja vi får se hur jag gör.

Paket..

Hej!

Nu har jag varit nere på affären och hämtat ut mina paket:P så lägger upp lite bilder på de jag fått hem. Idag fick jag hem den här snygga skinnjackan.
Fick hem den här snygga skinnjackan..

Fick även hem mina värmespolar från www.lyko.se
Fick även hem mina värmespolar från www.lyko.se


Vax från D:fi åt mamma


Parfym från Escada från www.bellme.se


Fick även hem läppglans frånn bellme för någon dag sedan.

Lite allt möjligt..

Hej!

Jag var duktig inatt och somnade innan fem faktiskt klockan var nog närmare halv fem faktiskt och så vaknade jag vid elva och är inte ett dugg trött känns så himla skönt. Fast kan säga att det var svårt att sova i början för alldeles innan jag skulle stänga ner fick jag ett mejl av en kille som jag chattat med men som jag hade tagit bort och blockat sen för att jag var inte intresserad och han kallade mej för en massa hemska saker och massa skit och känslig som jag är tog jag åt mej och blev ledsen, men hade en stor hjälp av en annan person som peppade mej och sa att jag inte alls var sån.

Jag borde sätta igång med städningen nu eftersom jag kanske får besök senare ikväll och då kan det ju inte se ut som det gör. Ska ju även iväg och träna med syster idag men det böir öite senare på eftermiddagen när hennes man har kommit hem så att han kan ta barnen, dom skulle åka till Tidaholm nu efter lunch och göra vad vet jag inte, hm=/ annars hade jag ju kunnat åkt dit en liten stund. Förresten så hade jag fått sms imorse om att mitt paket från www.lyko.se fanns nere på affären nu så ska ner och hämta det senare också ska bara vänta på posten och kolla om det finns något mer paket som väntar på mej där nere. Men paketet från lyko har kommit snabbt beställde det i förrgår och idag kom det, trodde att det skulle ta längre tid, för ibland är ju posten helt omöjlig när det gäller såna saker.

Förresten så ska ju jag inte köpa några mer kläder nu men jag kunde inte låta bli att lägga ett bud på en klänning på Tradera som är designad av Lauren Conrad, hon från The Hills och Laguna Beach ni vet. Och sen la jag även bud på ett jättesnyggt linne från Viktoria Secret, får visa senare om det är så att jag vinner dem. Men jag ska iaf lägga upp bilder senare på allt de som jag har vunnit de senaste dagarna så ni får se vilka fynd jag har gjort:P La även ett högre bud på den nya vår/höst jackan åt Max han måste bara ha den skulle vara helt perfekt till den lilla krabaten.


Nu sitter jag här och bara önskar att jag slapp gå upp idag vill bara ligga kvar under täcket och ha det varmt och skönt, förresten så har det kommit snö här nere nu eller ja det kom för några dagar sedan men verkar som att det kommer mer och mer för varje natt.


Sammanfattning

Hej!

Det blir ett natt inlägg från mej inatt igen eftersom jag har trevligt sällskap på msn som jag inte kan eller vill lämna än på ett tag, men får se hur läng till vi orkar men stänger nog av om en stund. Så nu har jag krupit ner i sängen och njuter av värmen under täcket medan det inte alls är lika varmt och skönt utanför.

Idag vaknade jag sent som följd av att jag inte somnade fören 06 inatt och precis när jag vaknat så ringer telefonen och jag som är hur trött som helst tar telefonen och svarar, men det var bara Jessica kan säga att jag var helt borta just då så blev inte så mycket sagt från mej, mest mm och okej. Det är inte lätt och vara pigg och prata i telefonen direkt efter att man har vaknat och inte sovit så himla länge heller. Så idag har jag iaf varit ner till affären och postat paketet till Johan, sen gick jag in och handlade sen glömde jag att gå förbi vid tvättstugan som jag skulle ha gjort. Har varit duktig och plockat ihop lite här hemma men jag är långt ifrån klar, men är iaf klar inne i garderoberna och i klädkammaren ska bara ta bort lite påsar som jag har där inne.

Imorn ska jag ta i tu med resten av lägenheten och se till att bli klar imorn också, fast det kommer säkert inte bli så men behöver få klart det, måste även dammsuga och torka golvet också så kan antingen sitta vid datorn eller tvn medan det torkar. Ska även iväg och träna med min syster imorn igen äntligen! vi har inte tränat sen före jul, men det har ju inte funnits någon tid för det så är väl helt logiskt.


Natt inlägg...

Fan fan fan! Jag skulle vara duktig och lägga mej och sova nu vid 04.20 men tror ni att jag kan sova NEJ! vad är det för fel? jag ska egentligen vara i skolan 8.15 men det finns ingen chans att jag kommer orka det jag kommer antagligen sova hela dagen istället för att gå i skolan eller göra annan nytta här hemma som jag hade planerat. Blir tokig på mej själv vet inte varför jag har blivit en sån natt, kan tydligen vara vaken hur länge som helst utan att bli trött för det är ju inte ett endaste dugg. Skulle kunna gå upp och börja städa nu faktiskt men det känner jag inte för att göra, dessutom skulle jag väcka grannarna om jag skulle sätta på dammsugaren så här mitt i natten.

Idag har jag vunnit lite auktioner på Tradera så jag är så himla glad över det, det började med att jag vann en auktion på en skinnjacka igår och så idag vann jag en på en jättesöt klänning och sen på brunt löshår jag behövde ha nytt som var ljusare än det jag hade innan för det är mörkare än mitt eget hår. Får lägga in bilder på kläderna sen men som sagt det är jag jätteglad över i alla fall, just det vann även en auktion på ett par svarta jeans också ska inte säga vad jag fick ge för dem, men kan skryta med att jag fick dom extremt billigt.

Nu så här under natten så har jag hjälpt Jessica att leta jobb nere i Skåne och vi hittade faktiskt några stycken som hon ska se över om hon ska söka, jag hjälper henne så mycket jag kan, har ju ändå inget bättre för mej så kan lika gärna hjälpa till. Dessutom så hittade jag på en väldigt bra hemsida www.lyko.se som säljer hårvårdsprodukter och annat så har beställt lite från dem, bland annat så beställde jag värme spolar så hoppas att dom blir bra, men vet inte om jag ska behålla dem själv eller kanske ge bort dem till min syster i present sen. Hon skulle behöva det för hon klagar alltid på att hon vill ha mitt hår istället för sitt eget för hon har spikrakt hår medan jag har lite självfall. Men beställde även andra saker där ifrån också, så ska bli spännande när jag får hem allt. Fick hem ett läppglans som jag hade beställt på www.bellme.se det var en väldigt fin färg men jag har inte hunnit testat än, sen har jag även beställt en parfym där ifrån också hoppas att den luktar lika gott som det lät att den skulle göra, annars får det också bli en present till någon i familjen eller kanske till en vän. Men dagen i övrigt har faktiskt varit helt okej, förutom den lilla stunden då mamma skällde på mej för att hon tyckte att dom hade dyra priser på tågbiljetterna på Sj när hon skulle åka och sedan för att "ingen" har lärt henne hur dvdn funkar, kan säga att denna nån är jag men hon får skylle sej själv när hon aldrig har varit intresserad av att lyssna när man ska visa något.


Senare idag ska jag i alla fall gå ner till affären och posta paketet som jag ska skicka till Johan i Stockholm, är väldigt tacksam över att han hade förståelse varför jag inte hunnit skicka det tidigare och så vill jag önska honom lycka till senare idag och imorn då han ska mönstra till lumpen han var lite nervös. Och när jag har kommit hem igen så ska jag sätta igång med min storstädning som jag påbörjade redan i Tisdags men aldrig har avslutat, fast det är egentligen inte så mycket kvar ska bara vika ihop alla kläder och lägga in dem i garderoben eller hänga upp dem i klädkammaren. Sen ska jag även plocka ihop all tvätt så jag har det klart till nästa gång jag ska tvätta, det påminner mej att jag ska gå förbi vid tvättstugan och boka tid och även köpa tvättmedel när jag är ner till affären.

Det blir nog antingen korvstroganoff och ris, eller fiskpinnar och ris till middag idag men får bestämma mej senare ska köpa till sås också på affären, fasen nu är det mycket min lilla hjärna ska komma ihåg;) Till frukost blir det iaf nyponsoppa och smörgås och till lunch blir det fil och flingor, eller ja det hela beror ju på vilken tid jag vaknar, men somnar jag aldrig så behöver jag ju inte vakna. Haha nu var jag väldigt påhittig men jag Måste sova någon gång i alla fall kan inte vara vaken ett helt dygn förstör bara för mej själv när jag ska tillbaka till skolan sen. Sitter faktiskt och känner efter om jag börjar bli lite trött men det är jag inte, fasen inte ett dugg trött utan pigg som en mört ist.

Tänkte att jag lika gärna kunde passa på att tipsa om att gå in på www.bellme.se under dagen och kolla på dagens erbjudande, det är ett par snygga converse men vet själv inte vad jag skulle ha på mej till. Hm men är sjukt sugen på ett par men då skulle jag ha dom bruna det är jag iaf helt säker på, men vill jag lägga 549:- på ett par gympa skor nu? Nja kanske inte då köper jag hellre ett par söta ballerina lite senare i vår ist.

/ Ciao


Onsdag= Städning

Hej!

Jag vaknade sent idag, rättare sagt strax efter tolv men vad gör det när jag ändå är ledig? Var nyss duktig och packade ihop alla kläder som jag inte använder av en eller annan anledning och kan säga att det var väldigt mycket kläder, blev tre stora resväskor fulla och sen en flyttkartong så jag kanske behöver se över mina kläder? Har faktiskt inte gjort så mycket annat idag förutom att jag har suttit och bjudit på lite grejer på Tradera, bland annat en ny vår/höst jacka åt Max men som vanligt så hann någon lägga ett bud alldeles innan auktionen slutade så jag hann inte lägga ett högre, men hittade en annan jacka så jag väntar med spänning för att se hur det går där.

Så nu ser mitt sovrum ut som ett bomb nedslag eftersom det ligger grejer överallt men ska fixa till inne i garderoben så jag får alla grejer på sin plats, sen ska jag förflytta mej till klädkammaren och plocka ihop där också för då kan jag hänga upp alla kjolar och klänningar istället för att dom ska ligga i garderoben och bli skrynkliga. Dessutom så blir det ju enklare och hitta kläder nu när jag har sorterat ut så nu är det bara sånt som jag använder och tycker är snyggt som finns kvar här inne, nu ser min garderob faktiskt ganska tom ut men jag ska absolut inte falla för frestelsen att shoppa något nytt på ett tag nu. ska vänta med det ett bra tag till för nu rasar jag i vikt hela tiden även om jag inte ens tränar så är ju dumt att köpa nytt nu och så är det för stort sen.

Hm jag har inte ätit någon mat än idag kanske ska ta och göra det snart, frågan är bara vad jag ska laga till, det är alltid lika svårt fast jag är nästan aldrig så där hungrig så att jag känner att jag behöver riktig mat utan jag klarar mej lika bra på bara fil och smörgås det är rikgit konstigt och kanske inte så himla bra att äta så. Men som sagt får se vad jag hittar på för något.

Just det var duktig och mejlade min chef idag och frågade om det var okej att jag lämnade honom som referens när jag söker jobb till sommaren, men duktig som jag är har jag redan skickat in en hel del ansökningar och lämnat honom som referens. Men han borde väl knappast säga nej eller? Sedan så skrev jag att jag ville ha ett betyg på det jag har gjort på det stället som jag har varit och jobbat som vikarie på, det är ju lättare att få ett jobb om jag kan visa upp att jag har erfarenhet även om den kanske inte är så himla lång, fast iof det är ju ett år som det handlar om så det är ju ett tag iaf.

Uppdatering..

Hej! 

Jag skulle egentligen ha varit och tränat med min syster nu men hon orkade inte, fast det är inte alls konstigt med tanke på att hon har jobbat hela helgen och sen igår och idag. Så nu sitter jag uppkrupen i sängen med datorn i knät tänkte låta tvn vila ikväll, men kanske tar fram någon film och kollar på datorn ist. Det blev inte så mycket städning idag dammsög bara i hallen, köket och vardagsrummet så imorn ska jag göra resten och sedan bära ut resväskorna till förrådet så jag kommer in i min klädkammare, kanske kan hänga upp lite kläder då också.

Idag träffade jag N på stan och vi gick och fikade, satt och pratade i nästan två timmar och allt gick bra fast det var jag som pratade mest och han/hon som trodde att jag skulle prata minst. Innan det iaf passade jag på att gå in på H&M där hittade jag en jättesnygg skjort klänning som jag provade och jag kunde ha 36:P så den satt jättebra, passade på att köpa den nu när jag har pengar. Sedan gick jag upp på Vero Moda för att köpa ett par till jeans tajts, men den här gången blev det ett par mörkblå hade grå svarta sen innan och dom nya var billigare än dom andra verkade som men jag klagar ju inte på det heller, bara tacka och ta emot.

Idag är det 16 dagar till jag åker hem till Dalarna igen, eftersom mamma och jag ska på melodifestivalen i Leksand på Fredagens genrep. Förresten så hämtade hon ut biljetterna idag men det krånglade så hon fick ringa mej för dom skulle ha en pin kod också men sist jag kollade fanns det ingen sån så kollade upp det när jag kom hem och ringde upp och pratade med henne tills de var klart.

Sen är det 23 dagar kvar tills jag åker ner till Jessica och hälsar på, hon fyller ju år den helgen så då ska vi fira henne hos hennes pappa. Ska bli roligt att träffa henne igen,det var ett tag sen sist nu.

Förresten så är jag inloggad på Tradera där jag håller på och lägger bud på löshår, men har förlorat två gånger igår var det någon som la ett bud i sista minuten så jag hann inte höja=( och samma idag men blev mycket dyrare idag så är glad att jag inte vann det, men nu har jag en chans kvar idag men den auktionen är inte slut fören halv elva ikväll så får se till att hålla mej vaken tills dess. Sen har jag även lagt bud på en ny vår jacka från POP åt Max, men den är inte slut fören den 6:e så vi får väl se vad den kommer upp i men det får MAX bli 250:- annars får jag leta vidare.

Nu ska jag iaf leta reda på någon bra film som jag kan kolla på och sedan kanske ta mej något att äta.

/Ciao

Tredje Februari 2009

God morgon!

Nu borde jag egentligen sitta i en sal i skolan och lyssna på en föreläsning i mikrobiologi och jag hade verkligen tänkt att gå dit, men igår när jag hade lagt mej fick jag hemska smärtor i magen men trodde att dom skulle gå över tills idag. Så när jag vaknade strax efter åtta redo att gå upp så kände jag att det fortfarande gjorde ont så bestämde mej för att stanna hemma istället, det gör ont nu också men inte alls lika ont som det gjorde igår.

Så nu har jag krypit upp i sängen med datorn i knät och sitter här och bloggar, ska passa på att läsa lite andra folks bloggar också som jag gör varje dag, men sen ska jag nog ta mej upp och börja städa igen, sen ska jag diska också lämnade allt i diskhon igår duktigt va?

Dagens planer:  * Diska
                              * Städa
                              * Byta om och ta bussen ner på stan och träffa N
                              * Träna med syster på Nautilus ikväll 

Jag har ju inte direkt bråttom ska bara vare nere på stan till kvart över tre så det påminner mej om att jag borde kolla när jag ska ta bussen, vill inte komma allt försent, lite kanske inte gör ngt men kommer jag mycket försent så är det inte bra kan jag lova. Men igår när jag satt och chattade med N på msn så sa denna att det kanske inte var någon idé att vi träffades idag om jag bara skulle svara på frågorna från han/hon och inte säga något själv. Då blev jag lite arg att ha såna förutfattade meningar om en person som man aldrig har träffat förut är ju lite taskigt tycker jag.

Och nu kan jag äntligen säga yes nu har jag lite pengar igen:P min bror hade fört över lite eftersom jag betalade mammas resa när vi åktetill Gran Canaria sen så hade hon låat lite av mej förut. Alltså det låter kanske konstigt att det var min bror som jag fick pengar av då, men han var och köpte bil igår och då behövde han ha hand penning men hade inte så mkt så då fick han låna av mamma och sen fick jag tillbaka det=)

/ Ciao


Jeans


Dessa Jeans tycker jag är grymt snygga och dem vill jag ha, ni hittar dem här: http://www.tretton.se  jeansen heter Mary

Måndag 2 Februari

God morgon!

Idag är vi faktiskt lediga från skolan så jag ska passa på att städa idag tänkte att jag kunde vara så duktig, har inte gjort det på ett tag så när mamma kom och hämtade mej i lördags så blev hon ganska arg på mej och undrade vad jag höll på med. Dessutom hade jag fått en lapp i helgen om att dom skulle komma och sätta upp elmätare i alla lägenheter under den här veckan så då kan det ju vara bra att ha plockat ihop.

Ska även gå ner till affären och handla lite till mat ikväll och jag tror att det får bli tacos har väldigt mycket köttfärs hemma men sen är det ju gott också och lättlagat, så det fixar ju i princip sej själv medan jag städar. Till lunch blir det inget speciellt utan det får bli kräm och mjölk, köpte en väldigt god kräm i veckan dom har små förpackningar på konsum med äpple/päron kräm och den är så himla god.

Imorgon börjar vi inte skolan fören 10.15 så jag tänker passa på att sova ut då så tänker inte gå upp tidigare för att blogga bara så att ni vet det. Sen ska jag nog gå ner på stan under lunchen och äta något och om jag hinner så ska jag nog springa upp på Vero Moda och kanske köpa ett par jeans tajts till, köpte ett par i helgen och dom var så himla sköna använder dom nästan hela tiden. Eller inte hela tiden men använder dom både till kläning och tshirt eftersom jag tycker att det inte ens syns att det är tajts.


Nu ska jag kolla mina konton lite se om jag har fått in lite pengar från det jag har sålt på Tradera och sen gå ner till affären och hanlda.


/Ciao


RSS 2.0