Natt

Hej!

Egentligen borde jag ligga och sova just nu eftersom jag ska gå upp 5.50 så jag hinner med mitt tåg som går 07.47 måste ut med soporna och så innan jag går till bussen dessutom så har jag en tung resväska att släpa på så hoppas att jag hinner med allt imorn bitti, eller förresten det är ju idag. Skulle ha följt med min syster till dagis och kollat på barnen när dom har lucia firande 07 imorn men kom på att vad jag jag göra ensam hemma hela helgen när jag kan åka redan nu? Så allt är packat och klart, eller allt förutom datorn och plattången men dem packar jag ner imorn.

Kommer få lov att sitta och åka tåg i över fem timmar eftersom jag ska byta tåg i både Stockholm och i Gävle men det är X2000 på båda sträckorna så hoppas att jag får det bekvämt också och sen att det inte blir några förseningar eller så. Fast ag har absolut ingen aning om hur jag ska orka ta mig från stationen i Falun och in till mammas jobb som ligger mitt i stan. Med tanke på att jag inte kommer sova så mycket i natt så ska jag försöka sova lite på tågen imorn och ställa alarmet på mobilen på 10 min innan vi ska vara framme för då är jag säker på att jag kommer av på rätt ställe, skulle inte vara kul om jag skulle sova över och hamna uppe i Sundsvall och sen försöka ta mig ner igen. Förresten den stan förknippar jag med bara dåliga saker har aldrig varit där, men mitt ex var född där och har bott där ett tag när han var liten och sen den här killen som jag skulle träffa som aldrig hörde av sig om tid och så var också därifrån.

Jag hoppas på att den här helgen blir bra, men tror att den kommer bli det först så får jag se på Idol imorn kväll med någon även om det är mamma så är det bättre än att vara ensam. Sedan på Lördag så ska vi hem till min bror och baka matbröd, sen ska vi även göra egna pizzor dom blir väldigt goda kan jag säga någon som vill smaka?

Nu ska jag försöka sova igen/ Bea


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0