Lite olika saker...

Hej!

Det blir ingen paus som jag hade tänkt för fick lite bättre nyheter från skolan och om jag tar ett studie uppehåll så finns min plats kvar när jag är redo att komma tillbaka och det låter ju bra. Så jag har mailat till studievägledaren och sagt att jag vill boka en tid med henne och prata om det och sen ska vi se över en egen studie plan åt mej så att jag ska kunna ta mej igenom dom tre åren sen.

Just nu sitter jag och chattar med lite folk på msn fast jag behöver egentligen sova för mitt alarm ringer 07.45 imorn och då måste jag verkligen gå upp och städa, duscha, gå ut med soporna och sedan skynda mej till bussen. För den går 09.32 och sen ska jag ta bussen från stationen 10.20 men där emellan måste jag hinna gå och ladda på mitt busskort så jag kan åka till och från Skara imorn. Ska ju bara dit och möta upp mamma som åker dit med min bror och morbror för att dom ska kolla på en sak, sen ska hon följa med mej hem så ska vi hämta barnen på dagis. Ska även passa på att ge Ida hennes present som jag fick hem igår, det är bara ett nagellack men hon älskar när mormor sätter sig och målar naglarna på henne och även tå naglarna på sommaren. Just det igår fick jag även hem mitt H&M club kort och två värde checkar jag som inte ska shoppa något men kan ju låta mamma kolla om hon ska ha något och kan ju även höra med Tessa om hon ska ha något åt sig eller åt barnen.

Just det imorgon måste jag ju även komma ihåg att ringa till Korttiden i Tibro och prata med Lina så vi får se över när jag kan gå introduktion, sen frågade ju hon också om jag kunde tänka mej att jobba extra redan nu och det sa jag ju självklart ja till, tackar ju ja till allt jag kan få nu väldigt bra med extra pengar:P

Nu ska jag snart vara duktig och stänga av datorn och sova.

Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0