Framme hos Jessica...

Hej!

Jag kom fram till Lund vid 14 och då mötte Jessica och hennes farmor mej på perrongen och sen gick vi till pakeringen där hennes farfar stog och väntade på oss. Sen begav vi oss mot Malmö för att leta reda på Olde Bones där vi ska tatuera oss senare i vår, men vi trodde att vi aldrig skulle hitta dit och var nära att ge upp men till slut så hittade vi dit iaf och gick in och visade våra bilder på det som vi vill tatuera och sen fick vi veta vilken tid vi hade fått.

Sen åkte vi hem till Jessica men först åkte vi in på Tores allköp så Jessica fick hämta sin nya dator som hade kommit idag, när vi kom hem så fick hon en present av mej i förskott, det var en drink bok och den var nog rätt så uppskattad kan jag tänka mej. Senare kom hennes lillebror och Camilla hem och så åkte vi till Ystad för att handla och kom hem för en liten stund sedan och nu så håller vi på och värmer på maten.

Så vi sitter här vid bardisken och sitter vid varsin data och kollar lite grann, jag sitter på msn och kollar även lite bloggar vet inte vad Jessica gör.

Men som sagt resan ner gick väldigt bra och smidigt iaf blev inga förseningar som tur var.
/ Bea

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0