Lördag

Hej!

Nu var det ju ett bra tag sen jag bloggade sist men har ju som sagt varit på semester och det har varit jätteskönt skulle åka hem efter 11 igår men fick reda på att planet var 2 timmar försenat från Arlanda så vi fick sitta på flygplatsen i över 4 timmar och det var verkligen inte roligt. Och när vi väl var framme på Arlanda så hämtade vi ut resväskorna och mamma skyndade sej iväg till SAS bagageservice och visade upp min resväska som hade spruckit på resan ner och vi fick en ny väska direkt. Sen var det bara för mej att köpa biljett till Stockholm med Arlanda Express och när jag kom till Centralen hade jag 10 minuter på mej tills tåget hem skulle gå. Och då hade jag inte köpt någon biljett eller någonting men skyndade mej köpa biljett och skulle gå till spåret men när jag kom ner så såg det ut att vara fel då det stog subway så gick upp igen och sen visade det sej att jag hade gått rätt iaf.

Kom hem till Skövde strax före 20.30 och då gik jag och tog bussen hem till Therese och Christian eftersom jag skulle hämta lite papper hemma hos dem då dom fortfarande är på semester och inte kommer hem fören på Fredag, passade på att lämna min resväska där då jag insåg att jag aldrig skulle orka bära den uppför trapporna.

Nu då sitter jag på tåget till Göteborg och har precis lämnat stationen i Skövde då jag ska ner till Jessica den här helgen så ska byta i Gbg och sen ner till Malmö och byta där också för att senare åka hem till Jessica. Men nu vet jag faktiskt inte vad jag har stoppat ner i resväskan förutom min maskerad kostym då och det var väl egentligen det viktigaste som skulle med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0